Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2012

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ- ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ               LIVE KRYON CHANNELING
         ‘’Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ- ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ’’ 
Ζωντανή επικοινωνία μέσω Λη Κάρολ στη Παταγονία           
                                 Φεβρουάριος 2012
                                                                                                 Μετάφραση γ. κυρίτσης
Χαίρετε πάλι αγαπητοί μου, είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας. Άλλη μια φορά συζητάμε για τα μαγνητικά που αλλάζουν και όχι με απλό τρόπο. Δεν γίνεται με τρόπο που θα διαπιστώσει η επιστήμη σας, αλλά μ’ ένα βαθύ τρόπο που επηρεάζει το ίδιο το DNA σας. Είναι το τέλος της λεγόμενης περιπέτειας. Είναι η αρχή αυτής που θα λέγαμε σπουδαία περιπέτεια. Η επικοινωνία αυτή θα είναι γεμάτη πληροφορίες που ορισμένοι έχετε ακούσει και άλλοι όχι.
Ο συνεργάτης μου μεταφέρει αυτά τα μηνύματα επί 22 έτη, ώστε να μπορούμε τώρα να καθόμαστε μαζί εδώ και να μιλάμε για δυνατότητες. Θα ήθελα πάλι να πω για την ιστορία της Γης και της ανθρωπότητας, με απλό τρόπο. Θα είναι σε συμπυκνωμένη μορφή, για να την καταλάβετε καλύτερα.

Όλο αυτό ξεκίνησε πριν 13 δισεκατομμύρια χρόνια. Ο συνεργάτης μου σας είπε σήμερα ότι το Σπήλαιο της Δημιουργίας υπήρχε όταν η Γη έπαιρνε μορφή. Είναι ένα κβαντικό συμβάν. Το Σπήλαιο ήταν εκεί. Εσείς ήσαστε εκεί. Εγώ [ο Κρύων] ήμουν εκεί. Βλέπαμε τη Γη να παίρνει μορφή και είδαμε την αρχή ύπαρξης των δυναμικών. Και ορίστε αγαπητοί μου η πληροφορία που πρέπει να γνωρίζετε: Δεν καθόσαστε απλώς να βλέπετε την εξέλιξη του πλανήτη. Πώς να σας το πω;
Δε σας φαίνεται περίεργο που όλος ο Ανθρώπινος πολιτισμός φαίνεται να προέκυψε στις τελευταίες στιγμές ύπαρξης της Γης; Τόσα δισεκατομμύρια χρόνια ανάπτυξης ζωής στον πλανήτη, πολλές φορές η ζωή άρχισε και τελείωσε κι όμως οι Άνθρωποι δεν ήσαν εδώ. Δεν είναι περίεργο που η δική σας ανάπτυξη συνέβη την τελευταία στιγμή όλου αυτού; Τεράστια θηλαστικά ήσαν εδώ πριν εκατομμύρια χρόνια, αλλά εσείς όχι. Η επιστήμη σας δεν το θεωρεί περίεργο, καθότι δεν έχει κανένα σχετικό μέτρο σύγκρισης. Αντιθέτως, το βλέπουν σαν… έτσι έγιναν τα πράγματα. Εμείς το ονομάζουμε σχεδιασμένη συγχρονικότητα.

Για να σας δώσω σωστά την πληροφορία, πρέπει να ξαναπώ την ιστορία της δημιουργίας. Τότε, δεν ήσαστε απλώς παρατηρητές. Ο καθένας σας συμμετείχε κάπου αλλού. Αυτός δεν είναι ο πρώτος πλανήτης όπου έχετε υπάρξει, όμως τότε το γνωρίζατε αυτό, έτσι δεν είναι;

Ωστόσο, η πληροφορία περί άλλης ύπαρξης δεν βρίσκεται στην τρέχουσα Ακασική σας ιστορία, καθότι το Ακάς του
DNA σας εδράζεται μόνο στη Γη. Οποιαδήποτε ενθύμηση λοιπόν είναι από διαίσθηση και ό,τι θα παίρνατε από τον Ανώτερο Εαυτό και όχι από το DNA σας. Το DNA σας έχει βάση τη Γη, με μια αλλαγή… κι εδώ ακριβώς επανερχόμαστε στην ιστορία της δημιουργίας.

Περίληψη

Ας πάμε τώρα μόνο ένα δισεκατομμύριο χρόνια πίσω. Τότε ήσαστε σ’ αυτό το γαλαξία και σας προτρέπουμε να μην αναζητήσετε δική σας ιστορία έξω από το συγκεκριμένο γαλαξία. Κάθε γαλαξίας έχει το δικό του πνευματικό σχέδιο κι αυτό επηρεάζει τη Φυσική εκάστου. Γι αυτό η επιστήμη βλέπει διαφορετικά είδη φυσικής στο Σύμπαν και δεν καταλαβαίνει γιατί. Μείνετε λοιπόν στο γαλαξία σας γι αυτή τη διερεύνηση. Στο σημείο αυτό, εάν σας έλεγα ότι η συνείδηση καθορίζει τη Φυσική, μπορεί να μην καταλαβαίνατε. Ας μείνουμε λοιπόν εκεί.
Επιτρέψτε με να σας πάω σ’ ένα πλανήτη που περνάει ό,τι κι εσείς. Πριν τέσσερα δισεκατομμύρια χρόνια ο δικός σας απλώς ψυχόταν. Δεν είχε αρχίσει η ζωή όπως την ξέρετε. Οι σπόροι υπήρχαν βεβαίως, αλλά αυτό ήταν όλο. Η ζωή όπως την ξέρετε δεν είχε αρχίσει καθόλου. Όμως σε άλλα μέρη του γαλαξία υπήρχαν ήδη εγκατεστημένες εκλεπτυσμένες ομάδες που ήσαν Ανθρωποειδείς– Ανθρώπινης μορφής. Μοιάζουν μ’ εσάς, καθώς αυτό είναι το σχέδιο. Πριν τέσσερα δισεκατομμύρια χρόνια άρχισε η ζωή στον πλανήτη τους - πολύ διαφορετικό από το δικό σας χρονοδιάγραμμα.

Πριν ένα δισεκατομμύριο χρόνια πέρασαν μια αλλαγή, μια μεταβολή, και απέκτησαν ελεύθερη επιλογή. Εκείνο τον καιρό, ήταν ο μόνος πλανήτης (ελεύθερης επιλογής) και τελικά πέρασαν μια μεταμόρφωση της συνείδησης.

Φάνηκε ότι άλλαξαν εκθετικά και χρειάστηκαν μόνο χίλια χρόνια για να περάσουν από την πλήρως υλική, σε μια πεφωτισμένη μορφή. Μόλις σε χίλια χρόνια έγιναν κυρίως κβαντικοί στοχαστές. Η ζωή ήταν θεϊκή και καθοριζόταν ξεχωριστά και διαφορετικά γι αυτούς, καθότι είχαν ανακαλύψει τα κβαντικά μέρη της ζωής μέσα τους. Τα πάντα άλλαξαν. Δεν πέθαιναν και σύμφωνα με το σχέδιο, σε δεδομένη στιγμή του μέλλοντός τους, θα «φύτευαν» σε άλλο πλανήτη το εξελιγμένο τους
DNA. Όταν ο πλανήτης εκείνος ήταν έτοιμος, θα έσπερναν τη γνώση τους περί φωτός και σκότους και θεϊκής διαίσθησης· κι έτσι έπραξαν, σ’ έναν πλανήτη πολύ μακριά από σας. Ήταν πλανήτης στον αστερισμό των Επτά Αδελφών, γνωστός τώρα σαν οίκος των Πλειάδων. Τότε ήταν η αρχή του πολιτισμού των Πλειάδων. Έτσι ξεκίνησαν οι Πλειάδειοι, από άλλους που τους έσπειραν σπόρους DNA της επίγνωσης.

Εκατομμύρια χρόνια μετά, είχατε Ανθρωποειδείς μορφές που έφτασαν στην ανάληψη, μέσα από τις Επτά Αδελφές. Σας λέω την ιστορία του γαλαξία, όχι της ζωής. Είναι ιστορία της θειότητας, όλη επηρεασμένη από το κέντρο και σε περιπλεγμένη κβαντική κατάσταση. Όλο αυτό έγινε μ’ ελεύθερη επιλογή.

Η Δική σας Ιστορία

Πριν μερικές εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια, οι Άνθρωποι άρχισαν να έχουν την Ανθρώπινη μορφή που αναγνωρίζουμε σήμερα. Είναι απλώς σαν χθες. Μην το μπερδεύετε με την Ανθρώπινη ανάπτυξη, που συμβαίνει πάρα πολύ καιρό. Όμως το
DNA που βρίσκεται στο σώμα σας, δεν είναι εκείνο που αναπτύχθηκε φυσιολογικά στον πλανήτη. Το δικό σας DNA είναι έξω από το σύστημα των γήινων εξελικτικών διαδικασιών· οι επιστήμονές σας αρχίζουν να το βλέπουν. Ο «κρίκος που λείπει», στον οποίο αναφέρονται, δεν είναι Ανθρώπινος.
Επαναλαμβάνουμε λοιπόν ότι εκείνοι που ήρθαν να βοηθήσουν στη «σπορά» σας, πριν περίπου 100,000 με 200,000 γήινα χρόνια, ήσαν οι Πλειάδειοι, οι οποίοι είχαν περάσει σε κατάσταση αποφοίτου και είχαν αλλάξει συνείδηση. Είχαν γίνει κβαντικοί με ελεύθερη επιλογή κι εσείς έχετε μέρη του DNA τους μέσα σας.

Νέα πληροφορία για εσάς… Η διαδικασία σποράς δεν ήταν γεγονός μια κι έξω. Γι αυτό αναφέρουμε τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα που δούλεψαν μαζί σας οι Πλειάδειοι. Έγινε με τον καιρό και σε πολλά μέρη. Δεν ήταν όλο ταυτοχρόνως και αυτό έγινε για λόγους που προς το παρόν θα μείνουν άγνωστοι για σας. Όμως αργότερα θα δοθεί εξήγηση γιατί θα βρείτε διαφορετικούς τύπους Ανθρώπων, που έχουν πλέον εκλείψει. Τώρα υπάρχει μόνο ένας Ανθρώπινος τύπος, κάτι που αντίκειται στην ανάπτυξη όλων των θηλαστικών στον πλανήτη. Αυτό έγινε με σχέδιο και χρειάστηκαν πάνω από 100.000 χρόνια για να δημιουργηθεί η ανθρωπότητα όπως την γνωρίζετε.


Είναι Ανθρώπινη προκατάληψη η ιστορία της δημιουργίας, όπου η γνώση του φωτός και του σκότους δίνεται στους Ανθρώπους σε μια μέρα, σ’ ένα κήπο όπου εμπλέκεται κι ένα φίδι που μιλάει και άλλες μυθολογίες. Η πνευματική λογική θα έπρεπε να σας λέει ότι τέτοιες ιστορίες είναι απλώς αλληγορίες της πραγματικής αλήθειας· ότι όντως υπήρξε σημαντική αλλαγή συνείδησης, αλλά σε μεγαλύτερη χρονική περίοδο, όχι στιγμιαία.

 Η ίδια μυθολογία θέλει τη Γη να δημιουργήθηκε σ’ επτά ημέρες. Όμως αυτό αντιπροσωπεύει μόνο μια αριθμολογική αλήθεια [το 7 είναι αριθμός της θειότητας], που σημαίνει ότι υπήρχε θείο σχέδιο στη δημιουργία του πλανήτη. Είναι καιρός ν’ αρχίσετε να βάζετε πνευματική λογική στις διδασκαλίες πνευματικής ιστορίας που έχετε, καθώς θα υπάρχουν υπέροχες αποκαλύψεις που θα οδηγούν σε πληρέστερη κατανόηση.

Τώρα, τι υπάρχει πραγματικά στο
DNA σας; Είναι ο γενετικός κώδικας των Πλειάδειων κι εκείνων πριν από αυτούς, ακόμα και των άλλων πριν από εκείνους. Δεν μπορείτε να θυμηθείτε καθώς δεν είναι έτσι το όλο σκηνικό. Τα σύστημα είναι να έχετε το Ακασικό σας αρχείο μόνο από τη Γη, όμως η «θεϊκή σας ενθύμηση» θα σας πάει πίσω στην αρχή, όπου συστήματα επί συστημάτων δημιούργησαν αυτό που βλέπετε σαν θειότητα εντός του γαλαξία και του Σύμπαντος.

Ποιοι είναι εκείνοι; Είναι οι «θεϊκοί» σας γονείς. Είναι οι σπορείς της θειότητας μέσα σας και σας επισκέπτονται εδώ. Δεν είναι όλοι Πλειάδειοι… το γνωρίζατε αυτό; Αντιθέτως, είναι απ’ όλο τον γαλαξία. Βλέπετε, κι εκείνοι αντιπροσωπεύουν σπόρους των Πλειάδειων και φροντίζουν να είστε ασφαλείς. Δε θα θέλατε να είναι διαφορετικά, έτσι δεν είναι; «Ασφαλείς από τι;» ίσως αναρωτιέστε.

Φυσαλίδα Ασφάλειας

Το Σύμπαν σας σφύζει από ζωή. Μόνο σχετικά λίγοι πλανήτες, σε μια περίοδο εκατομμύριων ετών, έφτασαν σε σημείο να έχουν «δημιουργικό
DNA» στο υλικό τους σώμα. Σε ορισμένους έγινε σπορά αλλά δεν τα κατάφεραν ποτέ. Κάποιοι έχουν τώρα πεθάνει. Άλλοι είναι τεχνολογικά ανεπτυγμένοι, αλλά δεν έχουν καμία θεϊκή σπίθα. Έτσι λοιπόν, όσο διάστημα ένας πλανήτης «αποφασίζει», προστατεύεται από όποια άλλη ζωή θα ήθελε να παρέμβει.

Περιστοιχίζεστε από θεϊκά όντα που σας προφύλασσαν και θα συνεχίσουν να σας κρατούν ασφαλείς, μέχρι αυτός ο πλανήτης ελεύθερης επιλογής – ο μόνος τη δεδομένη στιγμή – να πάρει την απόφασή του. Βρίσκεστε σε καμπή της συνείδησης και όλοι το γνωρίζουν, καθώς το έχουν όλοι περάσει και θυμούνται. Ω αγαπητοί μου, η συνείδηση είναι μεταβλητή! Την έχετε δει ν’ αλλάζει τόσο αργά, όμως πρόκειται να αλλάζει ταχύτερα. Δε θα χρειαστεί να περάσουν γενεές επί γενεών όπως στο παρελθόν. Αντιθέτως, θα βλέπετε αλλαγές σε πραγματικό χρόνο. Οι Άνθρωποι δε θα περιμένουν να κάνουν παιδιά, για να μεγαλώσουν και να κάνουν παιδιά.
Το να σας κρατάνε ασφαλείς γίνεται κβαντικά και από μια 3D απόσταση. Πρέπει όμως να θέσετε το ερώτημα: «Με όλη αυτή τη ζωή στο γαλαξία, που είναι τόσο παλιά [με ανεπτυγμένη επιστήμη και δυνατότητα ταξιδιών], γιατί δεν προσγειώνονται απλώς να μας αναγγείλουν την άφιξή τους; Έρχονται εδώ για εκατοντάδες χρόνια!» Η απάντηση αποδεικνύει τα λεγόμενά μας. Γνωρίζουν ότι είστε «μην αγγίζετε», οπότε έρχονται και φεύγουν με την λιγότερη όχληση στη Γη.

Ταχύτερη Αλλαγή Συνείδησης

Νομίζετε ότι η επιστήμη σας έχει προχωρήσει γρήγορα τα τελευταία 100 χρόνια; Δείτε τι συμβαίνει σε μια αλλαγή συνείδησης. Η παλιά ενέργεια στον πλανήτη θα παλέψει μέχρι θανάτου. Πολλοί θ’ αποχωρήσουν. Δηλαδή, πολλοί που δεν μπορούν να διαβούν τη γέφυρα της συνείδησης θα πεθάνουν. Καθώς η Γη αναλαμβάνει μια νέα ενέργεια, η παλιά δε θα είναι πλέον κατάλληλη. Η Ανθρώπινη φύση έχει μεταβληθεί σημαντικά τους τελευταίους αιώνες. Το βλέπετε, έτσι δεν είναι; Πόσοι λέτε: «Μετά το γεύμα θα θυσιάσουμε μια παρθένα στο ηφαίστειο»; Φυσικά γελάτε, λέγοντας: «Αυτό Κρύων γινόταν στις παλιές εποχές». Όχι, δεν είναι έτσι! Με χρονικούς όρους πολιτισμού, ήταν κάτι που κάνατε χθες. Όμως δεν το κάνετε σήμερα, σωστά; Πώς το βλέπετε λοιπόν; Πώς αντιλαμβάνεστε τη διαδικασία εκείνη; Θα λέγατε: «Είναι βάρβαρη, εξωφρενική, έξω από την Ανθρώπινη ακεραιότητα και δεν είναι πλέον αποδεκτή».
Πριν πόσα χρόνια ένας τεχνικά ανεπτυγμένος πολιτισμός στον πλανήτη σας, μαζευόταν και ζητωκραύγαζε βλέποντας Ανθρώπους να καταβροχθίζονται από ζώα, ή να παλεύουν μέχρι θανάτου; Υπολογίστε το χρόνο και θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν ήταν και τόσο παλιά. Οι αρένες τους ακόμα υπάρχουν! Τι νιώθετε λοιπόν γι αυτό;

Θα έρθει καιρός που θα κοιτάτε τον πλανήτη και ο πόλεμος θα είναι ακριβώς σαν τα παραπάνω παραδείγματα. Η ιδέα να σκοτώνεις άλλο Άνθρωπο, για οποιοδήποτε λόγο, θα φαίνεται βάρβαρη και ακατάλληλη για οποιονδήποτε. Πολλοί θα το περιγελάσουν και θα πουν: «Είναι αφελές Κρύων. Είναι η Ανθρώπινη φύση και ένστικτο επιβίωσης». Αυτό πρόκειται ν’ αλλάξει αγαπητοί μου. Πλησιάζει ο καιρός που θα βιώσετε μια κβαντική αναγέννηση του τρόπου σκέψης. Είναι δύσκολο να το εξηγήσω, αλλά λείπει στους Ανθρώπους κάτι εγγενές, κάτι που έπρεπε να υπάρχει και δεν το γνωρίζετε καν. Απουσιάζει, αλλά δεν το ξέρετε καθότι ποτέ δεν το είχατε. Νέα Διαισθητική Κληρονομιά.

Να επισημάνω κάτι. Όσοι γνωρίζετε για το ζωικό βασίλειο, μένετε έκθαμβοι με το λεγόμενο «ένστικτο των ζώων». Ένα θηλαστικό θα γεννήσει ένα μικρό στην πεδιάδα κι εκείνο θα βγει από τη μάνα του ενήμερο. Μέσα σε ώρες θα τρέχει με την αγέλη. Θα γνωρίζει ενστικτωδώς ποιοι είναι οι εχθροί του, ποια φυτά είναι δηλητηριώδη και πού είναι το νερό. Γνωρίζει ακόμα και τη «γλώσσα» της αγέλης. Δεν είναι ενδιαφέρον;
Το Ανθρώπινο μωρό έχει μηδενικό ένστικτο, εκτός του πού να βρει άμεσα γάλα, και πρέπει να μάθει τα πάντα από την αρχή. Πρέπει να μάθει πώς να τρώει, πώς να κρατάει πράγματα, πού είναι επικίνδυνα και τη γλώσσα! Οι Άνθρωποι έρχονται με τίποτα και αρχίζουν από την αρχή - κάθε φορά. Δε σας φαίνεται παράξενο, καθότι έτσι ήταν ανέκαθεν. Θα πείτε ότι είναι εξαιτίας πολυπλοκότητας του Ανθρώπινου εγκεφάλου. Όχι, δεν είναι αυτό! Είναι επειδή δεν ήσαστε έτοιμοι για κάτι διαφορετικό και αυτό είναι που αλλάζει.
Θέλω να οραματιστείτε κάτι μαζί μου... Ένα μωρό γεννιέται και γνωρίζει τα πάντα, σε επίπεδο ενστίκτου. Περπατάει και μιλάει μέσα σε δυο χρόνια· έχει σοφία και δεν χρειάζεται να διδαχθεί τα πάντα. Μαθαίνει να διαβάζει και να βλέπει τις γλώσσες μέσα σε μήνες, επειδή έχει αυτό που θα λέγαμε κβαντικό Ανθρώπινο ένστικτο. Το μωρό αυτό έχει κάτι που δεν αναγνωρίζετε καν ότι θα έπρεπε να έχετε!

Πέστε μου τώρα, εάν συμβεί αυτό, μπορείτε να δείτε τι θα γινόταν στην Ανθρώπινη φυλή; Εκθετική ανάπτυξη σοφίας. Όσα έχουν μάθει οι γονείς θα περάσουν στο παιδί με τη γέννα· περισσότερο από Ακασική κληρονομιά, ή χημική κληρονομιά. Αυτή θα είναι κληρονομιά σοφίας κι ενστίκτου. Δεν έχουμε μιλήσει μέχρι τώρα γι αυτό. Όμως θα το ξαναπούμε.

Είναι ένα κβαντικό γεγονός. Η ιστορία δημιουργίας έγινε μέσω σποράς σας από τους Πλειάδειους, πριν πάνω από 100.000 χρόνια. Αυτοί είχαν περάσει την ίδια διαδικασία. Έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά στην ιστορία τους με τη δική σας. Γνωρίζατε ότι οι ιστορίες δημιουργίας στους πλανήτες σας είναι παρόμοιες; Ακόμα και οι βασικές σας θρησκείες αναφέρουν ένα πνευματικό γεγονός που έλαβε χώρα στην ιστορία σας, όπου άνθρωποι ακριβώς σαν εσάς, έλαβαν τη γνώση το Θεού. Παρατήρηση: Δεν είναι άνθρωποι των σπηλαίων, αλλά είναι σαν εσάς [τους σύγχρονους Ανθρώπους]. Στις θρησκείες σας συνέβη μεταφορικά σ’ ένα κήπο, που είναι η Γη, και δόθηκε στους Ανθρώπους η γνώση της πολικότητας [φωτός και σκότους]. Αυτό ακριβώς έκαναν οι Πλειάδειοι σε όλη τη Γη.

Λεμούριοι

Η Λεμούρια ενέργεια ήταν μια ομάδα σποράς εντελώς απομονωμένη. Ίσως λέγατε ότι εκεί πρωτοπήγαν οι Πλειάδειοι. Επειδή η Λεμουρία ήταν ένα ορεινό νησί [η Χαβάη], επιβίωσε σε μορφή αγνότερη από άλλες. Ακόμα και οι πιο απομονωμένες ομάδες στη Γη είχαν χώρο να απλωθούν [μέσω ξηράς] και αυτό δημιούργησε ποικιλία τρόπων σκέψης. Όμως η Λεμουρία ήταν ίδια για χιλιάδες χρόνια, κάτι που την έκανε έναν από τους μακροβιότερους πολιτισμούς στην ιστορία σας και σχεδόν χαμένο από την επιστήμη. Σας έχουμε πει την ιστορία τους στο παρελθόν.

Οπότε οι Λεμούριοι φέρουν το αρχαιότερο Ακάς μιας γηραιάς ψυχής· και τότε σαν μέρος του συστήματος της πνευματικής σποράς, ήταν λεωφόρος άφιξης μόνο νέων ψυχών. Λίγοι μόνο Λεμούριοι ιερείς ξαναγεννιούνταν στη Λεμουρία και ήσαν οι περισσότερες γυναίκες. Σχεδόν όλοι οι Λεμούριοι ήσαν νεοαφιχθέντες στον πλανήτη. Ήταν μια μείζων δημιουργική διαδικασία, η οποία μόλις τώρα έχει αποτελέσματα.

Αγαπητοί μου, αυτή ήταν η πέμπτη σας απόπειρα να λύσετε το «παζλ της φώτισης». Είχατε άλλες τέσσερις ευκαιρίες, οι οποίες δεν πέρασαν αυτό το επίπεδο. Ωστόσο, η συγκεκριμένη έχει το δυναμικό να επιβιώσει. Είναι το 2012 και η ενέργεια αυτή τη φορά συντονίζεται με τη Γαλαξιακή Ευθυγράμμιση. Ο κλασματικός αυτός χρόνος θεωρείτο μείζον δυναμικό και ακόμη και οι προφητείες των αρχαίων είδαν να περνάτε το στάδιο αυτό. Τώρα είστε στην αρχή να το κάνετε. Πριν 50 χρόνια ακόμα το δυναμικό αυτό δεν ήταν συμπαγές, καθότι η πέμπτη σας φορά μπορεί να ήταν και η τελευταία. Βλέπετε, η παλιά ενέργεια είναι πολύ ισχυρή και η ιδέα να καταστρέψουν οι Άνθρωποι τα πάντα, ήταν πραγματική πιθανότητα. Όσοι το διαβάζουν αυτό, γνωρίζουν για τι μιλάω. Τώρα, ακόμη κι αυτό έχει αλλάξει, αν το έχετε παρατηρήσει.

Το Μέλλον

Κάποιοι έχουν ρωτήσει: «Λοιπόν Κρύων, πώς θα είναι το μέλλον; Τι είδους επιστήμη θα έχουμε; Εάν αληθεύει όλο αυτό περί της εξέλιξής μας, τι να περιμένουμε;»

Θέλω για μια στιγμή να πάμε πίσω στους προπάππους σας. Πώς θα τους εξηγούσατε το Ίντερνετ, ενώ δεν είχαν ιδέα περί κομπιούτερ; Πώς εξηγείτε ένα γρήγορο αυτοκίνητο σε κάποιον που δεν έχει εφεύρει καν τον τροχό; Τι χρησιμεύει ένα σύστημα ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας, όταν δεν υπάρχουν Ανθρώπινες πτήσεις ακόμα;

Δεν μπορώ να εξηγήσω τι έπεται, εφόσον δεν έχετε την αντίληψη του τι θα συμβεί μεταξύ τώρα και τότε. Φανταστείτε μια πληροφορία που εάν τη γνωρίζει ένας, όλοι τη γνωρίζουν. Μπορείτε να φανταστείτε κβαντικό ένστικτο; Ό,τι μαθαίνει ένας Άνθρωπος, στιγμιαία να το μαθαίνουν όλοι. Εάν μπορείτε έστω ν’ αρχίσετε να φαντάζεστε κάτι τέτοιο, θα έχετε αμυδρή ιδέα του τι έπεται. Δεν αλλάζει την επιλογή. Αλλάζει τη σοφία.

Θα έρθει καιρός που φυσική και επιστήμη θα συγχωνευτούν με τη συνείδηση. Τότε θα συνειδητοποιήσετε πως ό,τι σας έδωσε ο Δημιουργός, είναι σε τέλεια συσκευασία. Δεν είναι σε κουτιά που οι Άνθρωποι το διαχωρίζουν και το μελετούν σε διαφορετικά κτίρια, αλλά κάτι που έρχεται εκεί όπου όλα τα πράγματα σχετίζονται και ταιριάζει θαυμάσια μέσα στο παζλ της ενέργειας.

Μπορεί να πάρει χίλια χρόνια, όπως συνέβη σε αυτούς που έσπειραν τον σπόρο στους Πλειάδειους και σε κείνους που το έκαναν πριν από αυτούς. Μιλάμε με περίεργους όρους εδώ, χρησιμοποιώντας γήινα χρόνια. Επίσης δεν έχουμε καθορίσει πόσο διαρκεί «το πέρασμα της γέφυρας προς τη φώτιση» ή πόσο είναι «το πέρασμα της γέφυρας προς την κβαντική ύπαρξη». Γενικά, οι πολιτισμοί του παρελθόντος ήθελαν 1.000 γήινα χρόνια για να περάσουν από την παλιά ενέργεια στη νέα. Όμως πήρε πολλές φορές παραπάνω, για να πάνε σε μια κβαντική σωματική ύπαρξη. Μην προσπαθείτε να τα καταλάβετε όλα, εφόσον η διαδικασία σας μπορεί να είναι ταχύτερη ή βραδύτερη. Σας δώσαμε την πληροφορία αυτή, για να σας δείξουμε απλώς ότι είναι πιο αργή απ’ ότι θα θέλατε. Όμως είναι η αρχή.

Είστε οι Δικοί σας Σπόροι

Η Γη σας περίμενε. Το σπήλαιο της δημιουργίας, οι κρύσταλλοι, ήσαν όλα έτοιμα για σας. Τα δυναμικά της κάθε ζωής ήσαν εκεί, καθώς η ψυχική σας ενέργεια ήταν επ’ αυτών. Όμως μην κάνετε λάθος… η ψυχική σας ενέργεια επενδύθηκε σε κείνους που σας έσπειραν και στους άλλους που έσπειραν εκείνους. Εκείνοι είναι εσείς. Φαίνεται μπερδεμένο στο 3
D πεδίο, καθότι πολλοί από εκείνους ακόμη σας παρακολουθούν· όμως εφόσον έχετε μέρος του κβαντικού τους DNA, ένα μέρος σας είναι ακόμη μαζί τους. Μην προσπαθείτε να το αναλύσετε ακόμα.
Δεν καθόσαστε άπραγοι να βλέπετε τη Γη να δημιουργείται αγαπητοί μου. Ήσαστε απασχολημένοι να κάνετε σε άλλους πλανήτες αυτό που κάνετε εδώ. Δεν υπάρχει ενθύμηση αυτού, αλλά μόνο ενδεχόμενο ένστικτο. Όσοι κάθονται στην αίθουσα, ή ακούν τη φωνή μου, ή διαβάζουν το κείμενο, το έχουν όλοι ξαναπεράσει αυτό.

Έτσι αγαπητέ Άνθρωπε, κλείνοντας σου λέω τα εξής πράγματα: Βρίσκεσαι σ’ ένα τέλειο μέρος. Κάθεσαι δίπλα σε άλλους που έχουν περάσει ό,τι κι εσύ. Είναι καιρός να λυθούν τα ασήμαντα προβλήματα, όπως να πηγαίνεις από μέρος σε μέρος με πόνους κι ενοχλήσεις στο σώμα σου. Είναι καιρός να λυθούν οι ψυχολογικές αβεβαιότητες [ψυχική οδύνη], καθώς τέτοια πράγματα δε θα σ’ εξυπηρετούν. Παίρνεις μια στροφή, αργή για ορισμένους, που μια μέρα θα θεωρείται σαν η μείζων μεταβολή της ανθρωπότητας στη Γη. Αυτή είναι η αρχή της.

Ας πάμε 100 με 200 χρόνια μπροστά. Ας καθίσουμε μαζί σε μια αίθουσα. Θα φαίνεστε διαφορετικοί. Τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά, αλλά θα βρίσκεστε εδώ, επειδή αυτό κάνετε. [Είναι περιγραφή δική σας από τον Κρύων, στην επόμενη ζωή σας ή παραπέρα]. Μερικές φορές ο Άνθρωπος ρωτάει: «Πόσες ζωές μου έχουν μείνει;» [Χαμόγελο του Κρύων.] Θα έπρεπε καλύτερα να ρωτάς: «Πόσες γήινες ζωές μου έχουν μείνει;» [Μεγαλύτερο χαμόγελο το Κρύων.] Πόσες φορές μπορείτε να το κάνετε αυτό αγαπητοί μου;

Σκοπός του συστήματος είναι ν’ ανεβάσει τη δόνηση του γαλαξία και να περιβάλλεται από πλανήτες που έχουν αναληφθεί κι έχουν περάσει την ενέργεια ο ένας στον άλλο. Σύντομα θα κάνετε το ίδιο για άλλους και, όπως μαντέψατε, θα κάνετε τα ίδια εκεί. Αυτή τη στιγμή αρχίζει η ζωή σε άλλον πλανήτη μακριά από εδώ. Ένα άλλο Σπήλαιο της Δημιουργίας αρχίζει να σχηματίζεται. Προετοιμάζεται για εσάς! [Γέλιο του Κρύων]. Έχετε κουραστεί ακόμα; Αγαπητή οικογένεια, είστε αιώνιοι και υπάρχει ένα υπέροχο σύστημα. Όταν δεν βρίσκεστε εδώ, το καταλαβαίνετε πλήρως και συμμετέχετε χωρίς ερωτήσεις.
Στέκεστε σε σημείο καμπής. Αποχωρήστε από το μέρος αυτό και κατανοήστε τη βαθύτητα της εποχής που διανύετε. Προσέξτε τις αλλαγές στον ουρανό, καθότι σας έχουν προαγγελθεί [ο καιρός]. Μη φοβάστε την αλλαγή μπροστά σας.

Δεν είστε μόνοι.  Και έτσι είναι.
ΚΡΥΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου