Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

LIVE KRYON CHANNELLING



"Η Ιστορία του
DNA και του Ανθρώπινου Γένους"

Ζωντανή επικοινωνία που δόθηκε μέσω του Λη Κάρολ
στο Πόρτλαντ του Όρεγκον
29 Αυγούστου 2009

μετάφραση: γ. κυρίτσης
Χαίρετε αγαπητοί μου, είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας.
Μακάρι να μπορούσαμε να παραβούμε τους κανόνες της ελεύθερης επιλογής, ώστε να εμφανιστούμε ενώπιόν σας, με τρόπο που θα απεδείκνυε ότι είμαστε εδώ. Όμως στον πλανήτη αυτό της ελεύθερης επιλογής, εσείς πρέπει να ανοίξετε την πόρτα προς εμάς. Εμείς σαν άγγελοι σας παραστεκόμαστε, βαδίζοντας μαζί σας καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής σας. Όταν γεννιέστε, οι άγγελοι παρευρίσκονται εκείνη τη στιγμή και παραμένουν μαζί σας μέχρι την τελευταία σας πνοή. Εκείνες τις πρώτες εβδομάδες, μπορείτε να δείτε το βρέφος να κοιτά με ορθάνοιχτα μάτια τους αγγέλους! Το μωρό τους δείχνει και ενίοτε τους χαμογελά, στην ηλικία των δύο ή τριών εβδομάδων, καθώς μας αναγνωρίζει. Όλοι σας το κάνατε αυτό, στις πρώτες μέρες όπου τόσα αλλάζουν έξω από τη μήτρα. Τότε οι άγγελοι είναι μια θαλπωρή για το βρέφος. Το θυμάστε; [χαμόγελο του Κρύων] Μετά σιγά-σιγά η πραγματικότητα ξεθωριάζει για εσάς. Σιγά-σιγά. Θα έχετε όμως παρατηρήσει ένα μωρό, να κοιτά σε ένα φαινομενικά κενό χώρο και να είναι χαρούμενο με ό,τι βλέπει.

Είναι οι ίδιοι άγγελοι που βρίσκονται τώρα μαζί σας. Εκείνοι δεν γερνάνε, όπως εσείς. Ήσαν μαζί σας σε όλες τις ζωές σας. Πορεύονται στο πλάι σας, ήρθαν μαζί σας και θα φύγουν μαζί σας. Κι αν δεν τους μιλήσετε ποτέ, δεν θα πουν τίποτα. Καθώς αυτή είναι η συμφωνία. Όμως αγαπητοί μου Άνθρωποι, αν απλώς μας παραχωρήσετε ένα μικρό χώρο πρόθεσης, λέγοντας: «Θεέ μου, δείξε μου ότι αγαπιέμαι», τότε ανοίγετε τις πύλες. Τότε εισερχόμαστε στη ζωή σας, στο βαθμό που μας επιτρέπετε. Τότε θα σας παρέχουμε αυτό που ζητάτε, δρομολογώντας τη συγχρονικότητα, τη διδασκαλία, το κράτημα του χεριού και το τέλος του αισθήματος μοναξιάς. Τότε σας γεμίζουμε σε τέτοιο βαθμό, που δεν θα σας ανησυχούν πλέον οι ασθένειες, το γήρας ή οι δραματικές περιστάσεις. Θα βλέπετε μόνο την επαγγελία του ποιοι είστε. Ανέκαθεν έτσι γινόταν, καθότι το έργο μας είναι να ενισχύσουμε τη συνείδηση ότι αποτελείτε μέρος από εμάς.
Το μήνυμα είναι ιερό
Ορισμένοι ακόμα αναρωτιούνται για τη διαδικασία του channelling. Λειτουργεί καλύτερα όταν ο διενεργών την επικοινωνία είναι ξεκάθαρος. Δουλεύει σωστά όταν παραμερίζεται η προκατάληψη ότι είναι ένας ξεχωριστός Άνθρωπος. Έτσι είναι κι έτσι ήταν πάντα. Όλες οι Γραφές έχουν γραφεί από Ανθρώπους. Δείτε πως λειτουργεί, καθώς εσείς οι ίδιοι είστε υπεύθυνοι για όλες τις προφητείες και όλα τα καλά πράγματα που σας ενθαρρύνουν, τα οποία αποδίδετε στο Θεό. Ερχόμαστε λοιπόν πάλι ενώπιόν σας με πληροφορίες, που δίδονται με αυτό τον ιερό πανάρχαιο τρόπο.
Οι πληροφορίες που παρουσιάζονται στην αίθουσα αυτή, δίδονται στο λεγόμενο πραγματικό χρόνο. Όσοι τις ακούν στο αποκαλούμενο μέλλον, γνωρίζουν πώς δουλεύει. Όμως η γραμμική αυτή τροχιά του χρόνου, δεν αποτελεί τη δική μας πραγματικότητα. Βρισκόμαστε στο κβαντικό πεδίο, οπότε βλέπουμε τα δυναμικά όσων διαβάζουν το κείμενο, παρ’ όλο που δεν έχει συμβεί ακόμα, για όσους βρίσκονται εδώ. Που σημαίνει ότι το μήνυμα αυτό, αν και αναφέρεται στην ιστορία, είναι προσωπικό και σας προσκαλούμε να νιώσετε την πανάρχαια αλήθεια του, καθότι γνωρίζουμε ποιανού τα μάτια είναι πάνω στις σελίδες.
Οι σημερινές πληροφορίες έχουν δοθεί κατά καιρούς στα τελευταία 20 χρόνια, μέσω channelling του Κρύων. Όμως τώρα ανακεφαλαιώνουμε τα θέματα, για απλότητα και διαύγεια, ώστε να γίνουν πιο οικεία για την πραγματικότητά σας. Απλή ομιλία και απλά λόγια είναι αυτό που μπορεί να σας φέρει ένα ξεκάθαρο channelling.
Οι πληροφορίες της σημερινής διδασκαλίας
Είναι δώρο για εμάς να μας επιτρέψετε να σας πλύνουμε τα πόδια. Κι ενόσω ο συνεργάτης μου θα σας δίνει πληροφορίες, η τρίτη γλώσσα θα παρευρίσκεται σε όλες τις καρδιές. Μερικοί που ακούν την ηχογράφηση ή διαβάζουν το κείμενο στο μέλλον σας, θα αγγιχτούν επίσης. Καθώς γνωρίζουμε ποιοι είστε, σας βλέπουμε να ακούτε αυτά τα λόγια. Βλέπουμε τα πρόσωπά σας, όπως και το φως που φέρετε. Δεν είναι τυχαίο που είστε πρόθυμοι, με ελεύθερη επιλογή, να αφήσετε αυτή την επικοινωνία να περάσει στη ζωή σας σήμερα.

Ας περάσουν οι σημερινές πληροφορίες σε πολλούς. Αναφερόμαστε στη γενεαλογία του
DNA… από την αρχή του DNA μέχρι το παρόν. Θα μιλήσουμε για το πώς προέκυψε στον πλανήτη, το πώς δουλεύει, τον τρόπο που άλλαξε και όσα χρειάζεται να γνωρίζετε περί αυτού, στη νέα αυτή ενέργεια, ώστε να φτάσετε στο σημείο να το χρησιμοποιείτε με τον τρόπο που σχεδιάστηκε.
Θα αρχίσουμε τη διδασκαλία, όπως έκανε νωρίτερα ο συνεργάτης μου στις διαλέξεις του. Καθώς πολλά απ’ όσα δίδαξε τις περασμένες ώρες, θα καλυφθούν εδώ. Όμως, για όσους συμμετέχουν εκ των υστέρων, θα αρχίσουμε από την αρχή… καθότι ζείτε σ’ ένα γραμμικό κόσμο. Αρχίζουμε με την ιστορία του DNA και της ανθρωπότητας.

Τι είναι όλα αυτά περί
DNA;

Έχει γίνει η ερώτηση: «Κρύων, γιατί μιλάς τόσο πολύ για το
DNA; Είναι ένα βιολογικό χαρακτηριστικό του Ανθρώπινου σώματος. Είναι το σχέδιο του Ανθρώπινου γονιδιώματος. Καταγράφει τη χημεία όλων των γονιδίων – πάνω από 30.000 από αυτά. Γιατί όμως μιλάς γι αυτό; Δεν αναφέρεσαι σε μοριακά στοιχεία ή χημεία, οπότε γιατί μιλάς για το DNA; Καλύτερα να μας πεις για πνευματικά θέματα».

Η παραπάνω κριτική έχει γίνει από πολλούς. Έχουν μια έντονη πνευματική αναζήτηση, αλλά είναι έκδηλη η απογοήτευσή τους επειδή δεν καταλαβαίνουν γιατί αναφερόμαστε στο DNA, ένα φαινομενικά φυσικό χαρακτηριστικό του Ανθρώπου. Αφήστε με λοιπόν να σας εξηγήσω αγαπητοί μου, αν έχετε αυτή την απορία, ότι είναι ώρα να σας αποκαλύψω τι είναι το DNA.

Το
DNA είναι το βασικό στοιχείο του ποιοι είστε, τόσο σωματικά όσο και πνευματικά. Αν είχατε να επιλέξετε ένα μέρος να εδρεύει ο Ανώτερος Εαυτός σας, αυτό είναι μέσα στο DNA σας. Το Ακασικό Αρχείο, το αποτύπωμα όλων όσων έχετε υπάρξει ανέκαθεν, βρίσκεται στο DNA. Όλες οι ζωές, όλη η πνευματική σας ανάπτυξη, όλα τα ταλέντα σας από αιώνες ζωών, βρίσκονται εκεί. Το κάρμα με το οποίο ήρθατε - που πολλοί από εσάς έχετε ακυρώσει - είναι εκεί. Η καταγραφή αυτής της φωτισμένης πράξης, είναι εκεί.
Η Ανθρώπινη πνευματική σας ιστορία βρίσκεται εκεί, καταγεγραμμένη στα κβαντικά τμήματα. Μερικοί το καταλαβαίνετε, σε βαθμό να γνωρίζετε ότι ήσασταν Λεμούριοι. Αν νιώθετε έτσι, τότε γνωρίζετε το εκπληκτικό βάθος αυτού που βρίσκεται μέσα σας. Είναι ο λόγος που μιλάμε γι αυτά τα πράγματα. Είναι δύσκολο για κάποιον να το πιστέψει, καθώς σημαίνει πως πολλά που αισθανόσασταν «έξω από εσάς» στην πραγματικότητα είναι μέσα σας. Αυτό είναι σύμφωνο με τη διδασκαλία των Διδασκάλων και του Κρύων, ότι είστε κομμάτι του Δημιουργού και ότι οι διαδικασίες προς την επίγνωση είναι μέσα σας.
Η επιστήμη του DNA

Μόλις τα τελευταία χρόνια η επιστήμη σάς έχει δώσει αποδείξεις για όσα θα πούμε τώρα. Κάναμε νύξεις στο παρελθόν και τώρα το λέμε ξεκάθαρα, για να μην υπάρχει μυστήριο σε όσα προβληματίζουν την επιστήμη. Το
DNA σας έχει πάνω από 3 δισεκατομμύρια χημικά στοιχεία. Κάθε μόριο του DNA εμπεριέχει πάνω από 3 δισεκατομμύρια χημικούς δεσμούς. Ένα μόριο τόσο μικρό που χρειάζεται ηλεκτρονικό μικροσκόπιο για να το δείτε.
Η Έρευνα του Ανθρώπινου Γονιδιώματος, ένα επιστημονικό έργο, αποκάλυψε ένα μυστικό: Μόνο το 3% του DNA είναι δραστήριο! Μιλάμε για τα πρωτεϊνικά κωδικοποιημένα μέρη του DNA. Αυτό από μόνο του παράγει πάνω από 30.000 γονίδια. Αυτά αποτελούν το σχέδιο της ζωής που αναζητούσατε. Όμως μόνο το 3% του DNA εμπίπτει στο σενάριο της όλης παραγωγής γονιδίων. Το 3% κάνει όλα όσα αναζητούσε η έρευνα. Οπότε, πάνω από το 90% της χημείας του παρατηρούμενου DNA παραμένει μυστήριο, καθώς δεν φαίνεται να έχει εμφανή λειτουργία. Δεν φαίνεται να υπάρχει αξιοσημείωτο σύστημα, συμμετρία ή βιολογικός σκοπός, στο 90% της χημείας αυτής. Δεν έχει χημικούς κώδικες, όπως τα πρωτεϊνικά τμήματα. Φαίνεται τυχαίο στη φύση και ορισμένοι το έχουν αποκαλέσει «σαβούρα DNA».
Ορισμένοι βιολόγοι είναι πεπεισμένοι ότι αυτό το μέρος του DNA έχει περισσέψει από την εξελικτική διαδικασία και δεν χρησιμοποιείται πλέον από τον Άνθρωπο. Δεν υπάρχει κώδικας και φαίνεται να μην κάνει τίποτα. Οπότε η τάση είναι να το αγνοούν, σαν άχρηστο.
-----------------
Μια αρχαία φυλή κάνει μια σπουδαία ανακάλυψη: Κάποιος ταξιδιώτης του χρόνου άφησε στην παραλία ένα εκπληκτικό ασύρματο στερεοφωνικό σύστημα. Από τα μικρά δυναμικά του ηχεία ξεπετάγονται οι πιο θαυμάσιες μελωδίες και οι άντρες κυριολεκτικά γοητεύονται από αυτές. Δεν τολμούν να το αγγίξουν, αλλά κάθονται και απολαμβάνουν τη μουσική, μη καταλαβαίνοντας πώς παράγεται, ούτε τι είναι αυτό το ακτινοβόλο εργαλείο μπροστά τους.
Μετά από πολλές μέρες αρχίζουν να ψάχνουν βαθύτερα την όλη μαγεία. Είναι περίεργοι, καθότι η περιέργεια είναι βασικό γνώρισμα του Ανθρώπου. Αρχίζουν να το αναλύουν. Το κοιτούν ξανά και ξανά, χωρίς να τολμούν να το αγγίξουν και οι πρεσβύτεροι τελικά ανακοινώνουν σε όλους ότι το έχουν κατανοήσει.
Βλέπουν τη συσκευή που παίζει CD, τον βασικό ενισχυτή και τα ηχεία… ένα σωρό εργαλεία. Τα ηχεία όμως βγάζουν τον ήχο, οπότε φαινομενικά αυτά κάνουν όλη τη δουλειά.
Μαζεύεται λοιπόν η φυλή και ανακοινώνουν τα ευρήματά τους: Προηγμένα διαστημικά πλάσματα προσγειώθηκαν και άφησαν κάποια από τα εργαλεία τους. Οι σοφοί της φυλής δεν μπορούν να ξεκαθαρίσουν τι κάνουν όλα, αλλά δύο μικρά αντικείμενα ευθύνονται για τη θαυμάσια μουσική που ακούν. Ο υπόλοιπος εξοπλισμός παραμένει μυστήριο και προφανώς θα πρέπει να είναι διαστημική σαβούρα, που δεν έχει καμία σχέση με τη μουσική.
-------------------

Η παραβολή μιλά από μόνη της. Ό,τι δεν κατανοείται σαν «μέρος του όλου», απορρίπτεται λόγω άγνοιας. Κρυμμένα μέσα στο παράδειγμα αυτό, είναι περισσότερα απ’ ότι νομίζετε. Δεν είναι μη ορατή μόνο η εξαιρετική τεχνολογία που βγάζει τους ήχους. Τι γίνεται με τη δημιουργία και την εκτέλεση της μουσικής; Τι γίνεται με εκείνους που την ηχογράφησαν και τι χρειάστηκε για να περαστεί στο μηχάνημα
CD; Τι γίνεται με την ίδια της ιστορία της μουσικής και την εξέλιξη των ρυθμών ανά τους αιώνες; Υπάρχει ένα γιγαντιαίο μυστικό διανόησης μπροστά τους στην αμμουδιά κι εκείνοι βλέπουν μόνο τα ηχεία, καθώς είναι τα μόνα που «κάνουν θόρυβο».
Η εξέλιξη και η αποκαλούμενη Μητέρα Φύση (Γαία), εργάζονται μαζί και είναι πολύ αποτελεσματικές σε ότι αφορά στην Ανθρώπινη βιολογία και στη ζωή γενικά. Είτε είναι η εμφάνιση της φωτοσύνθεσης την κατάλληλη στιγμή στον πλανήτη, είτε ο τρόπος που εξελίχθηκε το Ανθρώπινο γονιδίωμα, το σύστημα απορρίπτει όλα όσα δεν χρειάζονται. Το 90% του DNA που δεν είναι κατανοητό, δεν είναι σαβούρα. Καθόλου! Αντιθέτως, είναι ο επεξεργαστής και οι οδηγίες που κατευθύνουν το κατανοητό κομμάτι. Είναι η επεξεργασία της μουσικής που παίζεται από το 3%.
Θα πω συγκεκριμένα τι είναι και μέσα από την αποκάλυψη αυτή, θέλω να αναλογιστείτε τι μπορεί αυτό να σημαίνει για εσάς προσωπικά. Το 90% του DNA σας είναι το κβαντικό σχεδιάγραμμα της θεϊκής σας φύσης. Είναι το σχεδιάγραμμα του Ακάς σας. Είναι η καταγραφή όλων των ζωών, όλων των επιτευγμάτων, όλης της ανάπτυξης, όλων των επιφοιτήσεων και όλων των αποτυχιών. Για εσάς που αποκαλείστε Λεμούριοι, αντιπροσωπεύει μια τεράστια εμπειρία στον πλανήτη, σε όλη την πορεία από την αρχή – για την οποία θα μιλήσουμε παρακάτω.

Όσα αφορούν μια κβαντική κατάσταση, δεν είναι λογικά στο 3
D πεδίο. Η κβαντομηχανική έχει ελάχιστο νόημα για όποιον σκέφτεται γραμμικά – και είστε όντως γραμμικοί. Οπότε κουβαλάτε το εξής «δεδομένο»: Ότι η πραγματικότητά σας βασίζεται σε μερικές μόνο από τις διαστάσεις που υπάρχουν στο Σύμπαν. Μέχρι να αποκαλυφθεί η «υπόλοιπη εικόνα», πιθανόν μέσα από τις επιστημονικές αναζητήσεις σας, θα βλέπετε μόνο την περιορισμένη πραγματικότητα στην οποία βρίσκεστε. Ό,τι είναι έξω από το 3D πεδίο θα παραμένει μυστήριο, δείχνοντας τυχαίο και χαοτικό, αντί για λογικό και συστηματικό. Το DNA σας μεταφέρει το πνευματικό σας εντύπωμα, καθώς και τις οδηγίες του ποιοι είστε. Και όλο αυτό βρίσκεται στο 90% το οποίο είναι κβαντικό.
Η συζήτηση λοιπόν για το DNA, είναι συζήτηση της δημιουργίας σας, του Ακασικού σας αρχείου και της πνευματικής σας γενεαλογίας. Γι αυτό το λόγο επικεντρωνόμαστε σ’ αυτό.
Η Ανθρώπινη συνειδητότητα…3D;

Είναι ώρα να συνδέσετε τα πράγματα και να σκεφτείτε τη μεγαλύτερη εικόνα: Στο 90% του κβαντικού
DNA εδρεύει η Ανθρώπινη συνειδητότητα. Η συνειδητότητα της ανθρωπότητας δεν μετράται με κωδικούς και γονίδια. Είναι έξω από τα όρια της χημείας και είναι κάτι που εξακολουθεί να βλέπει η επιστήμη σαν μυστήριο της δομής της βιολογίας… χωρίς να κατανοεί τι δημιουργεί τον «όλο Άνθρωπο». Μέσα στη συνειδητότητα υπάρχει η ικανότητα να απευθύνεστε στο DNA, να το ελέγχετε, να εργάζεστε μαζί του και να γίνετε μέρος του. Αυτό διδάσκαμε εξ αρχής. Οπότε, ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά της δικής σας πραγματικότητας, είναι η ικανότητα που έχετε να αλλάξετε το σώμα σας και τις βασικές του λειτουργίες.
Τώρα, σύμφωνα με τη νέα επιστήμη, ακόμα και μερικές από τις διεργασίες του πλανήτη φαίνονται να επηρεάζονται από την Ανθρώπινη σκέψη. Αρχίζετε μήπως να πιάνετε την όλη εικόνα; Το 90% του DNA σας μπορεί όντως να αποτελεί μέρος κάτι μεγαλύτερου από την προσωπική σας βιολογία.

Ένα από τα πρώτα που έχουμε πει, είναι ότι η συνειδητότητα κινεί τη Γη. Η συνειδητότητα ευθύνεται για τη δόνηση του πλανήτη και είχατε πάντα τη δυνατότητα να αλλάξετε ότι θεωρούσατε άσχετο μ’ εσάς… την πραγματικότητα που συμβαίνει στον πλανήτη. Όταν αρχίσετε να κατανοείτε την αλήθεια αυτή, θα καταλάβετε απόλυτα ότι η Γαία ανταποκρίνεται σ’ ΕΣΑΣ!

Λοιπόν, έτσι έχουν τα πράγματα, μιλώντας με ξεκάθαρο τρόπο. Μόνο η μελέτη του Ανθρώπινου γονιδιώματος και η αποκάλυψη του 90%, το οποίο φαίνεται άχρηστο, μας επιτρέπει να πούμε τι πραγματικά κάνει. Κάποια δεδομένη στιγμή θα έχει νόημα για την επιστήμη. Πότε; Όταν προσέξουν εκείνο το 90% και αρχίσουν να το μελετούν, σαν μη κωδικοποιημένα ίχνη βιωμάτων του νου, τότε θα αρχίσουν να βλέπουν ότι το μεγαλύτερο μέρος του
DNA είναι πραγματικά ο σηματοδότης του 3%. Δηλαδή του μηχανισμού που κατευθύνει τη βιολογία του Ανθρώπινου σώματος.
Ο γρίφος της αδυναμίας του Ανθρώπινου σώματος

Αναφερθήκαμε στο θέμα αυτό πριν ένα μήνα: Βρίσκεστε στο κεφαλόσκαλο της εξέλιξης του
DNA κι όμως έχετε ένα αδύναμο σύστημα… πολύ πιο αδύναμο από το αναμενόμενο. Ας κάνουμε μια ανασκόπηση.
Η κυτταρική σας δομή δεν αντιπροσωπεύει ό,τι σας είχε δοθεί αρχικά. Αντί να εξελίσσεται το κβαντικό μέρος του DNA σας, έμεινε πίσω σε σχέση με την Ανθρώπινη συνειδητότητα, που κατευθύνει την πραγματικότητά σας. Είναι γεγονός ότι το ανοσοποιητικό σας σύστημα δεν δουλεύει πολύ σωστά! Πολλές σοβαρές ασθένειες και ιοί το παρακάμπτουν. Το έχετε παρατηρήσει; Δεν μπορείτε καν να εμποδίσετε ένα κοινό κρυολόγημα.

Θα λέγαμε ότι όντως υπάρχει πρόβλημα εκεί! Καθώς το 90% του
DNA σας που θεωρείται κβαντικό, είναι μόνο κατά 30% αποδοτικό. Σας δώσαμε προ καιρού την πληροφορία αυτή και την επαναλαμβάνουμε στα πλαίσια αυτής της διδασκαλίας.

Εν συντομία θα πω το εξής: Πώς νιώθετε γνωρίζοντας ότι μπορεί να έχετε καρκίνο και το σώμα σας να μη σας το πει ποτέ; Πρέπει να πάτε στον ειδικό και να κάνετε εξετάσεις, για να βρείτε τι κάνει το σώμα σας! Τι είδους σύστημα είναι αυτό; Ο έμφυτος μηχανισμός αυτο-διάγνωσης, απλώς δεν λειτουργεί σωστά. Ο καρκίνος είναι το αποτέλεσμα μιας ασυμβατότητας του Ανθρώπινου σώματος να χειριστεί σωστά τη μοντέρνα τροφή. Το αποτέλεσμα δημιουργεί σήματα ασύμφωνα με τον τρόπο που θα έπρεπε να λειτουργεί το σώμα… ισορροπημένη διαίρεση των κυττάρων, σε αρμονία με τη χημεία όσων λαμβάνει σαν τροφή. Αντιθέτως, το σώμα δημιουργεί αφύσικη ανάπτυξη… όγκους που τελικά κατατρώγουν όλο τον οργανισμό.

Ο καρκίνος δεν είναι μικρόβιο, ούτε είναι κολλητικός. Αντιθέτως, είναι μια ανισορροπία… μια αλλεργία προς τη μοντέρνα κοινωνία. Το ανοσοποιητικό σύστημα πραγματικά δεν έχει εξελιχθεί καθόλου, εφόσον ο καρκίνος εμφανίζεται στην άμυνα του σώματος, σαν φυσιολογικά κύτταρα που κάνουν τη δουλειά τους. Δεν είναι φυσιολογικά, καθώς είναι σαφώς καρκινογόνα, όμως έχουν «μάθει» να κρύβονται εντός της κυτταρικής δομής. Η κβαντική συνείδηση δημιουργεί ένα σύστημα «γνώσης», που προειδοποιεί το σώμα για την ανισορροπία. Έτσι θα γνωρίζατε άμεσα ότι υπήρχε ένα πρόβλημα, αλλά δεν συμβαίνει, επειδή το σύστημα δεν λειτουργεί όπως σχεδιάστηκε.
Άλλο χαρακτηριστικό του κβαντικού DNA, που συμπεριφέρεται όπως θα έπρεπε, είναι η επίτευξη μιας πολύ πιο μακρόχρονης Ανθρώπινης ζωής. Το σώμα δεν θέλει να γερνάει! Θέλει να ζήσει! Αυτή είναι βασική επιβίωση, οπότε μπορεί, μέσω μιας ενστικτώδους διαδικασίας, να δημιουργήσει ένα νοήμων σενάριο για το διαχωρισμό των κυττάρων. Χωρίς αυτό τον κβαντικό εμπλουτισμό, το κυτταρικό ρολόι του σώματος μετράει απλώς μέρες και πηγαίνει σύμφωνα με τον κύκλο της σελήνης. Δεν έχει εναλλακτική λύση. Δεν λειτουργεί όπως έχει σχεδιαστεί.

Ορισμένοι αρχαίοι όντως έζησαν ζωή διπλάσια ή τριπλάσια από τη δική σας. Ανάλογα με το που ήσαν και πόση από την κβαντικότητα είχαν χάσει. Ας γνωρίζετε το εξής: Οι επιτυχείς τρόποι παράτασης της ζωής που αναπτύσσονται στον πλανήτη, θα έχουν ένα πράγμα κοινό… τα αυξημένα σήματα προς το
DNA, να επιστρέψει σε πιο κβαντική κατάσταση. Αποκαλείται « δραστηριοποίηση του DNA».

Μια κβαντική συνειδητότητα είναι αυτή που είναι, δηλαδή «ένα με τα πάντα» και οπωσδήποτε θα γνώριζε αν τα κύτταρα έχουν «ξεφύγει» και μια ανάρμοστη ανάπτυξη απειλεί την υγεία. Όμως το ανοσοποιητικό σύστημα δεν σας προειδοποιεί. Κάτι δεν πάει καλά, έχοντας όμως μεγαλώσει σ’ αυτή την πραγματικότητα, σας διαφεύγει η λογική όσων λεω. Αν για αρκετό χρόνο μείνετε κρεμασμένοι ανάποδα, σύντομα το σώμα σας θα εναντιωθεί στο περπάτημα και στην όλη ιδέα του. Τελικά, όλοι απλώς κρέμονται ανάποδα λιμοκτονώντας κι έχοντας ξεχάσει πώς να περπατούν. Το περπάτημα είναι κάτι που μόνο οι διδάσκαλοι μπορούσαν να κάνουν, ή έτσι δημιουργήθηκε η εντύπωση. Οπότε κανείς δεν περπατά. Έτσι αναπτύσσεται η Ανθρώπινη πραγματικότητα με το χρόνο κι αυτό ακριβώς προκαλούμε καθημερινά στη νέα αυτή ενέργεια.
Όταν τα νεύρα σας γίνονται άκαμπτα στη σπονδυλική σας στήλη, υπάρχει μια χημική διεργασία που προστρέχει εκεί, για να τα εμποδίσει να επανέλθουν. Το γνωρίζατε; Η επιστήμη γνωρίζει τη διαδικασία αυτή και μάλιστα την έχει ονομάσει! Είναι ακριβώς το αντίθετο από το επιθυμητό και προφανώς αντιτίθεται στη λογική του σωστού τρόπου λειτουργίας του σώματος. Κάτι έχει καταστραφεί.

Ο αστερίας μπορεί να βγάλει ένα κομμένο πόδι ενώ εσείς δεν μπορείτε. Πώς σας φαίνεται αυτό, όντας στην κορυφή της εξελικτικής κλίμακας; Συμβαίνει επειδή «το σχέδιο» που δημιουργεί τα γονίδια, δεν λειτουργεί όπως σχεδιάστηκε.

Κάποτε όμως λειτουργούσε…
Ας πάμε λοιπόν πίσω στην αρχή.

Η δημιουργία της κβαντικότητάς σας… ο δημιουργός μέσα σας
Ιδού λοιπόν, δοσμένο σε απλή γλώσσα, με όλα τα χαρακτηριστικά του, ώστε όλοι να μπορούν να το δουν και να το ακούσουν. Πριν εκατό χιλιάδες χρόνια υπήρχαν ως 17 είδη Ανθρώπων. Ακριβώς όπως υπάρχει ποικιλομορφία στη φύση, σε άλλα ζώα και θηλαστικά, είναι η έμφυτη ποικιλία που παρέχει η Γαία, για την επιβίωση των ειδών. Όπως υπάρχουν δεκάδες είδη μαϊμούδων και τρομερή ποικιλομορφία σε τόσα άλλα ζώα στον πλανήτη, έτσι υπήρχαν πολλά είδη ανθρώπων. Αν όμως το παρατηρήσατε, σήμερα υπάρχει μόνο ένα είδος Ανθρώπου. Ναι, έχουν διαφορετικά χρώματα και χαρακτηριστικά προσώπου, αλλά είναι μόνο ένα είδος. Δεν υπάρχουν οι τυπικές διαφορές που συναντάτε στη φύση. Δεν έχετε είδη με ουρά και άλλα χωρίς. Δεν έχετε πολύ μικροκαμωμένους δασύτριχους σε μια ήπειρο και πανύψηλους διάστικτους στην άλλη. Κάτι συνέβη.
Ελάτε μαζί μου 100.000 χρόνια πίσω και θα το δείτε τεκμηριωμένο από την επιστήμη, που ανακάλυψε αυτή την ανωμαλία την τελευταία δεκαετία. Βλέπουν το ίδιο πράγμα. Σε αντίφαση με όλες τις βιολογικές εξελικτικές δυνάμεις, κάτι που συνέβη περίπου πριν 100.000 χρόνια, δημιούργησε μόνο ένα είδος Ανθρώπου.

Τώρα προετοιμαστείτε, καθώς σε κάποιους δεν θα αρέσει αυτό που ακούν ή διαβάζουν. Ήταν η σημερινή διάλεξη του συνεργάτη μου και θα το αναφέρω ξανά για όσους διαβάζουν το κείμενο ή ακούν την ηχογράφηση. Ακούστε… ένα πανέμορφο πράγμα συνέβη τότε… πανέμορφο! Συνέβη κάτι με σχέδιο και το αναμένατε μαζί μου, όταν δημιουργούσατε αυτό τον πλανήτη αγαπητοί μου. Όταν ήμασταν μαζί και βλέπαμε να ψύχεται ο πλανήτης, το γνωρίζατε ότι θα συνέβαινε αυτό. Ένα θείο σχέδιο ήταν σε εφαρμογή!

Στο δικό σας γαλαξία υπάρχει ένα σύμπλεγμα άστρων που ονομάζονται οι Επτά Αδελφές. Είναι επτά αστέρια, ένα από τα οποία έχει πλανητική διάταξη. Έχετε δώσει όνομα σ’ αυτή τη διάταξη και όσους προέρχονται από εκείνο το ηλιακό σύστημα, τους λέτε Πλειάδειους. Αυτοί επισκέφτηκαν τη Γη πριν 100.000 χρόνια και δεν χρειάστηκαν πολύ χρόνο για να έρθουν εδώ.

Αυτό το Ανθρωποειδές γένος είναι ημι-κβαντικό, όπως κι εσείς. Δηλαδή, μέσα στη συνειδητότητά τους υπάρχει η συγχώνευση του 3
D και του κβαντικού. Δεν υπάρχει χρόνος. Δεν υπάρχει χώρος. Δεν υπάρχει απόσταση. Θέλησαν να έρθουν εδώ κι εμφανίστηκαν. Είναι ένα προηγμένο γένος και πνευματικά απόφοιτο κατά φύσιν. Δεν θα βγάζετε νόημα, καθώς βρίσκεται έξω από το πνευματικό σύστημα που θεωρείτε αληθινό. Ας πούμε λοιπόν ότι η πνευματικότητά τους είναι ώριμη, όμορφη κι εντελώς κατάλληλη. Κατέφθασαν με χρονοδιάγραμμα, με σχεδιασμό και με σκοπό.

Ήρθαν για να σπείρουν τους σπόρους του κβαντικού, θείου
DNA σε ένα από τα 17 είδη Ανθρώπων που βρίσκονταν στη Γη. Έμειναν εδώ όσο χρειάστηκε. Θα έπρεπε να γνωρίζετε ότι αυτό πήρε πάνω από 100.000 χρόνια και παρέμειναν εδώ. Σιγά-σιγά όλα τα άλλα είδη Ανθρώπων άρχισαν να λιγοστεύουν και μόνο ένα παρέμεινε… το είδος με το σπόρο του δημιουργού. Το είδος που υπάρχει σήμερα.
Είναι η αυθεντική και θεϊκή ιστορία της δημιουργίας, που σας δίδεται με σκοπό και με όμορφο τρόπο από το Πνεύμα. Ήταν ένα μυρωμένος καιρός και θα ήθελα να σας πω, στις ψυχές που βρίσκονται εδώ, ότι πολύ πριν τη Λεμουρία, όταν μελετούσατε το πιθανό αυτό σενάριο, γνωρίζατε ότι ήταν καλό. Διαισθητικά το νιώθετε και το γνωρίζετε, καθώς τελικά σχετίζεστε με εκείνους στο άλλο αστρικό σύστημα που σας έδωσαν αυτό το μεγάλο δώρο.

Οι Πλειάδειοι μοιάζουν με εσάς. Δεν έχουν δέρμα ερπετών, ούτε περίεργα χέρια και πόδια, παράξενα μάτια ή μεγάλα κεφάλια. Δεν έχουν ημερησία διάταξη, ούτε ελέγχουν τη σκέψη των Ανθρώπων. Είναι λιγάκι πιο ψηλοί, αλλά μοιάζουν σαν εσάς! Κάποια μέρα θα έρθουν, όταν είναι πρόσφορο και σωστό και κατάλληλο να εμφανιστούν. Δεν θα συμβεί κατά τη διάρκεια της ζωής σας, καθώς προσμένουν μια συγκεκριμένη δόνηση στον πλανήτη. Όταν όμως έλθουν για να σας χαιρετίσουν, θα βγουν από τα σκάφη τους και θα είναι ακριβώς σαν εσάς! Τότε θα γνωρίζετε πως ότι λεω εδώ είναι αληθινό και ακριβές, καθώς παρακολουθούν που δίνω αυτό το μήνυμα και χαμογελούν με την καταλληλότητά του, για όσους χρειάζονται να το ακούσουν κατ’ αυτό τον τρόπο.
Ακούστε με: Δεν υπάρχει καμία συνωμοσία εδώ. Κανείς δεν έκανε τίποτα στη Γη ή στην ανθρωπότητα, που να μην το είχατε σχεδιάσει. Δεν υπάρχει εδώ θέμα επιβολής ελέγχου ή τίποτα κρυφό. Με σχέδιο και με σκοπό το Πνεύμα τους επέτρεψε, τους προσκάλεσε να έρθουν και να σας δώσουν αυτό το δώρο. Ο μόνος πλανήτης ελεύθερης επιλογής, μεταφέρθηκε από το σύστημα των Πλειάδειων σ’ αυτό το ηλιακό σύστημα και στη Γη. Τα βιολογικά όντα σιγά-σιγά αύξησαν το κβαντικό τους DNA και γεννήθηκε η πνευματικότητα. Τίποτα δεν γίνεται στα γρήγορα με το Θεό, το έχετε παρατηρήσει; Ο Θεός είναι αργός και η Γη είναι υπομονετική. Οι Άνθρωποι όμως έχουν πρόβλημα με την «αργή» προσέγγιση. Θέλουν τα πνευματικά πράγματα να συμβούν γρήγορα, όπως δείχνει η μυθολογία.

Η συγκεκριμένη πληροφορία είναι αμφισβητήσιμη και κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να την πιστέψει. Δεν είναι απαραίτητη πληροφορία για να λάμπει το φως σας στη Γη. Αν δεν ακούγεται αληθινή στην ψυχή σας, τότε προσπεράστε τη. Όμως κατανοήστε ότι με κάποιο τρόπο υπάρχει ο Θεός μέσα σας. Ίσως να μην είναι απαραίτητο να ξέρετε πώς, αλλά νιώστε τον δημιουργό να εργάζεται μέσα στο
DNA σας.
Η αμφισβήτηση θα μαίνεται και δεν θα πρέπει να επιβληθεί (η άποψη αυτή) σε κανέναν. Δεν είναι κάτι δογματικό και είναι μόνο για να το δείτε σαν μέρος της μεγάλης εικόνας. Όμως από εκεί προήλθε ο σπόρος της βιολογίας σας κι εγώ απλώς σας έδωσα την αλήθεια.

Είναι αρκετά περίεργο, αλλά κάποιοι ακόμα προτιμούν τη μυθολογία, ότι ο Θεός ήρθε στη Γη γρήγορα και μέσα σε λίγες μέρες παρουσίασε ολόκληρο το πνευματικό σύστημα του πλανήτη. Δεν θέλουν να σκεφτούν την εξωφρενική άποψη ότι εξωγήινοι που ήρθαν στη Γη, έχουν κάποια σχέση με το Θεό ή την πνευματική υπόσταση του Ανθρώπου. Τους φαίνεται γελοίο! Όπως λεει ο συνεργάτης μου: «Προτιμούν την ιστορία με τον ομιλούντα όφιν». Τότε σ’ αυτή ακριβώς θα πρέπει να μείνουν, καθώς η άγνωστη ιστορία δεν θα πρέπει να εμποδίζει την πίστη κάποιου ή να του αφαιρεί την δοξασία του.
Λεμουρία

Σιγά-σιγά γεννήθηκε ο πρώτος πολιτισμός στον πλανήτη και είχε ονομαστεί Λεμουρία. Δεν ήταν ένας προηγμένος πολιτισμός, έτσι όπως το εννοείτε εσείς. Είχαν όμως κάτι που θα έπρεπε να γνωρίζετε. Το κβαντικό τους
DNA ήταν στο 90% και όχι στο 30% που είναι το δικό σας σήμερα. Όλη η κβαντικότητα του DNA τους ήταν ενεργοποιημένη, γιατί αυτό ακριβώς τους είχαν περάσει οι Πλειάδειοι. Η Λεμουρία ήταν ο αρχαιότερος πολιτισμός στον πλανήτη, με τη μεγαλύτερη διάρκεια, ο οποίος ποτέ δεν είδε πόλεμο.
Τελικά καταστράφηκε μόνο επειδή ανέβηκε η στάθμη των ωκεανών. Όπως έχω περιγράψει, έγιναν θαλασσινός λαός και σκορπίστηκαν σε πολλά μέρη της Γης. Η ειρωνεία είναι ότι μερικοί πήγαν σε τόσο μακρινές ηπείρους και η επιστήμη τους βλέπει σαν να ξεκίνησαν πολιτισμούς εκεί, αντί σαν ταξιδευτές από άλλα μέρη.

Οι Λεμούριοι ήταν η αρχέτυπη Ανθρώπινη κοινωνία στον πλανήτη και ήσαν εγκατεστημένοι εκεί όπου προσγειώθηκαν αρχικά οι Πλειάδειοι, στην κορυφή του υψηλότερου βουνού της Γης, όπως μετράται από την βάση ως την κορυφή… στο μεγαλύτερο σημερινό νησί της Χαβάης. Οι πρεσβύτεροι Χαβανέζοι λένε σήμερα ότι αυτή είναι η γενεαλογία της Χαβάης, ότι οι Πλειάδειοι ήρθαν εκεί, καθότι αυτό διδάσκουν σαν την απαρχή της ανθρωπότητας.
Οι Λεμούριοι είχαν μια κβαντική κατανόηση της ζωής και γνώριζαν μέσα στο DNA τους τα πάντα σχετικά με το ηλιακό σύστημα. Ένα κβαντικό DNA που δουλεύει στο 90%, δημιουργεί μια συνειδητότητα η οποία είναι ένα με το σύμπαν. Μία από τις πιο αρχαίες δοξασίες του πλανήτη, σας ζητά να είστε ένα με τα πάντα. Δεν είναι τυχαίο. Θα αναφερθώ σ’ αυτό σε λίγο.

Τα απομεινάρια της Λεμουρίας έχουν εξαφανιστεί, σκεπασμένα από το νερό πριν πολύ χρόνο. Δεν θα βρείτε αποδείξεις αυτών, καθώς η φύση τα έθαψε εντελώς και τώρα μπορείτε μόνο να τη νιώσετε στα μέρη εκείνα που ήταν η Λεμουρία, αλλά δεν καλύφθηκαν από το νερό. Κι αν κάποιοι πάτε εκεί με αγνή πρόθεση, οι πρόγονοι θα έρθουν και θα σας πουν: «Καλώς ήρθατε σπίτι».

Και μια ιστορική συμβουλή: Μην εστιάζεστε τόσο στην Ατλαντίδα. Αυτή ήταν πολύ, πολύ αργότερα και στην πραγματικότητα υπήρξαν τρεις Ατλαντίδες και επικρατεί πολύ σύγχυση περί του τι υπήρχε και τι συνέβη εκεί. Η Ατλαντίδα δεν έπαιξε καν το ρόλο που ορισμένοι σε μεταφυσικές και εσωτεριστικές διδασκαλίες θα ήθελαν να της απονείμουν. Βεβαίως ήταν σημαντική, αλλά μία από αυτές δεν ήταν καθόλου αρχαία! Ήταν τόσο πρόσφατη, γύρω στα Ελληνικά νησιά κι εξιστορείται μέσα στην ιστορία των Ελλήνων που έχετε σήμερα. Οι Άνθρωποι δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για πολιτισμούς που καταστρέφονται γρήγορα. Αυτό επιτείνει τη μυθολογία, δημιουργώντας ιδέες ότι η Ατλαντίδα ήταν ένας από τους πιο προηγμένους πολιτισμούς. Δεν ήταν. Η Λεμουρία ήταν, αλλά μόνο στη συνειδητότητα.

Η Λεμουρία δεν ήταν μια τεχνικά προηγμένη κοινωνία, καθώς δεν είχε καθόλου τεχνικές ικανότητες. Όμως γνώριζαν πώς να θεραπεύουν με τα μαγνητικά. Βλέπετε, ήταν στο
DNA τους. Ήταν διαισθητική πληροφορία. Το κβαντικό DNA παράγει ποιοτική διαισθητική πληροφορία. Όντας ένα με το Σύμπαν, γνώριζαν τα πάντα για το DNA. Γνώριζαν ακόμα και το σχήμα του… όλα χωρίς καν μικροσκόπιο. Αυτό κάνει το κβαντικό DNA.

Οι αρχαίοι γνώριζαν!

Οι Λεμούριοι γνώριζαν πολλά, λόγω του κβαντικού
DNA που είχαν, χάρη στους Πλειάδειους. Γνώριζαν τα πάντα για το ηλιακό σύστημα και τον γαλαξία γενικά. Κοιτούσαν τα αστέρια και ήξεραν τι βρισκόταν εκεί. Έτσι δημιουργήθηκε μια προηγμένη κοινωνία, χωρίς όμως την τεχνική πρόοδο που έχετε τώρα.

Πολύ μετά τους Λεμούριους, χιλιάδες χρόνια μετά, υπάρχουν μαρτυρίες ότι ακόμα οι αρχαίοι κατείχαν αυτή τη γνώση. Η σημερινή εκδοχή της Ανθρώπινης ιστορίας δεν δίνει αξιοπιστία στα 30.000 χρόνια της προηγμένης ανθρωπότητας που ήσαν οι Λεμούριοι. Μετά βίας βλέπετε ύπαρξη Ανθρώπων 10.000 χρόνια πριν. Κάτι που θα αλλάξει με τις νέες ανακαλύψεις στο μέλλον.

Όμως αυτό που βλέπετε, είναι ότι 4.000 με 5.000 χρόνια πριν, οι αρχαίοι είχαν ακόμη τη γνώση των άστρων… πολύ περισσότερο απ’ ότι συνειδητοποιείτε. Οι περισσότεροι αρχαίοι πολιτισμοί στη Γη γνώριζαν για τη Γαλαξιακή Ευθυγράμμιση που επίκειται στην «εποχή του 2012». Σας έχουμε πει ότι αυτή η Γαλαξιακή Ευθυγράμμιση έχει ήδη αρχίσει. Εσείς τη βλέπετε σαν 2012 κι εμείς τη βλέπουμε σαν 1998. Κάντε τους υπολογισμούς με τους νέους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τα τηλεσκόπια και θα δείτε ότι το 2012 είναι μόνο ένας χοντρός υπολογισμός, από κουλτούρες χωρίς τη δική σας τεχνολογία. Έχοντας αυτό κατά νου, θα δείτε ότι ενόσω μιλάμε, κάθεστε στην ενέργεια της Γαλαξιακής Ευθυγράμμισης.

Η ευθυγράμμιση είναι ένας κύκλος 26.000 ετών, τον οποίο γνώριζαν οι αρχαίοι! Πώς είναι δυνατόν, ίσως να αναρωτιέστε. Καθώς, μόλις μερικές εκατοντάδες χρόνια πίσω, η τότε «μοντέρνα επιστήμη» σας είχε χάσει όλη αυτή τη γνώση! Η Γη ήταν επίπεδη, ο ήλιος γύριζε γύρω από τη Γη και σχεδόν όλη η διαισθητική γνώση του πώς δουλεύει το σώμα σας, είχε χαθεί εντελώς.

Οι αρχαίοι είχαν
DNA που δούλευε κατά κβαντικό τρόπο, όπως το κληρονόμησαν από τη Λεμουρία, χωρίς τηλεσκόπια ή κομπιούτερ. Γνώριζαν. Γνώριζαν για το ηλιακό σύστημα, τις ισημερίες, τις εκλείψεις και την κίνηση των πλανητών. Ήξεραν ακόμα ότι υπάγεστε σε ένα μεγαλύτερο σύνολο που ονομάζεται γαλαξίας. Λοιπόν σας ρωτώ, τι συνέβη; Αποκαλύπτουμε το προφανές, ότι πρόσφατα ολισθήσατε προς τα πίσω, με πολύ συγκεκριμένο τρόπο.

Όταν αναφέρουμε κάτι τέτοιο, πάντα κάποιοι θέλουν να πιστεύουν ότι μια άλλη δύναμη, εκτός της ανθρωπότητας, ευθύνεται για την «απώλεια της γνώσης» που σας άφησε λαβωμένους. Εκείνοι αρνούνται ότι έχουν τον έλεγχο της δόνησης της Γης. Η ελεύθερη επιλογή τιμάται από το Πνεύμα. Η όλη ιδέα της παρουσίας σας εδώ, είναι για να εξετάσετε εάν ο πλανήτης θα εξακολουθεί να εξαρτάται από τις πράξεις των Ανθρώπων. Η διάσπαση της Λεμουρίας και ο τεμαχισμός της Ανθρώπινης κοινωνίας, δημιούργησε πολλούς τρόπους για να χάσετε τη συλλογική συνείδηση. Όσο οι κοινωνίες είχαν μια κβαντική κοινότητα, υπήρχε σύγκλιση της αντίληψης. Όταν διασπάστηκαν, σταδιακά, με το χρόνο, η πιο διαισθητική γνώση που ήταν αποδεκτή για αιώνες, απλώς αποβίωσε. Αν το αμφισβητείτε, τότε πώς εξηγείτε ότι οι αρχαίοι γνώριζαν όσα η «μοντέρνα αστρονομία» σας παρουσίασε μόλις τα λίγα τελευταία χρόνια;
Έτσι το DNA που ήταν κάποτε στο επίπεδο του 90%, σταδιακά μειώθηκε στο 30%. Πράγματι τόσο έχετε σήμερα. Στην κυριολεξία ξεκινήσατε από την αρχή. Χάσατε την κβαντική διαισθητική γνώση, εκείνη τη διαίσθηση, την απόλυτη κατανόηση της προέλευσής σας και του πώς δουλεύει το σώμα, οπότε τα Πλειάδεια βιώματα χάθηκαν παντελώς.

Οι Άνθρωποι ξέχασαν τη βασική αστρονομία και δεν σκέφτονταν καν ότι η Γη είναι σφαιρική. Εξαφανίστηκε όλη εκείνη η υπέροχη διαίσθηση, για τη λειτουργία του Σύμπαντος και του Ανθρώπινου
DNA. Τώρα είναι διαθέσιμη μια βαθιά αλλαγή και σταδιακά βγαίνετε από τη θέση που είστε σήμερα. Θα σας πω τι διαφέρει αυτή την εποχή κι έτσι τα έχουμε καλύψει σχεδόν όλα.
Η μεγάλη αλλαγή

Η γενεαλογία και η ιστορία του
DNA ξεκίνησε από μια πολύτιμη, κατάλληλη δημιουργία, με την ακεραιότητα του αγγελικού βασιλείου και μυρωμένη μ’ έναν ιερό σκοπό. Μέσω της ελεύθερης επιλογής, αυτή παρήκμασε καθώς οι Άνθρωποι αποδέχτηκαν μια κατάσταση χαμηλότερης συνειδητότητας. Η μυθολογία είναι γεμάτη δραματικές ιστορίες περί «πτώσης του ανθρώπινου γένους», αλλά δεν είχε καμία σχέση με τίποτα διαβόλους, παρά μόνο με την ελεύθερη επιλογή της ανθρωπότητας.

Βρίσκεστε σε μια βαθιά αλλαγή. Είστε σε μια εποχή που αποκαλείτε Νέα Εποχή, όμως δεν είναι νέα. Αντιθέτως, είναι η ενθύμηση της αρχαίας γνώσης και των χαρακτηριστικών της Λεμουρίας. Οπότε είναι επιτέλους μια επιστροφή σε μια Λεμούρια κατάσταση. Αυτό είναι που αποκαλείτε νέα ενέργεια και η αλλαγή που συμβαίνει ευνοεί την εμφάνιση μιας σταδιακής και σημαντικής βελτίωσης της συνειδητότητας στον πλανήτη Γη. Όμως, όπως έχουμε πει, είναι κάτι που πρέπει να αρχίσει μέσα στο ίδιο σας το DNA.
Ω Άνθρωπε, άκουσέ με: Αυτή είναι η ουσία που βρίσκεσαι εδώ. Όπως διδάσκουμε σήμερα, το DNA σου, εκείνο το κβαντικό ιερό σου κομμάτι, είναι έτοιμο να ενδυναμωθεί με την αγνή σου πρόθεση. Το μόνο που έφερε ο Κρύων, σαν μαγνητική υπηρεσία προς εσάς, ήταν η αλλαγή των μαγνητικών του πλανήτη, ώστε να επικοινωνούν με το DNA σας. Η νέα αυτή επικοινωνία είναι το αποτέλεσμα της Αρμονικής Σύγκλισης του 1987, σε συνδυασμό με τη μετάβαση της Γαίας στη νέα ενέργεια, την οποία δημιουργεί η Γαλαξιακή Ευθυγράμμιση. Ευνοεί τα δυναμικά της επιστροφής σε μια κατάσταση που δικαιούστε… μια Λεμούρια κατάσταση συνειδητότητας, μια κατάσταση όπου ο πόλεμος δεν είναι επιλογή και η υγεία είναι διαισθητική. Οι Μάγια αναφέρθηκαν σ’ αυτό! Είναι η υψηλότερη δόνηση που έχει δει ποτέ η Γαία και στέκεστε στα πρόθυρα όλου αυτού. Αυτό αφορούσε η πληροφορία τους περί του 2012, αλλά δεν παρουσιάζεται έτσι από πολλούς.

Φέρτε την Ανθρώπινη συνειδητότητα να ταιριάξει με τη δόνηση εκείνη και το
DNA σας θα αρχίσει να αυξάνει τη δυναμικότητά του. Θα αρχίσει πάλι να γίνεται κβαντικό. Κι εσείς θα το βλέπετε αυτό με πολλούς τρόπους, όπως σας έχουμε πει. Παρατηρήστε τα σημάδια εξέλιξης των ανθρώπων. Η εξέλιξη αρχίζει με τα λεγόμενα Ίντιγκο παιδιά. Αυτά τα παιδιά της νέας συνειδητότητας είναι πολύ διαφορετικά, εάν το έχετε παρατηρήσει. Έχει να κάνει με το πόσο από το κβαντικό DNA χρησιμοποιούν, σε αντίθεση με το πόσο γραμμικοί είστε! Η σύγκρουση μεταξύ του κβαντικού και του γραμμικού έχει μόλις αρχίσει! Εάν νομίζετε ότι υπάρχουν θέματα τώρα με τα νέα παιδιά, απλώς περιμένετε μέχρι να κάνουν τα δικά τους παιδιά! Οι Άνθρωποι αλλάζουν.
Μέσα σ’ αυτή τη «Νέα Εποχή», σιγά-σιγά φέρνετε πίσω μια αρχέτυπη ενέργεια, η οποία είχε σχεδιαστεί για το σήμερα. Είναι καιρός να επιστρέψετε στην κβαντική κατάσταση, η οποία είναι η πνευματική κατάσταση που σας έδωσαν οι Πλειάδειοι και αρχίζει τώρα.

Αυτή τη στιγμή διεξάγεται μάχη στη Γη, μεταξύ παλαιάς και νέας ενέργειας και η νέα ενέργεια νικάει. Μη νομίζετε όμως… η παλιά ενέργεια θα είναι παρούσα για κάποιο καιρό. Συνεχίζει να δημιουργεί θέματα που θεωρείτε προβλήματα, τα οποία όμως στην πραγματικότητα είναι «κβαντικό ξεκαθάρισμα». Ενόσω ξεκαθαρίζετε την οικονομία σας, θα δείτε τρόπους νέων ιδανικών ύπαρξης και θεσμών, αλλά θα πάρει λίγο χρόνο. Μη φοβάστε τι θα γίνει, καθώς θα αναδυθεί όπως περιμένετε… μια από τις ισχυρότερες οικονομίες στη Γη, γεμάτη ακεραιότητα. Ενδεχομένως θα απεικονίζει μια νέα φιλοσοφία που ταιριάζει σε μια νέα εποχή. Βασιστείτε σ’ αυτήν και οι ενήλικες Ίντιγκο θα σας βοηθήσουν στον σχεδιασμό της. Νέες αντιλήψεις θα υπερπηδήσουν το υπάρχον σκεπτικό και θα φέρουν επανάσταση στον τρόπο που μπορεί να είναι η ζωή στον πλανήτη.
Όλο αυτό είναι μέρος της εξέλιξης του Ανθρώπου, σε μια συνειδητότητα όπου μπορείτε να δείτε στο DNA σας. «Κρύων, θα μπορέσει ένας επιστήμονας να το βάλει στο μικροσκόπιο και να το δει;» Όχι. Παρά τα όσα σας έχουν πει, δεν πρόκειται να δουν την αλλαγή στο DNA. Τα σύγχρονα μικροσκόπια είναι 3D. Λέω λοιπόν το εξής στους επιστήμονες: Όταν αναπτύξετε τους κβαντικούς φακούς, θα το δείτε, καθώς θα διακρίνετε τη χημεία στις τυχαίες περιοχές του 90%. Θα λάμπει υπό την επιρροή της κβαντικότητας και τότε θα ξέρετε ότι έχω δίκιο. Τότε θα αλλάζει χρώματα με την ενεργοποίηση που δημιουργείτε και θα μπορείτε να το δείτε και να το παρακολουθείτε. Τώρα όμως δεν έχετε κβαντικούς φακούς. Δεν υπάρχει συσκευή στον πλανήτη που να μετράει την κβαντικότητα του Σύμπαντος, αλλά πλησιάζετε προς αυτό. Και όταν συμβεί, θα δείτε την πρώτη αποκάλυψη μέσα στην ίδια σας τη βιολογία. Ορίστε μια ακόμα νύξη: Συνεχίστε να μελετάτε τα πράγματα σε μια πολύπλοκη κατάσταση, καθώς αποτελεί την αρχή μιας αληθινής κβαντικής κατάστασης, που μπορείτε να μεταβάλλετε με 3D τεχνολογία.
Αυτά είναι όσα θέλαμε να σας φέρουμε σήμερα και αποτελούν τη διδασκαλία της ημέρας. Καθ’ όλη τη διάρκειά της, σας αγκαλιάζαμε. Γιατί σας αναφέρουμε αυτά τα πράγματα; Τι μας νοιάζει; Επειδή σαν οικογένεια, αρχίζετε να ανακαλύπτετε ένα σπουδαίο μυστικό… ότι η ψυχή σας σχετίζεται με το Σύμπαν και ο Ανώτερος Εαυτός σας είναι αγγελικός και παντοτινός. Η Ανθρωπότητα αρχίζει να συμπληρώνει ένα πλήρη κύκλο. Πολύ αργά και διαμέσου των επόμενων τριών ζωών, μπορεί πραγματικά να δημιουργήσετε μια νέα Γη. Αυτά είναι τα δυναμικά που σας αναφέραμε πριν 20 χρόνια.
Δεν θα το χάνατε αυτό, αγαπητοί μου Άνθρωποι. Γι αυτό διαβάζετε το κείμενο αυτό. Είστε μέρος της λύσης για ειρήνη στη Γη. Σας γνωρίζω. Ένα ποσοστό όσων διαβάζουν ή ακούν, τα επόμενα χρόνια θα έρθουν να με δουν. Θα υπάρξει μια μετάβαση, γνώριμη σ’ εσάς. Είναι μετάβαση ζωής, η οποία είναι κατάλληλη και θαυμάσια. Για τις γηραιές ψυχές, είναι κάτι που έχετε κάνει πολλές φορές, τόσες πολλές που είναι αμέτρητες. Και θα επανέλθετε στη συνέχεια στον πλανήτη και μετά πάλι θα επιστρέψετε, καθώς δεν πρόκειται να το χάσετε αυτό! Έχετε περάσει αιώνες εργαζόμενοι σ’ αυτό τον πλανήτη και δεν πρόκειται να χάσετε τη συνέχεια.

Αυτή είναι η αλλαγή που ζητήσατε, που αναμένατε και για την οποία προσευχόσασταν. Πολλοί που είναι εδώ στην αίθουσα, θα ζήσουν κανονικά τη ζωή τους, αλλά θα επιστρέψουν με ένα
DNA υψηλότερης αποδοτικότητας, απ’ όσο είχαν όταν αποχώρησαν. Θα το ξαναπούμε... αν θέλετε να δείτε την Ανθρώπινη εξέλιξη, κοιτάξτε τα Ίντιγκο παιδιά. Καθώς πρόκειται να εξελιχθούν σε ακόμα πιο απογοητευμένη ομάδα απ’ όσο είναι τώρα! Και ορισμένοι από ΕΣΑΣ θα είναι ΕΚΕΙΝΑ, όταν επιστρέψετε.
[Χαμόγελο του Κρύων]
Δεν θα τα έλεγα αυτά, εάν δεν ήσαν ακριβή και αληθινά. Δείτε τη διαύγεια του σημερινού καναλιού. Νιώστε σ’ αυτό την προσωπική σας αίσθηση της αλήθειας. Να γνωρίζετε ότι έχετε όλη τη στοργική αγάπη. Αυτός είναι ο λόγος που βρισκόμαστε εδώ.

Μεταφορικά συλλέγουμε σε κούπες τα δάκρυα χαράς μας, καθώς σας πλένουμε τα πόδια. Σας προσκαλούμε στην αίθουσα αυτή μαζί μας τώρα, να συνεχίσουμε την ενέργεια του Πνεύματος. Αφήστε μας να μείνουμε μαζί σας για μια στιγμή, προτού σηκωθείτε να φύγετε. Ας γίνει γνωστό ότι σήμερα το Πνεύμα ήταν πράγματι εδώ… για να συναντήσει τον αδελφό και την αδελφή, για να σας πλύνει τα πόδια με σεβασμό, που μας αφήνετε να κάνουμε κάτι τέτοιο… να είμαστε μαζί σας για μια ώρα και να σας αγαπάμε, όπως κάνουμε.

Και τώρα γνωρίζετε το μυστικό μας. Όλη αυτή η συνάντηση έγινε ώστε να μπορούμε να καθίσουμε μαζί σας, όπως συνέβη.

Κι έτσι είναι.


ΚΡΥΩΝ


[ Home ] [ Up ]
Επικοινωνία
Τηλέφωνα
210 3843074 - 210 3827601
FAX
210 3824872
Ταχυδρομική διεύθυνση
Νικηταρά 6 - 10678 Αθήνα
Πληροφορίες - e-mail:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου