Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

ΟΛΥΜΠΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΩΣ ΤΙΣ 20-12-2012

Πριν αναφερθούμε  στο Ολύμπιο Σχέδιο μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου 2012 θα θέλαμε να επισημάνουμε την διαφορά μεταξύ αγκυροβόλησης και γείωσης. Οι Διαγαλαξιακές Πύλες και γενικά οι Ανώτατες Ολύμπιες δονήσεις αγκυροβολούνται στα τετρασδιάστατα αιθερικά πεδία. Μέχρι σε αυτό το σημείο είναι η επέμβαση, θα λέγαμε, τον Ολύμπιων θεών.
Από εκεί και πέρα, αυτές οι δονήσεις οφείλουν να γειωθούν. Η γείωση είναι ανθρώπινη εργασία. Δηλαδή είναι δική μας εργασία. Μία γείωση τέτοιων δονήσεων δεν είναι καθόλου απλή υπόθεση.
Εάν θέλουμε να μιλήσουμε για μία σοβαρή και υπεύθυνη εργασία στο θέμα των γειώσεων οφείλουμε να επισημάνουμε ότι όσοι αναλαμβάνουν τέτοια εγχειρήματα, οφείλουν να έχουν προετοιμάσει κατάλληλα τους εαυτούς τους πάνω από όλα. Διότι πρόκειται να γίνουν δέκτες τέτοιων ενεργειών οι οποίες γειώνονται στα τρισδιάστατα πεδία της γης.
Συγκεκριμένα, ας υποθέσουμε ότι κάποιος δεν έχει προετοιμάσει τον εαυτό του και με καθαρή πρόθεση επιθυμεί να συμμετέχει σε τέτοια εργασία. Δέχεται λοιπόν τις ανώτατες δονήσεις οι οποίες εισέρχονται καταρχήν στο ενεργειακό πεδίο του φυσικo-αιθερικού του σώματος. Εάν υπάρχουν βασικές εμπλοκές στο άτομο τότε η ενέργεια που θα γειωθεί στα τρισδιάστατα πεδία θα συν-παρασύρει και τις εμπλοκές. Όπως βλέπουμε λοιπόν μόνο η πρόθεση δεν είναι αρκετή. Και δεν είναι μόνο αυτό. Αλλά προκαλείται περισσότερη ταραχή επάνω σε ένα ήδη ταραγμένο ενεργειακό πεδίο με ότι συνέπειες μπορεί να σημαίνει αυτό.
Αυτό ακριβώς έχει συμβεί όλα αυτά τα χρόνια όπου κυκλοφορούν διάφορες πληροφορίες όπως, επικεντρωθείτε μόνο στην αγάπη και στο φως, κάνετε θετικές σκέψεις, έχετε καθαρή πρόθεση και όλα θα γίνουν όπως πρέπει. Καλά όλα αυτά αλλά δεν αρκούν. Εκείνοι όμως που χορήγησαν αυτές τις πληροφορίες ήξεραν πολύ καλά ότι αυτό δεν είναι αρκετό! Ήξεραν ότι όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή για την γείωση των ανώτατων δονήσεων οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι για να τις γειώσουν. Δεν τους μίλησε κανείς ποτέ για την βαθιά μετουσίωση των εμπλοκών.
Επίσης εκείνο που οφείλουμε να προσέχουμε είναι εναλλακτικές θεραπείες οι οποίες απεμπλέκουν το ενεργειακό πεδίο επιφανειακά. Αυτό μπορούμε να το αντιληφθούμε όταν λίγο παρακάτω παρουσιαστεί η ίδια σχεδόν εμπλοκή με ίσως μία διαφορετική φόρμα.
Το μονοπάτι του ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ δεν είναι εύκολο, το γνωρίζουμε ! Όμως μπορούμε να το διαβούμε. Είναι ο δύσκολος δρόμος που επιλέγουμε στο σταυροδρόμι που βρισκόμαστε.
Ο εύκολος δρόμος που οι περισσότεροι ακολουθούν μέχρι τώρα οδηγεί σε ένα υποκατάστατο φωτός, όπου η οντότητα μπλεγμένη μέσα στον λαβύρινθο των υλικών καταγραφών διακατέχεται από ψευδαισθήσεις.
Έτσι λοιπόν φτάσαμε στον Δεκέμβρη του 2012 όπου οφείλουν να γειωθούν όλες οι ανώτατες δονήσεις που πρόκειται να εισέλθουν όταν οι Πύλες θα ανοίξουν.
Ως Αστάρ Ελλάς ποτέ δεν χαϊδέψαμε τα αφτιά των ανθρώπων. Αυτό που πιστεύαμε, αυτό που βλέπαμε, αυτό και λέγαμε. Και αυτό θα κάνουμε ακόμα μία φορά, έστω και αν προκαλέσει έκπληξη σε αρκετούς ή και ακόμα περισσότεροι διαφωνήσουν. Θεωρούμε ότι είναι καλύτερα να κοιτάμε κάθε τι κατάματα και να μην εθελοτυφλούμε.
Το Ολύμπιο Σχέδιο εκτός από αυτά που έχουν γίνει μέχρι τώρα, περιλαμβάνει τρισδιάστατη αφύπνιση της δόνησης του Απόλλωνα, της Δήμητρας και της Αθηνάς σε καίρια σημεία στον Ελλαδικό χώρο, λίγο πριν το άνοιγμα των Πυλών.
Μέχρι τώρα δεν υπήρχε συγκεκριμένη δυσκολία διότι οι περισσότερες αγκυροβολήσεις και γειώσεις συμπεριελάμβαναν το στοιχείο του νερού, οπότε πρωτοστατούσε ο Άρχοντας της Γης, ο Ποσειδώνας. Παρόλο που οι περισσότεροι χώροι ευρίσκοντο και ευρίσκονται σε βαθιά καταστολή ενεργειακού πεδίου.
Γενικά οι ιεροί χώροι του Ποσειδώνα λόγω της ύπαρξης του νερού , είχαν μία διαφορετική καθαρότητα και οι οποιεσδήποτε κατασταλτικές εμπλοκές δεν διαρκούσαν πολύ. Πέραν τούτου όμως, επειδή κάποιοι το ήξεραν αυτό, υποτίμησαν τον θεό Ποσειδώνα και έτσι ο κόσμος απομακρύνθηκε κατά κάποιο τρόπο από αυτήν την θεϊκή ουσία.
Το ίδιο έγινε και με τον Άρη. Ο Άρης είναι πλέον μία κοσμική θεότητα ευθυγραμμισμένη με την Απολλώνια Ακτίνα και φυσικά πανίσχυρος. Επάνω στην γη οι ιεροί του χώροι είναι μετρημένοι. Σίγουρα υπάρχει χώρος του στο Παγγαίον όρος της Θράκης (Η Θράκη ανήκει στον Άρη) αλλά και στην Αθήνα και μάλιστα στον χώρο της Αρχαίας Αγοράς. Ο ναός του Άρη στην Αθήνα χτίστηκε από τους Ρωμαίους οι οποίοι τον είχαν σε περίοπτη θέση. Αυτές λοιπόν οι δύο θεότητες υποτιμήθηκαν στην μεταγενέστερη Ελλάδα.
Η προσοχή λοιπόν των νεοελλήνων καθοδηγήθηκε στις θεότητες που είχαν Ιερούς χώρους στην ξηρά. Όπως η Αθηνά, ο Απόλλωνας και η Δήμητρα (στην προκειμένη περίπτωση). Διότι στους στεριανούς χώρους ήταν πιο εύκολο να υπάρξει καταστολή του ενεργειακού πεδίου και μάλιστα από τους ίδιους τους ανθρώπους ασυνείδητα τις περισσότερες φορές.
Σε αυτούς τους χώρους συνέρρεαν άνθρωποι την δική μας εποχή είτε από περιέργεια, είτε για να ξεναγήσουν κάποιον ξένο, είτε για πολλούς άλλους υλικούς και γήινους τρόπους. Βέβαια υπήρχαν και Έλληνες που πήγαιναν συνειδητά. Υπήρχαν και άλλοι που πήγαιναν κάνοντας επικλήσεις στους θεούς. Ο αριθμός των τελευταίων ήταν πολύ λιγότερος.
Υπήρχαν και οργανωμένες ομάδες που συνέβαλαν σε αυτές τις επικλήσεις. Αλλά υπήρχαν και άνθρωποι του εξωτερικού που πηγαίνουν σε Αρχαιοελληνικούς χώρους, κάνουν επικλήσεις στους Ολύμπιους θεούς, σε άλλες γλώσσες πλην τον Ελληνικών και μάλιστα συρρέουν πολλοί Έλληνες πληρώνοντας αδρά την επίσκεψη για να καθοδηγηθούν από άτομα που δεν γνωρίζουν την Ελληνική καν γλώσσα.
Και δεν φτάνει αυτό. Άτομα που έρχονται από το εξωτερικό πηγαίνουν σε Αρχαιοελληνικούς χώρους και αντί να επικαλεστούν τον Ποσειδώνα π.χ. επικαλούνται άλλες ξενόφερτες θεότητες. Και φυσικά οι νεοέλληνες πηγαίνουν και συμμετέχουν σε μία τέτοια ομήγυρη.
Ένα πραγματικό τρισδιάστατο κομφούζιο.

Όλα αυτά τα αναφέραμε για να πούμε το εξής σημαντικό. Όπως γνωρίζουμε από τις 20 περίπου έως 31.12.2012, οι Πύλες πρόκειται να ανοίξουν, αυτοί που είναι να ευθυγραμμιστούν θα το κάνουν αλλά και θα διοχετευθούν ανώτατες δονήσεις επάνω στην Γη.
Ας μιλήσουμε όμως για την Ελλάδα . Και στην Ελλάδα είναι προγραμματισμένο να αγκυροβοληθούν αυτές οι δονήσεις οι οποίες οφείλουν να γειωθούν.
Το ερώτημα είναι…: «Υπάρχει αρκετός αριθμός Ελλήνων ώστε να καταφέρει να γειώσει τις δονήσεις αυτές προς όφελος της Ελλάδας γενικότερα?» (Σημείωση : Οι δονήσεις αγκυροβολούνται σε ολόκληρο τον πλανήτη και όχι μόνο στην Ελλάδα. Η πνευματική αφύπνιση, μεταμόρφωση και μετάβαση αφορά όλη την ανθρωπότητα. Αλλά εμείς μιλάμε σε αυτή την ανάρτηση για την Ελλάδα).
Η απάντηση των Ολύμπιων σε αυτό το ερώτημα είναι…:
«Όχι δεν υπάρχουν αρκετές δονήσεις γείωσης στον Ελλαδικό χώρο». Δηλαδή για να το μεταφράσουμε, δεν υπάρχουν αρκετά πνευματικά αφυπνισμένοι στην Ελλάδα όπου θα καταφέρουν να γειώσουν τις δονήσεις αυτές.
Και πριν βιαστεί το Εγώ να αντιδράσει πάρτε μία βαθιά εισπνοή και δείτε την αλήθεια κατάματα.
Όχι, δεν υπάρχουν! !
Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούν να γειωθούν κατευθείαν οι ανώτατες δονήσεις από τα πεμπτοδιάστατα Ολύμπια Πεδία στον σημερινό Ελλαδικό χώρο!!
Αν η ανάρτηση σταματούσε εδώ είμαστε σίγουροι ότι οι επικυρίαρχοι θα έστηναν χορούς και θα γλεντούσαν μερόνυχτα!
Όμως η ανάρτηση δεν σταματά εδώ. Διότι και οι επίγειοι φύλακες έχουν γνώση αλλά και οι Ολύμπιοι θεοί έχουν κάτι όπως λέμε εδώ στην γη, Plan B !
Η εντολή του Δία ήταν : « Να χρησιμοποιήσουν οι Διαγαλαξιακοί Κυβερνήτες για το άνοιγμα των Πυλών οποιονδήποτε τρόπο».
Έτσι λοιπόν, ο Αστραίος, ο Αίολος, η Αθηνά, ο Ερμής, ο Άρης, και άλλοι (Κυβερνήτες θεωρούνται όλοι αυτοί στην Διαγαλαξιακή διάλεκτο), ανέλαβαν να εκτελέσουν την εντολή του Δία. Επιστρατεύτηκαν τα πάντα και όλοι.
Και τελικά, και ο Ναός θα αγκυροβοληθεί στα αιθερικά πεδία των Δελφών και η τρισδιάστατη κατοικία της Δήμητρας και της Αθηνάς θα αφυπνιστεί και μάλιστα άρρηκτα!
Απλώς το Ολύμπιο Σχέδιο τροποποιήθηκε λιγάκι και η δόνηση θα διοχετευθεί από Κεντρικές Ολύμπιες Πύλες που ευρίσκονται εκτός Ελλαδικού χώρου όπως τον γνωρίζουμε σήμερα, στις δύο Ολύμπιες Πύλες Εισόδου στον Ελλαδικό χώρο. Με άλλα λόγια οι δονήσεις δεν θα αγκυροβοληθούν κάθετα παρά θα διοχετευθούν με συντεταγμένες. Είναι μία διαδικασία η οποία ξεκίνησε σήμερα 11.12.2012 και θα ολοκληρωθεί έως και τις 20.12.2012.
Από τις 20 Δεκεμβρίου 2012 οι Πύλες θα είναι ανοικτές για όλους που επιλέγουν να συντονιστούν ώστε να πραγματοποιήσουν την διέλευση αλλά και για όσους πραγματικά έχουν αποφασίσει να αφήσουν τις γήινες καταγραφές του φόβου πίσω τους τροποποιώντας 100% την γήινη ζωή επάνω στον πλανήτη.
Εκείνο που έχουμε να πούμε είναι ότι οι Πύλες θα παραμείνουν ανοιχτές έως και τις 31.12.2012 όπου θα κλείσουν για να ξανα-ανοίξουν πάλι τον Δεκέμβριο του 2020.
Όσοι επιλέγουν να συντονιστούν ή τέλος πάντων να έρθουν σε επαφή με τις Πύλες με καθαρή πρόθεση δεν έχουν παρά να πλησιάσουν την θάλασσα.
Ο Ποσειδώνας είναι εκείνος που θα βοηθήσει στην τελική έκβαση της ευθυγράμμισης των Πυλών. Μαζί του ο Απόλλωνας και η Αθηνά.
Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία.
AILA
ASTAR HELLAS INTERGALAKTIC PRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου