Σάββατο, 1 Νοεμβρίου 2014

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ

Κάποιες φυλές των Σειρίων, για δεύτερη φορά στην συμπαντική – γαλαξιακή ιστορία, συνέπραξαν με αποστάτες δρακονιανούς και επέτρεψαν να εισρεύσουν από τις πύλες τους μη συμβατές δονήσεις με σκοπό την μη εξέλιξη αλλά και την καταστολή της Γης. Οι επικυρίαρχοι δρακονιανοί από την άλλη πλευρά αποπροσανατόλισαν τον συμπαντικό αρχέγονο ήχο τον οποίο παράγει η Γη καθώς περιφέρεται αρμονικά μέσα στον αιθέρα, με σκοπό την δυσαρμονία τόσο των ενεργειακών πεδίων επάνω στην Γη όσο και την δυσαρμονία του πλανήτη μας με τους άλλους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος.

Οι Σείριοι και οι Δρακονιανοί τον τελευταίο καιρό προχώρησαν στην ενεργειακή καταστολή της Γης με διάφορα θεμιτά και αθέμιτα μέσα, και κάποια στιγμή πίστεψαν ότι τα κατάφεραν. Τότε άρχισαν να τα χαλάνε στην μοιρασιά. Το γεγονός αυτό όπως προαναφέρθηκε, συμβαίνει για δεύτερη φορά στην συμπαντική – γαλαξιακή ιστορία.

Ακριβώς σε αυτό το σημείο οι Ολύμπιοι, που πολύ απεύχονται να δουν μπροστά τους οι αποστάτες οποιασδήποτε γαλαξιακής φυλής, εισέβαλλαν στο γαλαξιακό χώρο. Πλέον βρίσκονται πολύ κοντά στα αιθερικά πεδία της Γης και πρόκειται να προβούν σε μία σειρά από ενέργειες, οι οποίες στοχεύουν στην επαναφορά της αρμονίας του πλανήτη μας τόσο όσο αφορά την θέση του μέσα στο Ηλιακό σύστημα όσο και την επαναφορά της αρμονίας στα γήινα πεδία των τεσσάρων διαστάσεων.

Κλείνοντας τις πύλες του αστερισμού του Σειρίου, κατ’ εντολή της Ολύμπιας Αθηνάς, έχουν αποφασίσει να διοχετεύσουν τόσο στο Γαλαξιακό χώρο όσο και στα πεδία της Γης, κοσμική ενέργεια ανώτατης δόνησης από άλλον αστρικό χώρο, τον οποίο και δεν ανακοινώνουμε για ευνόητους λόγους, αλλά ούτε και μπορούμε (διότι δεν γνωρίζουμε) να πούμε το χρονικό διάστημα το οποίο αυτή η ενέργεια θα επιτευχθεί.

Για να δώσουμε μία εικόνα, όλοι οι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος, συμπεριλαμβανομένου και του Ηλίου, περιβάλλονται από διάφορους αστερισμούς. Όλοι οι αστερισμοί έχουν ενεργειακά επίπεδα και κάποιοι από αυτούς αποτελούν πύλες εισροής κοσμικής ενέργειας.
Συμπαντική ενέργεια καλούμε την γαλαξιακή ενέργεια που αναφέρεται στις τέσσερις διαστάσεις της ύλης. Κοσμική ενέργεια καλούμε την δια- ή υπερ – γαλαξιακή ενέργεια η οποία εισρέει από τις ανώτατες νοητικές σφαίρες.
Πίσω λοιπόν από τους αστερισμούς βρίσκονται 12 πυκνά νεφελώματα τα οποία «κρύβουν» 12 γαλαξίες κοσμικών δονήσεων.

Οι Ολύμπιοι ήδη έχουν εισέλθει στον Γαλαξιακό χώρο συνοδευόμενοι από τον διαστρικό αιθερικό στόλο του Ποσειδώνα, με επικεφαλείς την Άρτεμις και τον Άρη. Ακολουθούν οι επικεφαλείς συντονιστές της αρμονίας: Αθηνά, Ήφαιστος, Ερμής. Όταν η αρμονία της Γης επιτευχθεί, εισέρχεται ο Απόλλων για τον τελικό συντονισμό και κατόπιν ο Πατήρ Ζευς. (Τα ονόματα που αναφέρουμε είναι αυτά όπως εμείς τα γνωρίζουμε από τις αρχαίες πηγές. Οι Ολύμπιοι της 6ης νοητικής σφαίρας και όλες οι υπερδιαστατικές οντότητες δεν φέρουν ονόματα παρά δονήσεις από τις οποίες και διακρίνονται).

Ας είμαστε συντονισμένοι με τα Ολύμπια πεδία διότι οι δονήσεις που πρόκειται να αγκυροβοληθούν είναι πανίσχυρες και τις οποίες δεν μπορεί να διαχειριστεί καμία αποστατική φυλή, σύμφωνα με το μήνυμα του Απόλλωνα.

Ο πρώτος επικεφαλής όλου αυτού του θεϊκού Σχεδίου είναι μία υπερ-κοσμική οντότητα της οποίας το όνομα δεν θα αναφερθεί. Προέρχεται κατευθείαν από την Πρώτη Πηγή της Δημιουργίας και συνδέει την Πρώτη Δημιουργική Ιδέα με τον Πρώτο Δημιουργικό Νου – Ζευ. Η υπερ-κοσμική αυτή οντότητα είναι προστατευτική για την Ανθρωπότητα (με Άλφα Κεφαλαίο) και κρατάει «αιθερικό σπαθί» με το οποίο πρόκειται να αποκόψει όλες τις μη συμβατές δονήσεις που εμποδίζουν την εξέλιξη και την ανέλιξη των ενσαρκωμένων ψυχών.


ASTAR HELLAS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου