Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2012

ΜΙΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ                         LIVE KRYON CHANNELING
"ΜΙΑ  ΠΕΡΙΛΗΨΗ"


Σάββατο 2 Απριλίου 2011 Ζωντανή επικοινωνία του Κρύων που δόθηκε μέσω του Λη Κάρολ
                      στο Gaithersburg, Maryland των Η.Π.Α.                     


μετάφραση: γ. κυρίτσης
Χαίρετε αγαπητοί μου, είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας.
 Ορισμένοι θα έλεγαν ότι θα ’πρεπε να χρειάζεται περισσότερο χρόνο ο Άνθρωπος στο βάθρο, για να αφομοιώσει την ενέργεια του Πνεύματος. Ισχυρίζονται ότι παίρνει περισσότερο χρόνο για να ενσωματωθεί η ενέργεια αυτή στο σώμα του, ώστε να έχει μια σύγκλιση της ενέργειας που προσομοιάζει του Ανώτερου Εαυτού. Σας λέμε όμως ότι έτσι γίνεται στη νέα αυτή ενέργεια. Το βλέπετε μπροστά σας.
Υπάρχει ένα παλαιό πρότυπο γραμμικότητας που υπαγορεύει να προσεύχεσαι και λατρεύεις σε συγκεκριμένο χρόνο και να παίζεις σε συγκεκριμένο χρόνο. Πρόκειται για μια κατάτμηση του Θεού, έτσι δεν είναι; Τι θα γινόταν εάν είχες πάντα διαθέσιμο τον Ανώτερο Εαυτό σου; Εάν τον είχες μαζί σου σε τόσο υψηλό επίπεδο, ώστε να γινόταν εσύ; Κάθε λέξη που έλεγες να προέρχεται από εκείνον. Κάθε φορά που σε κοιτάζει κάποιος, να έχεις συμπόνια στα μάτια… για εκείνον που τσακώνεται μαζί σου, εκείνον που σε βρίζει, την εξουσία που δε σου αρέσει. Πώς θα σου φαινόταν να μπορείς, αντικρίζοντάς τους, να βλέπεις πρώτα τη συμπόνια και μετά να αφοπλίζεις όλα τα συναισθήματα που συμβαίνουν; Όταν λοιπόν ο συνεργάτης μου κάθεται στην καρέκλα, του έχω δώσει οδηγίες να γίνεται συμπονετικός με όλους και αυτό μου επιτρέπει να προσέρχομαι σε μια στιγμή. Εδώ είμαι λοιπόν.
Υπάρχει μια παράδοση, όταν βρίσκομαι στο μέρος αυτό [στο Gaithersburg] να κάνω μια περίληψη όσων συμβαίνουν στον πλανήτη. Έτσι λοιπόν θα ακολουθήσω την παράδοση. Κάποια από αυτά που θα σας πω τώρα, τα έχω ξαναπεί πρόσφατα σε άλλες ηπείρους. Ορισμένα τα έχω πει και σ’ αυτή την ήπειρο. Αυτή θα είναι όμως μια περίληψη των πραγμάτων, με τρόπο που δεν την έχουμε ξαναδώσει, ώστε να τα ακούσετε όλα μαζί.

Μιλάμε με αγάπη. Σας λέμε πράγματα που συμβαίνουν, από τη δική μας προοπτική και σας υπενθυμίζουμε τι είναι αυτά. Όμως σε όσα πω, δίνουμε έμφαση στο εξής: Όλα όσα συμβαίνουν στον πλανήτη, γίνονται με αργό ρυθμό. Πρέπει να αρχίσετε να σκέφτεστε και να παρατηρείτε σε ομάδες γενεών και όχι απλώς από χρόνο σε χρόνο.
 Αγαπητή γηραιά ψυχή, χρησιμοποίησε τώρα τη σοφία που έχεις συλλέξει, τις πολλές φορές που έχεις υπάρξει στον πλανήτη, ώστε να καταλάβεις καλύτερα το μήνυμα αυτό. Κατάλαβε ότι πρέπει να περάσει χρόνος, όχι για άλλο λόγο, αλλά για να έρθουν τα παιδιά που δε θα έχουν την ίδια συνείδηση με των γονιών τους. Βλέπετε λοιπόν κάτι που χρειάζεται γενεές, αλλά συμβαίνει τώρα μπροστά σας.

Επαναλαμβάνω λοιπόν, όσα θα κουβεντιάσουμε σήμερα δίνονται με αγάπη. Προβλέψεις που θα κάνω, βασίζονται σε κείνα που έχουν την τάση να συμβούν, καθώς είναι τα ισχυρότερα δυναμικά συγχρονικότητας της συνείδησης στον πλανήτη. Η συνειδητότητα αναπτύσσεται καθημερινά. Ακόμα κι αν έχουμε πει για κάτι που παίρνει πάρα πολύ χρόνο, η συνειδητότητα αλλάζει. Αλλάζει δραματικά, καθότι είναι μια αντανάκλαση της Ανθρωπότητας. Κινεί τα πράγματα σε κατευθύνσεις, που άλλοτε είναι γρήγορες και άλλοτε όχι. Όσα λοιπόν σας λέω σήμερα, μπορεί να αλλάξουν αύριο. Όμως καθήμενος στην καρέκλα, θα σας δώσω τα πιο ισχυρά δυναμικά που υπάρχουν. Το πλοίο μπορεί να στρίψει γρήγορα και να τους εκπλήξει όλους, αλλά ακόμα χρειάζεται πολύ χρόνο για να φτάσει στον προορισμό του.
Μιλάμε για πολλά θέματα. Πριν το κάνουμε… γνωρίζω ποιος ακούει· γνωρίζω ποιος διαβάζει· γνωρίζω ποιος κάθεται τώρα εδώ στο κάθισμα. Δεν χαίρεστε που ήρθατε; Μπορείτε να νιώσετε την ενέργεια στην αίθουσα να σας προετοιμάζει για ένα θαυμάσιο μήνυμα και σας συγχαίρει για ένα από τα δυσκολότερα πράγματα που έχετε κάνει ποτέ; Καθώς σχεδόν όλοι εδώ μέσα είναι πάνω από 11 ετών. [Γέλια] Είχατε την επιλογή. Στον Άνεμο της Γέννησης [ονομασία του Κρύων για όταν είμαστε έτοιμοι να έρθουμε στον πλανήτη], σας κοιτάξαμε και είπαμε: «Ο Αρμαγεδδών κυριαρχεί. Ρίξτε μια ματιά». Δεν υπήρχε τίποτα όταν ήρθατε στον πλανήτη, που να σας έδινε την ελάχιστη ελπίδα ότι το 2011 θα κάθεστε ασφαλείς στο κάθισμα. Τίποτα. Οι πατέρες σας και οι πατέρες των πατέρων σας υπέφεραν πολέμους και κατακτήσεις, σ’ αυτή και σε άλλες ηπείρους και το μίσος μεταξύ των ανθρώπων ήταν τόσο μεγάλο, όσο ήταν πάντα. Δεν υπήρχαν καθόλου σημάδια ότι θα βελτιωνόταν ποτέ. Και παρ’ όλα αυτά ήρθατε, επειδή υπήρχε το δυναμικό αυτού που όντως έχει συμβεί.

Το 1987, η Αρμονική Σύγκλιση στην κυριολεξία εξώθησε τη συνειδητότητα σ’ ένα σημείο μη αναμενόμενο… και μετά όλα άλλαξαν. Ακόμη και πριν από τότε, τα πράγματα ετοιμάζονταν ν’ αλλάξουν. Όμως όχι όταν γεννηθήκατε. Λοιπόν, όχι μόνο κοιτάζω γηραιές ψυχές στην αίθουσα, αλλά απευθύνομαι επίσης σε πολλές από αυτές, οι οποίες ακούν τα λόγια μου με τ’ αυτιά τους, ή τα διαβάζουν αργότερα στο χρόνο σας. Μιλάω σε γενναίες γηραιές ψυχές. Καθώς ήταν ενδεχόμενη η ιδέα μια πολεμικής αναμέτρησης, ενός Αρμαγεδδώνα, ενός πυρηνικού πολέμου και το γνωρίζατε όταν συμφωνήσατε να έρθετε. Έχω πει γι αυτό τόσες φορές. Τότε κατέπεσε από μόνη της η Σοβιετική Ένωση. Και στη συνέχεια… τόσα πράγματα που δεν περιμένατε.

Η Γαία και οι Φημολογίες του Παλαιού

Να που βρίσκεστε σήμερα. Ας μιλήσουμε πρώτα για τη Γαία· κι εάν αναφερθούμε στη Γαία, πρέπει να πούμε για τις διάφορες δολοπλοκίες. Λέμε λοιπόν τώρα πράγματα, όχι απαραίτητα πιστευτά από τις γηραιές ψυχές εδώ στην αίθουσα, αλλά για ορισμένους που θα τα ακούσουν ή διαβάσουν. Συζητιέται ότι όλες αυτές οι αλλαγές στον πλανήτη μάς προετοιμάζουν για κάτι φρικτό, για το οποίο έχουν μιλήσει πολλοί και ορισμένοι το έχουν προφητεύσει κιόλας: Η Γη θα σταματήσει να γυρίζει για τρεις μέρες και μετά θα ξεκινήσει ξανά. Α, κάποιοι μάλιστα λένε ότι η Γη θα αναποδογυρίσει, ότι ο νότος θα γίνει βορράς και ο βορράς νότος. Και άλλοι λένε: «Προτού συμβούν αυτά, θα έρθουν σκάφη από το διάστημα για να σας πάρουν. Φυσικά όχι όλους, απλώς μερικούς από εσάς».
                                                                                  
Ας το συζητήσουμε λοιπόν και ας το βάλουμε στην μπάντα μια και καλή. Είναι καιρός για πνευματική υπευθυνότητα. Μπορείτε αν θέλετε να πιστεύετε τέτοια πράγματα, επειδή ίσως έχουν επικοινωνηθεί, ή ίσως γιατί σας ακούγονταν καλά εκείνη την εποχή. Ας μιλήσουμε όμως για την πραγματικότητα αυτών.

 Πρώτη προφητεία: Αν η Γη αναποδογύριζε, όλοι θα είναι νεκροί. Οι ωκεανοί θα πετούν στο διάστημα, όλη η ζωή παύει να υπάρχει και ο πλανήτης γίνεται ένας καυτός βράχος. Πώς σας φαίνεται μέχρι εδώ;

 Δεύτερη προφητεία: Η Γη σταματά να γυρίζει για τρεις μέρες. Τώρα στον ισημερινό ταξιδεύετε με περίπου χίλια μίλια την ώρα. Και όλα σταματούν... Πάλι, εάν ξαφνικά σταματήσει, τα πάντα θα πεταχτούν στο διάστημα, μαζί με τους ωκεανούς και την ατμόσφαιρα και όλη η ζωή θα τερματιστεί. Παρεμπιπτόντως, δεν έχει σημασία πότε θα αρχίσει να γυρίζει ξανά… όλοι θα έχουν φύγει. Έτσι η τριήμερη επανεκκίνηση είναι αμφισβητήσιμη. Πώς σας ακούγεται ως εδώ;

Εάν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε πνευματική οξυδέρκεια και αξιοποιήσετε όσα σας έχουν ειπωθεί από τους αρχαίους και από πρόσφατες επικοινωνίες, σας ακούγονται οι προφητείες αυτές σαν το μέλλον της Γης; Γι αυτό κάθεστε εδώ ή ακούτε αυτή την επικοινωνία; Είναι αυτή η επιτομή της αγάπης του Θεού; Πιστεύετε αλήθεια ότι γεννηθήκατε για να πεθάνετε κατά τέτοιο τρόπο; Σας λέμε ότι είναι καιρός να νιώσετε την αγάπη του Θεού.

Ο γιατρός γνωρίζει κάτι και σπάνια το συζητάει [αναφέρεται στον Dr. Todd Ovokaitys στο ακροατήριο]. Οι αστρονόμοι επίσης γνωρίζουν κάτι και δεν το συζητάνε. Όπου κι αν κοιτάζουν στο Σύμπαν, υπάρχει σύγκλιση ενέργειας η οποία είναι δημιουργική και αγαθοεργή. Οι αστρονόμοι αποκαλούν αυτό το χαρακτηριστικό νοήμον σχέδιο. Στατιστικά, πρέπει να υπάρχει κάποιος που να σχεδιάζει όλο αυτό, ισχυρίζονται. Είναι υπερβολικά καλό και ενάντια σε κάθε πιθανότητα, είναι υπερβολικά αξιόλογο. Είναι εκτός της δυνατότητας του τυχαίου. Ρωτήστε τους. Ελέγξτε το!

Ο γιατρός έχει μια κβαντική εφεύρεση και οπουδήποτε τη στρέψει, θεραπεύει. Ποιες είναι οι πιθανότητες αυτού; Γιατί να είναι έτσι; Επειδή απλώς είναι κβαντική ενέργεια, δεν σημαίνει ότι είναι πάντα καλή, έτσι δεν είναι; Είναι η κβαντική ενέργεια στη φυσική πάντα αγαθοεργή; Εάν είναι, αυτό δείχνει ότι υπάρχει κάτι στην ενέργεια του δημιουργού που είναι κβαντικό και γνωρίζει ποιοι είστε! Υπάρχει μια ευφυΐα στην έμφυτη ενέργεια της φυσικής, που έχει να κάνει με τη ζωή. Αναλογιστείτε το. Για τις προφητείες εκείνες λοιπόν, νομίζετε ότι όλη η δημιουργία της Γης θα τερματιστεί έτσι;
Α, επί τη ευκαιρία, ας μιλήσουμε για τα διαστημόπλοια που θα έρθουν να σας πάρουν. Είναι καιρός να δείτε όλη αυτή τη μυθολογία. Κάθε πολιτισμός ανά τους αιώνες, είχε κάποιου είδους σχέδιο διάσωσης. Και κατά πόσον θα έρθουν οι διδάσκαλοι να σας σηκώσουν από τις καρέκλες σας, ή θα έρθουν διαστημόπλοια να σας πάρουν, όλα είναι το ίδιο σενάριο. Δείτε το όπως ακριβώς είναι. Η μυθολογία που λέει ότι είστε άχρηστοι, η Γη θα καταστραφεί κι εσείς πρέπει να σωθείτε. Βλέπετε το μοτίβο; Είναι μαζί σας σήμερα, με τα σύγχρονα συστήματα πίστης, όπως ήταν και με τους αρχαίους. Είναι εντελώς Ανθρωποκεντρικό χαρακτηριστικό, που προέρχεται από το φόβο. Είναι τώρα καιρός να καταλάβετε, ότι αυτή είναι η μυθολογία μιας παλιάς ενέργειας.
Η αλήθεια είναι ότι σώζετε τον εαυτό σας κάθε μέρα, επειδή αλλάζετε τη συνείδηση της Γης. Φυτεύετε τους σπόρους της ειρήνης στη Γη, την οποία μπορεί να δουν και να είναι μέρος αυτής, τα παιδιά σας και τα παιδιά των παιδιών σας. Κάθεστε εδώ σήμερα γνωρίζοντας αυτό. Είναι καιρός να δείτε τα πράγματα όπως είναι. Όσοι έχετε εμπλακεί σε όλες αυτές τις δολοπλοκίες, κλαίμε για εσάς, καθώς ορισμένοι είστε γηραιές ψυχές. Ω, κοιτάξτε τι θα μπορούσατε να κάνετε, αντί να γυρεύετε τη συντέλεια! Είναι καιρός να σταματήσετε, να στρέψετε τα μάτια σας προς τον Ανώτερο Εαυτό σας και να χρησιμοποιήσετε τη συμπόνια σας για χιλιάδες που είναι άστεγοι. Αυτό βοηθά τον πλανήτη. Στρέψτε τα μάτια σας προς εκείνους που έχουν χάσει τις οικογένειές τους τον τελευταίο καιρό. Αυτό βοηθά τον πλανήτη. Ο φόβος δεν εξυπηρετεί τίποτα. Η συμπόνια δημιουργεί κβαντική ενέργεια. Ο φόβος δημιουργεί σκοτάδι.

Οι Πεφωτισμένοι (Illuminati) Σήμερα

Υπάρχουν περισσότερα. Ας μιλήσουμε για τον ελέφαντα στο δωμάτιο. Πολλοί Εργάτες Φωτός νιώθουν ακόμα ότι υπάρχει ένα γκρουπ οικονομικά ισχυρών, τους οποίους αποκαλούν με διάφορα ονόματα –
Illuminati είναι το πιο κοινό – και αυτοί υποτίθεται ότι ελέγχουν τα πάντα. Για όσους σκέφτονται έτσι, όλες οι οικονομικές αγορές είναι ελεγχόμενες. Όλες οι κυβερνήσεις είναι ελεγχόμενες. Οι εκλογές είναι ελεγχόμενες και όλο το χρήμα στη Γη είναι ελεγχόμενο. Τώρα λοιπόν θα σας ζητήσουμε να χρησιμοποιήσετε λίγη πνευματική λογική.
 Εάν μια τέτοια οργάνωση υπάρχει ακόμα σήμερα, με τέτοια δύναμη να ελέγχουν τα πάντα, τότε κάνουν πολύ χάλια δουλειά! Καθότι ο τρόπος που κάνουν το χρήμα τους, είναι σε συνθήκες σταθερότητας και όχι χάους.
Κάποιοι λένε: «Όχι, όχι, κάνουν λεφτά πουλώντας όπλα». Όχι, δεν τα κάνουν έτσι. Οι φυσιολογικοί Άνθρωποι τα κάνουν. Ξέρετε πώς γίνονται τα περισσότερα λεφτά τους; Συναλλαγές χρήματος! Ναυτιλία. Όλα όσα χρειάζονται σε μια σταθερή οικονομία. Εάν ελέγχουν τα πράγματα, αποτυγχάνουν! Γνωρίζετε πώς μπορείτε να πείτε ότι ελέγχεται ένα χρηματιστήριο; Όταν δεν κινείται ιδιαίτερα. Μένει πάντα το ίδιο, με μικρές προσαρμογές για να ωφελούνται εκείνοι που το ελέγχουν. Πάει λίγο επάνω… λίγο κάτω, όπως ακριβώς στις μέρες του πατέρα σας και του πατέρα του. Και όταν γίνεται κραχ, είναι μεγάλο. Μετά ανακάμπτει πολύ, πολύ αργά. Αυτό συμβολίζει μια ελεγχόμενη αγορά, όπου χάνει την ισορροπία της και αδυνατεί να κρατήσει τον έλεγχο, οπότε καταπίπτει.
Όταν λοιπόν συμβαίνει αυτό, υπάρχει μια σταθερή οικονομία και βαθμιαία πολύ χρήμα εισρέει και εκρέει σκόπιμα, ώστε να δημιουργηθούν οι επιθυμητές διακυμάνσεις. Ποτέ όμως υπερβολικά πολύ ή λίγο – για να μένει σταθερό. Τώρα, γιατί δεν σχεδιάζετε την καμπύλη διακύμανσης του χρηματιστηρίου σας τελευταία; Και μετά κοιτάξτε τις καμπύλες. Μοιάζει πράγματι σαν κάποιος να το ελέγχει; Εκατό μονάδες εδώ, εκατό μονάδες εκεί και κανείς δεν γνωρίζει πώς θα πάει, επειδή δεν είναι πλέον ελεγχόμενο. Πρέπει να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε την πνευματική λογική για τέτοια πράγματα και να βλέπετε την αλήθεια.
Ένα από τα χειρότερα που συνέβησαν ποτέ στους Πεφωτισμένους, ήταν η Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς η ιδέα αυτή απομάκρυνε τους ανταλλάκτες χρημάτων! Είναι σχεδόν έτοιμοι να εφαρμόσουν το ίδιο στη Νότια Αμερική, μέσα στην επόμενη γενεά. Παρακολουθήστε το, επειδή το σκέφτονται, ακόμη και τώρα που μιλάω.

Η Ανθρώπινη Φύση Αλλάζει

Αναπτύσσεται μια νέα αντίληψη, μια αλλαγή στην Ανθρώπινη φύση. Έχουμε μιλήσει πάλι γι αυτό. Πόσοι έχετε μελετήσει Ευρωπαϊκή ιστορία; Και στο σχολείο, σας ενδιέφεραν όλες οι ημερομηνίες που έπρεπε να αποστηθίσετε; Ποιος κατέκτησε ποιον και πότε; Ξανά και ξανά και ξανά, κάθε χώρα με τη σειρά της να κατακτά μιαν άλλη χώρα. Τα σύνορα άλλαζαν συνεχώς. Όσο πίσω κι αν πάτε, αυτό ακριβώς έκαναν οι Άνθρωποι. Διαχωρίζονταν, μαζεύονταν και κατακτούσαν. Αλλά μόλις πριν 50 χρόνια, όλο αυτό σταμάτησε.

Το έχουμε ξαναπεί. Πριν πενήντα χρόνια ένας σπόρος, μια ιδέα φυτεύτηκε, στο τέλος του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου. «Ας φέρουμε τις Ευρωπαϊκές χώρες μαζί», είπαν. «Ας καταργήσουμε ακόμη και τα σύνορα και τελικά να τους δώσουμε ένα νόμισμα». Κάντε το και δε θα έχουν πολέμους ξανά, προέβλεψαν, καθότι χώρες με κοινές οικονομικές πηγές, δεν κάνουν πολέμους! Κι αυτό ακριβώς συνέβη. Είχε αποτέλεσμα; Είναι αρκετά καινούριο, αλλά το χρήμα τους απειλεί να κυριαρχήσει του δικού σας, αν το έχετε παρατηρήσει; Αξίζει περισσότερο από το δικό σας. Ακόμα αγωνίζονται να το κάνουν να δουλέψει και να το ισορροπήσουν. Από την άλλη πάλι, το ίδιο κάνετε στις Ηνωμένες Πολιτείες, ρυθμίζοντας συνεχώς την ενότητα.

Η Νότια Αμερική σκέφτεται το ίδιο πράγμα αυτή τη στιγμή. Οι σπόροι έχουν φυτευτεί στη Βραζιλία. Μέσα σε μια γενεά, θα ήθελαν να δουν τα σύνορα να καταργούνται και να έχουν κοινό νόμισμα. Μπορούν να το κάνουν; Πιθανόν. Ίσως να πάρει πιο πολύ χρόνο. Γιατί να το κάνουν; Επειδή βλέπουν την Ευρωπαϊκή Ένωση με το ισχυρότερο νόμισμα στη Γη. Ορίστε μια πρόβλεψη: Ίσως όχι στον καιρό σας, αλλά θα έρθει μια μέρα που θα υπάρχουν μόνο πέντε νομίσματα στον κόσμο, επειδή οι ήπειροι θα αρχίσουν να καταλαβαίνουν ότι η ενότητα δημιουργεί ειρήνη και ευημερία. Ο διαχωρισμός δημιουργεί χάος. Τι αντίληψη!

Ο Καιρός
Ας μιλήσουμε για τον καιρό. Επανερχόμαστε ακριβώς σε ότι έχουμε αναφέρει στο παρελθόν από τη θέση αυτή. Ο κύκλος νερού είναι ένας κύκλος ψύχους και όχι υπερθέρμανσης. Θα έχετε πιο δριμείς χειμώνες και καταιγίδες. Θα έρθει πιο κρύο. Όμως γίνεται πιο θερμό προτού κρυώσει. Αυτός είναι και πάντα ήταν ο κύκλος. Μπορείτε να το δείτε στους δακτυλίους των δέντρων και στον πυρήνα των πάγων. Μην επιτρέπετε στους επιστήμονές σας, να παίζουν πολιτικά παιχνίδια εις βάρος σας για ιδίους σκοπούς. Αρχίστε να βλέπετε τα πράγματα όπως είναι. Είναι ένας επαναλαμβανόμενος κύκλος που βασίζεται σε τέσσερα γήινα χαρακτηριστικά ευθυγράμμισης, συμπεριλαμβανομένης της ταλάντωσης (αλλαγή στον άξονα περιστροφής). Βρίσκεστε στον κύκλο αυτό. Προετοιμαστείτε.

Η αρχή αυτού θα είναι από τώρα και τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2012. Ένα 36ετές παράθυρο που μπορείτε να το δείτε να εξελίσσεται. Το πρώτο που συμβαίνει είναι να λιώσουν οι πάγοι στους πόλους, όχι όμως εντελώς. Είναι όπως έχει ξαναγίνει στο παρελθόν. Με την ανακατανομή του βάρους που συμβαίνει, από τους πόλους στους ωκεανούς, το βάρος μοιράζεται στον φλοιό κι αυτό δημιουργεί σεισμούς. Και οι πιο ισχυροί σεισμοί θα είναι οι πλησιέστερα στους πόλους. Το αναφέραμε προ καιρού. Δεν αποτελεί μυστήριο που έχετε ξαφνικά τους ισχυρότερους σεισμούς από ποτέ. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά ένας ωκεανός που ψύχεται, δημιουργεί μεγαλύτερες καταιγίδες.

Τι σας λένε οι συνομωσιολόγοι για όλο αυτό; «Βλέπετε; Είμαστε καταδικασμένοι. Έρχεται! Το τέλος είναι εδώ!» λένε. Πριν είκοσι δύο χρόνια σας δώσαμε τις πληροφορίες όσων συμβαίνουν σήμερα. Μιλήσαμε για τον καιρό. Σας είπαμε να προετοιμαστείτε γι αυτό, αλλά δε σας έχουμε πει ακόμα γιατί χρειάζεται ο κύκλος του νερού. Κάναμε κάποιες νύξεις επ’ αυτού, επειδή είναι πολύ αντιφατικό και θα χάσουμε πολλούς αναγνώστες στο σημείο αυτό. Ορίστε η πρόβλεψη… Οι επιστήμονες θα γελάσουν και οι βιολόγοι θα ξύνουν το κεφάλι τους.

Η Αναζωογόνηση του Κύκλου της Ζωής
Όταν αλλάζετε τη θερμοκρασία των υδάτων του πλανήτη, αλλάζει ο κύκλος ζωής του ωκεανού και τελικά ανανεώνεται. Ο κύκλος ζωής του πλανήτη έχει ένα χρονικό όριο βιωσιμότητας. Πρέπει να υπάρχει ανανέωση του ίδιου του κύκλου της ζωής και αυτό ακριβώς κάνει ο κύκλος νερού. Υπάρχουν μέρη που έχετε δει υπερβολικά πολλά ψάρια τελευταία; Ναι. Εκατομμύρια σολομοί στο βορρά. Δεν είναι περίεργο που συνέβη στην Αλάσκα; Η Αλάσκα είναι πολύ κοντά στον πόλο, όπου η αλλαγή στη θερμοκρασία του νερού γίνεται πρώτα αισθητή. Πάλι οι ειδικοί θα σας πουν ότι δεν είναι αυτός ο λόγος. Έχει να κάνει με τα εκκολαπτήρια ψαριών και τα ποτάμια. Κανείς όμως δεν το πρόβλεψε αυτό, έτσι δεν είναι; Η επιστήμη είναι γρήγορη να σας δίνει αιτίες, αλλά αργή για να σας δώσει τη λογική εκ των προτέρων. Πάντα φαίνονται να εκπλήσσονται.
Κάποια πράγματα που δεν έχουμε ξαναπεί. Πάλι, προσέξτε την αλλαγή στον κύκλο ζωής των ωκεανών, εξ αιτίας των αλλαγών στη θερμοκρασία του νερού. Οι βιολόγοι θα πρέπει ν’ αρχίσουν να επανασχεδιάζουν το πρότυπο του πώς δουλεύουν όλα, όπου συμπεριλαμβάνονται οι ύφαλοι, οι πυθμένες των ωκεανών και πώς επιβιώνει και αναπαράγεται το πλαγκτόν. Ακούστε, δεν είναι η πρώτη φορά που έχει ανανεωθεί ο κύκλος ζωής! Πάλι όμως, μπορεί να χρειαστεί γενεές ανθρώπων για να ολοκληρωθεί. Κατά τη διαδικασία, μπορεί να χάσετε κάποια βιολογικά είδη. Είναι φυσιολογικό. Η Γαία είναι αργή και οι Άνθρωποι ανυπόμονοι. Τα εγχειρίδιά σας μπορεί κάποτε να λένε πόσο αφελής ήταν η ανθρωπότητα πίσω στο 2011, όταν προσπαθούσαν για όλα να κατηγορήσουν τις καιρικές μεταβολές, σε ένα φυσιολογικό κύκλο. Τώρα γνωρίζετε γιατί υπάρχει ο κύκλος νερού.

Λοιπόν, τι σας λέει αυτό για τη Γαία; Η Γαία αρχίζει τον κύκλο ανανέωσης της ζωής στους υπερ-αλιευμένους ωκεανούς. Σας λέει ότι εκεί υπάρχει αγάπη και φροντίδα για τους Ανθρώπους που ζουν στη Γη. Υπάρχει λόγος που είστε εδώ. Υπάρχει σχέδιο εδώ, ένα αγαθοεργό Σύμπαν και κβαντική ενέργεια με νοήμονα σχεδιασμό. Όλα είναι εκεί για εσάς, πολύτιμοι ιεροί Άνθρωποι.

Η Νέα Συνείδηση

Κοιτάξτε ιστορικά τον πλανήτη στα τελευταία 50 χρόνια και θα δείτε μια σταδιακή θεραπεία της ανθρωπότητας – μια συνένωση, όχι ένα διαχωρισμό. Μετά την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης άρχισε να συμβαίνει τέτοιου είδος συνειδητότητα, εκτός από τη Μέση Ανατολή. Πριν είκοσι δύο χρόνια σας είπα: «Όπως πάνε οι Εβραίοι, έτσι πάει η Γη». Οπότε γνωρίζετε ότι σε κάποιο σημείο στο μέλλον σας, θα πρέπει να υπάρχει θεμελιώδης αλλαγή στη Μέση Ανατολή; Δεν γίνεται να έχετε κοινωνίες που διδάσκουν τα παιδιά τους, με το που γεννιούνται, να μισούν ορισμένα άτομα και μετά να περιμένετε ανεκτικότητα στην κουλτούρα τους. Για χιλιάδες χρόνια όντως διδάσκονται από τη γέννα να μισούνται μεταξύ τους. Όμως ξαφνικά γεννιέται ένα νέο είδος παιδιού, ένα λιγότερο γραμμικό παιδί και πολύ περισσότερο θεμελιώδες. Είναι ένα παιδί που δεν λαμβάνει τέτοιου είδους πληροφοριακές οδηγίες, οι οποίες να το επηρεάζουν όπως συνηθιζόταν. Αντιθέτως, ρωτάνε «Γιατί;» Αντιθέτως, κοιτάνε γύρω και βλέπουν το σκοτάδι που δημιουργεί αυτό.
Θέλω να δείτε τι συνέβη στην Αίγυπτο. Ένα νέο πρότυπο κοινωνικοποίησης αναπτύσσεται στον πλανήτη και οι νέοι το γνωρίζουν. Προέρχεται κυρίως από άτομα κάτω των 35. Πολλοί μεγαλύτεροι ενήλικες δεν το καταλαβαίνουν, καθώς τους φαίνεται σαν μια μόδα. Λένε ότι τα παιδιά τους ξοδεύουν υπερβολικό χρόνο στο ιντερνέτ. Τι είναι αυτό το πράγμα με το πρόσωπο; Πηγαίνετε πίσω μια δεκαετία και ακούστε τι είχα πει. Είπα: «Όταν όλοι μπορούν να συνομιλούν με όλους, δεν θα μπορούν να υπάρχουν συνομωσίες». Το θυμάστε; Λοιπόν, εδώ είναι!

Ένα Νέο Κοινωνικό Σύστημα

Υπάρχει ένα νέο είδος κοινωνικού συστήματος, ένας νέος τρόπος επικοινωνίας, όπου όλοι μπορούν να συνομιλούν με όλους ταυτοχρόνως. Εκατομμύρια μπορούν να το κάνουν, χωρίς σύνορα ή πολιτισμικές συγκρούσεις. Ρίξτε μια ματιά στην Αίγυπτο. Σύγχυσε όλους εκείνους που έχουν θέσεις ισχύος, όχι μακριά από εδώ [στην Ουάσιγκτον]. Το παλαιό ενεργειακό σκεπτικό φοβάται, επειδή υπάρχει κενό, χωρίς κάποιον ανερχόμενο ηγέτη. Βλέπετε, όλοι ξέρουν ότι πρέπει να υπάρχει ηγεσία, πρέπει να υπάρχει ιεραρχία. Πρέπει να υπάρχουν όλα αυτά, για να γίνει μια επανάσταση. Επιτρέψτε μου να σας πω ότι αυτό είναι πολύ παλιό σκεπτικό. Καθότι μόλις είδατε μια επανάσταση συνείδησης χωρίς ηγεσία, χωρίς ιεραρχία, χωρίς κάποιος να μαστιγώνει τους άλλους με αλλοφροσύνη, για να τους πείσει για οτιδήποτε. Απλώς συνέβη, σχεδόν σαν ένα κύμα συνειδητότητας που απλώνεται στη Γη. Υπάρχει. Όταν όλοι μπορούν να συνομιλούν με όλους, έχετε αυτό το αποτέλεσμα. Οι δικτάτορες το γνωρίζουν, γι αυτό το πρώτο πράγμα που θέλουν να κλείσουν, είναι τα νέα εργαλεία επικοινωνίας.
Θέλω να πάω πέρα απ’ αυτό. Ας πάμε σε προσωπικό επίπεδο, να πάρουμε συνέντευξη από έναν Σύριο ή Λιβανέζο. Ας μιλήσουμε σε κάποιον Αιγύπτιο για μια στιγμή. Ας τον βρούμε στο δρόμο και να του κάνουμε μερικές ερωτήσεις. Θα σας πω την ερώτηση. «Τι θέλετε;» Να τι θα απαντήσει... «Θέλουμε να επιλέγουμε τι θα κάνουμε στη δική μας γη. Θέλουμε πίσω τη δόξα του πολιτισμού μας. Θέλουμε αφθονία στα σπίτια και τις πόλεις μας. Θέλουμε σχολεία. Θέλουμε κάποια από τα πράγματα που έχει ο υπόλοιπος κόσμος. Θέλουμε να πάρουμε κάποια πράγματα που διαθέτει η χώρα μας σε αφθονία και να τα μοιραστούμε με τους πολίτες. Θέλουμε τα εγγόνια μας ασφαλή. Θέλουμε καλά νοσοκομεία». Αυτά θα σας πουν.
Γιατί λοιπόν σας τα λέω αυτά; Επειδή πουθενά στη ρητορική τους δεν υπάρχει: «Και θέλουμε να σκοτώσουμε τους Εβραίους!» Καθότι είναι πιο έξυπνοι, γίνονται θεμελιώδεις και αρχίζουν να καταλαβαίνουν αυτή την πρόταση: Ο πόλεμος είναι κόλαση. Οδηγεί σε θλίψη, θάνατο, καταστροφή και σπαραγμό. Δημιουργεί φτώχεια και λιμό – και το γνωρίζουν. Κοιτάζουν την Ευρώπη. Κοιτάζουν ολόγυρα και αρχίζουν να βλέπουν ότι η ενοποίηση είναι η απάντηση σε αυτό που επιθυμούν για τα παιδιά τους. Δεν θέλουν πόλεμο. Δεν θέλουν πόλεμο! Ίσως να μην αρέσουν τους Εβραίους, αλλά τώρα καταλαβαίνουν ότι για να έχουν πραγματικά αυτό που θέλουν, πρέπει να εργαστούν μαζί τους.

Οι εξεγέρσεις λοιπόν που βλέπετε αγαπητοί μου, δεν είναι αυτό που νομίζετε, ούτε αυτά που σας λένε. Μην ανησυχείτε, σκεπτόμενοι: «Αυτή είναι η αρχή του τέλους». Ω, θα υπάρχει μια ταλάντευση της ενέργειας· θα υπάρχει φόβος. Θα υπάρχουν ακόμη και αρχηγοί τρομοκρατών, που θέλουν να το ελέγξουν. Θα σας πουν αυτό κι εκείνο, αλλά στο τέλος, σε μια δεκαετία, όταν θα μπορείτε να πάτε εκεί να ρίξετε μια ματιά, θα δείτε κράτη που έχουν ειρήνη με το Ισραήλ. Ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα που σας έχουμε πει, είναι το εξής: Η ειρήνη στη Μέση Ανατολή δεν πρόκειται να προέλθει απ’ οτιδήποτε κάνει το Ισραήλ. Θα προέλθει από ό,τι κάνουν οι Ισλαμικές χώρες. Οι νέοι εκεί δεν θέλουν τον πόλεμο. Τώρα, το μόνο που χρειάζεται είναι να πείσουν τους Εβραίους, ώστε να μη δημιουργήσουν ένα δικό τους. Καταλαβαίνετε το νόημα αυτού; Η υψηλότερη συνειδητότητα και ο θεμελιώδης τρόπος σκέψης, προκαλούν μια επανάσταση που δεν αντικαθιστάται από άλλο δικτάτορα. Οι δικτάτορες πέφτουν. Οι Άνθρωποι στις περιοχές αυτές του τρίτου κόσμου, θέλουν να μεγαλώνουν τις οικογένειές τους όπως κι εσείς – με ειρήνη, ασφάλεια και σταθερότητα.

Οι Μαρτυρίες είναι Παντού

Τι έχει συμβεί στα τελευταία 50 χρόνια; Πηγαίνετε στη Νότια Αμερική μαζί μου. Πόσοι δικτάτορες υπήρχαν εκεί τότε και πόσοι υπάρχουν σήμερα; Ένας έχει απομείνει και οι μέρες του είναι μετρημένες. Παρακολουθήστε τον, καθώς θα θέλει να συμμαχήσει με άλλους δικτάτορες και δεν θα υπάρχει κανείς! Μια ελεγχόμενη οικονομία αναμφίβολα θα αποτύχει. Η δική του αρχίζει να μη δουλεύει.
Αυτοί οι δικτάτορες πέφτουν, επειδή αντιπροσωπεύουν ένα πρότυπο παλιάς ενέργειας, μιας παλιάς Ανθρώπινης φύσης. Μια νέα συνειδητότητα κυριαρχεί. Δείτε τη μεγάλη εικόνα. Βγείτε από το φόβο και καταλάβετε πάλι ότι ο χρόνος είναι αργός για εσάς και τα πράγματα αυτά είναι γενεαλογικά και όχι εποχικά! Μάχες θα κερδηθούν και μάχες θα χαθούν για την υψηλή συνειδητότητα. Θα υπάρχει μια χώρα που θα φαίνεται να πηγαίνει λίγο πίσω, προτού προχωρήσει μπροστά. Με τέτοιο τρόπο δουλεύει ο χρόνος και η συνειδητότητα. Να η πρόβλεψη που σας δώσαμε: Αρχίζετε να βλέπετε τους σπόρους της ειρήνης στη Μέση Ανατολή. Όχι στις ειδήσεις, αλλά στις νέες κοινωνικές περιοχές των νέων. Και όταν σταθεροποιηθεί, το μεγαλύτερο θέμα θα είναι ακόμα οι Παλαιστίνιοι. Ίσως όμως για πρώτη φορά, οι Ισλαμιστές αδελφοί τους στις γύρω χώρες να αρχίσουν να τους συμπεριλαμβάνουν, αντί να τους αποκλείουν όπως κάνουν τώρα. Προσέξτε για μια αδελφική συμπόνια – όχι για πόλεμο, αλλά για τελική ειρήνη και σταθερότητα.
Και βέβαια, θα υπάρχουν εκείνοι που θα σας λένε απλώς τα αντίθετα αγαπητοί μου. Αυτό είναι που βλέπουμε. Ανοίγετε τις ειδήσεις σας και το βλέπετε. Αλλά το βλέπετε γραφικά, έτσι δεν είναι. Βλέπετε το θρήνο και το θάνατο, καθώς αυτά είναι τα πιο δραματικά. Σκεφτείτε απλώς εκείνους που έχουν έρθει στον πλανήτη, για να δώσουν τη ζωή τους και να θυσιαστούν για κάτι μεγάλο – την ειρήνη στη γη τους. Είναι αυτό που κάνατε για να δημιουργήσετε τις Ηνωμένες Πολιτείες. Έπρεπε να παλέψετε για να ανοίξετε τον δρόμο, σωστά; Μοιάζει σαν ένα παλιό πρότυπο, που μερικές φορές πρέπει να γεφυρώσετε τα σπαθιά μεταξύ του παλιού και του νέου. Όμως μερικές φορές μοχθείτε διαμέσου μιας Ανθρώπινης φύσης, που ήταν συγκεκριμένη για χιλιάδες χρόνια.

Ιαπωνία

Ας μιλήσουμε μια στιγμή για την Ιαπωνία και μετά θα κλείσω την ημέρα των μηνυμάτων. Είναι χιλιάδες ψυχές στη δική μου πλευρά του πέπλου, που είναι έξοχα και παραπάνω από έξοχα. Έχουμε πει πολύ συχνά τι συμβαίνει στον Άνεμο της Γέννησης. Έχω πει ότι είδαν το ενδεχόμενο, προτού καν να έρθουν. Κοίταξα στα μάτια τους… «Μπορεί να μη ζήσετε πολύ. Το γνωρίζετε αυτό, έτσι δεν είναι; Έρχεστε στον πλανήτη και μπορεί να μην είστε εδώ για πολύ. Και η μετάβαση που θα έχετε με την οικογένειά σας δε θα είναι ευχάριστη, αν και ποια είναι. Γιατί λοιπόν έρχεστε;» Θέλω να σας πω τι απάντησαν. Όταν μια ψυχή έχει τον νου του Θεού, καταλαβαίνει πλήρως τι δημιουργεί ειρήνη και ενεργειακή μεταβολή. Μπορείτε να δείτε καθαρά τι δημιουργεί αυτό που χρειάζεται ο πλανήτης, όταν είστε έτοιμοι να αφιχθείτε. Είπαν λοιπόν: «Θα είμαστε μέρος ενός από τα μεγαλύτερα γεγονότα συμπόνιας που έχει δει ποτέ ο πλανήτης». Ένα σεισμό, ένα τσουνάμι. Όλοι όσοι έφυγαν εκείνη τη μέρα, θα αλλάξουν τη Γη για πάντα. Κι έχει ήδη γίνει. Ήταν το ίδιο και με το τελευταίο τσουνάμι επίσης.
Ο κάθε ένας από αυτούς, στη δική μου πλευρά του πέπλου, ετοιμάζεται να επιστρέψει. Πολλές γηραιές ψυχές συμμετείχαν και για μια στιγμή, εάν μπορούσαν να σας δώσουν πληροφορίες, αν μπορούσαν να σας μιλήσουν τώρα, αν μιλούσαν την γλώσσα σας και σας έβλεπαν στα μάτια, θα σας ευχαριστούσαν για τη συμπόνια που δείξατε σ’ αυτούς και σε όσους απόμειναν. Θα σας έλεγαν: «Μείνετε στο πλευρό των οικογενειών που είναι ακόμα ζωντανοί. Κάθε μέρα να μπαίνετε στην καρδιά τους, να τους δίνετε γαλήνη και μην τους αφήνετε να κλαίνε, γιατί είμαστε μια χαρά».

Η Πυρηνική Δύναμη Αποκαλύπτεται
Να σας πω και τι άλλο έκαναν. Σας έδειξαν απλώς τι δεν πάει καλά με την ατομική ενέργεια. «Είναι ασφαλής στο μέγιστο», ισχυρίζονταν. «Τα μηχανήματά μας είναι ισχυρά και δεν μπορεί να αποτύχουν». Κι όμως απέτυχαν. Δεν ταιριάζουν στη Γαία.
Φαίνεται ότι για πάνω από 20 χρόνια, κάθε φορά που μιλάμε για την ηλεκτρική δύναμη, σας λέμε ότι εκατοντάδες χιλιάδες τόνοι ελκτικής/απωθητικής δύναμης είναι διαθέσιμες για εσάς. Είναι φεγγαροκίνητη και θα υπάρχει για πάντα. Μπορεί να παράγει όλο τον ηλεκτρισμό για όλες τις πόλεις του πλανήτη σας, άσχετα πόση χρησιμοποιείτε. Δεν έχει κανένα περιβαλλοντικό αντίκτυπο. Χρησιμοποιήστε τη δύναμη των παλιρροιών, των ωκεανών, των κυμάτων, με έξυπνους τρόπους. Αξιοποιήστε τις με μεγαλύτερους τρόπους, απ’ όσο κανείς σχεδιαστής έχει εφαρμόσει ακόμα, ώστε να κινείτε τις πόλεις σας. Οι μεγαλύτερες πόλεις στον πλανήτη βρίσκονται στις ακτές κι εκεί είναι η πηγή της ενέργειας. Ο υδροηλεκτρισμός είναι η απάντηση. Δεν είναι επικίνδυνος. Τον αγνοείτε επειδή φαίνεται δύσκολος στο χειρισμό και δεν είναι σ’ ένα ελεγχόμενο περιβάλλον. Κι όμως επιλέξατε να κτίσετε μια από τις πιο πολύπλοκες κι επικίνδυνες ατμομηχανές στη Γη – πυρηνική δύναμη.
Επίσης έχουμε υποδείξει ότι το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να σκάψετε αρκετά βαθιά και ο πλανήτης θα σας δώσει θερμότητα. Είναι ακριβώς κάτω από την επιφάνεια και όχι πολύ βαθιά. Με τον τρόπο αυτό θα έχετε μια ατμομηχανή της Γαίας. Δεν υπάρχει κανείς κίνδυνος και δεν χρειάζεται να σκάψετε τόσο βαθιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να θερμάνετε υγρό και ορισμένα υγρά βράζουν πολύ πιο γρήγορα από το νερό. Έτσι λοιπόν το λέμε ξανά και ξανά. Ίσως αυτό να σας δείξει τι είναι λάθος σε ό,τι κάνετε και να γυρίσει τη νοοτροπία της επιστήμης σας, ώστε να δημιουργήσει κάτι τόσο όμορφο και τόσο ισχυρό για τα εγγόνια σας. Γιατί νομίζετε ότι σας δόθηκε η σελήνη; Τώρα γνωρίζετε.
Αυτό το αγαθοεργό Σύμπαν σας έδωσε ένα αστρικό σώμα, το οποίο επιτρέπει στα νερά των ωκεανών σας να ωθούν και να τραβούν και να ωθούν, με το πιο τακτικό χρονοδιάγραμμα που γνωρίζετε. Κι όμως κάθεστε εκεί και το απολαμβάνετε, αντί να το χρησιμοποιείτε. Θα μπορούσε να είναι τεράστια δωρεάν ενέργεια για πάντα, έτοιμη να μετατραπεί, όταν σχεδιάσετε τις μεθόδους να την αξιοποιήσετε. Είναι καιρός.

Κλείνοντας λοιπόν, καταλαβαίνετε τι βλέπετε; Βλέπετε νοήμον σχέδιο, κβαντική ενέργεια και υψηλή συνειδητότητα. Βλέπετε αλλαγές στην Ανθρώπινη φύση. Βλέπετε χώρες να συνασπίζονται αντί να διασπώνται. Βλέπετε εκείνους που δεν θέλουν τον πόλεμο και αντιθέτως, επιθυμούν ειρήνη, καλά σχολεία για τα παιδιά τους, ασφάλεια στους δρόμους τους και λόγο στην κυβέρνησή τους. Σας είχαμε πει ότι θα γίνει έτσι. Θέλω ο συνεργάτης μου να σας διδάξει για λίγο αυτά τα πράγματα που έχω πει, στις 3
D διαλέξεις του. Πολλοί δεν θα μπορέσουν να τα μάθουν αλλιώς.

Δώστε ενέργεια σε κείνους που αγωνίζονται. Βοηθήστε τους να ξεπεράσουν αυτά τα πράγματα με ευκολότερο τρόπο. Αυτό κάνουν οι γηραιές ψυχές. Αξιοποιήστε την Ανθρώπινή σας μηχανή συμπόνιας! Αλλάξτε εκείνο το παλιό πρότυπο του αγώνα και αντ’ αυτού επιταχύνετε τις διαφορές που θα συμβούν, χωρίς διαμάχη, χωρίς θάνατο. Να είστε στο σωστό μέρος τη σωστή ώρα και κατανοήστε τη συμπονετική σας θέση σ’ αυτή τη Γη. Είστε γηραιές ψυχές που στέκεστε στον πλανήτη και δίνετε συμπόνια όπου μπορείτε. Αυτός είναι ο πυρήνας. Αυτό είναι το καύσιμο του Θεού, που θα σπείρει τον σπόρο της ειρήνης στη Γη. Ποτέ άλλοτε δεν ήσαστε τόσο κοντά.

Τέλος, προσπαθήστε να αγνοείτε εκείνο που μπορεί να αλλάξει σε αρνητικό. Το έχουμε πει. Μερικά πράγματα ίσως δεν εξελιχθούν τόσο ομαλά όσο νομίζετε, καθώς χρειάζονται χρόνο και γίνονται λάθη, ώστε εσείς να μάθετε.

Η Οικονομική Ύφεση
Η οικονομική ύφεση είναι το αποτέλεσμα της απόφασής σας να αλλάξετε το τραπεζικό σας σύστημα. Οι Πεφωτισμένοι έλεγαν ότι κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε ποτέ να συμβεί. Γιατί; Επειδή το πολύ χρήμα δεν αγγίζεται. Είναι πολύ μεγάλο για οποιαδήποτε κουλτούρα να το αλλάξει και βασίζονταν σε αυτό. Λοιπόν, απλώς άλλαξε. Καταλαβαίνετε τι κάνετε εδώ, στη χώρα αυτή; Επηρεάζει όλο τον πλανήτη. Προσπαθείτε να ξαναοργανώσετε την ακεραιότητα του τρόπου που το χρήμα χρησιμοποιείται, τυπώνεται και δανείζεται. Δεν αφορά σε κάποιο κόμμα ή μια κυβερνητική ιδέα. Αμφότεροι έβαλαν το χέρι τους στη δημιουργία αυτής της αλλαγής. Μήπως βάζει διαφορετική περιστροφή σε όσα σας έχουν πει για την οικονομία σας; Όταν κλαδεύετε έναν οπωρώνα, για λίγο φαίνεται σαν πληγωμένος και άσκημος. Μετά, με τον καιρό ανθίζει σε κάτι μεγαλύτερο από πριν.
Η Κίνα

Είμαι ο Κρύων. Σας ανέφερα απλώς τα δυναμικά. «Όμως Κρύων», λέτε, «λίγο προτού φύγεις, άφησες απ’ έξω κάτι σημαντικό. Κανείς δεν μιλάει για την Κίνα». Εντάξει, θα κάνω άλλη μια πρόβλεψη. Η Κίνα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, έτσι δεν είναι; Ξαφνικά αυτή η πολύ παλιά χώρα βρίσκεται σε περίεργη θέση. Κατέχουν το χρέος των Ηνωμένων Πολιτειών! Κάποιοι θα έλεγαν: «Αυτό δεν είναι καλό. Δεν πρόκειται να δουλέψει». Επιτρέψτε μου λοιπόν να σας πω περί τίνος πρόκειται. Η συγχρονικότητα έχει χτυπήσει, καθώς τώρα η Κίνα καταλαβαίνει ότι εάν είναι ποτέ να εξοφληθεί, θα χρειαστεί να συνδεθούν περισσότερο με τις Δυτικές αξίες και να δημιουργήσουν αφθονία. Ορίστε η πρόβλεψη: Η Κίνα σύντομα θα αφήσει ελεύθερη τη Βόρεια Κορέα. Η συμμαχία θα διαλυθεί ή θα εξασθενήσει. Θα γίνει πολιτική αναταραχή στην Κίνα. Όχι πραξικόπημα, ούτε εξέγερση. Μέσα στους εσωτερικούς κύκλους της Κινεζικής πολιτικής, θα υπάρξει ένας επαναπροσδιορισμός των στόχων και της νομισματικής πολιτικής.

 Τελικά θα δείτε ένα ξεκαθάρισμα με τη Βόρεια Κορέα, που θα επιτρέψει την πτώση ενός ακόμα δικτάτορα και την επανένωση με το νότο. Πώς σας φαίνεται μέχρι εδώ;
Κοιτάζω γηραιές ψυχές που ήρθαν γενναίες σ’ αυτή τη Γη και κάθονται μπροστά μου. Ήταν εποχή που δε νομίζατε ότι θα τα καταφέρετε μέχρι το 2011. Εξ αιτίας όμως όσων επιτύχατε στον πλανήτη, όχι μόνο είστε ακόμη εδώ, αλλά περνάτε διαμέσου της αλλαγής. Δύσκολοι καιροί είναι μπροστά. Όμως όλο αυτό είναι μέρος της σποράς των σπόρων της ειρήνης. Δεν είναι κάτι εύκολο. Σιγά-σιγά κινείται προς μια θετική κατεύθυνση. Τα εγγόνια σας θα σας κοιτάζουν… εκείνα που δεν έχουν καν γεννηθεί, που είναι στη δική μου πλευρά του πέπλου και σας κοιτάζουν τώρα. Αυτά λένε: «Συνεχίστε! Γιατί όταν φτάσουμε εκεί, πράγματι θα είναι ένας ειρηνικός τόπος».
Κι έτσι είναι.

ΚΡΥΩΝ

[ Home ] [ Up ]
Επικοινωνία
Τηλέφωνα
210 3843074 - 210 3827601
FAX
210 3824872
Ταχυδρομική διεύθυνση
Νικηταρά 6 - 10678 Αθήνα
Πληροφορίες - e-mail:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου