Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2015

ΘΕΟΓΟΝΙΑ, ΓΕΝΟΣ ΙΕΡΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ ΘΕΩΝΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΙΩΝΕΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ, ΑΝΤΕΧΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ, Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ .
Η ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΠΟΥ ΕΞΥΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΔΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΜΦΑΝΗΣ ΠΑΝΤΟΥ.
ΜΟΝΑΧΑ ΟΣΟΙ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΥΠΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟΝ ΥΠΝΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ.Η ''ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ'' ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ, ΤΟ ''ΚΡΑΤΟΣ'' ΚΑΙ Ο ''ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ'' ΚΟΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ,ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ , ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΤΛ.ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΧΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.
ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΕΣ.
Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΘΜΙΔΩΝ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΣΤΟΧΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΤΑΧΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤ΄ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ .
ΗΣΙΟΔΟΥ ΘΕΟΓΟΝΙΑ
ΧΑΙΡΕΤΕ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΔΙΑ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ.
ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΙΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠ΄ΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΜΑΤΟ ΑΣΤΕΡΙΑ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΗ ΣΚΟΤΕΙΝΗ, ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΤΡΕΦΕ Ο ΠΟΝΤΟΣ Ο ΑΛΜΥΡΟΣ.
ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΡΩΤΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΘΕΟΙ ΚΙ Η ΓΗ ΚΙ ΟΙ ΠΟΤΑΜΟΙ ΚΑΙ Ο ΑΠΕΡΑΝΤΟΣ ΠΟΝΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΝΙΑΣΜΕΝΑ ΚΥΜΑΤΑ ΚΑΙ Τ΄ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΑ ΛΑΜΠΡΑ, ΚΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΨΗΛΑ Ο ΠΛΑΤΥΣ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠ΄ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΔΩΡΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΑΘΩΝ, ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΑΝ Τ΄ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΑΚΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΧΑΡΑΔΡΕΣ .Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου