Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

ΡΟΔΟΣ



« Κύρια Πύλη Ενθύμησης και Δύναμης»
2-12-12
Ξεκινώντας, θέλω να κάνω ένα βήμα πίσω, στην αρχή της σημερινής ημέρας. Είναι σημαντικό για να κάνουμε ένα καλό βήμα στο μέλλον, να κάνουμε πρώτα ένα βήμα πίσω ευχαριστώντας το παρελθόν. Δεν είναι καλό να πηγαίνουμε στο μέλλον ξεχνώντας το πώς φτάσαμε εκεί...
Οι άγγελοι είναι υπέροχοι δάσκαλοι γιατί μας μαθαίνουν στην πράξη, όχι στην θεωρία. Μας θυμίζουν πώς τα όμορφα της μίας μέρας, οφείλονται στις ευχαριστίες τις προηγουμένης ημέρας. Όταν είμαστε αγνώμονες για το χθες, δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα όμορφο αύριο. Είναι η ευγνωμοσύνη για το χθες που δημιουργεί όλα όσα χρειάζονται για ένα υπέροχο αύριο. Έτσι τώρα ήταν η κατάλληλη ώρα να δοθούν οι ευχαριστίες σε αυτούς που έφτιαξαν το χθες έτσι ώστε σήμερα να ζούμε ένα όμορφο τώρα (Νωρίτερα είχε ευχαριστήσει την Αγγελική τον Νικόλα και τον Ελευθέριο που συνεργάστηκαν για την διοργάνωση της συνάντησης στη Ρόδο).
Γινόμαστε ό,τι γινόμαστε χάρη σε αυτούς με τους οποίους ζυμωνόμαστε. Ισχύει για όλους μας. Αυτοί που είναι γύρω μας είναι θεϊκά κατάλληλα να είναι μαζί μας, γιατί είναι αυτοί που μας έχουν δοθεί για να μας ζυμώσουν. Για να πλαστούμε χάρη σε αυτούς. Δεν πλαθόμαστε επειδή είμαστε ξύπνιοι, ούτε καν επειδή είμαστε πνευματικοί. Πλαθόμαστε σαν μαθητές γιατί δεχόμαστε να μας διδάξουν οι δάσκαλοι που είναι γύρω μας. Οι δάσκαλοι γύρω μας, μας φτιάχνουν, μας δίνουν τα ερεθίσματα που χρειάζεται. Άλλες φορές την αγκαλιά που χρειαζόμαστε, άλλες φορές την σπρωξιά που χρειαζόμαστε, άλλες φορές την γλυκειά κουβέντα και άλλες φορές την σκληρή. Αυτοί που είναι γύρω σας, όπως και αυτοί που είναι γύρω μου, είναι δάσκαλοι μας. Αν μάθουμε να τους αγαπάμε με τα μαθήματα που μας δίνουν κάθε μέρα, τότε δεχόμαστε να γίνουμε αυτό που είμαστε, είναι τόσο απλά τα πράγματα.
Ειλικρινά δεν ξέρω πόσος μεγάλος βαθμός αντιστοιχεί στο άτομο για να καμαρώνει πως το ίδιο έφτιαξε τον εαυτό του, όταν είναι σίγουρο πως είναι όλοι οι υπόλοιποι οι οποίοι μας πλάθουν και μας ζυμώνουν. Ίσως το μόνο που μας αντιστοιχεί να είναι η προθυμία μας να τους αφήσουμε να μας ζυμώσουν. Να μην αντιστεκόμαστε στο ζύμωμα που μας κάνουν. Και να κοιτάμε το ζύμωμα που μας κάνουν, πού μας οδηγεί, τι μας διδάσκει, τι μας ζητά.
Πληροφορίες…..
Όταν ρώτησα την καθοδήγησή μου - μπορείτε να την πείτε ως εσωτερικό δάσκαλο, «Τι τρέχει με αυτό το νησί; Τι γίνεται με την Ρόδο;» το πρώτο που άκουσα ήταν ένα γέλιο! Κατάλαβα ότι για μάλλον ήταν προφανές ότι για κάποιο λόγο πάω στη Ρόδο, και ότι κάτι σημαντικό συμβαίνει, ειδικά επειδή όλως τυχαίως αυτό συμβαίνει μέσα στο τελευταίο μήνα της μετάβασης! Υπάρχει πολύ αγάπη μέσα σ’ αυτά τα γέλια.
Λοιπόν το πρώτο πράγμα που είπαν είναι πως η ενέργεια της Ρόδου συνδέεται με μεγάλες λεωφόρους Θεϊκής δύναμης. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι πρακτικά στέκεστε μέσα ή πάνω σ’ ένα ενεργειακό χώρο ενεργειακό, που θα τον ονόμαζαν «Ο Χώρος της Ενθύμησης».
Η Ρόδος είναι ένα πεδίο που μεταφέρει και διαχέει συχνότητες ενθύμησης. Η ενθύμηση έχει δύναμη ή ανάκτηση δύναμης. Το πεδίο το ονομάζουν «πεδίο χορδών θεϊκής δύναμης» για τους λόγους που θα εξηγηθούν στη συνέχεια. Είναι ένα πεδίο που εάν ζεις μέσα του, είτε θα σε κινήσει να θυμηθείς είτε ν’ αποκοπείς. Είναι ένα πεδίο που σε σπρώχνει, σε ξεβολεύει, όταν ζεις μέσα του. Προσπαθείς να βολευτείς μέσα στην πραγματικότητά σου, προσπαθείς να βολευτείς με τις δουλειές σου, με την οικογένειά σου. Το πεδίο της Ρόδου όλο και σου χαλάει την μαγιά, με αποτέλεσμα ενώ πάς να τα φέρεις στην τέλεια φόρμα, πάντα στο τέλος αυτή η φόρμα να χαλά.
Αυτό λένε ότι είναι το θείο δώρο της επιμονής του πνεύματος για ενθύμηση . Όταν το ζεις εδώ, μπορεί να μην φαίνεται τόσο θείο δώρο, αλλά για την ψυχή και την καρδιά αυτό είναι θείο δώρο. Υπάρχουν αρκετά να ειπωθούν για αυτό θα πάω τρέχοντας, γιατί οι πληροφορίες έχουν αρχίσει και ρέουν γρήγορα.
Μέσα σ’ αυτό το ενεργειακό πεδίο μεταφέρονται μεγάλες χορδές με συχνότητες δύναμης. Τις ονομάζουν «δύναμης» γιατί όταν θυμάσαι και ξέρεις ποιος είσαι, τότε ανακτάς την δύναμη του πεδίου σου. Εκεί όπου υπάρχει μεγάλη συγκέντρωση χορδών δύναμης, συμβαίνει να είναι χώροι, τους οποίους πολλοί θέλουν να τους σφετεριστούν.
Όπου υπάρχει δύναμη, υπάρχουν πολλοί που την θέλουν. Όπου υπάρχει μεγάλη ικανότητα να εξουσιάσεις, να πάρεις τη δύναμη, και να την κάνεις εσύ αυτό που θέλεις, υπάρχουν πολλοί μνηστήρες. Την Πηνελόπη, την θέλουν όλοι. Ας πούμε λοιπόν ότι ενώ η μυθολογία θέλει την Πηνελόπη να είναι στην Ιθάκη, στην πραγματικότητα η Πηνελόπη κάθεται πάνω στη Ρόδο. Φανταστείτε λοιπόν ότι η μνήμη της ψυχής κάθε ανθρώπου φυλάσσεται στο πεδίο της Ρόδου.
Το πεδίο ξεβολεύει όσους συνδέονται μαζί του γιατί αναδεύει μνήμες του εαυτού του. Το πεδίο της Ρόδου δεν ξεχνά ποιοί είμαστε και κρατά συνέχεια την μνήμη των ψυχικών πεδίων. Είναι εύκολο μέσα σε αυτό το πεδίο να ανακτήσεις την εσωτερική σου δύναμη. Οι χώροι δύναμης είναι χώροι παράδοσης, από την οπτική των Αρχαγγέλων. Ειδικά από την οπτική του Μιχαήλ, χώρος δύναμης σημαίνει χώρος παράδοσης.
Ο Μιχαήλ λέει πως ο ίδιος φέρει αυτό το πεδίο γιατί έχει παραδώσει την υπόσταση του στη Δύναμη του Θεού την οποία μεταφέρει. Αυτό το πεδίο συνδέεται με την συχνότητα όπου το άτομο έχει παραδοθεί στην Πηγή και επιτρέπει στην Πηγή να κινηθεί και να λειτουργήσει. Ουσιαστικά η υπόστασή του απλώς υπηρετεί αυτή την Δύναμη. Η προσωπικότητα την υπηρετεί.
Στην Χρυσή εποχή της Λεμουρίας, έγινε το πάντρεμα των ενεργειακών χορδών ανάμεσα στο Γαλαξιακό Κέντρο και στους Δελφούς. Όταν έφτασε η Γαία σε υψηλή συχνότητα συνειδητότητας φυτεύτηκε ένας ενεργειακός κόμβος για την συνειδητότητα. Αυτός ήταν η σύνδεση του Γαλαξιακού Κέντρου με το κέντρο των Δελφών, μέσω της ενέργειας της Ρόδου.
Οι Δελφοί κρατούν την ενέργεια σύνδεσης της ανθρώπινης υπόστασής μας με την πνευματική μας ύπαρξη, ενώ η Ρόδος ήταν η γέφυρα η οποία συνέδεε την ανθρώπινη μνήμη, όσα θα συνέβαιναν στο μέλλον, με αυτά που συνέβησαν στο παρελθόν.
Από την στιγμή που ζούσαμε την Χρυσή εποχή της συνειδητότητας μας, που την ονομάσαμε Λεμούρια μνήμη, σε εκείνο το ΤΩΡΑ , το μέλλον ήταν σε αποκοπή σταδιακά. Το παρελθόν όμως είχε οδηγήσει σε σύνδεση. Αυτό λοιπόν που αποφασίστηκε είναι πως χρειάζεται να συνδεθούν οι ποιότητες, οι συχνότητες, οι χορδές της ενθύμησης των εαυτών μας στη Γαία. Δηλ. ότι η κατάσταση της Λεμούριας συνειδητότητας χρειαζόταν να περάσει στο δικτύωμα και να μείνει σαν ανάμνηση σαν γείωση των εαυτών μας για το μέλλον. Αυτό όμως δεν είχε να κάνει μόνο με την Λεμουρία.
Αυτό ήταν σαν η πνευματική υπόσταση ή οι Άγγελοι από εκεί, να έβαλαν κάπου χρονοκάψουλες μνημών. Αυτές δεν είχαν να κάνουν με έναν χρόνο, είχαν να κάνουν με διαφορετικά σημεία στο χρόνο. Χρονοκάψουλες ενθύμησης. Οι Γήινοι που θα ζούσαν στο μέλλον θα μπορούσαν να ανακτήσουν την ενθύμηση των εαυτών τους. Αυτό είναι η Ρόδος ουσιαστικά. Η ενέργεια της Ρόδου, και αυτό που συνέβη από την ώρα που συνδέθηκαν οι πλευρές:
Ξαφνικά από παντού εμφανίστηκαν μνηστήρες. Εμφανίστηκαν πάρα πολλές φυλές , οι οποίες πέρασαν από αυτό εδώ το χώρο που τώρα στεκόμαστε, πάρα πολλές φυλές, δεν ήταν όλες γήινες, οι περισσότερες είχαν γήινη μορφή αλλά δεν ήταν γήινης προέλευσης, οι οποίες τι ήθελαν; Ήθελαν να αποκτήσουν την κυριότητα στις χρονοκάψουλες.
Φανταστείτε λοιπόν ότι υπάρχουν σπόροι, που κάθε σπόρος είχε ένα κομμάτι με το οποίο θυμάσαι κάτι περισσότερο για σένα. Και κάτι παραπάνω, και αρχίζεις και συνειδητοποιείς ότι δεν είσαι αυτό που σου λένε, δεν ξέρεις μόνο αυτά που σου λένε ότι ξέρεις, ότι δεν έχεις τις ικανότητες μόνο που σου λένε ότι έχεις. Σιγά-σιγά αρχίζεις και θυμάσαι και τι έγινε πριν από σήμερα και τι έγινε πριν από 1000 χρόνια και τι έγινε πριν από 5.000 χρόνια, και σιγά-σιγά ουσιαστικά είσαι ελεύθερος. Είσαι ελεύθερος γιατί η μνήμη σου έχει απελευθερωθεί. Και άρα η πλάνη για αυτά που σε είχαν πείσει να πιστεύεις έχει καταρρεύσει.
Λένε πως κατά την διάρκεια χιλιετιών, πάρα πολλές φυλές, πάρα πολλοί μνηστήρες ήθελαν να πάρουν το δώρο. Τα δώρα για την ακρίβεια. Για την ακρίβεια, ήθελαν να τα πάρουν στην κατοχή τους, ούτως ώστε να ελέγξουν την απελευθέρωση των πληροφοριών. Ή να την ελέγξουν, ή να την ακυρώσουν, ή να την μεταθέσουν στο χρόνο.
Αυτή η συνεχής υπεράσπιση , ασυνείδητη, κάποιων ιερών αρχείων που υπάρχουν στην ενέργεια, είναι αυτό που έχει κάνει τις περισσότερες ψυχές που έχουν ζήσει στην Ρόδο, να ενσαρκώνονται ξανά και ξανά στο ίδιο μέρος. Ασυνείδητα, ή αν θέλετε στο επίπεδο το ψυχικό, οι ψυχές έρχονται σαν φύλακες. Έρχονται με την ενέργεια ενός «πολεμιστή» που διαφυλάσσει. Έρχονται και στυλώνουν τα πόδια στη Γη, μουλαρώνουν και λένε «Δεν πάω πουθενά. Ενοχλώ δεν ενοχλώ εγώ εδώ θα μείνω. Θα στρωθώ, θα κάτσω και δεν πάω πουθενά αλλού».
Αυτό είναι μια ψυχική στάση, είναι ο τρόπος που ψυχικά συνδέονται οι ενσαρκωμένες ψυχές με τις ενέργειες της Ρόδου. Δεν καταλαβαίνουν τι ακριβώς συμβαίνει, όμως έχουν ένα πείσμα, στο ότι «Εγώ εδώ είμαι και εδώ θα μείνω και δεν θα μετακινηθώ». Έχουν μια βαθύτερη, περίεργη, ανεξήγητη αποφασιστικότητα, ότι εδώ είναι το μέρος τους, εδώ είναι ο χώρος τους. Το νοιώθουν ότι εδώ είναι ο χώρος που χρειάζεται να φυλάξουν και λίγο- πολύ όσοι ζουν εδώ σαν να φυλάνε Θερμοπύλες.
Φυλάνε τον κρίκο που συνδέει την μνήμη του ποιοι είμαστε με το ποιοί είμαστε τώρα. Φυλάνε όλα τα ενδιάμεσα στάδια ανάκτησης των εαυτών μας. Αυτό παλαιότερα πριν από περίπου 50.000 χρόνια, και τώρα ακόμα ένας ενορατικός, μπορεί να το δει στο ενεργειακό πεδίο της Ρόδου.
Το ενεργειακό πεδίο της Ρόδου δεν έχει ένα συνηθισμένο σχήμα. Δεν είναι στρογγυλό, δεν είναι οβάλ, δεν είναι ιερά εξάγωνα , οκτάγωνα. Υπάρχουν όλα αυτά, αλλά δεν είναι αυτό το πεδίο.
Το πεδίο έχει την μορφή ενός κυλίνδρου, με στρογγυλεμένες τις άκρες του.
Έχει το σχήμα και το μέγεθος μιας μεγάλης κάψουλας, μόνο που δεν έχει ένωση στη μέση, όπως έχουν οι κάψουλες στη Γη. Φανταστείτε λοιπόν πως δεν υπάρχει αυτό το νησί. Υπάρχει μία ημιδιάφανη κάψουλα. Η μισή μπαίνει στη Γη, και η μισή είναι πάνω από την επιφάνεια της Γης. Στους Δελφούς υπάρχει ένας εξαγωνικός μακρύς κύλινδρος, ο μισός στη Γη και προεξέχει ο άλλος μισός, που κρατά και συνδέει τις πολικότητες. Γι’ αυτό οι άκρες του είναι αιχμηρές. Στην Ρόδο συμβαίνει ακριβώς το ανάποδο: οι απολήξεις του κυλίνδρου της ενθύμησης είναι στρογγυλεμένες. Αυτό τι κάνει; Αυτό επιτρέπει να περνούν μέσα στον κύλινδρο πιο εύκολα οι ποιότητες και οι ενέργειες. Δεν είναι σαν ακτίνα λέιζερ, όπως είναι των Δελφών η ενέργεια. Η ενέργεια του Κυλίνδρου της Ρόδου θυμίζει την ροή όπως βγαίνει από την κορυφή του κεφαλιού, που είναι σαν σιντριβάνι - και όχι σαν διακτινισμένη ενέργεια που στοχεύει σε συγκεκριμένο σημείο.
Η ενέργεια λοιπόν του Κυλίνδρου της Ενθύμησης έχει ποιότητες παράδοσης, δηλαδή ποιότητες όχι «στοχεύω κάπου» αλλά «αφήνομαι κάπου». Με ποιότητες όχι «κυνηγάω κάτι», αλλά «επιτρέπω σε κάτι να έρθει σε μένα». Με ποιότητες όχι «Αφού θέλω θα συμβεί» αλλά «αφού η καρδιά μου το θέλει αυτό να γίνει».
Το πεδίο λοιπόν της Ρόδου, με γεωμετρικούς όρους, είναι το Ιερό Οκτάγωνο της μήτρας. Είναι μία αναπαραγωγή, ας το πούμε έτσι, μια κοσμική αναπαραγωγή του οκταγώνου της Μήτρας του Γαλαξία μας. Είναι ένα πανομοιότυπο της μήτρας στο κέντρο του Γαλαξίας μας. Και η δομή αυτού του οκταγώνου, είναι η δομή η οποία για την Γη είναι η δομή μέσα από την οποία μπορούν να απελευθερωθούν, να δοθούν οι πληροφορίες και η ανάκτηση .
Η ενέργεια γύρω από τον κύλινδρο έχει δεχθεί πολλές στρεβλώσεις. Καθένας που πέρναγε από την Ρόδο, έβαζε και μια δική του αφίσα γύρω από τον κύλινδρο! Φανταστείτε μια κολώνα, στην οποία όποιος περνά, κολλά και μια αφίσα, και διατυμπανίζει πως αυτό που γράφει η δική του αφίσα είναι αυτό που η κολώνα «λέει».
Φανταστείτε λοιπόν φυλές, διάφορες, να περνούν από τον χώρο αυτό, και καθεμία να κολλά μια μεγάλη αφίσα που να λέει «αυτό είναι η αλήθεια». Μετά, έρχεται ο επόμενος, λέει «όχι εκείνο είναι η αλήθεια». Έρχεται ο μεθεπόμενος λέει «όχι το άλλο είναι η αλήθεια». Και κανένας δεν έχει πει την αλήθεια. Ο Μιχαήλ λέει πως, εάν έλεγαν την αλήθεια δεν θα χρειαζόταν να κολλήσουν αφίσες! Πρέπει να υποψιάζεστε ότι όποιος θέλει να κολλήσει αφίσες, διαφημίζει κάτι που πουλιέται.
Η αλήθεια όμως είναι κάτι το οποίο δεν πωλείται, ούτε στο Γαλαξία , ούτε στο Σύμπαν.
Άρα, όσες αφίσες έχουν μπει, εσείς και όλοι οι Έλληνες να τις κατεβάσετε, να τις σχίσετε και να τις πετάξετε. Γιατί όλοι αυτοί οι οποίοι μεσολάβησαν ήταν όλοι σφετεριστές μίας μνήμης. Ο καθένας ήθελε να θυμηθείτε με τα μέτρα και τα σταθμά που τον ίδιον βόλευαν. Που θα του έδιναν ενέργεια. Αν ήταν Χριστιανός, ήθελε να θυμηθείτε ότι είστε Χριστιανοί, και ό,τι βολεύει έναν χριστιανό. Αν ήταν Τούρκος, ήθελε να θυμηθείτε ό,τι βολεύει ένα Τούρκο. Αν ήταν Κέλτης, ήθελε να θυμηθείτε ό,τι βολεύει έναν Κέλτη, αν ήταν Ενετός, αν ήτανε Δρακόντειος, αν ερχόταν από ερπετοειδείς πολιτισμούς έκοβε και έραβε τα δεδομένα και τις πληροφορίες, ακόμα και τους ναούς στα δικά του μέτρα και σταθμά.
Αυτό λίγο πολύ σημαίνει πως δεν είναι καλή ιδέα να στηρίζεστε στις ιστορικές καταγραφές, για το ποιος έκανε καλό, πόσο καλό έκανε και τι καλό έκανε. Για την ακρίβεια αν υπάρχει μια παρότρυνση σήμερα να δοθεί, παρότρυνση είναι , βάλτε ερωτηματικό σε όλες τις ιστορικές καταγραφές.
Αρχίστε να αναρωτιέστε ειδικά για αυτό το χώρο :
Γιατί τόσο πολύ ενδιαφέρον για το νησί; Αν δεν ήταν πραγματικά η Ιθάκη, αν δεν υπήρχε εδώ κάτι πολύτιμο, γιατί τόσο ενδιαφέρον; Γιατί τόσοι να θέλουν να το παντρευτούν, γιατί τόσοι να θέλουν να έχουν ένα μερίδιο του, γιατί τόσοι μνηστήρες, γιατί κάθε ένας είχε μια δική του εκδοχή της ιστορίας; Ποιος τελικά υπηρετούσε το καλό των ψυχών και όχι των προσωπικοτήτων; Ποιος ήρθε εδώ υπηρετώντας το καλό της Αλήθειας, της ίδιας της Αλήθειας, και όχι το καλό των δικών του συμφερόντων; ΚΑΝΕΝΑΣ.
Δεν έχει περάσει κανένας από αυτό το χώρο, μέχρι σήμερα, μέχρι αυτή τη στιγμή ο οποίος να υπηρέτησε την αλήθεια! Όλοι είχαν στο πίσω μέρος του Νου τους κάποιες δικές τους ατζέντες και κάποια δικά τους συμφέροντα. Εσείς που ζείτε στην Ρόδο πρέπει να είστε επάγρυπνοι για τον Νου σας. Αυτό σημαίνει, πρέπει να μπορείτε να ξεγλιστράτε από τα αγκίστρια της λογικής. Η ανάκτηση μιας ενθύμησης για εσάς που ζείτε εδώ είναι πολύ εύκολη, εάν δεν μαγκώσει στα άπειρα αγκίστρια της λογικής που έχουν σπείρει ανά τις χιλιετίες πολλοί άλλοι -πριν από σας για σας.
Ο ρόλος που σας αντιστοιχεί μέσα σε αυτή την αλλαγή, είναι ο ρόλος της ευφυούς καρδιάς. Είστε η ευφυής καρδιά. Εκπροσωπείτε τις ποιότητες της ευφυΐας της καρδιάς. Αυτό σημαίνει ότι έχετε την ικανότητα να διακρίνετε και ν’ αναγνωρίζετε τα αγκίστρια του Νου, τις τάσεις του Νου. Οι προηγούμενοι έχουν ποντάρει σε αυτές τις τάσεις ως αδυναμίες σας.
Έχουν ποντάρει ότι π.χ. θα δείτε αυτό το βιβλίο και θα κολλήσετε, θα δείτε ένα άλλο και θα κολλήσετε, θα δείτε ένα τρίτο. Το λέμε βιβλίο, αλλά αναφερόμαστε σε πληροφορίες. Και θα μαγνητιστείτε, θα κολλήσετε. Θέλετε να μάθετε γι’ αυτό, θέλετε να μάθετε για το άλλο, - έτσι δεν θα φτάσετε ποτέ να ανακτήσετε τις πραγματικές μνήμες των εαυτών σας.
Οι αληθινές αναμνήσεις θα αρχίσουν σταδιακά να έρχονται στην επιφάνεια. Αληθινές μνήμες. Η αληθινή ιστορία θα αρχίσει να έρχεται στην επιφάνεια. Και πολλά ονοματεπώνυμα θα αλλάξουν γιατί δεν έλεγαν τίποτα από τα πραγματικά δεδομένα. Ο ρόλος σας είναι να είστε φύλακες της ευφυούς καρδιάς.
Αν αναρωτιέστε τι σχέση έχει αυτό με την ενέργεια του Μιχαήλ και του Απόλλωνα, και τι σχέση ο Απόλλωνας και ο Μιχαήλ με αυτή την ενέργεια, η απάντηση είναι πολύ απλή:
Ο Απόλλωνας στην σύνδεσή του με την Ρόδο είναι αυτός που μεταφέρει την αρχέγονη μνήμη της ταυτότητας του Εαυτού σας. Μεταφέρει την ταυτότητα σας ως ταυτότητα φωτός. Την πραγματική σας ταυτότητα.
Ο Μιχαήλ μεταφέρει την δύναμη ανάκτησης της μνήμης αυτής. Το νησί αυτό, αν θέλετε ο κύλινδρος αυτός, η ενέργεια αυτή, εκφράζεται από τον Μιχαήλ κυρίως, γιατί ο Μιχαήλ είναι η εξωτερική εκδήλωση της ανάρτησης της πραγματική σας ταυτότητας. Ο Απόλλωνας είναι η αποθηκευμένη μνήμη του φωτός από το οποίο γεννιέστε και του φωτός το οποίο είστε.
Η ενέργεια του Μιχαήλ δεν έχει να κάνει με τα ξίφη, δεν έχει να κάνει με μία δύναμη που επιβάλλεται δια του ξίφους. Αντίθετα, έχει να κάνει με μια ενέργεια και μία αντίληψη, όπου ο Μιχαήλ γνωρίζει την πηγή, το φως, και είναι το μέρος των εαυτών σας που έχει επίγνωση της δύναμης της αγάπης. Αυτή είναι η επίγνωση της πραγματικής του Δύναμης, η οποία έρχεται σε σας, και εσείς την ερμηνεύετε ότι ο Μιχαήλ είναι η ισχυρότερη δύναμη προστασίας. Φυσικά, γιατί ο Μιχαήλ είναι ο χώρος που έχει παραδοθεί η δύναμη στην αγάπη. Η Αγάπη είναι η μεγαλύτερη δύναμη για να σε προστατέψει.
Είναι πιο εύκολο να κατανοηθεί εάν πούμε ότι ο Μιχαήλ εκφράζει την Θεική δύναμη. Ωραία. Αυτό σημαίνει πως εκφράζει την επιθυμία της καρδιάς. Γίνεται πιο εύκολα κατανοητό το ότι η ενέργεια του Απόλλωνα είναι η ενέργεια του Αληθινού φωτός. Ωραία. Αλλά αυτό μέσα στην πραγματικότητά σας είναι η ενέργεια της αληθινής σας υπόστασης. Δεν είναι αφηρημένες έννοιες, είναι πολύ συγκεκριμένες έννοιες.
Για την ενέργεια της ενθύμησης παλεύουν όλοι οι μνηστήρες, και πολεμούν με όλα τα μέρη των εαυτών σας, τα οποία ενθυμούνται ακόμα. Ενθυμούνται από πού έρχεται η δύναμη, και για ποιο λόγο υπάρχει η δύναμη. Η δύναμη αυτή έρχεται από την Αγάπη και υπάρχει για τη διατήρηση της αλήθειας της ταυτότητας του είναι. Αυτός είναι ο μόνος λόγος.
Είστε λοιπόν οι ιδιότυποι φύλακες της ευφυΐας της καρδιάς. Αυτή είναι μια εποχή και μία ιστορική περίοδος όπου ανακτάτε την υπόσταση των εαυτών σας μέσα την ύλη και αυτό σημαίνει ότι θα ανακτήσετε και την πραγματική ιστορία μέσα στην ύλη. Αν λοιπόν τώρα βρίσκεστε στην αρχή για την πλήρη ενθύμηση, αυτό σημαίνει πως όλα όσα χρησιμοποιήσατε μέχρι τώρα, προφανώς δεν ήταν η πλήρης ενθύμηση. Αυτό επίσης σημαίνει πως όλα τα κομμάτια που κάποιοι διακήρυξαν ως αυθεντικά, θα τεθούν υπό αμφισβήτηση. Αν ήταν όντως αυτές οι ιστορίες αληθινές, τότε η ενθύμηση θα είχε συμβεί πολύ νωρίτερα.
Όταν οι κάψουλες μνήμης απελευθερώνονται και οι αληθινές ιστορίες έρχονται στο φως, το ον αυτομάτως ανακτά μέρη του εαυτού του. Γιατί δεν έχουν ανακτηθεί; Γιατί υπάρχει πολύ ψέμα κάτω από το χαλί, κάτω από τα ωραία κεντητά χαλιά που έχουν στρωθεί πάνω στη Γη. Θέλατε το ταξίδι να είναι περιπετειώδες , θέλατε να έχει πολύ αγωνία, θέλατε να έχετε πολλές συνομωσίες, θέλατε να έχει ενδιαφέρον, να εξιτάρει τα μύχια των εαυτών σας γιατί στοιχηματίζατε πως ενάντια σε κάθε πιθανότητα, με ψεύτικα σχέδια, ψεύτικα χρώματα, εσείς θα θυμόσασταν. Και θα κάνατε την ανάκτηση.
Αυτό ακούγεται απλό και όμορφο, όμως είναι η ιστορία κάποιων χιλιετιών εμπειριών. Από εδώ και πέρα, θα ακουστεί και άλλες φορές ότι υπάρχουν Πύλες Ενθύμησης μέσα στο δικτύωμα της Γης που κρατούν τις μνήμες, όχι μόνο της μνήμες των ανθρώπινων εμπειριών, αλλά και τις μνήμες που ενώνουν τις εμπειρίες με την πνευματική διάσταση του εαυτού σας. Αυτές οι μνήμες δεν έχουν να κάνουν μόνο με το ποιοι είστε. Έχουν να κάνουν και με το τι έχει συμβεί πραγματικά, ποια είναι η πραγματική σας ιστορία, και τι έχει μεσολαβήσει. Αυτές οι μνήμες είναι ουσιώδεις για να σας ενώσουν με τον πνευματικό σας εαυτό μέσα στο σώμα, αλλά και για να αναδυθεί μέσα στην βιολογία η αληθινή ενθύμηση της ιστορίας του χρόνου που σας οδήγησε εδώ.
Ο λόγος που δεν είχε ακουστεί νωρίτερα αυτό, ήταν γιατί η Πύλη της ενθύμησης ή οι χορδές της δύναμης συνδέονται με τον κρυσταλλικό σχηματισμό του Αιγαίου. Για όσους δεν γνωρίζετε, υπάρχει ένας μεγάλος κρυσταλλικός ενεργειακός σχηματισμός κατά μήκος του Αιγαίου. Αυτός ο ενεργειακός κρυσταλλικός σχηματισμός είναι ένα τεράστιο πεδίο μνημών και πληροφοριών. Η μεγάλη χρονοκάψουλα όλων των χρονοκαψουλών συνδέεται με αυτό το πεδίο. Αυτός που έχει την εξουσία πάνω στο Κύλινδρο της Ρόδου, έχει άμεση πρόσβαση στον κρύσταλλο του Αιγαίου.
Η Πύλη λοιπόν είναι κυριολεκτικά Πύλη προς την από δω πλευρά και στην από εκεί πλευρά.
Ο λόγος που δεν ακούστηκαν αυτά νωρίτερα είναι γιατί μόνον ένας αφελής θα έλεγε αυτές τις πληροφορίες νωρίτερα, χωρίς να λάβει υπόψη του το πώς θα χρησιμοποιηθούν.
Σας έχει ειπωθεί, πως ο Δημιουργός κρατά πάντα ένα ατού κρυμμένο κάτω από το μανίκι του. Ο Κύλινδρος ή η Πύλη της ενθύμησης ήταν ένα ατού, ένα κρυμμένο χαρτί στα χέρια των Δημιουργών, το οποίο στο πλήρωμα του χρόνου θα εμφανιζόταν. Χωρίς καν να έχει διαδοθεί ή μεταδοθεί η πληροφορία, ήδη υπήρχαν πολλές κακόβουλες οντότητες και βαριά πεδία, τα οποία με κάθε τρόπο προσπαθούσαν να αποκτήσουν πρόσβαση, σύνδεση και νομή των ενεργειών που ρέουν γύρω από το νησί, αλλά δεν έχουν να κάνουν μόνο με το νησί…
Για την ακρίβεια, αυτή η Πύλη ενθύμησης συνδέει την αλήθεια του Ιησού, την αλήθεια της σποράς του Ιησού με την ανάδυση αυτής της αλήθειας στο κέντρο της καρδιάς σας. Άρα είναι η διαδικασία αφύπνισης , ανάδυσης του Χριστικού πεδίου εσωτερικά μέσα σε κάθε όν. Αυτή η Πύλη χρησιμοποιείται ουσιαστικά γι αυτό: Για να μπορέσει να ανθίσει ο σπόρος της μνήμης και της αλήθειας μέσα στο κέντρο της καρδιάς του βιολογικού όντος. Αυτό είναι ουσιαστικά το ίδιο πράγμα που ακούσατε νωρίτερα, απλώς το τοποθετούμε με άλλα λόγια. Ας το πούμε λοιπόν αλλιώς: είναι ο κρίκος που ενώνει τον Ιησού μέσα στο νου σας, την αγάπη μέσα στο νου σας, με την δύναμη σας να την κάνετε πραγματικότητα.
Ο ενεργειακός Κρυσταλλικός σχηματισμός, είναι ένα δώρο, που ενώνει την Γαία με τα αρχεία του Γαλαξία μας. ..πάρα πολλών πολιτισμών, περιέχει πληροφορίες που μόνο από το κέντρο του Γαλαξία θα μπορούσαμε να πάρουμε, να κάνουμε download (κατέβασμα αρχείων) μέσα στο σύστημά μας.
Το γεγονός ότι η ενέργεια του κρυσταλλικού αυτού σχηματισμού έχει αρχίσει και ρέει πιο ελεύθερα, είναι σαν ο Απόλλωνας να επιστρέφει και να δηλώνει ότι εδώ είναι το Βασίλειό του, και κανένας άλλος δεν θα κάνει κουμάντο σε αυτό, και επειδή είναι το Βασίλειό του, η εντολή του είναι πως το Φως, οι πληροφορίες και οι ενθυμήσεις, θα είναι ελεύθερες. Όποιο ον θα θέλει να ενθυμηθεί, θα μπορεί εύκολα να ενθυμηθεί.
Και αυτό είναι εντυπωσιακό comeback που κάνει ο Θεός του Φωτός στη Γη. Την δήλωση αυτή που ακούσατε, την είχε κάνει ο ίδιος ο Απόλλωνας - μέρος του μεγάλου Νου του σύμπαντος, στην Δήλο. Είχε βρεθεί στη Δήλο πάνω σε ένα ναό που ήταν αφιερωμένος στον ίδιο, και εκεί αξίωσε όλον τον χώρο που ονομάζεται Ελλαδικός. Αξίωσε όλον αυτόν τον χώρο ως δικό του. Το Φως αξίωνε τον χώρο για εκείνον.
Αυτό το Φως είναι συγκεκριμένο ποιοτικά. Είναι η ελευθερία του να μπορείς να βρεις τον εαυτό σου, να σκεφτείς, να μην βομβαρδίζεσαι από ψεύτικες ιδέες, ψεύτικες μνήμες, ψεύτικες εντυπώσεις , παραπλανητικά στοιχεία. Όταν ζεις κάτω από αυτήν την κατάσταση δεν έχεις ελευθερία. Ζεις σε μια ιδιότυπη πλύση εγκεφάλου, όπου νομίζεις ότι μπορείς να σκεφτείς καλά και καθαρά, αλλά στην πραγματικότητα σκέφτεσαι με ψεύτικα δεδομένα. Και άρα η εγγενής σου ελευθερία μπαίνει συνέχεια σε ανελεύθερες διαδρομές. Αυτός είναι ο λόγος που επί χιλιετίες η ανθρωπότητα δεν μπορούσε να βρει την πόρτα που έβγαινε έξω από το παιχνίδι. Τώρα έχετε ανοίξει αυτήν την πόρτα που σας βγάζει έξω από το παιχνίδι και είστε ζωντανές κάψουλες αληθινών μνημών.
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ- ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
ΕΡΩΤΗΣΗ: Κάποιος ρωτούσε σχετικά με μια έρευνα που κάνει εδώ και 15 χρόνια, και για τον Αρχάγγελο Μιχαήλ, ένας ναός πάω από την Σύρο….(δεν ακούγεται καλά).
Απάντηση: Αυτό που Θ’ ακούσετε είναι η συνέχεια όσων ακούστηκαν μέχρι τώρα. Οι μνήμες και οι πληροφορίες ήταν πάντα εδώ. Όσοι κατάφεραν να πάνε πέρα από τα λογικά στεγανά, και την βολή των δεδομένων, έκαναν επαφή με αυτές τις πληροφορίες. Απλώς, τότε ήταν εποχές που αν διέδιαν τις πληροφορίες θα φαίνονταν από γελοίοι έως επικίνδυνοι. Και θα ήταν σε ένα βαθμό επικίνδυνο, γιατί δεν θα υπήρχαν αρκετές ενέργειες για προστασία. Είναι η συλλογική αφύπνιση η οποία δίδει προστασία για να βγουν στο φως οι πληροφορίες.
Αυτό που συμβαίνει στα αστρικά επίπεδα σε σχέση με το ναό, με τον κύλινδρο του Μιχαήλ και της Ενθύμησης δεν επηρεάζει καθόλου τις εσωτερικές ποιότητες του Κυλίνδρου και του Ναού. Μπορεί γύρω από το ναό να έχουν βεντουζώσει χταπόδια και αράχνες και να πουλάνε σαν σκλαβοπάζαρο τα καλά τους, αλλά αυτό δεν επηρεάζει καθόλου τις εσωτερικές συχνότητες, τις ποιότητες και την ενέργεια του Ναού και του Κυλίνδρου. Μπορεί να δυσκολεύει το αιθερικό προσκύνημα στο Ναό, δηλαδή την πρόσβαση στο εσωτερικό του, στην άντληση πληροφοριών. Όμως, αυτό είναι ένα διαφορετικό κεφάλαιο από το αν η ενέργεια είναι αμιγής και καθαρή.
Μπορεί να μετρηθεί η ηλεκτρομαγνητική δύναμη του πεδίου για το οποίο μιλάμε, γιατί όλες οι ενέργειες από όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης έχουν μία κατεύθυνση η οποία στρέφεται προς αυτό το σημείο. Παράδειγμα: Ας πούμε ότι κάποιος έχει μία σωματική ασθένεια, και αυτή συμπορεύεται με μια διαδικασία αφύπνισης μέσα του. Επειδή αρρώστησε, αρχίζει και διαβάζει. Επειδή διαβάζει, αρχίζει να διψά να καταλάβει περισσότερο. Αυτό τον οδήγησε σε ακόμα μεγαλύτερη αφύπνιση ώστε να συμπεριλάβει στην ιατρική αρωγή και ενεργειακή. Κάποια στιγμή αποφασίζει να κάνει ένα προσκύνημα σε ένα μέρος της Γης, στον Ναό του Μιχαήλ, εδώ. Θα οδηγηθεί εδώ γιατί είναι οι διαδρομές των χορδών αυτές. Οι χορδές δεν αλλάζουν. Ο χώρος όπου συμβαίνει η ενθύμηση είναι πολύ συγκεκριμένος.
Να το πούμε αλλιώς. Δεν μπορείς να φτάσεις να έχεις κυριότητα της ροής του ζωτικού σου πεδίου, αν δεν έχεις πάει ποτέ στους Δελφούς. Αυτό είναι πολύ προκλητικό που λέμε. Αυτό σημαίνει ότι, όποιος ζει στη Γη, και δεν αισθάνθηκε ότι πρέπει να περάσει από τους Δελφούς, δεν έχει κυριότητα του ζωτικού του πεδίου. Και όμως είναι έτσι. Άβολο ναι. Δυσάρεστο μπορεί , αλλά αληθινό!
Γιατί δεν ανακτάς, χωρίς σύνδεση. Και ναι μεν η ενέργεια δεν έχει να κάνει με τόπους ουσιαστικά, αλλά έχει να κάνει με το πού υπάρχει η κατάλληλη πύκνωση ενέργειας. Δεν αφορά τις ονομασίες, αλλά τα σημεία όπου το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο έχει την συχνότητα που χρειάζεται κάποιος. Δεν είναι τυχαίο ότι φωτισμένοι έχουν περάσει από τους Δελφούς - δεν πέρασαν απλώς σαν τουρίστες, πέρασαν γιατί κατανοούσαν ότι αν δεν συνδέονταν, δεν θα μπορούσαν να κάνουν την ανάκτηση που ήθελαν.
Αναρωτιέστε «Πέρασε ο Ιησούς από τους Δελφούς;» και θα απαντήσουμε «Φυσικά».
Αναρωτιέστε «Πέρασε ο Ιησούς από τη Ρόδο;» και θα απαντήσουμε «Φυσικά».
Αναρωτιέστε «Πέρασε ο Ιησούς από την Δήλο;» και θα σας απαντήσουμε «Φυσικά».
Θα αναρωτηθείτε γιατί κανένα οδοιπορικό του Ιησού δεν το γράφει; (δεν ακούγεται…) είναι πιο ενδιαφέρον όταν εσείς διαλογίζεστε σ ένα τόπο και ξαφνικά νοιώσετε ότι ήταν εκεί η παρουσία του, ότι βρέθηκε εκεί αυτή η οντότητα, οι σπόροι αυτής της συχνότητας. Όταν νοιώσετε ότι έχουν κάνει μια διαδρομή που συνδέει το ανθρώπινο με το φωτισμένο πάνω στη Γη και έχουν αφήσει τους σπόρους της διαδρομής ως παρακαταθήκη πίσω τους.
Πέρασε ο Όσσο από τους Δελφούς; «Φυσικά». Και πολλοί άλλοι είτε γνωστοί σας, είτε άγνωστοί σας. Όπου υπάρχει αλήθεια, υπάρχει αλήθεια. Και όπου υπάρχει αλήθεια, υπάρχει φαγωμάρα, γιατί εκεί που υπάρχει η αλήθεια, υπάρχει δύναμη. Όσοι ζουν στους υλικούς κόσμους κυρίως στοχεύουν στην δύναμη. Οπότε θέλουν να αποκτήσουν νομή της ενέργειας.
Είναι ενδιαφέρον ότι έφτασε το 2012 για να ακούσετε αυτό:
Οι σκοτεινές δυνάμεις είναι αυτές που δεν θέλουν ούτε αλληλεγγύη, ούτε αγάπη, ούτε ειρήνη, αλλά θέλουν απλώς δύναμη και χρήμα και ωραία σπίτια, θέλουν να έχουν τον πλανήτη για χωράφι τους, να τον καλλιεργούν, να τον κάνουν ό,τι θέλουν. Αυτές οι δυνάμεις πάντα διατείνονταν – έτσι διαβάζετε στα βιβλία πώς το κακό νίκησε το καλό. Θα έπρεπε να σας προβληματίσει, γιατί τα βιβλία της ιστορίας σας και όλα τα βιβλία της ανθρωπότητας παντού δείχνουν το πώς το κακό είχε μεγαλύτερη δύναμη και κέρδισε, κουκούλωσε, καπάκωσε και εξαφάνισε το καλό. Γίνεται να μην είναι μεθοδευμένο αυτό?
Όλος ο πλανήτης ακολουθεί το θεϊκό σχέδιο, όλος ο Γαλαξίας ακολουθεί το θεϊκό σχέδιο, εκτός από τη Γη (!!!), όπου αυτοί που την νέμονται είναι τόσο έξυπνοι, που καταφέρνουν και υπερσκελίζουν το θεϊκό σχέδιο(!), και δικά τους σχέδια κερδίζουν ενώ το θεϊκό σχέδιο μπαίνει σε δεύτερη μοίρα (!!). Φανταστείτε όταν όλα τα βιβλία σας, σας λένε την ίδια μόνο ιστορία… πως το κακό κερδίζει το καλό.
Αν πιστεύετε πως το σχέδιο το θεϊκό εξελίσσεται τέλεια, γιατί εξελίσσεται είτε το πιστεύετε είτε όχι, αν λοιπόν θέλετε να πιστεύετε ότι τα πράγματα κινούνται με σοφία, με αγάπη και έχουν σκοπό και οδηγούν κάπου, τότε δεν γίνεται να πιστεύετε αυτά που γράφουν τα βιβλία σας. Τότε πρέπει να πονηρευτείτε. Τότε πρέπει να αναρωτηθείτε πως γίνεται και όλες οι ιστορίες της γαίας έχουν ένα τέλος που δεν ενδυναμώνει το φως μέσα μας, που συνέχεια ξανά και ξανά λέει πως το καλό θα χάσει από το κακό, πως είναι μοιραίο το κακό να κερδίζει…
Όλος ο Γαλαξίας ακολουθεί το θεϊκό σχέδιο, αλλά η Γη όχι! Η Γη είναι ένα πολύ ιδιαίτερος πλανήτης που καταφέρνει να βγαίνει έξω από το θεϊκό νου και να κάνει δικά του σχέδια! Ψυλλιαστείτε λοιπόν τις ιστορίες της ιστορίας σας, αναρωτηθείτε γιατί η ιστορία σας είναι μια συνεχής διήγηση όπου το κακό, κερδίζει τα καλό. Και αναρωτηθείτε ποιόν εξυπηρετεί αυτή η συνεχής επανάληψη, αυτό το συνεχές πρόγραμμα, που περνάει μέσα στο δικό σας ψυχισμό.
Μήπως εξυπηρετεί εκείνα τα μέρη των εαυτών σας που λένε «είναι μεγάλο ρίσκο να εμπιστευτούμε την καρδιά μας», « είναι μεγάλο ρίσκο να εμπιστευτούμε το καλό, γιατί όσοι το εμπιστεύτηκαν, δεν είχαν καλό τέλος»! «Διάβασα την ιστορία, μάλλον καλύτερα να κάτσω στα αυγά μου. Δεν πειράζει, δυστυχισμένος- δυστυχισμένος, αλλά ασφαλής μες τη δυστυχία μου. Αφού ούτως ή άλλως και οι άλλοι δεν έκαναν δεν κατάφεραν τίποτα, ό,τι και αν έκαναν γκρεμίστηκε στο τέλος».
Η απάντηση σε αυτό είναι πως όταν θα έχουν γκρεμιστεί όλες οι πολυκατοικίες της Γης και οι Ουρανοξύστες, όταν όλα τα υλικά συμφέροντα θα έχουν ισοπεδωθεί, και αυτό λίγο πολύ ήδη συμβαίνει, τότε τα μόνα που θα έχουν μείνει όρθια θα είναι οι ακροπόλεις του Απόλλωνα παντού, θα είναι οι Πυραμίδες του Φωτός παντού. Είναι απίστευτο ψέμα και απίστευτη πλάνη να θεωρείτε πως το κακό έχει καταφέρει να υπερσκελίζει το καλό. Το κακό αναλώνεται και εξαφανίζεται σε κάθε ιστορική περίοδο. Μένει όρθιο μόνο αυτό που είναι όμορφο.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Αυτή η Πύλη της ενθύμησης τι σχέση έχει με τα Ακασικά αρχεία….
Απάντηση: Η Πύλη της ενθύμησης είναι μια είσοδος από την οποία μπαίνεις στα Ακασικά αρχεία. Δεν είναι η μόνη. Είναι ΜΙΑ. Η Πύλη της ενθύμησης είναι ένα φλασάκι, σαν αυτά που βάζουμε στα κομπιούτερ μας. Η κεντρική μνήμη είναι αλλού, αλλά εδώ υπάρχει ένα φλασάκι, που έχει μέσα τα αρχεία. Το καταλαβαίνετε αυτό; Δεν είναι τα ίδια τα αρχεία , αλλά είναι ένα φλασάκι, που έχει τα αρχεία. Είναι μία ζωντανή αναπαραγωγή. Δεν είναι πλήρως interactive, διαδραστικό, με την έννοια ότι μπορείς να συνδεθείς, να αντλήσεις τις πληροφορίες που σου χρειάζονται, αλλά δεν μπορείς να αλλάξεις τα δεδομένα.
Η επόμενη ερώτηση θα ήταν:
«Γιατί μπορεί κάποιος να μπει στα Ακασικά Αρχεία και να αλλάξει τα δεδομένα;» Κα ι η απάντηση είναι ΝΑΙ γίνεται και συμβαίνει για όλους. Όταν συμβαίνει ένα μεγάλο άλμα μέσα στην συνειδητότητα μιας ψυχής, αυτό το άλμα συνιστά αλλαγή στα Ακασικά Αρχεία. Όλες οι ζωές καταγράφονται και μπορείς να βρεις όλες τις μνήμες σου. Εντούτοις, όσο πιο κοντά βρίσκεσαι στην φώτιση, την επίγνωση ή την ανάκτηση του Εαυτού σου, τόσο αυτές οι πληροφορίες των ιστοριών σου αρχίζουν να σβήνονται.
Οι πληροφορίες των Ακασικών αυξάνουν όσο είσαι στην αναζήτηση για να βρεις ποιος είσαι. Από την ώρα που αρχίσεις να επιστρέφεις, να θυμάσαι, να ξαναγίνεσαι αυτό που είσαι, οι πληροφορίες αρχίζουν να σβήνονται γιατί δεν χρειάζονται. Σου χρειάζονται μόνο όσο βρίσκεσαι στο ταξίδι.
Μια μεγάλη αλλαγή λοιπόν συνειδησιακή στην καθημερινότητά σας, μια εμπειρία ένωσης, σημαίνει ότι μέσω του Κυλίνδρου της Ενθύμησης γίνεται μεταφορά και μεταφόρτωση των καινούργιων πληροφοριών στα κεντρικά Αρχεία. Αυτό σημαίνει σβήσιμο πληροφοριών από την κεντρική μνήμη ή λιγότερα πράγματα σ’ αυτό που εσείς ονομάζεται ασυνείδητο. Το ασυνείδητο έχει λιγότερη σαβούρα, και αυτό φτάνει κάποια στιγμή στην κατάσταση φώτισης. Το ασυνείδητο με το συνειδητό ενώνονται, γιατί το ασυνείδητο έχει αδειάσει.
ΕΡΩΤΗΣΗ. Αν δεν έχεις κάνει συνειδησιακή αλλαγή και σε βοηθά κάποιος άλλος να κάνεις, γίνεται αυτό;
Απάντηση: ΟΧΙ. Παρότι θα ήταν εξαιρετικά βολικό να κάνουν life therapies οι άνθρωποι, και ξαφνικά να φωτίζονται, δεν είναι αυτό το σχέδιο. Το σχέδιο είναι να κάνουν διάφορες θεραπείες ενθύμησης. Η ώρα που γίνεται η αλλαγή στα Ακασικά Αρχεία είναι όταν οι μικρές, σημαντικές αλλαγές που γίνονται στα θεραπευτικά πεδία ή στις θεραπευτικές συνεδρίες, φτάνουν την ψυχή σε μια καινούργια στιγμή υψηλότερης επίγνωσης και αφομοίωσης.
Δεν αρκεί η διευκόλυνση, χρειάζεται η ψυχή να δεχθεί μια καινούργια κατάσταση του εαυτού της. Όταν όμως επιτρέψω μέσα μου οι θεραπείες να δημιουργήσουν ένα καινούργιο επίπεδο επίγνωσης και αφομοίωσης , τότε ΝΑΙ αυτό σημαίνει ότι κάτι από το ασυνείδητο πεδίο μου έχει αυτομάτως διαγραφεί.
Σκεφτείτε αυτό το οποίο ακούτε τι μαγικό είναι! Όταν εσείς εδώ εκπέμπετε μια συχνότητα επειδή βρεθήκατε σε μια υψηλότερη επίγνωση, η συχνότητα αυτή ακαριαία μεταφέρεται στην Συμπαντική Ενέργεια. Πάει ακαριαία, εκεί από όπου ξεκίνησε η ιστορία. Την ίδια στιγμή ο χρόνος έχει αλλάξει. Οι προβολές των μελλοντικών σας ζωών έχουν αλλάξει. Το ποιο ήταν το παρελθόν σας έχει αλλάξει, και αυτό πρέπει να σας πει κάτι σημαντικό: Πόσο μεγάλοι δημιουργοί είστε.
Δεν υπάρχει στέρεος χρόνος για σας. Δεν υπάρχει δεδομένος χρόνος στην πραγματικότητα. Παίζετε μέσα στους χρόνους και τους χώρους. Και ανάλογα πόσο ευχαριστιέστε ή καταλαβαίνετε το παιχνίδι, αυξομειώνετε τους χρόνους και τους χώρους. Μπορείτε να δημιουργήσετε καινούργιους χώρους και χρόνους, και αυτό κάνατε όταν δεν καταλαβαίνατε το παιχνίδι, ή να συντμήσετε χρόνους και χώρους και αυτό κάνετε όταν καταλαβαίνετε το παιχνίδι. Κάθε φορά που καταλαβαίνετε ένα μέρος του παιχνιδιού, χώροι και χρόνοι μαζεύονται, συμπυκνώνονται.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Εκτός από τη Ρόδο υπάρχουν και άλλες περιοχές;
Απάντηση: Ναι, υπάρχουν και άλλα σημεία. Υπάρχουν πολλές πύλες, αλλά μία Κύρια Πύλη, η Κεντρική είσοδος κάποιας συχνότητας, κάποιων ποιοτήτων. Οι δευτερεύουσες, μικρότερες πύλες, στηρίζουν την ροή και την διανομή της Πύλης και δέχονται μικρότερες φορτίσεις, προκειμένου να εξισορροπείται το συνολικό πεδίο.
Η Ρόδος είναι Κύρια Πύλη ενθύμησης για την Γαία. Και υπάρχουν πύλες ενθύμησης σε πολλά άλλα σημεία, δεν είναι όμως η Κύρια ροή. Υπάρχουν ροές όλες μαζί είναι πολύ σημαντικές, εδώ όμως είναι ένα κλειδί για την ροή.
Η επόμενη ενδιαφέρουσα ερώτηση που θα έπρεπε να γίνει είναι «αν η Κεντρική Πύλη έκλεινε και οι δευτερεύουσες έμεναν ανοιχτές τι θα σήμαινε αυτό;»
Όταν συμβαίνει αυτό, αλλάζουν εντελώς τα δεδομένα της εμπειρίας. Αυτό συνιστά αλλαγή της συνέχειας, time out. Γιατί αλλάζουν όλα τα δεδομένα της λειτουργίας της πραγματικότητας. Χρειάζεται να μπει ο Νους της Ανθρωπότητας σε καινούργιες διαδρομές. Χρειάζεται να εξοικειωθεί με άλλου είδους σκέψεις. Χρειάζεται να νοιώσει ευκολία να προσλαμβάνει άλλες διαδικασίες.
Δεν διαθέτουμε το χρόνο έτσι… Υπάρχει λόγος που εμείς ρωτάμε και απαντάμε.
Γνωρίζουμε ότι δεν τίθεται η ερώτηση που θα έπρεπε να γίνει γιατί αυτές είναι καινούργιες διαδρομές μέσα στον Νου… Μας έχετε πει να ερχόμαστε και να τις ανοίγουμε! Ε! και εμείς αυτό κάνουμε!
Ένα μικρό παράδειγμα είναι το εξής: Γεννιέται και ζει ένας άνθρωπος στη Γη και μέχρι σήμερα τα δεδομένα του είναι αυτά. Αναρωτιέται, αμφισβητεί, χαίρεται, λυπάται έχει υπαρξιακές αναζητήσεις, διαβάζει βιβλία. Αν κλείσει μια κεντρική Πύλη ροής, μείνουν όμως ανοιχτές οι δευτερεύουσες, αύριο το ίδιο άτομο, χωρίς να το συνειδητοποιεί, θα έχει άλλο ειρμό σκέψεων… Θα σκέφτεται αλλιώτικα χωρίς να έχει ικανότητα να θυμηθεί ότι την προηγούμενη μέρα σκεφτόταν διαφορετικά. Θα νομίζει ότι σκεφτόταν έτσι πάντα. Θα πιστεύει ότι ένοιωθε έτσι πάντα! Ο εξωτερικός δείκτης της αλλαγής αυτής θα είναι μια σαφής μείωση της ικανότητας του να αντιλαμβάνεται, γιατί η κεντρική ροή της δικής του συνειδητότητας θα έχει μπλοκαριστεί και προσλαμβάνει μόνο από δευτερεύουσες ροές.
Άρα προσλαμβάνει σε ένα μειωμένο αντιληπτικό πεδίο.
Αυτό με η σειρά του συνιστά πλήρη ολική αλλαγή των ατομικών σχεδίων. Γιατί η ψυχή ξεκινά να μπει σε ένα πλανήτη, σε μια πραγματικότητα λέγοντας ότι είναι αυτά τα δεδομένα ,κάνοντας αυτά τα σχέδια και λέγοντας με αυτά τα δεδομένα εγώ θα φτάσω εκεί. Αν για οποιοδήποτε λόγο συμβεί μία ανατροπή, το οποίο σημαίνει ότι η ψυχή στην ίδια ζωή δεν μπορεί ουσιαστικά να προχωρήσει με αυτό το σχέδιο όπως το είχε φτιάξει, τι πρέπει να γίνει; Παύση. Πρέπει να γίνει παύση, πρέπει να συγκληθούν καινούργια συμβούλια, πρέπει να γίνει ένα χάος στο σύμπαν ή στο Γαλαξία.
Θα μαζευτούν όλες οι ψυχές και θα συμβούν ειδικά δικαστήρια στο Γαλαξία, για το ποιος ήταν αυτός που έκανε μια τέτοια παρέμβαση, αλλά μέχρι τα δικαστήρια να βγάλουν αποφάσεις στο Γαλαξία… είναι σαν εδώ λίγο πολύ, και μέχρι να αποφασίσουν ποιους θα στείλουν για να μεσολαβήσουν για να επανέλθει η ροή, και μέχρι αυτοί να έρθουν, και μέχρι η ροή να επανέρθει, οι ψυχές θα «τα έχουν πάρει στο κρανίο», με αποτέλεσμα να αλλάζουν άρδην τα δεδομένα για το εάν η ψυχή θα συνεχίσει να ενσαρκώνεται σ’ εκείνον τον πλανήτη, αν θα συνεχίσει το σχέδιό της ή αν θα ακυρωθεί. Θα εμφανιστούν άλλες ψυχές που θα θέλουν να μπουν στο παιχνίδι με τα καινούργια δεδομένα της πραγματικότητας, και τότε αλλάζει τελείως το παιχνίδι της πραγματικότητας μέσα σε έναν υλικό κόσμο.
Και μην θεωρείτε πως συμβαίνουν απρόοπτα μέσα στον Οίκο του Θεού. Δεν υπάρχει τίποτα απρόοπτο για την πηγή , για τον Νου του Θεού, υπάρχουν όμως απρόοπτα για τη ψυχή. Για την ψυχή αυτό είναι μια μεγάλη ανατροπή. Όπου καλείται η ψυχή, τα ψυχικά πεδία, να βρουν δημιουργικές λύσεις, να δουν πώς θα διαχειριστούν ένα μεγαλύτερο μέρος της πραγματικότητας. Πολλές φορές, έτσι η ψυχή πλησιάζει την πηγή και έτσι η ψυχή επιστρέφει. Μέσα απ΄αυτά που η ψυχή εισπράττει ως απίστευτα απρόοπτα του Θεϊκού σχεδίου. Δεν είναι πραγματικά απρόοπτα, είναι όμως μεγάλα σημεία, μεγάλων αλλαγών, ακόμα και για το πεδίο της ψυχής.
Μια διευκρίνιση: ψυχή για κείνους είναι το μέρος των εαυτών μας που ταξιδεύει στους χρόνους και αποκτά εμπειρίες. Ο Ανώτερος Εαυτός είναι το μέρος των εαυτών μας που δεν ταξιδεύει ποτέ. Που είναι πάντα πλήρης και μια χαρά, όλα λυμένα.
Ο ανώτερος μου εαυτός είναι ολοκληρωμένος. Τότε πώς μαθαίνει; Ο ανώτερος εαυτός δεν έχει να μάθει τίποτα! Είναι ολοκληρωμένος! Η ψυχή όμως είναι ένα μέρος της ενέργειάς του που βγαίνει και ταξιδεύει, και η ψυχή πολλές φορές έχει βρεθεί προ μεγάλων απρόοπτων. ‘Έχει βρεθεί προ μεγάλων ανατροπών. Έχει ζήσει πολύ όμορφες μεγάλες ανατροπές και πολύ ζόρικες μεγάλες ανατροπές. Είναι έμπειρη. Οι περισσότερες αφυπνισμένες ψυχές πια στην Γη είναι έμπειρες. Γιατί λένε ότι υπάρχουν και ψυχές που είναι πολύ μωρά που έχουν έρθει τώρα στη Γη - χωρίς ιδιαίτερες εμπειρίες στην ανθρωπότητα.
Έχετε ακούσει πολλές φορές ανακοινώσεις που λένε, οι Έλληνες είναι οι αγαπημένοι των Σείριων, οι Έλληνες είναι οι αγαπημένοι των Πλειάδιων, οι Έλληνες είναι οι αγαπημένοι των Ανδρομέδιων, οι Έλληνες είναι οι αγαπημένοι του ΚΥΚΝΟΥ, οι Έλληνες είναι αγαπημένοι του Αστερισμού του Κυνός… θα ακουστεί σήμερα γα πρώτη φορά τι πραγματικά σημαίνει αυτό, από την οπτική της οικογένειας του ΜΙΧΑΗΛ.
Αυτό σημαίνει πως οι ψυχές που είναι σε αυτό το χώρο, ασχέτως το τι οι ίδιες τι πιστεύουν όσο είναι πάνω στη Γη, πως είναι οι ψυχές που έχουν εξαιρετική ικανότητα να μπορούν να παραδίδονται και να παραδίνουν. Αυτό σημαίνει. Και είναι αυτό που πολλές φορές εκμεταλλεύτηκαν επιτήδειες φυλές πάνω στη Γη. Το ότι παραδίδουν και παραδίδονται σημαίνει ότι είναι ψυχές που μπορεί εξωτερικά να φαίνονται απλοί άνθρωποι, οι οποίες όμως αν αισθανθούν το τι πραγματικά διακυβεύεται για το σύνολο και όχι μόνο για τον χώρο τους , μπορούν αυτοστιγμή να κάνουν απόλυτη παράδοση των πάντων και του εαυτού τους ακόμα.
Αυτή η ψυχική ιδιαιτερότητα είναι ο λόγος που ακούτε όλες τις φυλές να λένε «Εμείς τους Έλληνες τους έχουμε περί πολλού. Οι Έλληνες είναι πολύ ξεχωριστοί». Δεν λένε όμως γιατί είναι ξεχωριστοί. Πραγματικά γιατί είναι ξεχωριστοί;
Στον Γαλαξία, οι φυλές δεν ξεχωρίζουν από πέντε ξεχωριστά άτομα, ή ακόμα και μια ομάδα μιας φυλής. Μέσα στον Γαλαξία ξεχωρίζουν οι φυλές, που είναι ενωμένες ως όλον. Τι να το κάνεις μια Γαία που όλες οι φυλές της είναι διάσπαρτες και κατακερματισμένες, και μία μόνο φυλή είναι ενωμένη! Δεν φαίνεται στο χάρτη της Γαίας, όταν κοιτάς από τον Γαλαξία!
Αυτοί λοιπόν που μιλάνε για τους Έλληνες ως την αγαπημένη τους φυλή, την ίδια ώρα που τιμούν την φυλή αυτήν, την διαχωρίζουν από όλες τις άλλες. Και δεν την βοηθούν να θυμηθεί γιατί είναι ξεχωριστή.
Η ικανότητα λοιπόν του Έλληνα, το ξεχωριστό των Ελλήνων είναι μια συχνότητα μέσα στο ψυχικό πεδίο, που μπορεί να κάνει υπέρβαση ή κατάλυση όλων των ορίων, των στεγανών ,των διαχωρισμών, των διακρίσεων, βάζοντας μια Αρετή, μια Αξία πάνω από όλη την πραγματικότητα. Αυτό δηλώνει η σημαία των Ελλήνων, η οποία λέει: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ή ΘΑΝΑΤΟΣ. Δεν λέει «Γαλλία ή Ιταλία». Δεν λέει «Τούρκος ή Ιταλός». Δεν λέει «Ευρώπη ή Ασία», δεν λέει «Ξηρά ή Θάλασσα».
Η ελευθερία των Ελλήνων δεν είναι η ελευθερία μιας χώρας, είναι η Ελευθερία της συνειδητότητας. Η σημαία των Ελλήνων λέει: «Θέλω να ζήσω με την συνειδητότητα μου ελεύθερη και την ψυχή μου να μπορεί να επιστρέψει, αλλιώς ας πεθάνω, θα έρθω σε μια επόμενη ζωή».
Αυτή είναι η σημασία του θα πεθάνω. Δίνω αυτό που τώρα, εδώ, φαίνεται να έχω. Και τι έχω; Το σώμα μου έχω εδώ! Προτιμώ λοιπόν να δοθεί αυτό σώμα υπέρ αυτής της ελευθερίας, γιατί μετά από λίγο καιρό, παιδιά , εγώ πάλι εδώ πίσω θα είμαι. Πίσω δεν κάνω. Θα ξαναγεννηθώ , θα ξαναενσαρκωθώ, και ξανά τα ίδια. Θα έχετε και μένα πρόβλημα μες το ρουθούνι σας. Η ενοχλητική μύγα που γυρνάει γύρω-γύρω.
Το «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ή ΘΑΝΑΤΟΣ» είναι λοιπόν το μόνο μέρος που έχει ακόμα διαφυλαχθεί στην πραγματική μνήμη, το ποια είναι η συχνότητα.
Η υπέρβαση ενός Έλληνα είναι ότι θα θέσει την αξία μιας ελευθερίας ή ίσως μιας παγκόσμιας ειρήνης ή ίσως μιας ανθρώπινης ισοτιμίας, πάνω από όλα τα δικά του συμφέροντα. Και μπορεί να δώσει και την ζωή του για αυτό, δηλ την βιολογία του για αυτό.
Αυτή είναι η ποιότητα των Ελλήνων που όντως έχει Συμπαντική και Γαλαξιακή σημασία. Όχι Γήινη σημασία. Είναι Συμπαντική, είναι Γαλαξιακή η αξία αυτή. Γιατί ενώνει ένα πλανήτη, έναν τεράστιο μέρος μιας συνειδητότητας με το ΟΛΟΝ.
Αυτό λοιπόν που οι φυλές δεν φέρνουν στο προσκήνιο είναι ο πραγματικός λόγος που προτιμούν και ξεχωρίζουν τους Έλληνες. Με τον τρόπο αυτό γίνεται εύκολο να παραπλανηθούν οι Έλληνες, και να θεωρήσουν ότι ο ρόλος τους είναι να διαχωριστούν, ενώ ο ρόλος τους είναι να ενώσουν. Είναι να υπερβούν.
Αυτό έκανε ο Απόλλωνας, αυτό έκανε ο Ιησούς, και αυτό έχει κάνει κάθε φωτισμένο ον πάνω σε αυτόν τον πλανήτη ή άλλους πλανήτες του κόσμου.
Η Ελλάδα λοιπόν, ή αν θέλετε οι ψυχές που ζουν στην Ελλάδα, είναι ψυχές πολύ καθοριστικές, πολύ σημαντικές για το πώς θα εξελιχτούν οι ροές της πραγματικότητας.
Η Ελλάδα και η ακεραιότητα της διαφυλάχτηκε, δόθηκαν πολύ μεγάλα ανταλλάγματα για αυτό από πολλούς άλλους, όχι ανθρώπους, αλλά η ακεραιότητα διαφυλάχτηκε. Όσο εσείς απολαμβάνατε την Ειρήνη, σε άλλα πεδία της Ελλάδας, πιο αιθερικά και αστρικά, συνέβαιναν τρομακτικοί πόλεμοι, για να μπορέσει να διαφυλαχτεί αυτή η Ειρήνη.
Σε αυτούς τους πολέμους σε αστρικά και αιθερικά πεδία έχετε πάρει μέρος, μπορεί να μην το θυμόσαστε όταν ξυπνάτε το πρωί, αλλά έχετε πάρει μέρος. Η ψυχική κούραση που υπάρχει που υπάρχει στους Έλληνες είναι γιατί το βράδυ δεν είστε αδρανείς, ούτε μένετε άπρακτοι. Ειδικά οι Έλληνες το βράδυ «ξεσαλώνετε». Το βράδυ λέει ο ΜΙΧΑΗΛ βγαίνει «Η γαλαξιακή ιδιαιτερότητα από μέσα σας». Όλη μέρα μπορεί να είστε κότες, και το βράδυ, μόλις κοιμηθείτε και μετά, ξαφνικά υπάρχει απόλυτη μετάλλαξη. Ξεμπουκάρετε στα αστρικά , τελείως άφοβοι, τελείως Μιχαελικοί, και τότε είναι αυτό που λέμε «Νυν υπέρ πάντων ο αγών».
Στα αστρικά δεν χρειάζεται να είστε έξω από τη διττότητα, βασικά τα αστρικά είναι η διττότητα. Οπότε, όταν μπαίνετε στα αστρικά, μπαίνετε με όλο το απωθημένο για τη διττότητα και αυτό σας κάνει εξαιρετικούς πολεμιστές στα αστρικά και νομίζω , αν το ερμηνεύουμε σωστά, πως ένας λόγος που γινόσαστε καλοί πολεμιστές είναι γιατί σιγά-σιγά η ενέργεια του πολεμιστή φεύγει από τη Γη , οπότε βρίσκετε αποθέματα πολεμικής ενέργειας πλέον στο αστρικό πεδίο.
Για την Ελλάδα δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, θα περάσει ακόμα από μια επίπεδη κατάσταση όχι κατηφορική πολύ , βασικά επίπεδη, το επίπεδο θα διαλύσει τελείως τα πράγματα. Το ίσιωμα δηλ. θα τρελάνει τους Έλληνες, γιατί ο Έλληνας θέλει ή ανηφόρα ή κατηφόρα, ή ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ή ΘΑΝΑΤΟ, αρκεί να μην μείνει στη μέση.
Και άρα ο καλύτερος τρόπος να αλλάξει η σύνδεση της συνειδητότητας των Ελλήνων είναι το ίσιωμα. Μπροστά υπάρχει αρκετό ίσιωμα, όσο χρειάζεται για να αλλάξουν τα δεδομένα. Ενεργειακά η Ελλάδα δεν έχει να φοβάται όντως κάτι. Δεν υπάρχουν εκπλήξεις προ των Πυλών. Θα φανεί μέσα σε αυτό το μήνα, ο από μηχανής Θεός ο οποίος θα παίξει ένα καθοριστικό ρόλο για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα για την Ελλάδα, στο υλικό πεδίο.
Να περιμένουμε ότι έρχεται κάτι που θα αλλάξει πολύ τα δεδομένα για μας. Είναι σαν το δώρο που παίρνουμε επειδή έχουμε σταθεί όρθιοι για πολύ μεγάλο χρόνο. Ουσιαστικά το καλέσαμε το δώρο, από τη στάση μας και τη θέση μας και την συνεισφορά μας.
Θα κλείσουμε λοιπόν τον μονόλογο στο εξωτερικό πεδίο, γιατί αυτό που εξωτερικά φαίνεται είναι σαν μονόλογος, θυμίζοντας σας πως ο Σωκράτης ήταν ο πρώτος ο οποίος έσπειρε την επίγνωση του «ή ταν ή επί τας», το «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ». Ήταν ο πρώτος που είχε απόλυτη αντίληψη πως δεν κινδυνεύει ακόμα και όταν το σώμα του πεθάνει, και άρα ουσιαστικά δεν είχε κανένα κόστος αφήνοντας το σώμα του να πεθάνει. Ήξερε ότι θα ξαναγεννηθεί, άρα ήξερε ότι δεν έχανε τίποτα στην πραγματικότητα.
Ουσιαστικά ο Σωκράτης ήταν αυτός ο οποίος περιγέλασε τους χαζούς που νόμιζαν ότι τον γέλαγαν. Αυτοί νόμιζαν ότι θα πεθάνει και θα τον ξεφορτωθούν, αυτός ήξερε ότι θα ξαναγεννηθεί και θα τους κάτσει τον ώμο.
Τελικά δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ το σκοτάδι να κερδίσει.
Αρκεί το ΦΩΣ να έχει επίγνωση του εαυτού του.
Αν το ΦΩΣ γνωρίζει, τι είναι, ποιο είναι, δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση οτιδήποτε άλλο να το υπερκεράσει.
Όπως ο Απόλλωνας κάποτε, αξίωσε αυτόν τον χώρο ως χώρο προορισμένο για το ΦΩΣ, αξιώστε και εσείς με τη σειρά σας την ζωή σας ολόκληρη ως ένα χρόνο προορισμένο για το ΦΩΣ.
Και όπως εκείνος δήλωσε αυτό το οποίο ήταν δικό του, βρείτε εκείνο το μέρος των εαυτών σας όπου έχετε την τόλμη και το θάρρος να δηλώσετε και εσείς το ίδιο για τον δικό σας εαυτό.
Δηλώστε, διακηρύξτε, το δικό σας χρόνο και χώρο, ως χώρο και χρόνο για να ζει το ΦΩΣ.
Και έτσι είναι.
Χαριτινη Χριστακου
www.kryon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου