Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Τι είναι Συνειδητότητα και πως αντιλαμβανόμαστε το Υποσυνείδητο



Κανείς μέχρι τώρα δεν έχει διδαχτεί πως η λέξη συνειδητότητα είναι μια έννοια Συμπαντική και με την γήινη λογική το αντιλαμβανόμαστε ως ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ή ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ.
Δηλαδή, το αντίθετο της λογικής του υλισμού και ο τέλειος υπηρέτης το υπερΕΓΩ.
Η ταύτιση που έχουμε με τις εμπειρίες, βιώματα,καταστάσεις τις αντιλαμβανόμαστε με τις πέντε αναγνωρισμένες αισθήσεις μας. Η δραματική αντιμετώπιση αυτών μέσα απο την υπερβολή με την ταυτόχρονα αυτόματη ανάληψη καθηκόντων απο το Εγώ, ασκώντας αρνησηκυρία (βέτο), επίρηψη ευθυνών στους άλλους με αποτέλεσμα την πλήρη τύφλωση και αδυναμία αναγνώρισης των συναισθημάτων.
ΖΕΥΣ
Ο πανικός και φόβος έρχονται να προστεθούν στην όλη διαδικασία προκειμένου να επιτευχθεί επιτυχία το έργο του παραλόγου ή της λεγόμενης αληθοφάνειας και εκεί ακριβώς χάνουμε ή βρίσκουμε το σημείο επαφής με την Συνειδητότητα μας.
Τέλειος συνοδηγός σε όλον αυτό τον αγώνα δρόμου είναι οι ριζωμένες πεποιθήσεις και ένα τέλεια μεταλλαγμένο DNA.
Η πεποίθηση που διδασκόμαστε πως μόνο ότι βλέπουμε υπάρχει ως αληθινό έρχεται να ισχυροποιήσει τον τρόπο με τον οποίο αναπτύσουμε την γενική ιδέα του υλισμού βιώνοντας εμπειρίες εντός της ιδέας αυτής.
α. χρήματα
β. ακίνητα
γ. τίτλοι σπουδών
δ. εργασία
ε. κινητή ύλη
ζ. φάρμακα
η. ιματισμός
θ. εξωτερική παρουσία
ι. ταξίδια
κ. διακοπές
λ. διασκέδαση
μ. αλκοόλ
ν. ναρκωτικά
ξ. στίχοι μουσικής που ενισχύουν τον πόνο
ο. χρέη σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα (τέρατα με αγγελική μορφή)
π. θρησκεία
ρ. αθλητισμός
Τα επιτρέπουμε να μας κατέχουν και να μας υποδουλώνουν.
 Το Υποσυνείδητο είναι μια τράπεζα μνήμης και αρχέτυπης γνώσης, πληροφορίες και εικόνες που καταγράφονται μέσω της γενετικής διαδικασίας.
Με τιμή
Δήμητρα Καρακώστα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου