Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Ο ΑΚΑΣΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ



               LIVE KRYON CHANNELING
                 ‘’Ο ΑΚΑΣΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ‘’
   (Ζωντανή επικοινωνία του Κρύων που δόθηκε μέσω Λη Κάρολ)
               Totowa, New Jersey        17   ΙΟΥΝΙΟΥ   2011

          
Χαίρετε αγαπητοί μου, είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας. Καθίστε μαζί μου και νιώστε την αλήθεια της ενέργειας που αισθάνεστε. Υπάρχει τόση πολλή εδώ. Ο Άνθρωπος που συμμετέχει απόψε και κάθεται εδώ, με αυτή την ενσάρκωση, αγνοεί τι βρίσκεται γύρω του, αγνοεί τη γενεαλογία του Ακάς του, αγνοεί πραγματικά τις πολυδιάστατες ενέργειες που τον περιβάλλουν.
Ο καθένας έχει οδηγηθεί στο μέρος αυτό, για να μάθει περισσότερα για την Οικογένεια. Καθίστε μαζί μου για μια στιγμή και παραμερίστε προσωρινά όλα τα γήινα πράγματα που θα εμπόδιζαν την αγνή αγάπη της ειρήνης. Αφήστε για λίγο όλα τα πάζλ της ζωής, όλα όσα απασχολούν τον εγκέφαλό σας και όσα θεωρείτε σαν έννοια της συνείδησης. Εργάζεσαι συνεχώς Άνθρωπε. Είναι μέρος της επιβίωσης. Έχεις να κάνεις με αυτό που αποκαλείς ζωή. Σου ζητώ λοιπόν να το παραμερίσεις. Υπάρχει μια μεγαλύτερη εικόνα, ένα στιγμιότυπο μόνο για σένα, που θα ’θελα να παρουσιάσω.
Πάλι λοιπόν στο τώρα, σας παρουσιάζω μια αλληγορία. Είναι επίσης μια πραγματικότητα, η οποία είναι συγχρόνως μια εξήγηση. Απεικονίστε έναν άντρα σε κελί φυλακής, πριν αρκετό καιρό. Γράφει στους φίλους του για κάτι που ανακάλυψε και τον έχει ενθουσιάσει. Βρίσκεται φυλακή εξ αιτίας των πιστεύω του. Είναι αρκετά θορυβώδης σχετικά με την αγάπη που έχει βρει. Στις ημέρες που ζει δεν επιτρέπουν διαφοροποίηση από το κανονικό. Δεν γνωρίζει εάν θα βγει από τη φυλακή, ούτε εάν θα ζήσει.

Παραμερίζει όλες εκείνες τις σκέψεις και γράφει στους φίλους του σε μια περγαμηνή. Τα λόγια του είναι θαυμάσια. Ποτέ δεν ένιωθε σαν συγγραφέας, όμως ξεχειλίζει η καρδιά του. Γράφει στους φίλους του: «Έχω βρει γαλήνη και είμαι γεμάτος χαρά. Έχω βρει αυτό που είναι ο Θεός. Έχω βρει την αλήθεια». Ενθαρρύνει κι αυτούς που δεν είναι στη φυλακή, να στραφούν μέσα τους και να βρουν την αγάπη του Θεού. Γράφει στους προσωπικούς του φίλους στην Κόρινθο και στην Έφεσο και το όνομά του είναι Παύλος.

Πάνω από τριάντα χρόνια πριν από αυτό, ήταν ο θάνατος του άντρα για τον οποίο γράφει, του οποίου οι διδασκαλίες τού έδειξαν το δρόμο, αλλά δεν τον είχε γνωρίσει ποτέ. Αυτός ήταν ο Σαούλ από την Ταρσό, ένας έμπορος. Οδεύοντας προς Δαμασκό είχε ένα όραμα, όπου συνάντησε την ενέργεια του άντρα σε αγγελική μορφή. Ήταν σε τέτοια ιερή ενέργεια, που τον έκανε να πέσει γονατιστός. Ένιωσε το θεϊκό και γνώριζε ότι είχε ένα όραμα. Τα λόγια του σήμερα μπορούν να διαβαστούν στις λεγόμενες Άγιες Γραφές, τις οποίες ορισμένοι αποκαλούν Λόγο του Θεού. Όμως επαναλαμβάνω ότι ο Λόγος του Θεού στην περίπτωση αυτή, ήταν ο λόγος του Παύλου και τα γράμματα στους φίλους του.
Όλες οι Γραφές στον πλανήτη, όλες τους, έχουν γραφεί από Ανθρώπους υπό της επήρεια της χαράς και της σοφίας και της ενέργειας του θεϊκού. Εσείς ονομάσατε αυτά τα κείμενα Λόγο του Θεού.
Σας λέει κάτι αυτό; Είναι μια αληθινή αναγνώριση ότι οι Άνθρωποι φέρουν μέσα τους κάτι σπουδαίο και μοναδικό από τον/την Δημιουργό, κάτι πανέμορφο και ιερό.

Υπάρχουν συστήματα επί συστημάτων που κρύβονται τόσο απόλυτα, ώστε να σας φαίνονται σαν ένα αόρατο πάζλ. Κι όμως είναι υπέροχα και αφορούν εσάς. Η αγαθοεργία που έχετε βρει, την οποία βλέπετε ότι εκτιμάτε και ανακαλύπτετε, είναι απόλυτα αληθινή. Υπάρχει σκοπός και σχέδιο. Αυτό που αποκαλείτε Θεό και Πνεύμα, είναι οικογένεια και η αγαθοεργία που ανακαλύπτετε, είναι η αγάπη του Θεού, η προθυμία του Δημιουργού του Σύμπαντος να έρθει σε σας με δώρα, με αγάπη και σκοπό.

Ο Δημιουργός δε θα το έκανε αυτό εάν δεν είσαστε μέρος της Δημιουργίας. Υπάρχει ένα κομμάτι μέσα σας, σε κάθε ξεχωριστό μέρος της διπλής έλικας, το οποίο είναι ιερό.

Όσα λοιπόν επικοινώνησε ο Παύλος στις επιστολές του, σήμερα διαβάζονται με ευλάβεια και αναγνώριση του κύρους. Όμως το μόνο που έκανε ήταν να γράψει επιστολές σε φίλους, οι οποίες έγιναν οι προς Κορινθίους και προς Εφεσίους. Ο Παύλος δεν γνώριζε για τα συστήματα αγαθοεργίας. Το μόνο που γνώριζε ήταν ότι ένιωθε στοργική αγάπη και αυτό του ήταν αρκετό.

Ο Ακασικός Κύκλος

Θέλω να σας πω για ένα σύστημα πολύπλοκο και γεμάτο αγαθοεργία, σκοπό, αγάπη. Θα το ονομάσω Ακασικό Κύκλο – το σύστημα του Ακάς.

Ακάς… Μερικές φορές η λέξη αυτή ορίζεται σαν το αρχείο όλων των πραγμάτων. Είναι αρχείο όχι μόνο δικό σας αλλά και της Γαίας. Θα λέγαμε ότι το Ακάς είναι το αρχείο όλων των πραγμάτων στον πλανήτη, συμπεριλαμβανομένου του πλανήτη. Υπάρχει ένας κύκλος στο σύστημα αυτό που θα τον λέμε Ακασικό Κύκλο.

Το Σπήλαιο της Δημιουργίας είναι μια ονομασία που έδωσα, η οποία αντιπροσωπεύει ένα χαρακτηριστικό αποθήκευσης για τον κύκλο αυτό. Είναι γνωστό με πολλές μορφές και του έχουν δοθεί διάφορες ονομασίες. Πραγματικά δεν υπάρχει ένα όνομα γι αυτό, καθώς είναι ένα σύστημα κι όχι ένα μέρος, αν και εμπλέκεται κάποια τοποθεσία. Η τοποθεσία είναι γεμάτη ομορφιά, μέσα στο φλοιό της Γης - ίσως λέγατε - κι όμως πιο χαμηλά. Σε μια διαστασιακή διάταξη που δεν μπορεί ποτέ να βρει ή να δει ο Άνθρωπος, υπάρχει μια ιερότητα που είναι ο Ακασικός Κύκλος. Είναι κρυστάλλινης φύσης, αλλά δεν μπορεί να μετρηθεί ή να σημειωθεί. Σε μια κβαντική κατάσταση, υπάρχει εκεί μια κρυστάλλινη δομή για κάθε μία ψυχή στον πλανήτη, που θα είναι και που ήταν ποτέ εδώ. Βρίσκεται στο «τώρα» αντιπροσωπεύοντας όχι χρόνο, αλλά δυναμικά του χρόνου.
Υπάρχει ένα σχέδιο. Ένα σχέδιο άφιξης και αναχώρησης. Ήδη υπάρχει μια δομή που αναμένει τις ψυχές να τη γεμίσουν και κάποιοι έρχονται από άλλα μέρη, να υπάρχουν στον πλανήτη για πρώτη φορά. Δεν μπορείτε να το οραματιστείτε αυτό. Θα μπορούσατε να το βάλετε στις τρεις διαστάσεις σας, όμως δε θα ήταν ακριβές. Δεν χρειάζεται να είναι ακριβές. Το μόνο που χρειάζεται να γνωρίζετε είναι ότι υπάρχει. Θα μπορούσατε να το πείτε Ακασική λογιστική.

Υπάρχει μια ψυχή για κάθε κρυστάλλινο αντικείμενο, τα οποία όμως είναι αμέτρητα. Θα λέγατε ίσως: «Για περίμενε ένα λεπτό. Πρέπει να υπάρχουν δισεκατομμύρια τέτοιοι κρύσταλλοι. Γιατί δεν μπορούν να μετρηθούν;» Επαναλαμβάνω, εάν ήταν μια σούπα, σας ρωτάμε πώς μπορείτε να μετρήσετε το αλάτι; Πώς μπορείτε να σημειώσετε τη γεύση με ένα νούμερο; Και αυτή είναι η κβαντική κατάσταση που μπερδεύει τους Ανθρώπους, καθώς θέλετε να εξατομικεύετε, διαχωρίζετε, σημειώνετε, ποσοτικοποιείτε και μετράτε – κάτι που δεν μπορείτε να κάνετε με την αγάπη. Όμως σας λέω ότι υπάρχει ένα κρυστάλλινο για τον καθένα σας.

Μια ψυχή μπορεί να έχει πολλές ζωές. Γηραιά ψυχή, άκουσέ το: Στον πλανήτη αυτό υπάρχει μια προσδιοριστική, ενεργειακή, κρυστάλλινη, κβαντική πηγή για σένα, η οποία σε συνδέει με τη Γαία. Είναι εμβριθής και αντιπροσωπεύει τον κύκλο της ζωής.
Η Αιτιολόγηση

Γιατί νομίζετε ότι δημιουργήθηκε σαν σπήλαιο; Γιατί να είναι υπό την Γαία; Γιατί να βρίσκεται εντός της Γαίας, εάν δεν υπήρχε λόγος; Βλέπετε, το σύστημα συμπεριλαμβάνει τη Γη. Αναγκαστικά. Δεν είναι ενδιαφέρον που οι αρχαίοι το γνώριζαν; Το πρώτο που έκαναν οι αρχαίοι, οι πιο μακρινοί σας πρόγονοι, ήταν να κατανοήσουν τη γη. Δείτε τους αυτόχθονες που έζησαν εδώ. Πρώτο τους μέλημα ήταν να προσφέρουν στη γη ένα δώρο. Μέχρι σήμερα οι αυτόχθονες σε όλο τον πλανήτη, καταλαβαίνουν το σύστημα. Η γη είναι ζωντανή, είναι η μητέρα. Παρέχει την τροφή, ακριβώς σαν τη μητέρα. Και το πρώτο που κάνετε είναι να την τιμήσετε και να της παρέχετε ένα δώρο.
Εάν η γη είναι η μητέρα, τι γίνεται με τη ζωή επάνω στη γη; Το επόμενο που θα κάνατε, εάν είσαστε αυτόχθονες, θα ήταν να τιμήσετε τη ζωή αυτή. Ίσως να υπάρχει στο δάσος, στη μορφή του λύκου, της αρκούδας, του κάστορα. Είναι όλα τους εκεί, σαν μέρος μιας ζωτικής δύναμης, δικής σας και της Γαίας και αποτελούν το σύστημα που υποκινεί την πνευματικότητα, την οποία αγνοείτε. Ο κύκλος είναι ο λόγος της ύπαρξής σας.

Οι αυτόχθονες το γνώριζαν. Νομίζετε ότι φορούσαν τις γούνες και τις δορές των ζώων για ζεστασιά; Ναι και όχι. Πολλές φορές ήταν απόδοση τιμής. Τη φορούσαν στο κεφάλι για να αποδώσουν τιμή στο δάσος, τα δέντρα και τα ζώα. Τιμούσαν τον πλανήτη, τη γη και το σύστημα. Όλες οι ζωές που είχατε ποτέ, έχουν χαραχθεί με μια υπέροχη πολυδιάστατη ενέργεια, πάνω σε ένα κβαντικό κρυστάλλινο αντικείμενο. Είναι το κομμάτι από εσάς που αποτελεί το λογιστικό αντικείμενο στο σπήλαιο.

Οι Λειτουργίες του Συστήματος

Ακούστε τώρα. Υπάρχει επίσης με όλους τους άλλους – δισεκατομμύρια από αυτούς, εάν τους διαχωρίσετε. Υπάρχει μια σύγκλιση ενέργειας που αλληλεπιδρά, ανάμεσα στα κρυστάλλινα αντικείμενα. Δηλαδή, όσο κι αν θέλετε να τις στοιβάξετε, να τις αποκαλέσετε «ψυχές», να τους βάλετε επιγραφές και να τις ονομάσετε «κομμάτια κρυστάλλου», δεν είναι σωστό. Είναι όλες μαζί σ’ ένα σύστημα και διαμορφώνονται μεταξύ τους. Δεν έχουμε μιλήσει γι αυτό στο παρελθόν, επειδή είναι πολύπλοκο.
Καθώς εκπληρώνετε ζωές μαζί με άλλους, ενίοτε διασταυρώνετε τις ενέργειες αυτής της σύγκλησης που λέμε, και γίνονται κάτι άλλο. Η μία γίνεται δύο. Οι δύο γίνονται τέσσερις. Οικογένειες που δουλεύουν μαζί σε καρμική ανταλλαγή, ειδικά κατά την παλαιά ενέργεια, στην πραγματικότητα αλλάζουν κρυστάλλινα μέρη του συστήματος αυτού, μέρη τα οποία δεν φαίνονται καν να σχετίζονται. Είναι ένα από τα πιο πολύπλοκα πάζλ που έχετε δει. Άνθρωποι με Ανθρώπους. Έτσι εξηγείται η συγχρονικότητα. Εξηγεί τη διαίσθηση και είναι κάτι ζωντανό με τη Γαία.

Η Γαία γνωρίζει ποιος βρίσκεται εδώ και ανταποκρίνεται στη δική σας συνειδητότητα που βαδίζετε στον πλανήτη, την προσωποποίηση, την ενσωμάτωση της έκφρασης της ψυχής σας στη ζωή αυτή. Είναι εκείνη που φέρει το πρόσωπό σας αυτή τη στιγμή. Εκείνη που έχει ενεργή συνειδητότητα, η οποία μπορεί να αλλάξει ό,τι συμβαίνει στον πλανήτη Γη. Αυτό βλέπει η Γαία. Αυτό είναι που αλλάζετε. Έχουμε πει ότι τροποποιείτε το Κρυστάλλινο Πλέγμα του πλανήτη, που σημαίνει ότι στην πραγματικότητα αλλάζετε και μεταδίδετε ενέργεια στο Σπήλαιο της Δημιουργίας, με οτιδήποτε κάνετε. Επειδή υπάρχει ένα σύστημα – ένα πολύπλοκο σύστημα.

DNA
Στο DNA σας μεταφέρετε το προσωπικό σας Ακασικό Αρχείο. Τι έχετε κάνει στον πλανήτη; Πόσες φορές έχετε έρθει εδώ; Ποιες ενέργειες έχετε ήδη βιώσει; Οι γηραιές ψυχές έχουν κάτι που λίγοι Άνθρωποι έχουν και το οποίο δεν έχει κανείς, όταν έρχεται εδώ για πρώτη φορά. Έχετε ένα αρχείο. Κάθε μία ενέργεια της κάθε σας ζωής παραμένει στο DNA. Όμως δεν παρουσιάζονται σαν μια στοίβα που διαβάζεται από κάποιον Ακασικό αναγνώστη. Όσοι μελετούν τις αποκαλούμενες περασμένες ζωές, διαβάζουν ενέργειες, όχι άλλες παλιές ζωές, καθότι όλες βρίσκονται στη επιφάνεια, ένα συνονθύλευμα έτοιμο να ειδωθεί και να διαβαστεί.
Οι πιο βαθιές απ’ όλες τις περασμένες ζωές που είχατε, βρίσκονται πάνω – πάνω, καθότι είναι όλες μαζί. Δεν υπάρχει κάποια ιεραρχία. Οι Άνθρωποι θέλουν να τις δουν σε μια σειρά, οργανωμένες ανά ημερομηνία. Τις βλέπουν σαν να είναι η μία μετά την άλλη. Αναφέρονται σε κάποιον αναγνώστη περασμένων ζωών, ρωτώντας: «Θα κοστίσει περισσότερο η μελέτη μιας περασμένης ζωής, εάν η συγκεκριμένη είναι παλαιότερη;»
Είναι αστείο! Είναι γραμμική άποψη. Πολλοί από εσάς αυτή τη στιγμή αφυπνίζεστε σε μια από τις βαθύτερες ζωές που είχατε ποτέ – την πρώτη σας, τη Λεμούρια ζωή.
Η Λεμουρία υπήρξε για χιλιάδες χρόνια, σαν ο παλαιότερος, πιο συγκροτημένος πολιτισμός στον πλανήτη. Ένας πολιτισμός χωρίς καμία ιστορική αναγνώριση, θαμμένος για πάντα στους πρόποδες του βουνού στον Ειρηνικό ωκεανό, που τώρα αποκαλείτε Χαβάη. Ήταν έτσι σχεδιασμένο. Η ανθρωπότητα δεν θα έπρεπε να σκαλίζει εκείνα τα πράγματα, τα οποία αποτελούν μέρος της ιστορίας της δημιουργίας. Θα δημιουργούσαν προκαταλήψεις. Θα σας έδιναν παραπάνω πληροφορίες απ’ ότι πρέπει.

Το πάζλ είναι το εξής: Μπορείτε να βρείτε τι είναι θαμμένο μέσα σας; Η νέα αυτή ενέργεια φαίνεται σαν μέρος της φλούδας του κρεμμυδιού που απομακρύνεται, όχι μόνο από τον πλανήτη, αλλά από εσάς. Οι στρώσεις έχουν βγει ώστε τώρα ν’ αρχίσετε να βλέπετε το Ακάς μέσα σας. Έτσι εξηγείται γιατί πολλοί από εσάς αρχίζετε να νιώθετε πράγματα, κατά την αλλαγή αυτή.

Μήπως επειδή μπορείτε πραγματικά να κάνετε ορισμένα από τα πράγματα αυτά; Η απάντηση είναι ναι. Πόσοι έχετε τώρα γνώση του Σαμάνου μέσα σας; Πόσοι από εσάς αρχίζετε ν’ αναγνωρίζετε, προσωπικά και ιδιωτικά, τη γηραιά ψυχή που βρίσκεται εκεί; Κάποιοι αρχίζετε να λαμβάνετε ταλέντα που ήσαν θαμμένα. Ορισμένοι γίνεστε συγγραφείς, αφηγητές. Όλα τα δημιουργικά πράγματα – μουσική, σύνθεση, τέχνη, χρώμα, σχέδιο, αποτελούν μέρος από εσάς. Γνωρίζετε ότι είναι εκεί.

Εναλλαγή φύλων

Γηραιές ψυχές, να σας πω κάτι. Εάν είστε αρκετά γηραιές – και πολλοί είστε – έχετε υπάρξει τα πάντα. Με ακούτε; Όλοι σας. Έχετε υπάρξει αμφότερα τα γένη. Όλοι σας έχετε υπάρξει «ανάμεσα στα γένη», που σημαίνει ότι είχατε αλλαγές φύλων. Ξέρετε τι συμβαίνει όταν είναι καιρός ν’ αλλάξετε φύλο; Το έχουμε ξαναπεί. Περνάτε δεκάδες ζωές με το ίδιο φύλο. Το συνηθίζετε, είναι άνετο. Δεν μπορείτε να φανταστείτε να είστε κάτι άλλο, όμως έρχεται ο καιρός ν’ αλλάξετε. Χρειάζονται περίπου τρεις ζωές για να συνηθίσετε την αλλαγή και στις τρεις αυτές ζωές θα έχετε εκείνο που αποκαλώ «σύγχυση φύλου».

Δεν είναι καθόλου σύγχυση. Είναι απόλυτα φυσιολογικό, όμως η κοινωνία συχνά το βλέπει σαν μη ομαλό. Κάθομαι εδώ και σας λέω ότι όλοι το έχετε περάσει. Όλοι σας. Αυτό κάνουν οι γηραιές ψυχές. Είναι μέρος του συστήματος.

Θα σας πω για τον κύκλο στο Σπήλαιο της Δημιουργίας, το οποίο είναι το Ακασικό αρχείο όλων των πραγμάτων, όλων των ζωών, όλων των ψυχών. Σε αλληλεπίδραση με τη Γαία, μέσω του Κρυστάλλινου Πλέγματος, βαδίζετε στην επιφάνεια της Γης με το Ακασικό αρχείο σας και το
DNA σας. Χρησιμοποιείτε τις πληροφορίες που έχετε μέσα σας και ο κύκλος είναι πλήρης. Όταν επηρεάζετε το Κρυστάλλινο Πλέγμα μέσω της συνείδησης και των πράξεών σας, τότε αυτό μεταβάλλει το Σπήλαιο της Δημιουργίας.
Τα πάντα είναι σε κύκλο αγαπητοί μου. Είναι θαυμάσιο. Είναι κάτι που αλληλεπιδρά. Δεν μπορώ να το εξηγήσω παραπάνω, εκτός του όσο ψηλότερα δονείστε και όσο περισσότερο χρησιμοποιείτε ό,τι έχετε μάθει, τόσο αυτό αλλάζει τον πλανήτη. Εντός του Σπηλαίου της Δημιουργίας υπάρχει μια σύγκλιση κβαντικής ενέργειας με δισεκατομμύρια ψυχές, εκατομμύρια από τις οποίες δεν βρίσκονται καν εκεί ακόμα. Τις επηρεάζει επίσης κι αυτές. Θα σας πω γιατί. Επειδή αλλάζετε το μέλλον ενόσω δουλεύετε το παρελθόν. Αλλάζετε τη φυσική συγκρότηση εκείνων που θα αφιχθούν και τι θα κάνουν και ποια θα είναι η συνείδησή τους.

Ό,τι κάνετε σήμερα φυτεύει τους σπόρους της ειρήνης στη Γη, ώστε όταν γεννηθούν, θα έχουν εκείνο που έχετε. Είναι πιο βαθυστόχαστο απ’ ότι γνωρίζετε και κάθεστε εδώ και αναρωτιέστε για το λογαριασμό του φωταερίου. Καταλαβαίνετε τι λέω; Ίσως να είναι καιρός να το παραμερίσετε για μια στιγμή και να πείτε: «Σ’ ευχαριστώ Θεέ μου που γνωρίζω όσα γνωρίζω».

Καθώς θα φεύγετε από το μέρος αυτό, θέλω να γνωρίζετε κάτι: Είστε σπουδαίοι πέρα από κάθε πλαίσιο φαντασίας και θα έπρεπε να κρατάτε το κεφάλι σας ψηλά. Πραγματικά δεν γνωρίζετε τι έχετε επιτύχει. Ορισμένοι το λένε θυσία, εμείς το λέμε καταλληλότητα. Υπάρχουν κάποιοι στην αίθουσα που έχουν έρθει με σκοπό στον πλανήτη, για τρεις μήνες μόνο. Μετά πεθαίνουν, τσακίζοντας φαινομενικά την καρδιά της μητέρας. Ίσως αναρωτιόσαστε: «Γιατί να έκανα ποτέ κάτι τέτοιο;» Και θα απαντήσω… Για να μπορέσει η μητέρα να βρει το Θεό. Γιατί ειδάλλως δε θα συνέβαινε. Έπρεπε να πάει στο πιο σκοτεινό μέρος, να εξετάσει τον εαυτό της και να εξέλθει σαν Εργάτρια Φωτός. Αυτό εγγράφεται στο Ακάς! Είναι μια ενέργεια που βρίσκεται στο Κρυστάλλινο Πλέγμα! Δε νομίζετε ότι ο Θεός το γνωρίζει αυτό; Είναι μέρος του συστήματος.

Ω, γνωρίζω ποιος είναι εδώ. Ίσως να ήσουν στην άλλη πλευρά αυτού, μητέρα. Τώρα γνωρίζεις. Ίσως εξ αιτίας αυτού να κάθεσαι εδώ. Νομίζετε ότι δεν γνωρίζω ποιος είναι εδώ; Είναι μεγαλοπρεπές! Το αποκαλείτε θυσία, αλλά δεν είναι. Είστε εδώ για τρεις μήνες, επιστρέφετε σπίτι και μετά έρχεστε πάλι – συχνά στην ίδια μητέρα. Είναι ένα υπέροχο σύστημα εδώ!

Υπάρχουν πολύ λιγότερα αρχεία ψυχών απ’ ότι νομίζετε. Επειδή συνεχίζετε να επανέρχεστε. Πόσοι Άνθρωποι υπάρχουν στη Γη; Πόσοι έχουν υπάρξει στη Γη; Ποιο είναι το σύνολο; Πολύ περισσότερο απ’ ότι υπάρχει στο Σπήλαιο της Δημιουργίας, καθότι συνεχίζετε να ξανάρχεστε. Είναι αλήθεια ότι ο πληθυσμός της Γης αυξάνει εκθετικά. Που σημαίνει ότι πρέπει να υπάρχουν πάντα καινούριοι Άνθρωποι και όντως υπάρχουν. Όμως η Γαία γνωρίζει ποιος έρχεται. Τα κομμάτια του Θεού γύρω στο Σύμπαν αυτό, γνωρίζουν ποιος έρχεται. Εκεί, θα ήθελα να σας πω κλείνοντας, βρίσκεται η ομορφιά.
Αφήστε τώρα τα πιστεύω σας για μια στιγμή. Θα ’θελα να σας πάω σ’ ένα μέρος. Έναν υπέροχο πλανήτη. Δεν υπάρχουν πολλές διαφωνίες εκεί. Υπάρχουν διαφορές απόψεων, αλλά όχι πολλές διχόνοιες. Υπάρχουν λίγες ήπειροι στον πλανήτη αυτό και περιβάλλεται από νερό. Δεν έχει γίνει πόλεμος για 100 χρόνια. Οι κάτοικοι του πλανήτη δε συμφωνούν πάντα, αλλά δεν αλληλοσκοτώνονται πλέον. Μπορείτε να φανταστείτε ένα τέτοιο μέρος; Ναι, υπάρχει ανισορροπία, επειδή υπάρχει ελεύθερη επιλογή. Αλλά νοιάζεται ο ένας για τον άλλο.

Δεν σκοτώνει πλέον ο ένας τον άλλο. Δεν είναι θέμα επιλογής, καθότι θεωρείται βάρβαρο. Δεν το κάνουν στην κοινωνία, όπως κι εσείς δε θα κόψετε το χέρι του γιού σας, εάν κλέψει κάτι. Είναι βάρβαρο και δεν αποτελεί επιλογή σε μια διαφωτισμένη κοινωνία.

Θα ήθελα να σας συστήσω το μέρος αυτό. Ονομάζεται πλανήτης Γη. Αντιπροσωπεύει τα αποτελέσματα εκείνων που πρόκειται να αφιχθούν στο σπήλαιο. Θα πάρει όσες γενεές χρειαστεί, επειδή οι σπόροι γι αυτό έχουν φυτευτεί σήμερα. Θα συμβεί σιγά σιγά. Έχετε το ξεκίνημά του τώρα. Δεν το βλέπετε; Δεν πρόκειται να έχετε άλλο παγκόσμιο πόλεμο. Δεν γίνεται. Υπάρχει πάρα πολύ αγαθοεργία στο σύστημα, στο οποίο αρχίζετε να συμμετέχετε.
Ναι, μπορεί να μη φαίνεται έτσι. Κοιτάξτε τις ειδήσεις! Βρίσκεστε στη μετάβαση από την παλαιά ενέργεια, στην αναγέννηση της ανθρώπινης συνείδησης. Μήπως γι αυτό έχεις έρθει γηραιά ψυχή, για να εκπληρώσεις κάτι που προγονοί σου είχαν μόνο ονειρευτεί; Πόσες γενεές θα χρειαστούν; Δεν έχει σημασία. Προχωράει αργά προς αυτή την κατεύθυνση.

Θα υπάρχουν πόλεμοι; Σίγουρα. Στη διαδικασία αυτής της ολοκλήρωσης, η παλιά ενέργεια θα κυριαρχεί και ορισμένα μέρη θα οπισθοδρομούν στο σκοτάδι. Έτσι κάνει το σκοτάδι. Το φως όμως θα νικήσει. Είναι αργό, πρέπει να είναι σε επίπεδο γενεών, καθώς πρέπει να έρθουν φρέσκα, καθάρια παιδιά. Είναι δύσκολο για έναν ενήλικα να βιώσει μια αναγέννηση στη μέση ηλικία.

Και ποια θα είναι εκείνα τα παιδιά, γηραιές ψυχές; Εσείς! Βλέπετε τον κύκλο; Τώρα φυτεύετε έναν σπόρο, ώστε όταν επιστρέψετε, να μπορείτε να τον ποτίζετε με την ομορφιά της αγάπης του Θεού και να τον αναπτύξετε με φροντίδα. Είστε οι δικοί σας πρόγονοι και θα είστε στο μέλλον. Δεν θα σας το έλεγα αυτό εάν δεν ήταν έτσι, εάν δεν ήταν στα σχέδια των πραγμάτων, εάν δεν είχε προβλεφθεί χρόνια πριν.

Αγαπητοί μου, δε θα υπήρχε Κρύων να σας μιλάει τώρα, εάν δεν είχατε κάνει όσα κάνατε. Δε θα ήμουν εδώ εάν επρόκειτο να καταστρέψετε τον εαυτό σας. Δε θα ήμουν εδώ εάν η Γη επρόκειτο να σας καταστρέψει. Με ακούτε;

Έχετε την ελεύθερη επιλογή να κάνετε ό,τι θέλετε – όλοι σας. Όμως περάσατε το σημείο που τα δυναμικά ωθούν πλέον προς την αγαθοεργία, όπου η Ανθρώπινη φύση αρχίζει να αλλάζει, όπου εκείνο που θέλετε αρχίζει να εκδηλώνεται – και είναι καιρός.

Πάρτε όσα μάθατε σήμερα στα μαθήματα αυτά κι ας επικοινωνείτε διαφορετικά απ’ ότι πριν. Γνωρίστε ποιοι είστε. Θα πω κάτι που δεν έχω ξαναπεί. Κατανοήστε το στο πλαίσιο που παρουσιάζεται.

Δυο λέξεις... Αποχωρήστε περήφανοι.
Κι έτσι είναι.
ΚΡΥΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου