Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΚΑΙ Η ΨΕΥΔΟ-ΑΦΥΠΝΙΣΗ

Επειδή οι εξελίξεις και τα γεγονότα τρέχουν με ταχύτητα Φωτός και σε λίγο θα ξεπεράσουν και αυτήν, θα θέλαμε να τοποθετηθούμε επάνω σε αυτό, και να επιστήσουμε την προσοχή σας,  καθότι ο θυμός και η αγανάκτηση των ανθρώπων πολλές φορές, τους κάνει άθελά τους να υπηρετούν το ίδιο το σύστημα.

Προσέξτε τους ανθρώπους που είναι φορτισμένοι από οργή, θυμό και μίσος πρώτα απ’ όλα για τον ίδιο τους τον εαυτό. Αυτά τα χαμηλής δόνησης συναισθήματα, που οι ίδιοι θεωρούν όπλα, και τα χρησιμοποιούν ως πειστήρια για να προσελκύσουν και άλλο κόσμο σε αυτή την δόνηση, δεν είναι τίποτα άλλο παρά μία καλοστημένη παγίδα κάποιων επιτήδειων, πολλές φορές διανοούμενων, που  χρηματοδοτούνται από επικυριαρχικές πηγές, και που προσπαθούν να αφυπνίσουν αυτά τα συναισθήματα σε ήδη παγιδευμένες ψυχές. Τα χαμηλής δόνησης συναισθήματα τρέφουν το σύστημα.

Προσέξτε εκείνους που με αυτά τα όπλα προσπαθούν να «αφυπνίσουν» τους ανθρώπους, σπρώχνοντας τους ηθελημένα ή άθελα στην ίδια την παγίδα. Προσέξτε αυτά τα χαμηλής δόνησης συναισθήματα διότι είναι ακριβώς εκείνα που επιθυμούν οι Κρόνιοι και οι επικυρίαρχοι για να επιβιώσουν σε ένα σύστημα που καταρρέει.

Προσέξτε εκείνους που σπαταλούν ώρες μπροστά σε ένα πληκτρολόγιο εκφράζοντας με αυτά τα συναισθήματα πρώτα απ’ όλα τον ψυχικό τους κόσμο.

Είναι εκείνοι που "αφυπνίζουν" διαμέσου του θυμού, της οργής και του μίσους. Και προσέξτε. Σταματούν μόνο εδώ. Δεν προτείνουν τίποτα άλλο. Είναι σαν να σε πετούν μέσα στον βούρκο των υλικών αυτών συναισθημάτων χωρίς να σου δείχνουν την έξοδο από αυτόν. Δεν μπορούν να σου δείξουν την έξοδο, διότι δεν την γνωρίζουν ούτε και εκείνοι. Κολυμπούν μέσα σε αυτόν τον βούρκο και επειδή αδυνατούν να αντιμετωπίσουν τις δικές τους φοβίες και πόνους προτιμούν να συμπαρασύρουν και άλλους μέσα σε αυτόν, παρά να βρουν  την δική τους διέξοδο.

Αυτοί οι άνθρωποι που επιβάλλουν την αφύπνιση στηριζόμενοι σε τέτοια χαμηλής δόνησης συναισθήματα είναι εκείνοι που δεν έχουν καταρχήν εξασφαλίσει την εσωτερική τους ισορροπία. Είναι εκείνοι που αν και προπαγανδίζουν υπέρ του Αρχαιοελληνικού  Λαμπρού Ιδεώδους, εντούτοις στην πρώτη αναποδιά θα καταφύγουν σε επικυριαρχικά συστήματα για να βρουν λύση. Αλήθεια πως προπαγανδίζουν για ένα Λαμπρό Ιδεώδες μέσα από «σκοτεινά συναισθήματα»?

Είναι εκείνοι που όταν συναντήσουν κάποιους που κινούνται σε ένα τόξο διαφορετικής αντιμετώπισης των πραγμάτων, ακολουθώντας τον βηματισμό της Υπερουράνιας θεάς Αθηνάς, δεν θα διστάσουν να κατακρίνουν μία πιο ειρηνική τακτική.

Είναι εκείνοι που δεν μπορούν να διακρίνουν τον ειρηνικό πόλεμο διότι μέσα τους, στην εσωτερική τους δομή, γίνεται μία μεγάλη μάχη. Είναι εκείνοι που έχουν πέσει σε νύχια διάφορων επιτήδειων, οι οποίοι εκμεταλλεύονται στο έπακρο αυτήν την εσωτερική ανισορροπία.

Είναι εκείνοι που δεν αναγνωρίζουν το Αγαθόν Φως και τριγυρίζουν σαν πεταλούδες γύρω από το τεχνητό φως μίας λάμπας, που κάποια στιγμή θα  κάψει τα φτερά τους.

Αυτοί οι άνθρωποι έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Χωρίς να αποτελεί κανόνα, δηλώνουν ότι κατάγονται από τον Σείριο. Δεν είναι όμως όλοι οι Σείριοι έτσι, διότι έχουμε τον αναληφθέντα και τον μη αναληφθέντα Σείριο. Εκείνοι λοιπόν που συμπεριφέρονται με τον προαναφερθέντα τρόπο, είναι εκείνοι που συνειδητά ή ασυνείδητα είναι θύματα διαφόρων leader Σείριων, οι οποίοι ενθυμούνται ότι κάποτε έχασαν την επικυριαρχία της Γης  από τους Ωρίωνες. Είναι εκείνοι που στην ουσία δεκάρα δεν δίνουν για την πνευματική αφύπνιση και ανέλιξη της ανθρωπότητας, παρά το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να ξανα-αποκτήσουν την επικυριαρχία της Γης.

Διότι εάν έδιναν δεκάρα, δεν θα επέλεγαν για τους «σκοπούς τους» άτομα με διαταραγμένο εσωτερικό κόσμο. Δεν θα επέλεγαν άτομα που αντί να αφυπνίσουν την ισορροπία στις άλλες ψυχές, εντούτοις αφυπνίζουν την οργή, το μίσος, και τον θυμό, προκαλώντας ανυπέρβλητη ανισορροπία. Αυτό είναι ψευδο-αφύπνιση.

Πραγματική αφύπνιση είναι να περπατάς με το κεφάλι ψηλά, εν μέσω μετεωριτών,  με ισορροπημένη εσωτερική δομή, με ισορροπημένη γεωμετρία, εν μέσω όλων των συμβάντων, και να γνωρίζεις ότ ιμπορείς να νικήσεις στον πόλεμο ακόμα και χωρίς ίχνος χαμηλής δόνησης συναισθημάτων.

Πραγματική αφύπνιση είναι να ακούς τα ΜΜΕ και να χαμογελάς διότι δεν θα σε αγγίζουν οι "πλύσεις" που κάνουν στον ανθρώπινο εγκέφαλο.

Μόνο και μόνο τότε η πραγματική θεά Αθηνά θα εμφανιστεί για να πραγματοποιηθεί το «Συν Αθηνά και Χείρα Κίνει». Σε τέτοια περίπτωση ένα είναι το μυστικό. «Να κρατάς γερά το τιμόνι». Κάτι που οι διακατεχόμενοι άνθρωποι από χαμηλής δόνησης συναισθήματα όταν κρατούν το τιμόνι τα χέρια τους τρέμουν, διότι φοβούνται πρώτα απ’ όλα τον ίδιο τους τον εαυτό.

Η «συνταγή» του να κάνουμε κάτι και εμείς αλλά διαμέσου της οργής, του μίσους, του φθόνου και του θυμού, είναι μία καλοστημένη παγίδα πόνου μέσα από την οποία στην ουσία θα βγουν νικητές οι επικυρίαρχοι, είτε Ωρίωνες είναι, είτε Κρόνιοι, είτε χαμηλής δόνηση Σείριοι, είτε Γήινοι, είτε τέλος πάντων από οποιοδήποτε άλλο σύστημα το οποίο υπηρετεί τα τρισδιάστατα ή τετρασδιάστατα χαμηλής δόνησης πεδία.

Και το πιο ουτοπικό με αυτούς τους ανθρώπους είναι ότι αν δεν συμπλέεις στα δικά τους χαμηλά πεδία είσαι είτε εχθρός, είτε κρύβεις κάτι από πίσω! Εδώ θα υπενθυμίσω ότι το Απολλώνιο Φως δεν έχει σκιές, ούτε διακατέχεται από τέτοιους είδους συναισθήματα.

Να γνωρίζετε λοιπόν το εξής : Ότι ο Πατέρας Ζευ, ακόμα και για αυτούς που προσπαθούν να αφυπνίσουν την ανθρωπότητα προκαλώντας αυτά τα χαμηλότατης δόνησης συναισθήματα, έχει μεριμνήσει. Η μέριμνα είναι ότι θα παραμείνουν στην παλαιά χρονογραμμή.

Τίποτα και κανένας, που διαθέτει αυτή την χαμηλή δόνηση πράξης ή έκφρασης, δεν προσέρχεται στις ανώτερες σφαίρες Φωτός. Διότι τα Ολύμπια Πεδία είναι πανίσχυρα και μία τέτοια χαμηλή δόνηση αποσυντίθεται συμπαρασύροντας και την οντότητα. 
Καθώς και οποιαδήποτε επικοινωνία πιστεύει ένα άτομο, το οποίο διαθέτει αυτά τα συναισθήματα,  ότι έχει,  είναι απλώς μία ουτοπία, είναι μία παραπλάνηση από τους ίδιους επικυρίαρχους, είναι μία ψευδαίσθηση, που σκοπό έχει να τους θέσει στην επικυριαρχία του ίδιου του συστήματος, και ας διατυμπανίζουν ότι είναι ενάντια σε αυτό.

Εάν πιστεύει το συγκεκριμένο άτομο ότι διαθέτει κανάλι επικοινωνίας με τους Ολύμπιους Θεούς, και διακατέχεται από τα προαναφερθέντα συναισθήματα, τότε, δυστυχώς, λαμβάνει «σήματα» από τους κλωνοποιημένους  θεούς. Και τα οποία σήματα εκπέμπονται από την τεχνητή τετραδιάστατη «μνήμη» των επικυρίαρχων, της οποίας η κεντρική μονάδα έχει κατακερματιστεί από τους Υπερουράνιους Ολύμπιους, εντούτοις υπάρχουν ακόμη μερικές υπομονάδες.

Κανένας δεν μπορεί να αφυπνίσει ή να ισορροπήσει τον κόσμο ή τους άλλους εάν πρώτα δεν έχει αφυπνίσει και δεν έχει ισορροπήσει τον εαυτό του. Όλα τα υπόλοιπα είναι υπεκφυγές για να μην αντιμετωπίσει τον δικό του πόνο και τον δικό του φόβο.

Η αφύπνιση, η πραγματική αφύπνιση ξεκινά εκ των έσω.  Και κατόπιν μεταλαμπαδεύετε προς τα έξω.

Σκεφθείτε : Όταν ο Οδυσσέας επέστρεψε επιτέλους στην Ιθάκη είχε να αντιμετωπίσει :

Τον Αντίνοο, δηλαδή το πέπλο που έκρυβε την πραγματική Νόηση. Είχε να αντιμετωπίσει την Αντι-νόηση.

Μετά είχε να αντιμετωπίσει τον Ευρύμαχο. Εκείνον που μάχεται με οποιοδήποτε μέσο. Είτε αυτό είναι δίκαιο είτε άδικο.

Είχε να αντιμετωπίσει τον Αγέλαο. Εκείνον που άγει, κατευθύνει τον λαό, την αγέλη, με την βοήθεια της Αντινόησης, υιοθετώντας τον οποιονδήποτε τρόπο (Ευρύμαχο).

Είχε να αντιμετωπίσει τον Αμφίνομο! Εκείνον που συνθέτει δικούς του νόμους παραποιώντας τους ήδη υπάρχοντες και πολύ περισσότερο τους Κοσμικούς Νόμους.

Τότε ο Οδυσσέας με την βοήθεια του γιου του Τηλέμαχου, την Τηλε-διανόηση, με την ανοικτή όραση που προέρχεται από την επαφή με την ψυχή του, και  που είχε αποκομίσει μέσα από τις περιπέτειες της Οδύσσειας, αντιμετωπίζει πρώτα τον Αντίνοο, όπου και του ρίχνει ένα βέλος στον λαιμό. Δηλαδή, το βέλος βρίσκει την αντινόηση στο ενεργειακό κέντρο της έκφρασης.

Ο Οδυσσέας ο Αγαπημένος ήρωας τηςΘείαςΔιανόησης του Πατέρα Ζευ,  Θεάς Αθηνάς, είναι εκείνος που αλλάζει τα πράγματα, και αντιμετωπίζει τους μνηστήρες μέσα από   την έκφραση. Είναι ο ήρωας που κρατά καλά το τιμόνι του πλοίου της ζωής , είναι ο ήρωας που δεν βιάζεται να επιτεθεί, και είναι ο ήρωας που εν τέλει κερδίζει την μάχη και τον πόλεμο.

Το να εκφραζόμαστε λοιπόν όπως ακριβώς επιθυμεί το σύστημα, δεν πρόκειται να αποκομίσουμε κανένα αίσιο αποτέλεσμα.

Εμείς οι Έλληνες διαθέτουμε Νόηση, Δια-Νόηση και έχουμε διδαχθεί από τους προγόνους μας ότι τα πάντα μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε διαμέσου της Φωτεινής Ειρηνικής Πολεμικής θεάς Αθηνάς. Μόνο έτσι μπορούμε να έχουμε ένα λαμπρό αποτέλεσμα.

Επειδή όμως εκείνοι που συμπλέουν με την Ειρηνική Πολεμική Θεά Αθηνά αποτελούν την μειοψηφία, και επειδή οι Ολύμπιοι έχουν αποφασίσει πως η Γη - Γαία προχωρά προς την Φυσική της ανέλιξη, δεν αποκλείεται να υπάρξει και η παρέμβαση του Θεού Άρη, κατά την οποία θα διατηρηθούν τα ίδια δεδομένα με αυτά της Θεάς Αθηνάς. Η διάσπαση των χρονογραμμών θα γίνει άμεσα και ξαφνικά αλλά οι συντεταγμένες θα είναι οι ίδιες. Εκείνοι που θα επιτελέσουν την μετάβαση στην νέα χρονογραμμή θα είναι εκείνοι που θα έχουν μετουσιώσει τα χαμηλής δόνησης συναισθήματα. Αυτό είναι Κοσμικός Νόμος, και δεν αλλάζει είτε εάν επιδρά η Θεά Αθηνά, είτε ο Θεός Άρης.

Η επιλογή δική μας
ashtar  hellas


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου