Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012

Η ΒΑΘΜΟΝΟΜΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΕΠΕΙ                LIVE KRYON CHANNELING
            « Η ΒΑΘΜΟΝΟΜΗΣΗ ΤΩΝ ‘’ ΠΡΕΠΕΙ’’»
         (Ζωντανή επικοινωνία που δόθηκε μέσω Λη Κάρολ στην Παταγονία)
                                       26  Ιανουαρίου 2012
                                                                                                            Απόδοση γιώργος κυρίτσης

Χαίρετε αγαπητοί μου, είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας. Έχετε αρχίσει να το νιώθετε; Υπάρχει διαφορά στην αντίληψή σας, που το κάνει ευκολότερο να έρθετε μαζί μου σ’ ένα κβαντικό μέρος. Το πλοίο αυτό [κρουαζιερόπλοιο] σας απομονώνει από τη στεριά, αρκετά ώστε να παραμερίσει την καθημερινή σας πραγματικότητα. Μέχρι το πέρας της κρουαζιέρας θα έχετε ένα σύνδεσμο με την οικογένεια, με ενέργεια χαράς. Κάποιες λύσεις θα είναι διαθέσιμες, θα υπάρχουν μερικές επιφοιτήσεις και αυτή τη στιγμή υπάρχει το δυναμικό για τρεις θεραπείες. Μερικοί θα βρουν τη γαλήνη, στη θέση της ανησυχίας. Θα υπάρχει επίσης διαύγεια σε ορισμένα μελλοντικά σχέδια και όλα αυτά επειδή βρίσκεστε εδώ σήμερα μαζί μου.
Η προθυμία σας να το κάνετε αυτό, δημιουργεί μια διαφορετική κατάσταση, έναν άλλο τρόπο ύπαρξης, μια παροχή καθαρότερης σκέψης. Όσο πιο συχνά το κάνετε, τόσο πιο συχνά θα νιώθετε τη μεταβολή. Θέλω λοιπόν να απολαύσετε τη στιγμή και να χαλαρώσετε, γνωρίζοντας ότι είναι όντως ασφαλής και κατάλληλη.

Αγαπητοί μου, ανοίξτε την καρδιά σας σήμερα. Έχετε κάνει πολλά εγκάρδια πράγματα σήμερα [στη διάρκεια του σεμιναρίου], οπότε τώρα ας κάνουμε κάποιες ασκήσεις πνευματικής λογικής.

Αυτή δε θα είναι μακροσκελής επικοινωνία, όμως θα σας μεταφέρω κάποιες πληροφορίες. Θα την ονομάσω βαθμονόμηση των «πρέπει» - πραγμάτων που πρέπει να κάνετε ή όχι, σύμφωνα με τους επικεφαλής. «Ποιους επικεφαλής;» ίσως αναρωτιέστε. Εκείνων που ευθύνονται για τα «πρέπει» και γνωρίζετε ποιοι είναι. Είναι η παράδοση, η πνευματική αρχή, η ιστορία και η γνώση του παρελθόντος. Οι πληροφορίες που δίνω είναι συγκεκριμένες για κάθε πρέπει, όμως όχι απαραίτητα ό,τι έχετε διδαχθεί. Τα πράγματα αλλάζουν και με τη βαθμονόμηση της ενέργειας στον πλανήτη, αρχίζει να μεταβάλλεται και το παζλ που δουλεύετε πολύ καιρό, σαν Εργάτες Φωτός. Έχουμε να καλύψουμε σήμερα μόνο λίγες ερωτήσεις για τα πρέπει, ερωτήσεις που απαντώνται εύκολα αλλά γίνονται πολύ συχνά. Καλύπτουν πολλά διαφορετικά θέματα.
Λατρεία
Ας αρχίσουμε με κάτι πνευματικό… ο Θεός είναι ο δημιουργός του κόσμου, σωστά; Πράγματι, Αυτός είναι. Πράγματι, Αυτή είναι. Δε θα έπρεπε τότε να λατρεύεται ο/η δημιουργός; Καθώς όλη η ανθρωπότητα έχει δει το γεγονός αυτό, έχει λατρέψει την ιδέα του Θεού σε πολλές μορφές, από την πολύ αρχή. Στην εσωτεριστική κίνηση της Νέας Εποχής, δεν υπάρχει λατρεία. Δεν υπάρχουν σπουδαίοι βωμοί ή κτίρια. Δεν υπάρχει κανένα μέρος να γονατίσεις και να ευχαριστήσεις το Θεό για οτιδήποτε. Οπότε μπορεί κάποιος να έρθει αντιμέτωπος μαζί σου, λέγοντας «Δε λατρεύεις όπως θα έπρεπε». Ποια είναι η απάντηση τότε; Τι θα έλεγες;
Έχω πει την αλληγορία στο παρελθόν: Πιστεύεις ότι είσαι κομμάτι του δημιουργού; Οι διδάσκαλοι που βάδισαν στον πλανήτη έχουν πει ότι είσαι. Ένας από τους πιο πρόσφατους, ο Χριστός, προσδιόρισε τον εαυτό του, λέγοντας: «Είμαι ο Υιός του Θεού» και μετά σήκωσε το βλέμμα και συμπλήρωσε… «Όπως κι εσείς». Έτσι το σπουδαίο «είμαι» βρίσκεται μέσα σας, αλλά είναι δύσκολο να το δείτε ή να το κατανοήσετε, καθότι οι Άνθρωποι αναζητούν το μεγαλείο στη θειότητα. Κοιτούν για ό,τι θεωρούν Θεό στον ουρανό, αλλά δεν βλέπουν αυτό το χαρακτηριστικό μέσα τους.

Λοιπόν ας επαναπροσδιορίσουμε αυτό το «είμαι». Ας ξεκαθαρίσουμε τι σημαίνει ο όρος Υιός του Θεού. Σημαίνει ότι σχετίζεστε με το δημιουργό. Σημαίνει ότι μπορεί κάλλιστα ο δημιουργός να είναι μέλος της οικογένειας. Σημαίνει πως έχετε μέσα σας πληροφορίες και κατανόηση, ότι όντως είστε μέλος οικογένειας. Έχετε ηρεμία και ασφάλεια όταν σκέφτεστε αυτό που είναι μέσα σας.

Ό,τι λοιπόν βρίσκεται μέσα στον Άνθρωπο, δε θεωρείται απαραίτητα το μεγαλείο του δημιουργού, αλλά η οικογένεια αυτού. Οπότε ρωτώ, πώς συμπεριφέρεστε στη βιολογική σας οικογένεια; Ποιο μέλος λατρέψατε τελευταία; Τη μητέρα; Τον πατέρα; Την αδελφή; Τον αδελφό; Τότε θα λέγατε: «Όχι, δεν λατρεύουμε ο ένας τον άλλο. Σεβόμαστε ο ένας τον άλλο. Θέλουμε να είμαστε με ορισμένα μέλη της οικογένειας. Αδελφές και αδελφούς. Δεν υπάρχουν δράματα, αντιθέτως συχνά υπάρχει προσμονή διασκέδασης και χαράς. Νοιαζόμαστε ο ένας για τον άλλο. Αγαπιόμαστε μεταξύ μας». Και αυτή αγαπητοί μου είναι η απάντηση στο συγκεκριμένο πρέπει!

Αντί για λατρεία υπάρχει εκτίμηση, αναγνώριση, τελετή ευχαριστιών και αγάπης. Είναι μεγάλη η διαφορά από τη «γονυπετή» λατρεία, δε νομίζετε; Γιατί δεν εξομοιώνετε τα λόγια των Διδασκάλων; Εάν είστε Υιός του Θεού, τότε μη λατρεύετε το Θεό. Αντ’ αυτού ας είστε μέλος της οικογένειας. Εκτιμάτε εκείνο που βρίσκεται μέσα σας. Νιώστε κοντά στο δημιουργό και μην εξυψώνετε εκείνο που δε θα ’πρεπε να εξυψώνεται, αλλά αγαπάτε εκείνο που πρέπει να αγαπιέται.

Κοινοτική Διαβίωση για Ενδυνάμωση

Ορίστε άλλο ένα… Κάποιοι θεωρούν ότι έχει νόημα οι Εργάτες Φωτός να μένουν μαζί, καθώς λογικά έτσι θα δημιουργούσαν πιο πολύ φως. Έχει νόημα επειδή οι Εργάτες Φωτός θα είχαν παρόμοιο τρόπο σκέψης και θα ζούσαν μαζί σαν ομάδα. Μετά καλύτερα σαν ομάδα να έκτιζαν μια πόλη με την ονομασία φως στο λόφο.
Επιπλέον η ομαδική συνύπαρξη θα έφερνε καλύτερη επικοινωνία, διδασκαλία και προστασία από τις παλιές ενέργειες της Γης και από πράγματα που μπορεί να γίνουν εμπόδιο στο μονοπάτι ενός πραγματικού Εργάτη Φωτός. Υπάρχει τίποτα λάθος σ’ αυτό; Σας λέω ότι όποιοι θα σας έλεγαν κάτι τέτοιο, βρίσκονται σ’ ένα παλιό γραμμικό πλαίσιο. Αναζητούν πράγματα που νομίζουν ότι θα κτίσουν μια καλύτερη ζωή, όμως έχουν χάσει επαφή με αυτό που κάνει στην πραγματικότητα ένας Εργάτης Φωτός.

Μαθαίνετε να είστε αυτάρκης δημιουργός της ζωής. Θα μπορούσατε να πάτε σε μια ερημιά και να έχετε ό,τι υπάρχει. Αυτή είναι η ουσία της δήλωσης: «Είμαι αυτό που είμαι». Η δήλωση δε λέει… «Είμαι αυτό που είμαι, όσο εκείνοι είναι ό,τι είναι». Καταλαβαίνετε; Είστε ένας αυτάρκης φάρος. Πότε ήταν η τελευταία φορά που είδατε πολλούς φάρους μαζεμένους όλους σ’ ένα βράχο; Δεν χρειάζονται ο ένας τον άλλο! Πότε είδατε τελευταία ένα συνέδριο φάρων;

«Αυτό είναι ανόητο», ίσως λέγατε. «Οι φάροι είναι όλοι πάνω σε βράχια. Δεν μπορούν να επισκεφτούν ο ένας τον άλλο». Σωστά, όμως μπορούν σίγουρα να στείλει φως ο ένας στον άλλο. Τελικά γι αυτό είναι φτιαγμένος ο φάρος. Μήπως οι Εργάτες Φωτός μπορούν να περιπλέκονται μεταξύ τους κβαντικά, οπότε η απόσταση να μην έχει σημασία; [η κβαντική περιπλοκή αναφέρθηκε στο σεμινάριο] Έτσι, ίσως είναι καιρός να αλλάξετε το πώς φαντάζεστε τη θέση σας στον πλανήτη. Χρειάζεστε προστασία; Το φως σας κινδυνεύει;


Όταν αφήσετε αυτό το πλοίο που κάνετε κρουαζιέρα, όλοι θα διασκορπιστείτε. Θα πάτε σε όλο τον κόσμο. Κάποιοι θα φύγουν απρόθυμα με δάκρυα στα μάτια, λέγοντας: «Μου αρέσει αυτό. Θα ήθελα να παραμείνω εδώ». Όμως σας λέω ότι βλέπετε ένα παλιό παράδειγμα, εάν έχετε καθόλου θλίψη! Εφόσον αγγίξατε την καρδιά ενός άλλου, αυτό ισχύει για μια ζωή, εάν το θέλετε. Μπορείτε να συνδεθείτε και να παραμείνετε συνδεδεμένοι εάν θέλετε. Η συνάντησή σας εδώ μπορεί να δημιουργήσει ένα δίκτυο φωτός, καθώς επιστρέφετε στο δικό σας βράχο και ολομόναχοι να δημιουργείτε φως εκεί που ζείτε. Καταλαβαίνετε;

Δεν υπάρχει κανένα πρέπει να ζείτε μαζί ομαδικά. Εάν κάνατε κάτι τέτοιο, θα άφηνε τον υπόλοιπο πλανήτη στο σκοτάδι! Απίστευτα εγωκεντρικό, που δεν προσφέρει τίποτα σε κανέναν εκτός της ομάδας. Όσοι το κάνουν θέλουν απλώς να νιώθουν καλά μεταξύ τους κι αυτό δε βοηθά τον πλανήτη. Αυτό είναι το δεύτερο πρέπει.

Πνευματική Διατροφή – Ποια Τροφή είναι για Εσένα;

Ας αλλάξουμε θέμα. «Κρύων, τι θα έπρεπε να τρώω σαν Εργάτης Φωτός; Έχω ακούσει πολλές ιδέες. Κάποιοι τρώνε κρέας και άλλοι όχι, κάποιοι αποφεύγουν οτιδήποτε επεξεργασμένο και άλλοι όχι. Υπάρχουν ακόμα και ορισμένοι που δεν τρώνε απολύτως τίποτα, παρά μόνο αέρα! Τι θα έπρεπε να κάνω για να τιμώ το Θεό και το σώμα μου, με την τροφή που τρώω;»
Αμέσως κάποιοι θα δείξουν πολλές πνευματικές γραφές, λέγοντας: «Αυτό θα έπρεπε να κάνεις». Άλλοι, λιγότερο πνευματικοί, μπορεί να σας δώσουν σκέτη χημεία για εξυγίανση, διατροφή και υγεία. Άλλοι πάλι θα μείνουν στην παράδοση της οικογενειακής σας κληρονομιάς, ή θα αναλογίζονται την ακεραιότητα του να φάνε ένα ζώο. Οπότε, που βρίσκεται η αλήθεια; Φαίνεται να είναι φανερή λογική κι έχει νόημα για πολλούς.

Αγαπητοί μου, ποιος είναι ο σκοπός; Είναι να είστε υγιείς και συγχρόνως να τιμάτε το Θεό; Οι περισσότεροι θα πουν «Ναι». Εντάξει λοιπόν, είναι ώρα για λίγη πνευματική λογική. Ερώτηση: Πού διαπιστώσατε ότι είναι ο Θεός; Απάντηση: Ο δημιουργός είναι μέσα σας. Οπότε πώς τιμάτε εκείνο το θείο σχέδιο που είναι μέσα σας; Η απάντηση είναι να παραμείνετε ζωντανοί όσο πιο πολύ μπορείτε! Είναι να κρατάτε το φως σας στον πλανήτη όσο μπορείτε. Πώς λοιπόν να δώσω ένα διατροφικό «πρέπει» για όλους εσάς, που είστε τόσο μοναδικοί και διαφορετικοί; Για το ζήτημα αυτό, πώς μπορεί κάποιος να δώσει μια γενική οδηγία, για μία «σωστή διατροφή», σε τέτοιο πλήθος διαφορετικών σωματότυπων; Κι όμως το κάνουν
.
Ιδού η απάντηση: Μέσα στον καθένα σας υπάρχει κάτι που λέγεται έμφυτο. Το έμφυτο είναι η «ευφυΐα του σώματος». Έμφυτο είναι η ενέργεια της συνειδητότητας του σώματος, όταν κάνετε το «μυϊκό έλεγχο» [κινησιολογία]. Το έμφυτο γνωρίζει τι συμβαίνει στο κυτταρικό επίπεδο του ίδιου σας του σώματος, το οποίο εσείς αγνοείτε. Έμφυτο είναι η συνείδηση του ίδιου του DNA σας. Είναι η υπέρτατη πηγή της δικής σας «σωματικής επίγνωσης».

Το έμφυτο γνωρίζει κάτι που ονομάζεται Ακασική κληρονομιά. Αυτή είναι η γνώση του ποιοι ήσαστε σε προηγούμενες ζωές. Όλες οι διατροφικές σας ανάγκες, για να μείνετε πιο πολύ και υγιείς, βασίζονται σε μια κυτταρική δομή που γνωρίζει τι θέλει και τι χρειάζεται, και χρειάζεται εκείνο που έχει συνηθίσει αγαπητοί μου.

Δεν έχει σημασία ποιος είσαι ή πού μένεις. Εάν ήρθες στον πλανήτη από μια προηγούμενη ζωή στην Ινδία, θα θέλεις να τρως σαν Ινδός – ακόμα κι αν είσαι στη Μοντάνα! Εάν έχεις περάσει ζωές στην Ασία και σήμερα είσαι από το Μπρούκλιν, ίσως να θέλεις ακόμα να τρως σαν Ασιάτης. Η χημεία σου «θυμάται» και αναζητά ό,τι νιώθει ότι θα ικανοποιήσει αποδοτική πέψη και υγεία.

Η Ακασική σου κληρονομιά είναι πολύ ισχυρότερη απ’ ότι νομίζεις. Οι ενέργειες παρελθόντων ζωών ΔΕΝ ανήκουν στο παρελθόν! Είναι κβαντική ενέργεια της πνευματικής σου συγκρότησης που είναι τρέχουσα και την οποία μεταφέρεις σαν μέρος του «ολοκληρωμένου εαυτού σου» αυτή τη φορά. Σε επηρεάζει!

Το σώμα θα σου το πει αυτό, εάν το ρωτήσεις. Η κυτταρική σου δομή θα ξεφωνίζει για εκείνα που έχει συνηθίσει και θα κάνει το σώμα σου να χαλαρώσει και να είναι άνετα με τη χημεία που έχει συνηθίσει. Εάν είσαι νέος σ’ αυτή την κουλτούρα και ήσουν τις πέντε προηγούμενες σε άλλη, μην εκπλαγείς εάν αναζητάς τη διατροφή της προηγούμενης κουλτούρας. Η χορτοφαγική διατροφή εξυπηρετεί εκείνον/εκείνη που είναι σε επαφή με το Ακάς τους. Τρώνε ό,τι θέλει η κυτταρική τους δομή να φάει, όχι ό,τι τους είπε κάποιος να τρώνε, που να τους κάνει πιο πνευματικούς.

Δώσε προσοχή στην ευφυΐα του σώματός σου, καθώς θα σου πει πολλά για το ποιος έχεις υπάρξει. Δεν υπάρχει κανένα πρέπει, εκτός από ένα: Μείνε ζωντανός και υγιής. Άκου την κυτταρική σου δομή και θα σου πει τι πρέπει να τρως. Δεν είναι αυτή πνευματική λογική για σένα; Μην προσπαθείς να διασκευάζεις άλλη, σαν «σωστό σου τρόπο» να τρως. Τίμα το Ακασικό σύστημα και συνειδητοποίησε ότι το έμφυτό σου γνωρίζει πολύ καλύτερα από σένα, τι θα δουλεύει για σένα. Ο συνεργάτης μου τώρα προσπαθεί τη δίαιτα «Χωρίς Λαιμαργία». [χιούμορ του Κρύων]

Θα Έπρεπε να Χρησιμοποιώ Γιατρούς και Φάρμακα ή Πνευματικές Μεθόδους;

«Αγαπητέ Κρύων, έχω ακούσει ότι πρέπει να παραμένουμε φυσικοί και να μην χρησιμοποιούμε την επιστήμη του πλανήτη για θεραπεία. Η επίσκεψη σε γιατρό δεν τιμά το Θεό. Στο κάτω-κάτω, δε λες ότι μπορούμε να θεραπευτούμε μέσω του νου μας; Οπότε γιατί πρέπει να πάμε σε γιατρό, εάν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας; Κι όχι μόνο αυτό, αλλά η γιατρός μου δεν είναι διαφωτισμένη, οπότε δεν έχει ιδέα για το έμφυτό μου ή τις πνευματικές ανάγκες του σώματός μου. Τι πρέπει να κάνω;
Πρώτον, Άνθρωπε, γιατί θέλεις να βάλεις τόσα πράγματα σε κουτιά; Εξακολουθείς να θέλεις μια απάντηση ναι ή όχι σε πολύπλοκες καταστάσεις, λόγω της 3D γραμμικής νοοτροπίας σου σχεδόν επί των πάντων. Μάθε να σκέφτεσαι έξω από το 3D κουτί! Δες την επικεφαλίδα αυτής της ενότητας [επάνω]. Ήδη υποθέτει ότι δεν μπορείς να κάνεις και τα δύο, επειδή φαίνονται ασύμβατα.

Ας χρησιμοποιήσουμε λίγη πνευματική λογική… Ορίστε μια υποθετική απάντηση: «Μην πας σε γιατρό μιας και μπορείς να τα θεραπεύσεις όλα με το νου σου». Τώρα λοιπόν ρωτάω… Πόσοι από εσάς μπορούν να το κάνουν ακριβώς τώρα; Πόσοι αναγνώστες μπορούν να το κάνουν αποτελεσματικά αυτή τη στιγμή; Είστε όλοι γηραιές ψυχές, όμως είστε πραγματικά έτοιμοι να κάνετε κάτι τέτοιο; Γνωρίζετε πώς; Έχετε πραγματικά αποτελέσματα από αυτό; Μπορείτε να απαλλαγείτε αυτή τη στιγμή από ασθένεια και χημική ανισορροπία με το νου σας;

Θα σας πω μια αλήθεια, είτε θέλετε να τη δείτε, είτε όχι. Δεν είστε έτοιμοι γι αυτό! Δεν είστε ακόμα προετοιμασμένοι ν’ αναλάβετε μια πλήρη θεραπεία, με τα πνευματικά σας εργαλεία. Οι Λεμούριοι μπορούσαν να το κάνουν, επειδή τους δίδαξαν οι Πλειάδιοι τον τρόπο! Είναι μια από τις υποσχέσεις του Θεού, ότι θα έρθει μια μέρα που το
DNA σας θα δουλεύει τόσο αποτελεσματικά, ώστε θα μπορείτε να απομακρυνθείτε από τις φαρμακευτικές και ιατρικές βιομηχανίες για πάντα. Τότε θα έχετε την ενέργεια του δημιουργού να αποδίδει στο 100%, κάτι που είδατε στους μεγάλους διδασκάλους που βάδισαν στη Γη.
Αυτό θα είναι δυνατόν σε μια Γη που έχει αναληφθεί, κάτι που προσμένετε αγαπητοί μου. Έχετε δει τα νέα τελευταία; Κοιτάξτε από το παράθυρο. Βρίσκεστε τώρα εκεί; Σας λέμε ότι η ενέργεια πηγαίνει προς εκείνη την κατεύθυνση, όμως δεν είστε ακόμα εκεί.
Αφήστε όσους νιώθουν ότι μπορούν να αυτο-θεραπευτούν, να αρχίσουν τη διαδικασία μάθησης. Πολλοί θα εκτιμήσουν το γεγονός ότι έχετε μερικά από τα αναγκαία προς αυτό δώρα. Ας αρχίσει η διαδικασία, όμως μη σκεφτείτε ούτε στιγμή ότι είστε σε σημείο όπου κάθε θέμα υγείας να μπορεί να ιαθεί με τις δικές σας δυνάμεις. Είστε μαθητές μιας σπουδαίας διαδικασίας που τελικά θα είναι δική σας, εάν θέλετε να αρχίσετε την κβαντική διαδικασία του να μιλάτε στα κύτταρά σας. Ορισμένοι θα το κάνουν καλά και άλλοι θα φυτέψουν απλώς τους σπόρους αυτού.

Τώρα θα ήθελα να σας πω πώς δουλεύει το Πνεύμα και τα δυναμικά όσων συμβούν τα αμέσως επόμενα χρόνια. Θα παρέχουμε στους γιατρούς του πλανήτη νέες εφευρέσεις και νέα επιστήμη. Θα είναι σημαντικές ανακαλύψεις για το Ανθρώπινο σώμα και τα κβαντικά του χαρακτηριστικά.

Δείτε τι έχει ήδη συμβεί, καθώς ορισμένη από αυτή την επιστήμη σάς έχει ήδη δοθεί και την χρησιμοποιείτε. Φανταστείτε μια επιστήμη που θα επιτρέπει τη μεταμόσχευση καρδιάς, επειδή αυτή που έχετε εξασθενεί. Φυσικά! Είναι μια επέμβαση που γίνεται πολλές φορές το μήνα στον πλανήτη. Η πληροφορία αυτή προήλθε από το δημιουργό, το έχετε συνειδητοποιήσει αυτό; Δεν έπεσε από το ράφι κάποιας βιβλιοθήκης σκοτεινής ενέργειας, για να χρησιμοποιηθεί σε μυσαρούς πολέμους.

Εάν λοιπόν χρειάζεσαι μια νέα καρδιά Εργάτη Φωτός, πρέπει να πας στο γιατρό, ή θα δημιουργήσεις μία με το μυαλό σου; Μέχρι να είσαι άνετος ότι μπορείς από μόνος σου να αντικαταστήσεις την καρδιά σου με μια νέα, ίσως πρέπει να σκεφτείς να χρησιμοποιήσεις τη θεόσταλτη πληροφορία που βρίσκεται στα χέρια του χειρούργου. Καθότι θα σου σώσει τη ζωή και θα δημιουργήσει τις συνθήκες να παραμείνεις και να συνεχίζεις να στέλνεις το φως σου στη Γη! Καταλαβαίνεις τι εννοούμε;
Μπορείτε επίσης να μεταβάλλετε τη φαρμακολογία και να αρχίσετε μια διαδικασία εντυπωσιακά σχεδιασμένη, αλλά όχι πολύ 3D. Σας προκαλώ ν’ αρχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή που θ’ αποκαλούσα ομοιοπαθητική αρχή, σε μείζονα φάρμακα. Εάν κάποιοι παίρνετε μείζονα φάρμακα για να μεταβάλλετε τη χημεία σας, ώστε να ζείτε καλύτερα και περισσότερο, ίσως νιώθετε ότι δεν έχετε επιλογή. «Αυτά με κρατούν ζωντανό», ίσως λέτε. «Δεν έχω ακόμα τη δυνατότητα να το κάνω με τη συνείδησή μου, οπότε παίρνω τα φάρμακα».

Στη νέα αυτή ενέργεια υπάρχει κάτι άλλο που μπορείτε να δοκιμάσετε, εάν είστε σ’ αυτή την κατηγορία. Κάντε το παρακάτω με ασφάλεια, ευφυΐα και κοινή λογική. Ορίστε η πρόκληση… Αρχή της ομοιοπαθητικής είναι ότι ένα σχεδόν αόρατο βάμμα μιας ουσίας απορροφάται και είναι ορατή από το έμφυτό σας. Το έμφυτο «βλέπει» τι προσπαθείτε να κάνετε και ανταποκρίνεται, προσαρμόζοντας τη σωματική χημεία. Δηλαδή θα λέγαμε ότι στέλνετε στο σώμα ένα «σήμα εξισορρόπησης». Το ίδιο το βάμμα δεν είναι αρκετά μεγάλο ώστε να επηρεάσει χημικά τίποτα – κι όμως δουλεύει!
Το σώμα [το έμφυτο] βλέπει τι προσπαθείτε να κάνετε και τότε συνεργάζεται. Κατά μία έννοια θα λέγαμε ότι το σώμα θεραπεύει τον εαυτό του, επειδή του δώσατε οδηγίες τι να κάνει μέσω της ομοιοπαθητικής ουσίας. Γιατί λοιπόν δεν το κάνετε με κάποιο βασικό φάρμακο; Αρχίστε να μειώνετε τη δόση, αρχίστε να μιλάτε στα κύτταρά σας και δείτε τι συμβαίνει. Εάν δεν έχει επιτυχία, τότε σταματήστε τη μείωση. Ωστόσο, προς δική σας έκπληξη, μπορεί να πετύχει με τον καιρό.

Ίσως μπορείτε να μειώσετε τελικά τη δόση τουλάχιστον στο 1/4 αυτού που παίρνατε. Σύμφωνα με την ομοιοπαθητική αρχή, σας επιτρέπει να κρατήσετε τον σκοπό του φαρμάκου, αλλά να το μειώσετε σε κλάσμα της συνήθους 3
D δόσης. Ακόμη το παίρνετε εσωτερικά, όμως τώρα εκτός του να δουλεύει χημικά, στέλνει επίσης σήμα. Το σήμα στέλνεται, το σώμα συνεργάζεται και μειώνονται οι πιθανότητες παρενεργειών.

Δεν μπορείτε να βάλετε τα πράγματα σε κουτιά του ναι ή όχι, σε ό,τι αφορά το έξοχο σύστημα του Πνεύματος. Μπορείτε όμως να χρησιμοποιείτε πνευματική λογική και να διακρίνετε όσα σας έχει δώσει ο Θεός, μέσα από τις εφευρέσεις και τις διαδικασίες. Κάντε εγχείρηση, σώστε τη ζωή σας και σηκωθείτε λέγοντας: «Σ’ ευχαριστώ Θεέ γι αυτό και που γεννήθηκα εκεί όπου τέτοια πράγματα είναι εφικτά». Είναι πολύπλοκο θέμα, σωστά; Καθένας σας είναι τόσο διαφορετικός! Θα γνωρίζεις τι να κάνεις αγαπητέ μου. Ποτέ μην πιέζεσαι για τέτοια απόφαση, επειδή το έμφυτό σου θα σου πει τι είναι κατάλληλο για σένα, εάν είσαι πρόθυμος ν’ ακούσεις.

Δεν Υπάρχει Νέα Εποχή. Ο Θεός Δεν Αλλάζει. Μείνε με την Παράδοση.
Ας δούμε το τελευταίο. Κάποιοι λένε ότι ο Θεός είναι ο ίδιος, χθες, σήμερα και για πάντα.
Γι αυτό λένε ότι δεν πρέπει να είστε σε κάποιο κίνημα Νέας Εποχής, καθώς ο Θεός ποτέ δε θ’ αλλάξει και η ενέργεια του Θεού θα είναι πάντα ίδια. Συνεπώς, οι ιδέες σας περί αλλαγής της ενέργειας και του Θεού είναι ανοησίες. Μετά θα σας προειδοποιήσουν… «Μείνετε μακριά από τη Νέα Εποχή και μείνετε με τις παραδόσεις, τα θρησκευτικά συστήματα και την πνευματική μάθηση, που είναι οργανωμένα κι έχουν ιστορία με δισεκατομμύρια ανθρώπους στη Γη».

Όλη η παραπάνω διαφωνία βασίζεται σε μια παρεξήγηση αγαπητοί μου. Θα ήθελα να κάνω την εξής δήλωση. Ο Θεός είναι ο ίδιος, χθες, σήμερα και για πάντα. Είναι θαυμάσιο που ο δημιουργός δε θ’ αλλάξει ποτέ. Αυτό που αλλάζει ωστόσο, είναι η σχέση του Ανθρώπου με τον αμετάβλητο Θεό. Αυτό που αλλάζει είναι η ικανότητα του Ανθρώπου να ξεπεράσει μια παλιά ενέργεια και με μια νέα ενέργεια να βιώσει το δημιουργό μέσα του. Είναι ο Άνθρωπος που αλλάζει, όχι ο Θεός.
Το ίδιο το περιβάλλον γύρω σας συνεργάζεται [η Γαία], ώστε να καταλάβετε καλύτερα έναν Θεό που είναι ίδιος χθες, σήμερα και για πάντα. Η Νέα Εποχή έχει να κάνει με Ανθρώπους που αναγνωρίζουν ότι η σχέση τους με το πνεύμα αλλάζει και γίνεται πιο πραγματική στη ζωή τους. Αυτό σημαίνει ότι οι Άνθρωποι μπορούν τώρα ν’ αρχίσουν να βλέπουν και να νιώθουν το δημιουργό μέσα του, με ένα νέο βαθύ τρόπο. Νέα πνευματικά εργαλεία είναι διαθέσιμα και μια επίγνωση του εαυτού αρχίζει σιγά-σιγά να αυξάνει. Οι Άνθρωποι αλλάζουν! Ο Θεός είναι ο ίδιος.
Απομακρυνθείτε από την παράδοση, καθώς το μόνο που κάνει είναι να σας κρατά δέσμιους των έργων σας, όπου προσκολλιέστε στη μυθολογία και ποτέ δεν βλέπετε το μεγαλείο της ίδιας σας της ψυχής.

Το ΕΝΑ Πρέπει

Ίσως υπάρχει ένα χαρακτηριστικό που διεισδύει σε όλα τα πρέπει. Πρέπει πάντα να επιτρέπετε στον εαυτό σας πνευματική οξυδέρκεια σε όλα τα πράγματα. Μη διαχωρίζετε τις ενέργειες γύρω σας – κάτι που το γραμμικό μυαλό σας θέλει να κάνει. Αντ’ αυτού, συγχωνεύστε τα πράγματα αυτά σε μια σούπα πνευματικής λογικής, που βγάζει νόημα για τη ζωή σας. Μην εφαρμόζετε τους δικούς σας κανόνες σε άλλους Ανθρώπους, αλλά βρείτε τι δουλεύει για σας και γιορτάστε το καθώς γίνεστε πιο υγιείς.

Αγαπητοί μου, είμαι ο αδελφός/η αδελφή Κρύων. Σας γνωρίζω. Δεν έχει σημασία εάν είστε νέοι ή μεγαλύτεροι στο γκρουπ αυτό. Είστε όλοι σας γηραιές ψυχές που θα βρίσκονται μαζί για πάρα πολύ χρόνο. Να το θυμάστε αυτό. Ο πρώτος μήνας του 2012. Αρχή πολλών νέων πραγμάτων.
Κι έτσι είναι.

ΚΡΥΩΝ

Ιοφώντος 29  -11634  ΑΘΗΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου