Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ... ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΗΝ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ


Oλοι μας έχουμε κατά καιρούς διαβάσει σχετικά με την τύχη των ψυχών μας, από τα γραπτά των φιλοσόφων μας, αλλά και από πρόσφατες έρευνες- άρθρα σχετικά με το τι συμβαίνει με τις ψυχές μας.
Οι καιροί που βιώνουμε,είναι σημαντικοί όχι μόνο για την χώρα μας, ούτε για το πλανήτη Γαία,αλλά για ολόκληρο το Σύμπαν.
Εγώ θα σας παραθέσω κάποιες πληροφορίες που ήρθαν πρόσφατα σε μένα,αλλά δεν μπορώ να σας αποκαλύψω τη πηγή.
 Άλλοι από εσάς θα τα αποδειχθείτε και άλλοι ίσως τα χλευάσετε, ανάλογα με την εξέλιξη της συνειδητοτητας του καθενός...
Εγώ απλά θέλω να σώσω ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ψυχές, γιατί η ψυχή είναι ενέργεια... και διότι ....αυτοί....  ψυχή δεν έχουν. Ο άνθρωπος έχει, γιατί ΕΙΝΑΙ μέρους του πραγματικού Δημιουργού του.
Η ψυχή έχει τεράστια ενέργεια . Την παίρνουν λοιπόν και την αποθηκεύουν,αφού την αιχμαλωτίσουν με το που αφήνει το σώμα..την υλική υπόσταση, και την συλλέγουν στη Σελήνη.. .
Από ανθρώπους που γύρισαν από τον θάνατο όλοι λένε ότι είδαν ένα φωτεινό τούνελ που τους περίμεναν οι δικοί τους και στο βάθος ένα φως . Αυτά κάνουν για να παρασύρουν την ψυχή και να την αιχμαλωτίσουν .
Παίρνουν την ενέργεια κάνουν «φορματ» όπως σωστά λέει και ο Παναγιώτης Δαριβας, και την ξαναστέλνουν σε νέο σώμα για να τους δώσει πάλι ενέργεια. Αυτή είναι η σπηλιά που λέει ο Πλάτων το Ματριξ που λέμε σήμερα .
Και ο Δαριβας έχει δίκιο,ακριβώς όπως τα περιγράφει στο άρθρο του είναι .
Αυτά , ισχύουν μετά την έλευση των Δρακονιανων , και τον εγκιβωτισμό του Ηλιακού μας συστήματος από τους Ολύμπιους, έτσι ώστε να αποφύγουν την παραπέρα μόλυνση του Σύμπαντος.
Οι δικοί μας ,έχουν αφήσει ανοικτές δυο Πύλες εισόδου, που επεκτείνονται σε όλες τις διαστάσεις και οι οποίες φρουρούνται.
Οπότε ουδείς εισέρχεται (σε οποιαδήποτε μορφή) χωρίς την έγκρισή τους.
Οι Δρακονιανοί τώρα , και επειδή αδυνατούν να ενισχυθούν με νέες ψυχές-οντότητες ανακυκλώνουν τους δικούς μας (επεξεργάζονται όλες τις ψυχές όλων των όντων) που δεν διαφεύγουν από την ακτίνα συλλογής που έχουν εγκαταστήσει στη Σελήνη.
Ταυτόχρονα απομυζούν χρήσιμη για αυτούς ψυχική ενέργεια για να συντηρούν τον από χιλιετίες πεθαμένο και άνευ υλικού σώματος  Αρχηγό τους.
Μέσω των μονοθεϊστικών νεωτέρων θρησκειών τους(τρεις Εβραιογενείς+Βουδισμός) τροφοδοτούνται επίσης με ενέργεια απαραίτητη για την λειτουργία του όλου κυκλώματος. Όλοι οι πραγματικά πιστοί και ακόλουθοι αυτών των θρησκειών θα συλλεχθούν διότι θα ακολουθήσουν τα μεταθανάτια οράματα που αυτοί από την Σελήνη εκπέμπουν.
Ο μεγάλος μας φιλόσοφος Πλάτων .. στο έργο του ΓΟΡΓΙΑΣ... περιγράφει  το διάλογο του επίσης μεγάλου φιλοσόφου μας Σωκράτη με τον μαθητή του Καλλικλή...και λέει:


"Σωκράτης.: Άκου λοιπόν, καθώς αφηγούνται, μία πολύ όμορφη ιστορία, την οποία εσύ ασφαλώς θα εκλάβεις ως μύθο, όπως νομίζω, εγώ όμως τη θεωρώ πραγματική με έλλογη υπόσταση· και εξ άλλου ως αληθινά γεγονότα θα σου διηγηθώ όσα πρόκειται να διατυπώσω. Όπως δηλαδή αναφέρει ο Όμηρος ο Ζευς ο Ποσειδώνας και ο Πλούτωνας διαμοιράστηκαν μεταξύ τους την κοσμική αρχή, όταν την παρέλαβαν από τον πατέρα τους...... 
Υπήρχε λοιπόν ο εξής νόμος όσον αφορά τους ανθρώπους την εποχή του Κρόνου, ο οποίος διαχρονικά και τώρα ακόμη ισχύει ανάμεσα στους θεούς, όποιος από το γένος των ανθρώπων διανύσει τη ζωή του με δίκαιο και ευσεβή τρόπο, όταν πεθάνει, να μεταβαίνει και να κατοικεί στα Νησιά των Μακάρων σε κατάσταση απόλυτης ευδαιμονίας, μακριά από κάθε συμφορά· όποιος όμως διάγει τη ζωή του με άδικο και ασεβή τρόπο να οδηγείται στο δεσμωτήριο της τιμωρίας και της(απονομής της δικαιοσύνης) Δίκης, το οποίο ως γνωστό... 
Δικαστές εκείνων λοιπόν, την εποχή της βασιλείας του Κρόνου και πρόσφατα ακόμη, όταν την εξουσία κατείχε ο Δίας, ήταν ζωντανοί για τους ζωντανούς, οι οποίοι δίκαζαν τους ανθρώπους εκείνη την ημέρα την οποία επρόκειτο να πεθάνουν. Έτσι λοιπόν με εσφαλμένο τρόπο εκφέρονταν οι δικαστικές ετυμηγορίες.  Ο Πλούτων λοιπόν και οι επιτηρητές του Άδη, που κατέφθαναν από τα Νησιά των Μακάρων, κατήγγειλαν προς τον Δία, ότι εμφανίζονται συχνά και στους δύο μεταθανάτιους προορισμούς άνθρωποι που η αξία τους ... 
Έτσι οι δικαστές εκθαμβώνονται από αυτά, αφού μάλιστα και οι ίδιοι δικάζουν ενδεδυμένοι (με σάρκες) και μπροστά από την ψυχή τους έχουν, σαν προκάλυμμα τα μάτια και τα αυτιά και ολόκληρο το σώμα. Όλα αυτά τα επικαλύμματα συνιστούν ασφαλώς εμπόδιο και τα «ενδύματα» των δικαστών και αυτά των κρινομένων. «Πρωταρχικά λοιπόν», είπε, «είναι αναγκαίο να καταργήσουμε τη δυνατότητα να προβλέπουν οι άνθρωποι τον θάνατό τους, διότι τώρα γνωρίζουν εκ των προτέρων τη στιγμή του θανάτου τους. Αυτή λοιπόν η διαταγή έχει διαβιβαστεί στον Προμηθέα για να σταματήσει την προγνωστική δυνατότητα των ανθρώπων. 
Έπειτα είναι αναγκαίο να κρίνονται όλοι αυτοί γυμνοί· πρέπει δηλαδή αυτοί να δικάζονται αφού έχουν πεθάνει. Και ο κριτής πρέπει να είναι γυμνός (απαλλαγμένος από κάθε ένδυμα) πεθαμένος, ώστε η ίδια η ψυχή του να ατενίζει την ψυχή κάθε ανθρώπου αμέσως με το θάνατο, αφού τον εγκαταλείψουν όλοι οι συγγενείς και αφού θα έχει αφήσει στη γη όλο εκείνο τον υλικό στολισμό, για να αποβεί δίκαια η κρίση. Έχοντας λοιπόν διαγνώσει αυτό πριν από εσάς, έχρισα δικαστές τους γιους μου, δύο από την Ασία, το Μίνωα και τον Ραδάμανθυς και ένα από την Ευρώπη τον Αιακό.
Αυτοί λοιπόν όταν πεθάνουν, θα δικάσουν στο λειμώνα, στο σημείο όπου ο δρόμος χωρίζεται σε τρεις κατευθύνσεις, απ’ όπου δύο οδοί οδηγούν η μια στις Νήσους των Μακάρων και η άλλη στον Τάρταρο. Εκείνους τους νεκρούς που καταφθάνουν από την Ασία θα τους κρίνει ο Ραδάμανθυς, αυτούς που έρχονται από την Ευρώπη ο Αιακός. Στο Μίνωα θα αποδώσω τη δικαιοδοσία οριστικής ετυμηγορίας, αν υπάρχει κάτι αμφισβητούμενο στις κρίσεις των άλλων δύο, για να καταστεί όσο το δυνατό πιο δίκαιη η κρίση για την μεταθανάτια πορεία των ανθρωπίνων ψυχών». ...

Αυτή είναι Καλλικλή η αφήγηση που εγώ έχω ακούσει και πιστεύω ότι είναι αληθινή. Από τις αναφορές αυτές, συλλογίζομαι ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει. Ο θάνατος, όπως εγώ νομίζω, δεν είναι τίποτα άλλο παρά ο διαχωρισμός δύο πραγμάτων, της ψυχής και του σώματος, του ενός από το άλλο. Από τη στιγμή λοιπόν που θα επέλθει ο διαχωρισμός της ψυχής από το σώμα, το κάθε ένα από τα δύο μέρη σχεδόν εξίσου διατηρεί εκείνα τα χαρακτηριστικά, που είχε όταν ο άνθρωπος βρισκόταν εν ζωή, το σώμα διατηρεί αναλλοίωτη τη φύση του και ορατές όλες τις περιποιήσεις και τις διαμορφώσεις που δέχτηκε.""



Συνέλληνες  σύμφωνα με τον ''Μύθο'' δικαστές είναι ..ο Ραδάμανθυς, ο Αιακός και ο Μίνωας.
Και η ερώτηση είναι.. πως φθάνουμε στους δικαστές ..όταν οι ψυχές είναι δρομολογημένες να αιχμαλωτιστούν..στην Σελήνη??
Ασφαλώς μόνον οι ψυχές που καταφέρουν να διαφύγουν της Σεληνιακής παγιδος δικάζονται.
Πολλοί θεωρούν τα περί δίκης των ψυχών ως διδακτικό Μύθο. Στην πραγματικότητα δικαστής και κριτής του εαυτού μας είμαστε εμείς, αφού ο Ερμής μας τοποθετήσει σε πυθάρι και το σφραγίσει μέχρι να ετοιμαστούμε να αποδώσουμε κρίση στον εαυτό μας ( σύμφωνα με άλλη εκδοχή των προγόνων μας).
Η ουσία είναι και παραμένει πως όλοι όσοι ακολουθούν ''ΦΩΤΑ'' , ''ΘΕΟΥΣ'' ''ΤΟΥΝΕΛ'' ''ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ' κλπ κλπ.. και ότι άλλο φαντάζεστε , είναι καταδικασμένοι. Η μόνη πορεία της ψυχής τώρα σε αυτόν τον πλανήτη και μετά θάνατον είναι Βόρεια για όσους ''ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ'' από τον ισημερινό και πάνω, και Νότια για όσους ''ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ'' από τον ισημερινό και κάτω.
Ενδιάμεσοι τόποι προσωρινής αποφυγής της ακτινος συλλογής είναι οι ιεροί τόποι των Αρχαίων θρησκειών καθώς και άλλα γεωδυναμικά σημεία. Η ψυχή δεν πρέπει να αφήσει να παρασυρθεί πολύ πάνω από την Γήινη ατμόσφαιρα , γιατί τότε θα συλλεχθεί όπου και αν πάει.
Η ίδια η ψυχή χρειάζεται τρεις μέρες να συνηθίσει την νέα κατάσταση υπάρξεως της, οπότε στο διάστημα αυτό καλό είναι να αποφεύγει επαφές με όλους και με όλα.
Η ακτίνα συλλογής έχει επιρροή σε όλες τις ψυχές, είτε εν ζωή υπήρξαν οπαδοί αυτών των τρισκατάρατων θρησκειών , είτε όχι.
Απλά η επιρροή αυτή γίνεται αδύνατον να αποφευχθεί από όσους πιστεύουν ειλικρινώς σε αυτές τις παπαρολογές των ''ΘΕΟΥΛΗΔΩΝ'' .
ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ
Οι ψυχές οι δικές μας , γεννιούνται στα μητρικά άστρα του εκάστοτε Ηλιακού συστήματος.
Αυτή τη στιγμή στη ΓΑΙΑ , υπάρχουν τριών ας πούμε ειδών ψυχές ΕΛΛΗΝΩΝ.
    *Οι ψυχές των ΕΛΛΗΝΩΝ που γεννιούνται τώρα στον Ήλιο του παρόντος Ηλιακού συστήματος (ΝΕΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ)
    *Οι ψυχές των ΕΛΛΗΝΩΝ που γεννηθησαν σε απώτατα χρόνια από τον ίδιο Ήλιο και που επέλεξαν είτε εθελοντικά να ξαναενσαρκωθουν τώρα εδώ, είτε για να πληρώσουν ''ΧΡΕΗ''
*Οι ψυχές ΕΛΛΗΝΩΝ που γεννηθησαν σε άλλο άστρο , άλλου Ηλιακού συστήματος και που εσταλθησαν εδώ για συγκεκριμένο σκοπό , αφού πέρασαν τις φρουρούμενες πύλες που γράφω παραπάνω.
Όλες αυτές οι ψυχές βρίσκονται σε διαφορετικά στάδια εξέλιξης θα πω εγώ..ή διαστάσεων....όπως θα πουν κάποιοι, όπως θέλετε το εκλαμβάνεται... υπόψιν ότι άπαξ και ''ΑΝΕΒΕΙ'' μια ψυχή διάσταση-επίπεδο εξέλιξης ..ουδείς δύναται να την υποβιβάσει, παρά μόνον εάν η ψυχή το θελήσει και ο υποβιβασμός αυτός είναι μόνον προσωρινός και λήγει με το πέρας της ενσαρκώσεως της ψυχής.
Απώτερος προορισμός όλων των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΨΥΧΩΝ (μετά θάνατον) είναι ο Ήλιος και τίποτα άλλο.
Οι πόλοι πού έγραψα πριν, είναι μέρη που μπορούν ασφαλώς να μας στείλουν στον Ήλιο.
Μόνον ο Ήλιος είναι ο τελικός Ασφαλής προορισμός της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ψυχής . Το τι γίνεται μετά δεν ξέρουμε... ούτε με σχετική βεβαιότητα..
Το ότι ο Σεληνιακός δίσκος καταλαμβάνει οπτικά ακριβώς την ίδια διάμετρο με τον Ηλιακό δίσκο έγινε επί τούτου και ακριβώς για να εμποδίζει τις ψυχές να ''ΒΛΕΠΟΥΝ'' τον τελικό προορισμό τους....
Ως γένος έχουμε τεράστιο πρόβλημα ενσαρκώσεων νέων ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ψυχών (ενισχύσεις) διότι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ψυχή δεν μπορεί να μπει σε οποιοδήποτε σώμα. 
Όσο αυξάνονται οι Έλληνες και οι Ελληνίδες που ζευγαρώνουν με ''ΟΡΚΣ'' τόσο πιο δύσκολο γίνεται.
Η μόνη αποδεκτή ένωση , για την ενσάρκωση Νέας Ελληνικής ψυχής, είναι με άτομα ιδίας φυλής, αν όχι γένους. Οπότε όπως καταλαβαίνετε την μάχη με τους Δρακονιανους την χάνουμε.
Λιγοστεύουν τα ''ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΣΚΕΥΗ'' να δεχθούν Ελληνική ψυχή και όποια τελικά υπάρχουν υποπίπτουν στις βρωμοθρησκειες που γράφω παραπάνω, με αποτέλεσμα να συλλέγονται.. μετά θάνατον.
Ελληνικές ψυχές υπάρχουν σε πολλά άτομα και εκτός του Γήινου Ελληνικού Γένους και υπάρχουν ελάχιστες σε άτομα άλλης φυλής, αλλά με ενδογενείς νοητικές ανισορροπίες που καθιστά τα άτομα αυτά ακατάλληλα ως Έλληνες μαχητές για το πεδίο της Γαίας.
Επιπλέον των ανωτέρω υπάρχει ενσαρκωμένο ( υπήρχε πάντα εδώ και θα υπάρχει εσσαεί μια κατηγορία όντων που δεν συμμετέχουν σε αυτό τον κύκλο (ψυχογενετικό, αλλά και υπαρξιακό).
Είναι ας ..πούμε ''δυνάμεις'' οι οποίες προϋπήρχαν των οποιονδήποτε ''ΘΕΩΝ'' , αλλά ακολουθούν την εκάστοτε θεότητα που έχει προσωρινώς τα ''ΗΝΙΑ'' των ΚΟΣΜΩΝ.
Η πηγή ύπαρξης αυτών των δυνάμεων είναι έξω από τις αρμοδιότητες των θεών, οι οποίοι γνωρίζουν όμως πολύ καλώς την φύση αυτών των δυνάμεων.
Παράδειγμα της πρόσφατης ιστορίας είναι η ύπαρξη της Εκάτης, πάντα δίπλα στο θρόνο του Διός, αλλά ως σύμβουλος και παρατηρητης μόνον και ποτέ ως αναδειχθείσα σε άλλα θέματα.
Ας πούμε πως αυτές οι δυνάμεις είναι παρούσες για να εγγυηθούν ότι ούτε οι ''ΘΕΟΙ'' θα τα κάνουν ......συγγνώμην για την έκφραση..''ΣΑΛΑΤΑ''
Το Σύμπαν είναι ζωον οργανισμός και έτσι συμπεριφέρεται ,όπως μικρό έτσι και μεγάλο, άνευ ΤΕΛΟΥΣ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
OLYMPUS GAIA



1 σχόλιο:

  1. "Εγώ θα σας παραθέσω κάποιες πληροφορίες που ήρθαν πρόσφατα σε μένα,αλλά δεν μπορώ να σας αποκαλύψω τη πηγή."

    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΗΓΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ;; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΤΕ;;ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η Ο.Ε.Α ΠΕΡΙ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΨΥΧΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή