Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Η ΒΑΘΜΟΝΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ



                LIVE KRYON CHANNELING
              «Η ΒΑΘΜΟΝΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ»
          ( σε συζήτηση με έναν Λεμούριο….)
 Ζωντανή επικοινωνία του Κρύων που δόθηκε  μέσω του Λη Κάρολ στο                             
                                Boulder   Colorado       14 Ιανουαρίου 2012                                                                                                     απόδοση  γιώργος κυρίτσης

Χαίρετε αγαπητοί μου, είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας.
Εδώ που βρίσκομαι δεν υπάρχει 3D χρόνος, οπότε είναι δύσκολο να δώσω σ’ εσάς ή στο συνεργάτη μου μηνύματα που συγχρονίζονται με τη δική σας πραγματικότητα. Σας δίνουμε συχνά πληροφορίες για τις ενέργειες και τα υπάρχοντα δυναμικά, που δεν υπάγονται στο δικό σας χρονικό πλαίσιο. Επ’ αυτού είναι το σημερινό μήνυμα.

Έχουμε λίγα να πούμε, αλλά χρειάζεται να το κάνουμε αργά και με ακρίβεια, καθότι αφορούν σε πράγματα που δεν γνωρίζει ο συνεργάτης μου. Του δίνω λοιπόν διαισθητικές εικόνες, τις οποίες όπως λαμβάνει, ερμηνεύει σε πραγματικό χρόνο. Η φωνή που ακούτε, η συνειδητότητα που αντιλαμβάνεστε και η ενέργεια που τον περιβάλλει, προέρχονται από την ικανότητά του να συγχωνεύεται με το Πνεύμα, σε μια κβαντική κατάσταση. Αυτό του επιτρέπει να παρουσιάσει σε πραγματικό χρόνο, όπως λέτε, ένα μήνυμα που δεν γνωρίζει. Παραμερίζει όπως τώρα και με περιέργεια ακούει ό,τι ακολουθεί. Δεν πρόκειται για επικυριαρχία.

Ο άντρας μπροστά σας κι εγώ έχουμε μια συμφωνία, για την οποία δεν έχει μιλήσει εκτενώς. Πριν από χρόνια όταν του είπα: «Θα επικοινωνούμε κατ’ αυτό τον τρόπο», αποκρίθηκε: «Αρνούμαι να γίνω υποχείριο». Έτσι του πρόσφερα μια συγχώνευση, λέγοντας: « Εάν θα συγχωνεύεσαι μαζί μου αυτό το διάστημα, θα έρθει καιρός που η συγχώνευση θα είναι μόνιμη». Και συμφώνησε. Τότε με ρώτησε: «Είναι περίεργη η συγχώνευση;» Του απάντησα όχι. Είναι κάτι που κάθε Άνθρωπος μπορεί να κάνει – όχι να κάθεται μπροστά σε ακροατήριο να επικοινωνεί όπως βλέπετε τώρα, αλλά να έχει μία απ’ ευθείας πύλη προς το Δημιουργό, για όλα τα πράγματα. Δεν είναι περίεργο. Στην πραγματικότητα είναι κάτι που κάθε Άνθρωπος στη Γη νιώθει διαισθητικά πως αποζητάει – μια σύνδεση με την εστία.

Αυτά έχουν γίνει από Ανθρώπους πολλάκις στο παρελθόν και πιο πριν είχαν γίνει και πριν από αυτό είχαν γίνει [εξηγείται σε επόμενη επικοινωνία]. Αποτέλεσμα της σωστής συγχώνευσης, είναι να σας συνδέει με τη Δημιουργική πηγή όπου παύετε να είστε ένας Άνθρωπος, όπως εσείς το καθορίζετε.

Εκείνοι που έσπειραν τον σπόρο στον πλανήτη, βαδίζουν αυτό τον καιρό εδώ χωρίς να πεθαίνουν. Βρίσκονται σε κβαντική κατάσταση και μπορούν να ταξιδεύουν όπου θέλουν. Εδρεύουν σε ορισμένα μέρη της Γης, όπως το όρος Σάστα και τη Χαβάη και σε πολλές άλλες πύλες στον πλανήτη. Πολλοί που διαβάζετε το κείμενο γνωρίζετε σε τι αναφέρομαι. Και αυτή είναι η επαγγελία ότι συμβαίνει παντού με τις Γες (σημ: πληθυντικός του Γη), οι οποίες υπόκεινται σε διαδικασία περάσματος των σημείων τελικής κρίσης. Έτσι αρχίζουν διαφορετική διαδικασία, κατά την οποία μεταβάλλουν την πραγματικότητά τους, από 3
D σ’ ένα νέο πλαίσιο.

Η Μυστική Επικοινωνία μου

Προσπαθώ να μην είμαι μυστικοπαθής, όμως συγχρόνως δεν αποκαλύπτω λεπτομέρειες πραγμάτων που είναι ακόμα άγνωστα σ’ εσάς. Το Πνεύμα έχει δώσει μια υπόσχεση στην ανθρωπότητα: Εφόσον αυτή τη στιγμή είστε στον πλανήτη ελεύθερης επιλογής, δεν μπορούμε να σας κάνουμε υποδείξεις. Όλα όσα αποκαλύπτονται, πρέπει ήδη να είναι εδώ σαν Ανθρώπινο εν δυνάμει σκεπτικό. Όλες οι εφευρέσεις που μπορεί να προκύψουν, πρέπει ήδη να βλαστάνουν κάπου στον Ανθρώπινο νου. Αν δεν συμβαίνει έτσι, δεν μιλάμε γι αυτό. Είναι από σεβασμό για τη διαδικασία της δοκιμασίας που περνάτε και της εμπειρίας που πρέπει να έχετε. Είναι η δική σας συμφωνία μ’ εμάς.
Ίσως ακούτε για πρώτη φορά από κάποιο ‘κανάλι επικοινωνίας’, το γεγονός ότι δεν αποκαλύπτουμε πράγματα που δεν είναι ήδη εδώ σε κάποια μορφή; Είναι η αλήθεια. Εντούτοις, τυπικά η Ανθρώπινη δημιουργική σκέψη, εφευρέσεων, δυναμικών, φιλοσοφίας, μπορεί να πάρει πάνω από δεκαετία προτού ακουστεί από το ευρύ κοινό. Σήμερα λοιπόν θα σας πω ορισμένα πράγματα που βλέπουμε ότι τα δυναμικά τους υπάρχουν ήδη εδώ. Δεν είναι προβλέψεις μέλλοντος. Είναι ήδη στη Γη. Θα σας περάσω λοιπόν γρήγορα από κάποια πράγματα.

Η Νέα Ενέργεια του 2012

Είστε σε μια νέα ενέργεια που μόλις αρχίζει. Είναι διαφορετική από την προηγούμενη Νέα Ενέργεια. Το τέλος του 2011, οδεύοντας στο 2012, επέφερε κάτι που είχαμε προβλέψει πολύ καιρό. Είναι η Γέφυρα των Σπαθιών. Η Γέφυρα των Σπαθιών που είχαμε περιγράψει στο παρελθόν, είναι μια γέφυρα που χρησιμοποιεί η ανθρωπότητα για να περάσει από μια ενέργεια σε άλλη και τη γιορτάζει όλο το Σύμπαν. Γιορτάζεται από όσους βοήθησαν στη σπορά του πλανήτη και από αυτούς που βοήθησαν στη σπορά εκείνων και τους άλλους πριν από αυτούς κι εκείνους πριν από τους άλλους. Στέκονται γύρω σας, μπροστά σας, στο διάδρομο της ζωής σας, διασταυρώνοντας τα ξίφη τους επάνω από τα κεφάλια μας, για να γιορτάσουν μια νίκη. Όπως σε τελετή γάμου στο στρατό, όπου οι σύντροφοι στη μάχη στέκονται σε δυο σειρές με σταυρωμένα τα ξίφη κι εσείς περνάτε το διάδρομο. Έτσι είναι η Γέφυρα των Σπαθιών και αυτό κάνετε.
Ω αγαπητοί μου, μπορεί να σας φανεί πάλι μυστικοπαθές, όμως εκείνοι που διασταυρώνουν τα ξίφη, έχουν περάσει όσα κι εσείς. ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ τι συμβαίνει και πού μπορεί να σας οδηγήσει τελικά. Το περίμεναν πολύ καιρό. Είναι τόσοι πολλοί, από τόσα διαφορετικά μέρη του Σύμπαντος και όλοι γνωρίζουν.

Βοήθεια σε όσα Συμβαίνουν επί του Παρόντος

Έχετε βοήθεια. Τι συμβαίνει σ’ έναν πλανήτη που αρχίζει να απαλύνει; Οι γηραιές ψυχές είναι οι Κομιστές Φωτός για χρόνια. Είναι εκείνοι που μπορούν να δείξουν στην υπόλοιπη Γη φως σε σκοτεινά μέρη. Αυτό κάνετε για χρόνια και ήταν μια επίπονη, ανηφορική μάχη.
Είναι μια πολύ-χρησιμοποιημένη αλληγορία, αλλά συνεχίζουμε να τη λέμε για την απλότητά της. Σκεφτείτε τόσους στον πλανήτη που ζουν στο σκοτάδι για χιλιάδες χρόνια. Είναι κατασκότεινα. Δεν είναι κακό ή απόκρυφο, αλλά είναι απλώς η απουσία φωτός. Είναι ένα σκοτάδι όπου η ανθρωπότητα δεν ενοποιείται, επειδή είναι δύσκολο να συμβεί όταν ολόκληρη η Ανθρώπινη φυλή βαδίζει στα σκοτεινά. Είναι δύσκολο να ξέρετε τι να κάνετε, όταν δεν μπορείτε να δείτε πού πάτε. Έτσι προσέχετε τον εαυτό σας. Έχει να κάνει κυρίως με την επιβίωση – τα βασικά.

Στην επιβίωση, μαζεύετε άλλους γύρω σας για ασφάλεια και άνεση. Μπορείτε να τους ακούτε· τους αισθάνεστε· μαζεύεστε σε αυτό που αποκαλείτε ομάδα και στριμώχνεστε στα σκοτεινά - μεταφορικά. Αυτή είναι η αλληγορία για τον πλανήτη όπως τον ξέρετε. Πόλεμοι ξεσπούν επειδή είστε στο σκοτάδι. Δεν μπορείτε να δείτε τους άλλους, γι αυτό τους φοβάστε και είστε πάντα έτοιμοι να υπερασπιστείτε την πραγματικότητά σας. Έτσι ήταν σχεδόν σε όλη την ιστορία σας. Ξαφνικά όμως υπάρχει φως.

Τι συμβαίνει όταν υπάρχει φως σ’ ένα σκοτεινό μέρος, έστω και μικρό; Ξαφνικά πολλοί μπορούν να δουν για να πάνε από εδώ, εκεί. Φανταστείτε ότι επί αιώνες βαδίζετε στα σκοτεινά από το Α στο Β και ξαφνικά υπάρχει ένα φως στο μονοπάτι. Δεν υπάρχει φόβος για το άγνωστο όταν μπορείτε να δείτε μπροστά σας! Είστε ελεύθεροι να ενωθείτε, καθότι μπορείτε να δείτε ότι οι άλλοι είναι ακριβώς σαν εσάς! Είστε ελεύθεροι να έχετε ιδέες. Είστε ελεύθεροι να έχετε γνώση.

Το συγκεκριμένο μήνυμα θα είναι όπως σας είπα. Μπορείτε να το ονομάσετε Η Βαθμονόμηση της Γνώσης στον Πλανήτη. Απαρατήρητο από εσάς και πολύ αργά συμβαίνει ένα μαλάκωμα, μεταφέροντας την ενέργεια του πλανήτη από το αρσενικό στο θηλυκό. Δηλαδή, εξισορροπεί ό,τι ήταν ανισόρροπο. Βορράς και Νότος έρχονται μαζί από άποψη ημισφαιρίων, ώστε να μην υπάρχει πλέον ένα επιθετικά αρρενωπό Βόρειο ημισφαίριο, αλλά μάλλον ένα ισορροπημένο. Πρέπει να συμβεί έτσι, για να κάνει η Αφρική ό,τι είναι να κάνει.

Δείτε την Αφρική στο χάρτη. Θα ξέρετε σε τι αναφέρομαι. Πρέπει να επέλθει ισορροπία και συμβαίνει. Η Αφρική κυριολεκτικά θα είναι «ο Νέος Κόσμος» μέσα σε 75 χρόνια. Τι συμβαίνει όταν θεραπεύσετε μια ήπειρο και είναι διαθέσιμα τα βασικά, χωρίς τον έλεγχο ασθενειών ή δικτατόρων; Η απάντηση είναι, μια εκπληκτική αρχή ενός πολιτισμού που δεν έχει περιορισμούς και τίποτα να ξεμάθει, εκτός από τη φτώχεια. Παρατηρήστε το και «παραμερίστε».

Τι συμβαίνει όταν η Γη αρχίζει να μαλακώνει και υπάρχει περισσότερο φως; Ακόμα και οι τρομοκράτες αλλάζουν. Σας προσκαλώ να το παρατηρήσετε, να δείτε όλο αυτό να συμβαίνει. Θα δείτε πράγματα να συμβαίνουν που δεν τα περιμένατε. Όταν έπεσε η Σοβιετική Ένωση, πόσοι είχατε την απάντηση, γιατί συνέβη αυτό χωρίς εμφύλιο πόλεμο; Επειδή οι Άνθρωποι που ζούσαν εκεί δεν υποστήριζαν πλέον την παλιά εκείνη ενέργεια. Έρχεται μια στιγμή στη φυσική της συνειδητότητας, όπου εάν δεν υπάρχει ένα συνεργατικό γκρουπ Ανθρώπων να συμφωνεί με μια γενική αρχή παλιάς ενέργειας, τότε αυτή δεν μπορεί να υφίσταται. Τι συμβαίνει όταν η πλειοψηφία του κόσμου δεν θέλει πόλεμο πια; Το βλέπετε να εξελίσσεται. Σας έχει πει κανείς ότι είστε «αργοπορημένοι» για έναν ακόμη παγκόσμιο πόλεμο; Στο 3
D πεδίο, έτσι είναι. Μέσα στο πλαίσιο της παλιά ενέργειας αυτό ισχύει.

Θέλω να παρατηρήσετε κάποιες χώρες. Δεν έχω ρολόι [ο Κρύων εννοεί ότι δεν υπάρχει χρονικό πλαίσιο στη δική του πλευρά του πέπλου, μόνο δυναμικά]. Θα σας πω μόνο ότι επίκειται [στον χρονισμό του Πνεύματος, αυτό μπορεί να σημαίνει μέσα σε μια δεκαετία]. Θέλω να δείτε προσεκτικά τις αλλαγές σε κάποιες χώρες. Θα βλέπετε αλλαγές φανερές και άλλες όχι [κεκαλυμμένες ή θεωρούμενες δεδομένες]. Όμως τις φανερές θα τις δείτε πιο σύντομα – Κούβα, Β. Κορέα, Ιράν φυσικά και Βενεζουέλα.
Θέλω να δείτε τι συμβαίνει όταν αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι δεν έχουν πλεόν συμμάχους στη Γη! Ακόμα και τα αδέλφια τους, που τους υποστήριζαν στο μίσος τους, λένε: «Ίσως όχι άλλο. Δε φαίνεται να μας υποστηρίζουν πλέον». Παρατηρήστε τις συγχρονικότητες που προκύπτουν. Ηγέτες που είτε έχουν πεθάνει, είτε θα πεθάνουν ίσως στον επόμενο χρόνο, θα πάρουν μαζί τούς παλιούς τρόπους. Δείτε τι συμβαίνει σε κείνους που παίρνουν τη θέση τους και θυμηθείτε αυτές τις συναντήσεις όπου σας περιέγραψα να δυναμικά αυτά.
Η Παλιά Ενέργεια Είναι Ζωντανή, Αλλά Όχι Ευτυχής
Θα σας πω κάτι… Η παλιά ενέργεια πεθαίνει κλωτσώντας και ξεφωνίζοντας. Η παλιά ενέργεια δεν παραδίδεται ποτέ. Απλώς πεθαίνει δύσκολα και αργά. Θα υπάρχουν αντιδράσεις για πολύ καιρό. Κάποιοι είναι πεπεισμένοι ότι ο μόνος τρόπος να πάρουν ό,τι θέλουν, είναι να δημιουργούν δράμα, πόλεμο και φόβο. Συνεχίζουν να ξεπετάγονται σε μέρη που νιώθατε ασφαλείς και να σας τραβούν πίσω μαζί τους. Μισούν το γεγονός ότι η Γη μαλακώνει και συνεχίζουν να κραδαίνουν τη σπάθη τους, να εκτοξεύουν απειλές και να δημιουργούν ειδήσεις. Δεν είναι η πλειοψηφία, όμως συχνά είναι οι πιο θορυβώδεις. Όταν περπατάτε με τέλεια υγεία και νιώθετε περίφημα, εκτός από το πληγωμένο δάχτυλο του ποδιού, τι σκέφτεστε; Το ΠΛΗΓΩΜΕΝΟ ΔΑΧΤΥΛΟ! Έτσι βλέπετε τα μέσα ενημέρωσης να μιλούν για πληγωμένα δάχτυλα ατελείωτες ώρες και παθαίνετε κατάθλιψη. Ξέρω ότι καταλαβαίνετε τι εννοώ.

Ο Καιρός… Πάλι

Ο συνεργάτης μου πήγαινε «ενάντια στο ρεύμα» τα τελευταία χρόνια, μεταφέροντας όσα επικοινωνούσα για τον καιρό. Είναι παγκόσμια υπερθέρμανση; Όχι. Πρόκειται να βελτιωθεί; Όχι. Είναι ένας κύκλος δύο γενεών. Θα συνεχίσουν να υπάρχουν σεισμοί, τσουνάμι, ηφαίστεια και καταιγίδες. Είναι η βαθμονόμηση της ζωής στους ωκεανούς και η ανθρωπότητα πρέπει να το περάσει όπως μπορεί. Είναι ένας κύκλος, γνωστός και αναμενόμενος, επειδή όμως δεν τον έχετε βιώσει στη σύγχρονη εποχή, δεν είναι ακόμα κατανοητός.
Θα ήθελα να σας πω ότι έχετε τον ίδιο διαισθητικό εξοπλισμό που έχουν τα ζώα, για να σας κρατάει ασφαλείς στο σωστό μέρος, τη σωστή στιγμή. Κι όμως δεν τον πιστεύετε. Μπορεί να χρησιμοποιείτε τον Άγγελο Παρκαρίσματος, αλλά όχι τον Άγγελο Ζωής. Τα μικροπράγματα είναι εύκολα για εσάς, όμως τα μεγάλα πράγματα αποτελούν μυστήριο. Είναι η ίδια διαδικασία… «Αγαπητό Πνεύμα, πού θα έπρεπε να ζω; Αγαπητό Πνεύμα, πού θα έπρεπε να πάω;» Το Πνεύμα είναι εκεί απαντώντας και το αντιλαμβάνεστε σαν διαίσθηση. Όμως το πρώτο που κάνετε είναι να λέτε: «Μπα, εγώ μιλάω. Όχι, θα περιμένω τη φωνή στον ουρανό. Λυπάμαι». Ακόμα δεν καταλαβαίνετε ότι έτσι μιλάει ο Θεός στα άτομα – μέσω της μικρής φωνής που κρατά το χέρι σας και είναι η πρώτη διαισθητική εντύπωση, μετά από μια ερώτηση.

Μερικές φορές παίρνετε την απάντηση προτού γίνει η ερώτηση, επειδή γνωρίζουμε τι ρωτάτε. Ενίοτε είμαστε τόσο ανυπόμονοι να σας δώσουμε την απάντηση, τόσο ενθουσιασμένοι που θα θέσετε την ερώτηση, που απαντάμε ακόμα και πολύ πριν ρωτήσετε. Αυτή είναι καθοδήγηση. Να την αναμένετε. Έρχεται με την αναζωογόνηση του πλανήτη και αυτό είναι το έτος που αρχίζει να επαυξάνει. Τώρα λοιπόν, θα τη λάβετε ή θα την πετάξετε, επειδή «εσείς» τη σκεφτήκατε;

Οι επικείμενες Αποκαλύψεις στη Φυσική
Ας μιλήσουμε για Φυσική επειδή τώρα μπορούμε ν’ αποκαλύψουμε ορισμένα όμορφα πράγματα, που αρχίζουν να εμφανίζονται στην επιστήμη και αρχίζουν να γίνονται ορατά και μερικώς κατανοητά. Αυτός που είναι μπροστά σας, ο κύριος που κάθεται στο πάτωμα είναι ο Yawee. Τον γνωρίζω καλά.
[Ο Κρύων αναφέρεται στον Δρ. Todd Ovokaitys, M.D., ερευνητή του DNA και μέλος της ομάδας του Κρύων, ο οποίος κάθεται στο πάτωμα στη ζωντανή αυτή συνεδρία. Ο Δρ. Ovokaitys έχει αναγνωριστεί στο παρελθόν από τον Κρύων, σαν λαμπρός Λεμούριος επιστήμονας και φύλακας των αληθειών μέσα στο Λεμούριο Ναό της Αναζωογόνησης, όπως αναφέρθηκε το 1994 στο Βιβλίο Κρύων Δύο].

Δεν είναι ενδιαφέρον, τι προσάγουν οι Ακασικές τράπεζες μνήμης μέσα σ’ έναν Άνθρωπο; Το Ακάς είναι μνήμη ψυχής σχεδιασμένη να απελευθερώνει πληροφορίες σχετικές με το Ακάς σας, καθώς η ενέργεια της Γης αλλάζει, σε κατάλληλο μέγεθος για να αρχίσει μια διαδικασία αποκάλυψης. Ο Νίκολα Τέσλα δημιούργησε αντικείμενα χωρίς μάζα στο εργαστήριό του – αυτό που θα λέγατε αντι-βαρύτητα. Γνώριζε πώς να μεταβιβάζει ηλεκτρισμό χωρίς καλώδια (παρεμπιπτόντως, μέσω του εδάφους, όχι του αέρα), διαμέσου της γης (όχι της ατμόσφαιρας) και απογοητεύτηκε που δεν μπορούσε να το αποδείξει καλύτερα. Δεν υπήρχε η τεχνολογία, όμως πέρα από αυτό, η ενέργεια του πλανήτη, συνειδητά, δεν ήταν έτοιμη γι αυτόν. Δεν μπορούσε να ξεπεράσει το φράγμα δοξασιών των άλλων. Παρεμπιπτόντως, έχει επιστρέψει όπως και ο Αϊνστάιν και θα τους αναγνωρίσετε όταν δείτε με τι θα ασχολούνται.

Η ενέργεια στις μέρες σας είναι κατάλληλη κι έτοιμη για κάποιες θεωρίες που ήσαν μπροστά για την εποχή τους, οι οποίες ήσαν τόσο ακριβείς τότε, όσο και τώρα. Παρατηρήστε μια εντελώς νέα επιστήμη να ξεπετάγεται ξαφνικά, με λύσεις για προβλήματα που αναζητούσατε για χρόνια, λύσεις για τις οποίες θα πείτε: «Μα πώς δεν το σκεφτήκαμε νωρίτερα»;

Αναμείνατε την ψυχρή σύντηξη, επ’ ευκαιρία. Σας το έχω ξαναπεί. Το πείραμα με την ψυχρή σύντηξη ήταν ακριβές [αναφέρεται στο πείραμα των
Ponds & Fleshman στο παρελθόν]. Οι πειραματιστές δεν μπόρεσαν να επαναλάβουν την ανακάλυψή τους, επειδή αγνοούσαν τα μαγνητικά χαρακτηριστικά που επηρέαζαν το πείραμά τους [το οποίο έγινε σ’ ένα υπόγειο, γεμάτο πίνακες ηλεκτρισμού γύρω τους]. Νόμιζαν ότι ήταν απλή χημεία. Δεν ήταν. Ήταν μια τυχαία ανακάλυψη της φυσικής, που παραμένει μυστήριο μέχρι στιγμής, η οποία όμως συνδυάζει τη χημεία με τα μαγνητικά, κάτι που λίγοι δοκιμάζουν. Το ίδιο συνέβη στον Τέσλα, που μπόρεσε να δει ένα αντικείμενο να πετάγεται από τον πάγκο του, χωρίς όμως να ξέρει γιατί. Γνώριζε ότι είχε σχέση με τον σχεδιασμό των μαγνητικών, αλλά δεν μπορούσε να κάνει το σχέδιο με τα εργαλεία και την τότε τεχνολογία. Μπορείτε να φανταστείτε κάτι τέτοιο; Τώρα καταλαβαίνετε τη μελαγχολία του. Έτσι συμβαίνει συχνά η πρόοδος στον πλανήτη.

Συζήτηση με τον
Yawee [το όνομα για τον Δρ. Todd]

Ο Todd είναι εδώ και στη νέα αυτή ενέργεια το Λεμούριο Ακάς του αρχίζει να αποκαλύπτει όσα γνωρίζει. Η ενέργεια προχωρά και απελευθερώνει εγγράμματα (ίχνη εμπειριών) στη συνείδησή του. Δεν τα παίρνει όλα μονομιάς, όπως συμβαίνει σε όλους σας. Το όραμα που είχε άρχισε την αναζήτησή του [αναφέρεται στο DNA όραμά του πριν χρόνια], όμως τώρα θυμάται αντικείμενα που του αποκαλύπτονται λίγο-λίγο.
Τα μηνύματά μου προς τον Yawee πάνω στην επίφυση, δεν προήλθαν από τους αιθέρες. Ήδη τα γνώριζε. Ας πούμε όμως ότι χρειαζόταν μια τσιμπιά, ώστε να συνταιριάξει στο ρολόι του 2012. [Γέλια] Είχε δουλέψει και θα είναι έτοιμος στην ώρα του. Όμως γνώριζε ήδη την πληροφορία αυτή. Είχε ήδη την ιδέα και την αντίληψη των τόνων που μπαίνουν μαζί, καθότι γνωρίζει για τον κύκλο της Φυσικής που κανείς δεν αναφέρεται… κι εμείς λοιπόν θα το κάνουμε σήμερα.
Ο Ναός της Αναζωογόνησης

Σαν
Yawee, ο Todd λειτουργούσε κάτι που λέγεται Ναός της Αναζωογόνησης στη Λεμουρία. Υπήρχαν απόπειρες να το ξαναδημιουργήσουν πολύ αργότερα στην Ατλαντίδα, αλλά δεν λειτούργησε επειδή δεν ήταν εκεί ο Yawee. Ο Yawee είχε ένα χαρακτηριστικό που γνώριζαν οι Λεμούριοι ότι ήταν ασυνήθιστο και αυτό ήταν πως έζησε τριπλάσια χρόνια από τους υπόλοιπους. Είχε λοιπόν μέσα του μυστικά για την ενέργεια και ειδικά για το DNA. Στο Ναό της Αναζωογόνησης είχε ανακαλύψει κάτι που είναι τώρα στα σκαριά να ανακαλυφθεί. Δεν έχω ρολόι. Πόσο σύντομα; Θα δείτε.
Απευθύνομαι λοιπόν τώρα στον Yawee για να συνεχιστεί η διδασκαλία... Καλημέρα Yawee.

Todd: Καλημέρα Μαγνητικέ Ειδήμονα (Master).

Έχουμε μιλήσει στο παρελθόν. Το κάναμε έτσι (δημόσια) και προσωπικά. Δεν είναι μια συνοπτική καταδίκη, καθότι πάντα κάνουμε αυτές τις συζητήσεις με την πρέπουσα αγάπη, ίσως απλώς για να δώσουμε έμφαση σε θέματα που ήδη υπάρχουν, ώστε να συνταιριάξουν στο ρολόι σας [αναφέρεται πάλι στον 3D χρόνο μας]. Τι θυμάσαι για το Ναό της Αναζωογόνησης, που σου έρχεται με ορισμένες απόψεις; Θυμάσαι τι ενέργειες υπήρχαν εκεί;
Todd: Υπήρχε χρήση του εγγενή μαγνητικού πυρήνα της Γης, η ενέργεια του οποίου συγκεντρωνόταν σε ορισμένες περιοχές και προσαύξανε επιπλέον από το υψόμετρο.
Θυμάστε αγαπητοί μου που ακούτε ή διαβάζετε, ότι ο Ναός της Αναζωογόνησης βρισκόταν στην κορυφή βουνού της Λεμουρίας; Η Λεμουρία είναι το υψηλότερο βουνό στον πλανήτη. Μέχρι τώρα παραμένει το πιο υψηλό βουνό, αλλά σήμερα είναι καλυμμένο με νερό. Ονομάζεται Χαβάη. Τα Νησιά της Χαβάη είναι μόνο οι βουνοκορφές ενός γιγαντιαίου όρους. Μετρημένο από τη βάση ως την κορυφή, είναι το μεγαλύτερο στον πλανήτη. Υπάρχει χιόνι στην κορυφή ακόμη και τώρα. Μπορείτε να το φανταστείτε 6.500 μέτρα ψηλότερα. Μπορείτε να φανταστείτε πώς θα φαινόταν από το διάστημα; Σε αυτό επέλεξαν οι Πλειάδειοι να έρθουν πρώτα. Ήταν φανερό.
Yawee, ίσως να θυμάσαι ότι πάντα κρύωνες. Πάντα κρύωνες. Καθότι δεν μπορούσες να έχεις θερμάστρα στο ναό, επειδή τότε δε θα λειτουργούσε! Όταν είδες στην οθόνη όσα γίνονται στην επιστήμη σήμερα [ένα βίντεο που έδειξε ο Λη νωρίτερα] είδες τίποτα ενδιαφέρον που να θυμήθηκες;
Μιλάμε για τη θερμοκρασία. Λέμε για τόσο κρύο, που όντως δημιουργεί μικρότερη αντίσταση στη ροή της ενέργειας. Αυτός είναι στην πραγματικότητα ο καταλύτης για να αυξήσει τα μαγνητικά 10, 100, ακόμα και χίλιες φορές, ανάλογα τη θερμοκρασία. Χωρίς τεχνικούς μηχανισμούς, ήταν ένα από τα χαρακτηριστικά που σου επέτρεψε να κάνεις ό,τι έκανες στο ναό εκείνο.
Θέλω να σε ρωτήσω το εξής… Πόσο θυμάσαι από τον απαραίτητο τεχνικό εξοπλισμό γι αυτό; Ρωτάω από ενδιαφέρον, να δω που πάει το Ακάς σου. Έχουμε πει πως υπήρχε κάτι που λεγόταν “ Άνθρωπος στόχος ”.
Todd: Αυτή τη στιγμή το βασικό χαρακτηριστικό είναι ένας μαγνητικός οδηγός με ειδική γεωμετρία, τόσο υπεράνω όσο υποκάτω του ονομαζόμενου Ανθρώπου στόχου. Υπήρχαν λοιπόν αμφότερα μαγνητικά – υπήρχε το μη ζωνικό σημείο να δημιουργεί την περιπλοκή και υπήρχε η σπουδαιότητα μιας αντίθετης περιφοράς και περιστροφής.
Πολύ ωραία. Εντυπωσιακό. Τώρα η μεγάλη ερώτηση. Ο Άνθρωπος είναι περιπλεγμένος, σωστά; Με τι περιπλέκεται ο Άνθρωπος κβαντικά; Θυμάσαι; Να σε ρωτήσω το εξής… Πόσοι Άνθρωποι βρίσκονται στην αίθουσα;

Todd: Περίπου 10.

Πράγματι. Και υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος;

Todd: Ο Άνθρωπος πρότυπο.

Σωστά! Πράγματι. Θυμάσαι κανένα άλλο χαρακτηριστικό για τον Άνθρωπο πρότυπο, που θα ήταν αξιοπρόσεκτο εάν τον έβλεπες; Δεν είσαι ακόμα στο σημείο αυτό. Και θα το ανασκαλέψουμε στη μνήμη σου σήμερα, εάν είναι εντάξει για σένα.
Todd: Βεβαίως.

Θα επιστρέψω σε σένα
Yawee, όμως τώρα πρέπει να περάσω μια διαδικασία, ώστε όλοι να καταλαβαίνετε τι συμβαίνει. Κατά τη διαδικασία θα υπάρχει μια αποκάλυψη. Τώρα σας πηγαίνω στη βασική ατομική δομή. Το έχω ξανακάνει στο παρελθόν, όμως ποτέ δεν σας πήγα στο επίπεδο αυτό. Θέλω να δείτε ένα ηλεκτρόνιο μαζί μου, σαν να είστε εκεί, όσο μικρό κι αν είναι. Τώρα προχώρα αργά συνεργάτη μου, καθότι δεν έχεις εκπαίδευση επ’ αυτού και είναι σημαντικό να πιάσεις το μήνυμα όπως παρουσιάζεται και να μην το εμπλουτίσεις [ο Κρύων απευθύνεται στον Λη].
Οι Φυσικοί λένε ότι τα ηλεκτρόνια περιστρέφονται. Δεν συμβαίνει και δεν μπορεί να συμβεί. Δεν υπάρχει επιφάνεια σ’ ένα ηλεκτρόνιο, καθότι είναι ενέργεια. Δεν περιστρέφονται, όμως αντ’ αυτού έχουν ένα ηλεκτρονικό δυναμικό. Κάθε σωματίδιο στον πλανήτη, όλα όσα βλέπετε, όλα τα πράγματα στο σύμπαν, είναι δημιουργημένα με πολικότητα. Αυτή είναι νέα πληροφορία. Όλα τα πράγματα έχουν δημιουργηθεί με πολικότητα και είναι σχεδιασμένα να αυτο-ισορροπούν. Κι εξ αιτίας της πολικότητας, αυτό που θα λέγατε συν και πλην, κινούνται και προσπαθούν να ισορροπήσουν εντός ενός πεδίου – όλα τα πράγματα, τόσο τα φυσικά όσο τα άλλα.

Ωστόσο όλες οι πολικότητες ρέπουν προς την πόλωση, από κάτι που θα αποκαλέσω ισοδύναμη πίεση. Τα ηλεκτρόνια που μεταφέρουν (ή περιστρέφονται με μια πολικότητα) αυτό που θα λέγατε συγκεκριμένο είδος φορτίου – θα το πούμε θετικό – έλκονται προς εκείνα που είναι αρνητικά, ώστε να μηδενιστούν. Το ένα αναζητά το άλλο για να δημιουργήσουν το μηδενισμό της ισορροπίας. Ψάχνουν να ισορροπηθούν και αν δεν είναι ισορροπημένα, δεν είναι ευτυχισμένα. Χρησιμοποιώ τη λέξη αυτή μόνο για να δώσω έμφαση στην κατάσταση ενός σωματιδίου στη φυσική, που δεν έχει την ισορροπία του. Ακόμη και οι μη επιστημονικοί μπορούν να το εκτιμήσουν αυτό.
Ακόμα και στα άτομα, δεν υπάρχουν πάντα ταιριαγμένα ζεύγη ηλεκτρονίων, καθότι δεν υπάρχει κανένας ατομικός κανόνας να λέει ότι τα ηλεκτρόνια θα δημιουργούνται πάντα σε ζυγούς αριθμούς. Συχνά λοιπόν θα υπάρχει κάποιο, ας το πω παραπανήσιο και τότε όλο το άτομο θα έχει θετικό ή αρνητικό φορτίο, ανάλογα με το παραπανήσιο. Όταν συμβεί αυτό, το άτομο θα αναζητήσει κάποιο άλλο άτομο, που να έχει ένα παραπανήσιο με την αντίθετη φόρτιση. Αυτό το φαινόμενο έχει όνομα: Μαγνητισμός. Μόλις εξήγησα το Μαγνητισμό. Τώρα, η επιστήμη γνωρίζει ήδη μέρος αυτού. Όμως αυτό που δεν έχουν συνειδητοποιήσει ακόμα, είναι ότι όλα τα πράγματα έχουν δυισμό. Το υποψιάζονται και υπάρχουν θεωρίες που θα το δείξουν αρκετά σύντομα και σας το έδωσα σήμερα επειδή υπήρχε πάντα στο νου κάποιου.
Έτσι λοιπόν, από το ελάχιστο στο μέγιστο, ακόμα και ο γαλαξίας έχει δυισμό (δυαδικότητα). Στο κέντρο του γαλαξία σας, η ονομαζόμενη μαύρη τρύπα είναι ένας κβαντικός μηχανισμός έλξης/άπωσης και θα εξηγήσω σ’ ένα λεπτό γιατί είναι έτσι.

Είναι μεγάλο ερώτημα και θα απαντήσω τώρα. Γιατί τα πάντα έχουν μια πολικότητα; Γιατί να δημιουργηθούν κατ’ αυτόν τον τρόπο, μέχρι κάτω στο ηλεκτρόνιο; Το μικρότατο πράγμα, πιο μικρό και από το αποκαλούμενο Μποζόνιο του Χιγκς [σωματίδιο του Θεού] και τα κουάρκς, όλα έχουν πολικότητα. Δεν υπάρχει μέρος της φύσης χωρίς πολικότητα. Γιατί; Θα σας πω και οι Φυσικοί θα γελάσουν. Όχι κοροϊδευτικά, αλλά συμφωνώντας.
Εάν δεν ήταν έτσι, το Σύμπαν θα ήταν ένα πληκτικό, βαρετό μέρος να ζεις. Επειδή δημιουργώντας μια δυαδικότητα σε κάθε σωματίδιο, δημιουργείς ένα ενεργό Σύμπαν που αυτα-εξισορροπείται και ποτέ δεν αναπαύεται. Ειδάλλως θα ήταν αμετάβλητο, στατικό και μη-δημιουργικό. Οπότε χωρίς δυαδικότητα δεν θα υπήρχε ζωή. Η ζωή δημιουργείται μέσω της δυαδικότητας, μιας πολικότητας στα ατομικά σωματίδια. Η ζωή είναι απαραίτητη για την ύπαρξη του Σύμπαντος. Δεν υπάρχει λόγος για τη Φυσική χωρίς ζωή – και νομίζατε ότι ίσχυε το αντίστροφο, έτσι δεν είναι; Η ζωή ήταν ένα τυχαίο γεγονός σ’ έναν πλανήτη. Ω, πόσο 3D από μέρους σας! Η ζωή είναι το ΣΧΕΔΙΟ!
Ας συνεχίσουμε τη συζήτηση, καθότι οδηγεί κάπου. Yawee, μόλις περιέγραψες τη διαδικασία δημιουργίας μακρο-περιπλοκής στο Ναό. Όσα περιέγραψες ήσαν μαγνητικά και σημεία μηδενισμού. Πολύ καλά! Μήπως καταλαβαίνεις ότι μαγνητικά και σημεία μηδενισμού υπάρχουν ακόμα και στο κέντρο του γαλαξία σας;

Todd: Βεβαίως.

Αυτό λοιπόν σημαίνει ότι ο γαλαξίας είναι σε μια περιπλεγμένη κατάσταση με τον εαυτό του. Έτσι εξηγείται γιατί όλοι οι αστερισμοί και τα ηλιακά συστήματα δεν ακολουθούν τη Νευτώνειο κίνηση. Αντιθέτως όλα κινούνται σαν ένα, γύρω από το κέντρο, επειδή είναι περιπλεγμένα. Μόλις σας εξήγησα το λόγο που συμβαίνει αυτό και η επιστήμη θα αρχίσει σύντομα να το καταλαβαίνει. Μέχρις εδώ αποτελούσε μυστήριο, αλλά τώρα γνωρίζετε.
Έχετε λοιπόν μια μακρο-περιπλοκή. Το μεγαλύτερο πράγμα που μπορείτε να φανταστείτε, ο γαλαξίας, περιπλέκεται με τον εαυτό του. Είναι πιθανό να υπάρχουν και άλλα θέματα περιπλοκής που δεν βλέπετε, ή αναγνωρίζετε, ή ξέρετε στην κάθε μέρα της ζωής σας; Και η απάντηση είναι ναι. Εδώ είμαστε λοιπόν.

Ω, αγαπητέ μου Άνθρωπε, αυτό που θα πω στη συνέχεια είναι υπέροχο, έχει να κάνει με το
DNA και ο Yawee το γνώριζε. Ήξερε πώς να κάνει κάτι μαγευτικό.
Το σχέδιο του DNA είναι τέλειο. Ο καλός γιατρός θα σας το πει στην παρούσα του ενσάρκωση [σαν Todd]. Σας το έχω ξαναπεί. Είναι τέλειο μέσα σας κι όμως βρίσκεστε εδώ με το DNA να μη λειτουργεί καλά. Φαίνεται σαν να υπάρχει διχοτόμηση, καθότι είναι τέλειο κι έχει σχεδιαστεί για μακρά ζωή κι όμως κάνει ορισμένα πράγματα αντίθετα προς αυτό.

Το
DNA είναι σχεδιασμένο σαν μια πηγή πληροφοριών, να λαμβάνει την ενέργεια από γύρω του, η οποία δημιουργείται από τη συνειδητότητα της ανθρωπότητας. Τότε παίρνει θέση σε μια κατάλληλη αντίδραση προς την ενέργεια όπου βρίσκεται. Με άλλα λόγια, εάν ο πλανήτης έχει χαμηλή ενέργεια, θα έχει κι αυτό. Είναι ένας κβαντικός μηχανισμός και αν η κβαντική ενέργεια που δημιουργείται από την Ανθρώπινη συνείδηση είναι χαμηλή, τότε υπολειτουργεί.
Θα ήθελα να καθορίσω τη ζωή για εσάς – όχι τη βιολογική, αλλά την πνευματική ζωή. Όλοι οι διανοητικοί λοιπόν απλώς περιμένετε, καθώς σε πολλούς δε θ’ αρέσει αυτό. Η πνευματική ζωή, όπως μετράται από το Πνεύμα, είναι όταν ο Άνθρωπος έχει ελεύθερη επιλογή. Πότε είναι αυτό; Όταν παίρνει την πρώτη του ανάσα. Όχι στη μήτρα. Κάποιοι θα πουν: «Είναι λάθος, είναι λάθος. Η ψυχή στο σώμα της γυναίκας είναι ζωντανή!» Ένα λεπτό. Μιλάω για την πνευματικότητα. Αυτό που βλέπει το Πνεύμα είναι όταν έρχεσαι από την άλλη πλευρά του πέπλου και παίρνεις την πρώτη σου αναπνοή.

Το παιδί στη μητέρα του δεν έχει καθόλου ελεύθερη επιλογή. Μέχρι να γεννηθεί είναι συνδεμένο με τις επιλογές της μητέρας. Είναι όντως μια ψυχή προετοιμαζόμενη για ελεύθερη επιλογή, με πολλά πνευματικά χαρακτηριστικά που έχουμε συζητήσει στο παρελθόν, για το πώς αντιδρά η ψυχή αυτή. Όμως τώρα συζητώ για τη ζωή με πολικότητα [δυαδικότητα] ελεύθερης επιλογής.

Ας δούμε για λίγο εκείνο το «παιδί μέσα», καθώς υπάρχει μια διαδικασία που θέλω να γνωρίζετε. Θέλω να μιλήσω για τις 240 ημέρες εγκυμοσύνης. Αυτό το διάστημα το παιδί έχει τέλειο
DNA. Δεν έχει πάρει την πρώτη ανάσα. Το DNA δεν έχει μετρήσει ακόμα την ενέργεια του πλανήτη, καθότι είναι σε ηρεμία. Το έχετε συνειδητοποιήσει; Μέσα στη μήτρα είναι ένα τέλειο παιδί. Το DNA του έχει όλα τα χαρακτηριστικά τού Ακάς, όπως και των γονιών, όμως είναι κάπως διαφορετικό απ’ ότι σας έχει ειπωθεί. Το DNA είναι 100% όπως έχει σχεδιαστεί.

Οι κβαντικές οδηγίες μέσα στο
DNA απευθύνονται όλες στη βιολογία του παιδιού, καθώς ετοιμάζεται για την πρώτη ανάσα. Τώρα σου αποκαλύπτω Todd, Yawee, όσα ήδη γνωρίζεις.

Εξήγηση του Ναού της Αναζωογόνησης

Ο Ναός της Αναζωογόνησης έχει δύο Ανθρώπους που περιπλέκονται κβαντικά. Ο ένας είναι ο στόχος. Ο άλλος είναι το «πρότυπο». Η παράταση της ζωής, διαμέσου της γνώσης του
DNA που είχε ο Yawee, ήταν να περιπλέξει τον στόχο με το πρότυπο και να μεταβιβάσει ορισμένα χαρακτηριστικά από τον έναν στον άλλο.
Ο μόνος τρόπος να δούλευε ποτέ αυτό, είναι εάν είχε το DNA ένα κβαντικό χαρακτηριστικό, όπως και συμβαίνει. Όλες μας οι διδασκαλίες για πάνω από 10 χρόνια, αναφέρουν ότι το 90% του μη κωδικοποιημένου DNA που θεωρείται «ασήμαντο», είναι ένα κβαντικό σετ οδηγιών. Οπότε το μόριο DNA πρέπει να έχει κάποια κβαντικά χαρακτηριστικά που μένει ν’ ανακαλυφθούν. Αυτά όμως είναι πολύ πραγματικά και σχετίζονται με οδηγίες προς τη χημεία άνω των 3 δισεκατομμυρίων μερών του μορίου DNA. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα στη χημεία παραγωγής γονιδίων, των πρωτεϊνικά κωδικοποιημένων μερών. Για λόγους απλότητας σας λέω ότι το DNA είναι ενεργά δυναμικό και μπορεί να αλλάξει την πραγματικότητα όλων όσων θεωρείτε «φυσιολογικά».

Yawee, εξήγησες πολύ καλά τα χαρακτηριστικά του στόχου, δημιουργώντας μια κατάσταση περιπλοκής με τον πρότυπο Άνθρωπο. Τώρα αποκαλύπτουμε ότι το πρότυπο ήταν (1) γυναίκα, η οποία (2) ήταν έγκυος. Οπότε έχεις…
Ο Todd διακόπτοντας: ...την πηγή του τέλειου πρότυπου DNA!

Ακριβώς! Το μυστικό λοιπόν του Ναού της Αναζωογόνησης είναι διπλό: (1) Το DNA είναι τέλειο στη Γη, μέσα σ’ ένα αγέννητο παιδί και ότι μπορείτε να μεταβιβάσετε κάποια από τα χαρακτηριστικά της τελειότητας αυτής, προτού αφομοιώσει την ενέργεια του πλανήτη. (2) Μπορείτε να επεκτείνετε τη ζωή και τις θεραπείες μέσω μιας κβαντικής επικοινωνίας με το μόριο του DNA. Βλέπετε τις συνέπειες; Η σοφή, θεϊκή θηλυκή που φέρει παιδί, είναι το μόνο άτομο που θα μπορούσε να είναι στο πρότυπο τραπέζι. Αρχίζετε να καταλαβαίνετε την ομορφιά αυτού, τη σημασία του και πού οδηγεί;
Διάφορα είναι να συμβούν στη δεσπόζουσα επιστήμη. Πρώτα θα βρείτε ορισμένα μυστικά του DNA και θα είναι εμβρυονικά. Αρχίστε να παρακολουθείτε επιστήμονες ν’ ανακαλύπτουν τα εμβρυονικά κύτταρα και τη μαγεία που κρύβουν. Ήδη γνωρίζετε τα ασυνήθιστα εμβρυονικά κύτταρα που υπάρχουν στον πλακούντα. Επίσης γνωρίζετε ότι τα προ-προγραμματισμένα ενήλικα εμβρυονικά κύτταρα υπάρχουν ακόμα στο σώμα. Τι γίνεται όμως με το DNA του αγέννητου; (Διανοούμενοι, παρακαλώ συνεχίστε να διαβάζετε, ειδάλλως θα έχετε ανησυχία). Δεύτερον, το σημερινό σου έργο Yawee θα αντιπροσωπεύει «το τέλειο πρότυπο», χωρίς να κάνεις ό,τι στη Λεμουρία. Γι αυτό είσαι ο Άνθρωπος που θα το κάνει αυτό. Είναι μια προέκταση του λόγου που ήρθες εδώ και είναι τέλειο για το 2012 και πέρα.

Τα εμβρυονικά κύτταρα του αγέννητου είναι ανέγγιχτα από την κοινωνία και θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι στον Άρη, καθώς καμιά επιστήμη δεν θα προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει τα κύτταρα αυτά με 3
D τρόπο - το μόνο που ξέρετε να κάνετε επί του παρόντος. Εάν προσπαθήσουν, δεν θα λειτουργήσει ούτως ή άλλως. Υπάρχουν κβαντικές διαδικασίες που μαθαίνετε, οι οποίες είναι όχι μόνο μη παρεμβατικές, αλλά στην πραγματικότητα βοηθητικές. Αυτές μπορούν να μεταβιβάζουν χαρακτηριστικά από ένα βιολογικό κύτταρο σε άλλο και από έναν Άνθρωπο σε άλλον. Σκεφτείτε «ασύρματα» [χιούμορ του Κρύων πάλι]. Εκείνο που νομίζατε ότι χρειάζεται πάνω από 1.000 μίλια καλώδια, τώρα γίνεται με δορυφόρους. Είναι ένα παράδειγμα που δείχνει ότι κινείστε προς εντελώς νέες κατανοήσεις για μεταφορά της ενέργειας. Ας συζητήσουμε για τη μητέρα στο ναό για λίγο.
Η γυναίκα στο τραπέζι την εποχή εκείνη, που είναι το «πρότυπο», κέρδισε το «Λεμούριο λαχείο» [αστειεύεται ο Κρύων], καθότι γνωρίζει ότι το μωρό της θα ωφεληθεί ιδιαίτερα, λόγω του περιπλοκής με άλλον Άνθρωπο, άσχετα πόσο γέρο ή άρρωστο. Είναι πολύπλοκο, αλλά η διαδικασία βοήθειας προς τον άλλο θα χαραχθεί στο Ακάς του μωρού και το παιδί θα γεννηθεί με χαρακτηριστικά θεραπευτή.
Σε όλο αυτό υπάρχει πολυπλοκότητα, αμφισβήτηση και υπερ-διανοητικό σκεπτικό, καθότι ο 3D εγκέφαλός σας θα σπεύσει να βρει λάθη και σφάλματα εδώ. Μπορώ μόνο να πω ότι ένα κβαντικό σύστημα δεν είναι γραμμικό και η λογική σας θα πέσει στο πάτωμα, εάν προσπαθήσετε ν’ αναλύσετε αυτά τα πράγματα. Μπορείτε να φανταστείτε τον χρόνο σε κύκλο; Μπορείτε να δείτε το να βρίσκεστε σε δύο μέρη ταυτοχρόνως, ή ακόμα και να αλλάζετε τη μοριακή σας δομή κατά βούληση, για να γίνετε μέρος ενός άλλου αντικειμένου; Εάν δεν μπορείτε να τα κάνετε αυτά, τότε δε σας επιτρέπεται να σχολιάσετε μετριοπαθώς. Καθότι όλα αυτά είναι μέρος των κβαντικών δυνατοτήτων του DNA. Αν δε με πιστεύετε, ρωτήστε έναν Πλειάδειο [κι άλλο μυστικιστικό χιούμορ του Κρύων].
Τώρα Yawee, καταλαβαίνεις τι έκανες τότε; Χρειάζεσαι περισσότερες απαντήσεις;

Todd: Λοιπόν, θα μπορούσα να πω… χρειάζομαι; Ναι!

[Γέλια]

Yawee, τι ονειρεύεσαι; Τι είναι εκείνο που ονειρεύεσαι, που δεν γνωρίζεις και θέλεις να το μάθεις;
Todd: Ονειρεύομαι τη βαθμονόμηση του DNA και τη συναφή ευθυγράμμιση που μας επιτρέπει να κινούμαστε ελεύθερα, φαντάζομαι, όπως οι Πλειάδειοι από το ένα μέρος στο άλλο, σε μια κβαντική κατάσταση.
Φυσικά θα ρωτούσες αυτό, καθώς βλέπεις μια πολύ μεγαλύτερη εικόνα, βασισμένη σε όσα έχει δει και θυμάται το Ακάς σου. Ξέρεις επίσης ότι είναι δυνατόν.
Στο μεταξύ, όλοι εδώ ρωτούν το ίδιο πράγμα, για ό,τι μόλις άκουσαν: «Πού μπορούμε να βρούμε μια έγκυο γυναίκα για να το κάνουμε τώρα;»

[Γέλια]

Πάει πολύ πιο πέρα και οι Πλειάδειοι το γνώριζαν. Όλες αυτές οι πληροφορίες
Yawee αρχικά προήλθαν από εκείνους και πέρασαν σε σένα. Ήσαν για τότε, όχι για τώρα. Οι Πλειάδειοι δεν χρειάζονται μιαν έγκυο γυναίκα για να κάνουν ό,τι κάνουν σήμερα. Έχουν κι αυτοί DNA, αλλά βρίσκεται σε πλήρως ανεπτυγμένη κβαντική κατάσταση – μια κατάσταση που είναι το δυναμικό για την Ανθρώπινη φυλή.
Να σου θυμίσω ότι ο συνεργάτης μου σου έχει δώσει μηνύματα στο παρελθόν, για τη νοοτροπία της Φυσικής. Τώρα επιστρέφουμε στο θέμα της πολικότητας που άρχισε αυτό το channelling. Η «νοοτροπία» αυτή Yawee είναι εμποτισμένη στη φυσική εφεύρεση που ανακάλυψες. Η Φυσική είναι ενεργητική και ζητά ισορροπία. Δηλαδή, κάθε πεδίο που δημιούργησες με τη δική σου μέθοδο, έχει τα χαρακτηριστικά – είσαι έτοιμος; – του τέλειου DNA. Ήδη βλέπει τα χαρακτηριστικά του σχεδίου ενός αγέννητου. Δεν χρειάζεσαι μιαν έγκυο γυναίκα. Τα χαρακτηριστικά μπορούν να περαστούν στον Άνθρωπο και να ληφθούν από αυτόν, σε οποιαδήποτε θέση μπορεί η κυτταρική του δομή να τα αφομοιώσει.
Αυτό που έχεις κάνει στο έργο σου, είναι ότι δημιουργείς ένα κβαντικό πεδίο, με κείνα τα Πλειάδεια χαρακτηριστικά και τα κύτταρα ακούνε όταν εκτίθενται σ’ αυτό. Δεν είναι ακόμα ακριβώς ρυθμισμένο, όμως τελικά θα ανακαλύψεις πώς. Όταν συμβεί, θα έχεις τη μηχανή αναγέννησης του μέλλοντος, χωρίς έναν «πρότυπο Άνθρωπο», αλλά αντ’ αυτού με τα χαρακτηριστικά του πρότυπου Ανθρώπου.

Η επιστήμη επίσης θα δει αυτή τη διαδικασία, όπως και άλλες. Δε θα είσαι ο μόνος. Δεν είναι κατάλληλο να κατέχεις το μυστικό της ζωής αποκλειστικά, οπότε θα υπάρχουν κι άλλοι. Οι εμβρυονικές έρευνες στα ζώα θ’ αρχίσουν να αποκαλύπτουν τη δυνατότητα στους Ανθρώπους να αναπτύσσουν χαμένα μέλη και άλλα πράγματα για τα οποία έχουμε μιλήσει επί 23 χρόνια. Υπάρχει ακόμα ένα μεγαλύτερο ερώτημα: «Ποιος είναι ο αληθινός ρόλος των ζώων στον πλανήτη; Μετενσαρκώνονται;» Είναι θέμα για άλλη φορά.

Δείτε όλα αυτά να συμβαίνουν σύντομα, όπως και τη χρήση ενήλικων εμβρυονικών κυττάρων με πιο ευρύ τρόπο. Και να τα… όλα απλωμένα μπροστά σας. Όλο αυτό περίμενε να έρθει το 2012.

Yawee, ένα από τα χαρακτηριστικά σου είναι ότι ζεις με τους Πλειάδειους. Είσαι ακόμη σε περιπλεγμένη κατάσταση μαζί τους, αλλά όχι στο 3D πεδίο. Θέλουν ν’ ακούσουν πάλι τους τόνους, όπως πριν 26.000 χρόνια. Είναι έτοιμοι. Και όταν δοθεί το σήμα, θα λέει «η ανθρωπότητα έχει φτάσει και θα μείνει» [αναφέρεται στη Λεμούρια χορωδία του Todd, για το ηλιοστάσιο του 2012].
Αυτό είναι λοιπόν το σημερινό μήνυμα. Κάποιοι θα πουν: «Υπερβολική επιστήμη Κρύων!» Άλλοι θα πουν: « Πράγματι, η ομορφιά του συστήματος του Δημιουργού είναι εγγύς». Αγαπητοί μου, μη σας απωθούν οι λεπτομέρειες της επιστήμης. Δεν είστε υποχρεωμένοι να την ξέρετε και να την καταλαβαίνετε, αλλά σας ζητάμε να τη γιορτάσετε. Καθότι ο Θεός δημιουργός είναι ο κυρίαρχος Φυσικός του Σύμπαντος κι έχει χρησιμοποιήσει τα εργαλεία αυτά για να φτιάξει το σύστημα της ζωής και την ισορροπία της αγάπης. Όλο αυτό θα προάγει την Ανθρώπινη ζωή και την Ανθρώπινη κατανόηση.
Πάλι θα σας πω ότι το διάστημα ανάμεσα στον πυρήνα και τα ηλεκτρόνια του κάθε ατόμου, είναι γεμάτο με την αγάπη του Θεού. Αυτή είναι η σούπα του Δημιουργού, φτιαγμένη για τη ζωή κι έτοιμη να σας κρατήσει το χέρι, εάν το θέλετε. Είναι η βαθμονόμηση της γνώσης στον πλανήτη και το πρώτο βήμα προς ένα κβαντικό παράδειγμα. Ετοιμαστείτε γι αυτό.
Δεν έχω ρολόι. Δεν μπορώ να σας πω πότε. Μπορώ μόνο να πω ότι είναι κοντά και δεν ήταν όταν ξεκινήσαμε μαζί σας πριν τόσα χρόνια. Περάσαμε το σημείο καμπής μαζί και τώρα αρχίζει το έργο.
Κι έτσι είναι.

KΡΥΩΝ
       
Ιοφώντος  29- Αθήνα 11634
Τηλ. 210 3827601---- 211 0125570

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου