Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου 2015

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ

Ο κόσμος μας , όσο παράξενο και αν ακούγεται, αποτελείται από δύο έθνη ανθρώπων.
Αυτούς που προέρχονται από το γήινο στοιχείο, την ενέργεια της Γης, τους πιθηκοειδής μεταλλαγμένους, και από αυτούς που προέρχονται από τα θεϊκά όντα -ιόντα, τα παιδιά του Ήλιου, τους ανθρώπους.

Τους γήινους τους μετάλλαξαν οι Άτλαντες επεμβαίνοντας στο DNA τους, και τους έδωσαν την δυνατότητα του λόγου και της σκέψης.

Οι δεύτεροι προήλθαν από το σπέρμα των θεών από τον Σείριο.

Οι άνθρωποι του θεϊκού σπέρματος, φέρουν την μεγαλύτερη ευθύνη για την σωτηρία και εξέλιξη του πλανήτη.
Οι άλλοι έχουν ανάγκη καθοδήγησης.

Οι πρώτοι ανήκουν στους ελεύθερους, αυτούς που μπορούν και πρέπει να δημιουργήσουν έργο μέσα στο Ελεύθερο Πεδίο Δημιουργίας που παρέχετε από τον Θεό προς τον άνθρωπο.

Μέσα από αυτή τη δυνατότητα δίδεται στους μεν η δύναμη να αφυπνίσουν την κοιμισμένη τους συνείδηση μέσω της ενεργοποιήσεως της Επιφύσεως των, και στους δε άλλους ή αφορμή να αποβάλλουν την ζωώδη φύση τους εξ΄αιτίας του ολίγου θεϊκού πυρός που διαθέτουν.

Στο πεδίο αυτό μπορεί να έχει κανείς πρόσβαση και να εκτελεί έργο και πραγματικότητες κόσμων μέσα στο κόσμο, στο κενό της ύλης που έχει στη διάθεσή του.
Την ιδιαιτερότητα αυτή, που δεν είναι γνωστή σε όλους , έχουν επιμελώς κρύψει και παραποιήσει ανά τους αιώνες, αυτοί που κατέχουν σήμερα, αλλά και από αρχαιοτάτων χρόνων , την ανθρώπινη εξουσία, μέσω της διαχείρισης του ελέγχου και της κατεύθυνσης της θελήσεως του καθενός μας.

Κυριαρχώντας στην σκέψη του καθενός, που γίνετε μέσω των νόμων που τους γνωρίζουν και
εργάζονται πάνω σε αυτούς,ελέγχουν και περιορίζουν τον άνθρωπο με το να κάνουν στείρα την
Φαντασία του.

Την θέση αυτή της καθοδήγησης των πολλών προς το Φως, που θα έπρεπε να κατέχουν οι Άριστοι, την έχουν οι αρνητικές δυνάμεις των Ατλάντων που οδηγούν τον θεϊκό άνθρωπο προς το σκότος, τον χώρο στον οποίο κατοικούν.

Οι Άτλαντες διατηρούν άσβεστο ένα μίσος προς τα παιδιά του Θεού που ξεκινάει από την εποχή πού νικήθηκαν από τους Έλληνες.

Η κυριαρχία τους επανήρθε με την Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία που ήταν και η αρχή της αντίστροφης μέτρησης για το Ελληνικό πνεύμα.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Όλα έχουν δρομολογηθεί με καθοδηγούμενο τρόπο από μέρους τους και το μόνο που ας μένει
είναι να αφυπνισθούμε από αυτόν τον ύπνο που μας έχουν ρίξει. Άλλωστε το εγγυάται και ο
καιρό αυτό. Οι μέρες της απελευθέρωσης είναι πολύ κοντά.
Κάποιοι ίσως έχουν ήδη αρχίσει να το αντιλαμβάνονται.

Πολλοί ανησυχούν και διαισθάνονται αυτό πού έρχεται.
Και ακόμα περισσότεροι αναζητούν τον τρόπο με τον οποίο θα ακολουθήσουν αυτή την
πανανθρώπινη επανάσταση απελευθέρωσης. Για όλα αυτά αρκεί μία καλή σκέψη.

Η Ζωή εκτυλίσσεται σε τρία επίπεδα.
Το ουράνιο, το γήινο, και το υπογήινο.

Από το Ουράνιο έρχεται το Πνευματικό Φώς.

Στο γήινο ενώνει τα στοιχεία και τους δίδει χιλιάδες μορφές μέσα από τις οποίες προέρχεται η
συνειδητοποίηση δια της έκφρασης της ελεύθερης θελήσεως.


Στο υπογήινο οι μορφές διαλύονται , τα στοιχεία επανέρχονται στην πρότερη κατάστασή τους,
ενώ το φως , ως συνειδητοποιημένη πλέον ψυχή, επιστρέφει στον ουρανό.

Οι Άτλαντες , δεν ξεχνούν ποτέ την ήττα τους από τους 'Ελληνες , και δεν έπαψαν ποτέ να
επιδιώκουν την διάνοιξη μιας Νέας Στύγας που θα τους οδηγήσει στον Ουράνιο Όλυμπο.

Οι ήρωες που βλέπουμε να εκτελούν αποστολές κατ΄εντολή των Θεών, δεν είναι άλλο παρά άτομα- μέλη πληρώματος της Αργούς, που γύρισε όλον τον πλανήτη, αποκατέστησε το ταραγμένο γεωδαιτικό της σύστημα, και επεδίωξε να επαναφέρει την ισορροπία.

Ήρωες που μπήκαν σε αποστολή τους βλέπουμε να εφοδιάζονται με ειδικό εξοπλισμό που τους δίνεται από τους θεούς , όπως ο Ηρακλής, ο οποίος πήρε από τον Ερμή το Ξίφος, από τον Απόλλωνα τόξο, από τον Ήφαιστο χρυσό θώρακα, και από την Αθηνά ένα χιτώνα.


Από την Πυθία πήρε το κατευθυντήριο σχέδιο . 'Έτσι πήγε στην Τίρυνθα, στον Ευρυσθέα, και για δώδεκα χρόνια ήταν ένας στρατιώτης σε υπηρεσία εκκαθάρισης.

Στην πραγματικότητα δεν εκτελούσε θηρία και τέρατα, αλλά διέλυε τα ιερατεία και τα στρατηγικά σημεία των Ατλάντων. Άλλωστε , οι ίδιοι οι Θεοί δεν ήταν άμοιροι ευθυνών για το τι
γινότανε πάνω στην Γη.

Ξαδέλφια “ τους Τιτάνες επιστήμονες ήταν και οι 'Άτλαντες, πού ξέφυγαν από την αρχική αποστολή που είχαν, δηλαδή την εξερεύνηση των ηλιακών συστημάτων προς εύρεση νοημόνων όντων, και ξέπεσαν μετά την παρέμβαση στα γήινα όντα.

Οι θεοί από τον Σείριο, είχαν την απόλυτη γνώση των νόμων της φυσικής , της χημείας και της βιολογίας.

Στο σώμα μας υπάρχει το φίδι κουνταλίνι, και αφορά την, από το κατώτερο τμήμα της σπονδυλικής στήλης, δηλαδή τον κόκκυγα ή ιερόν οστούν ενέργεια, που διέρχεται μέσω του Νωτιαίου μυελού, και φθάνει στον εγκέφαλο.
Όμως ο τελευταίος σπόνδυλος στη βάση του κρανίου, λέγεται 'Ατλας,. Ο Άτλαντας ήταν υποχρεωμένος να κρατά τον Ουρανό στους ώμους του.


Όταν πήγε ο Ηρακλής να πάρει τα μήλα των Εσπερίδων , (την Γνώση) χρειάσθηκε την βοήθεια του 'Άτλαντα.

Η ανάπτυξη έρχεται με την ενεργοποίηση της Επίφυσης που αποτελεί τον 7ο αδένα του ενδοκρινικού.
Άρα, οι βλέποντες και ακούοντες με τον 6ο, την Υπόφυση , βρίσκονται κάτω από την εξουσία των νόμων του χώρου.

Ο εξελιγμένος άνθρωπος είναι αυτός που αφού “δει” με την Επίφυση “το Φως το αληθινόν” , “θα λάβει πνεύμα επουράνιο “, δηλαδή θα βρεθεί στον 8ο ουρανό όπου θα αποκαταστήσει την ενοποίηση του με το πρότυπό του, που είναι το Πνευματικό σώμα , και θα γίνει Αθάνατος.

Οι Έλληνες Θεοί και ήρωες που ταξίδευαν με το αστρικό πλοίο, την Αργώ , σε όλον το πλανήτη, δημιούργησαν τον πρώτο πολιτισμό πάνω στη Γη, στην Ελλάδα και την Ατλαντίδα.
Για πρότυπο χρησιμοποίησαν το Σύστημα του Σείριου.
Το πρότυπο αυτό ήταν ο Όλυμπος. Ο Ουράνιος Παράδεισος. Εκεί , χάρις στο δυναμικό πεδίου του Συνοδού Σείριου Β΄οι Ολύμπιοι Έλληνες έμεναν πάντα νέοι.

Το ίδιο πρότυπο είχε στον νου του και ο Πλάτωνας όταν έγραφε την “ Πολιτεία” του.Τους νόμους του Σείριου , με τις χωριστές τάξεις των ιερέων, των φυλάκων, των γεωργών και των τεχνιτών προσπάθησε να εφαρμόσει στην Γη.

'Όπως λέει και ο Πλάτωνας, μετά από κάθε καταστροφή πάντα μένει λίγο σπέρμα με το οποίο γίνεται μια νέα αρχή. Από αυτό το σπέρμα που φυλασσόταν στην Αργώ η Αθηνά και ο Ήφαιστος έπλασαν το άριστο γένος των Αθηναίων. Όμως , πάνω στη Γη εκτός από τον εκ του ουράνιου σπέρματος άνθρωπο , υπάρχει και το ανθρωποειδές που έχει υποστεί την επέμβαση των Ατλάντων.

Η Τιτανομαχία του 9000 π.χ. ήταν πόλεμος ανάμεσα στους Άτλαντες και τους Έλληνες. Ένας αγώνας που έλαβε χώρα στον Ουρανό και στην Γη.

Οι Άτλαντες στην Γη, που, όπως εξιστορεί ο Πλάτωνας είχαν προ πολλού χάσει τη θεϊκότητά τους, δλδ απενεργοποιήθηκε η Επίφυση τους γιατί είχαν αναμειχθεί με το πλαστό γένος που δημιούργησαν, όρμησαν ενάντια στην Ευρώπη και την Ασία, ενώ στον Ουρανό όρμησαν ενάντια στον Όλυμπο περνώντας το δυναμικό πεδίο του Συνοδού Σείριου Β' μέσω της Στύγας του Ατλαντικού.

Όμως όπως επάξια τους αντιμετώπισαν οι Ολύμπιοι , έτσι και οι Αθηναίοι, σαν γνήσια τέκνα τους, τους νίκησαν εδώ στη Γη.
Γι΄αυτό το μίσος των Ατλάντων, μέσω των υποχείριων τους Εβραίους, παραμένει άσβηστο.

Από τις μυστικές παραδόσεις λέγετε ότι, τα όντα , χλωρίδα, πανίδα , άνθρωπος, ήταν τα σπέρματα που ήρθαν από το Σείριο μέσω του δικού μας Ήλιου.

Όμως πάνω στη Γη υπάρχουν δύο είδη ανθρώπων.

Αυτοί που εξελίχθηκαν από παρέμβαση των Ουρανίων , το ανθρωποειδές δηλαδή, και οι έχοντες Ουράνιο Σπέρμα.

Στους έχοντες Ουράνιο Σπέρμα ανήκουν οι Έλληνες.

Όλα τα άλλα είδη ανθρώπων δημιουργήθηκαν από τις Ατλάντιες δυνάμεις.
Υπήρχε λοιπόν ο γήινος άνθρωπος, εκ του Προμηθέως που έκανε την μετάλλαξη – παρέμβαση στον γήινο, το ανθρωποειδές, και ο ουράνιος που δημιούργησαν η Αθηνά και ο Ήφαιστος.

Από τους Άτλαντες όσοι επέζησαν μετά την ήττα τους, διατήρησα σε διάφορα μέρη την μνήμην των γνώσεων που είχαν, μέσω κέντρων – στοών που έφτιαξαν, μεταξύ των οποίων τα σημαντικότερα είναι η Αρκαδία, η Κρήτη, η Αίγυπτος, όπου αναμείχθηκαν με τους Έλληνες και δημιούργησαν το ελληνοατλάντιο στοιχείο.

Τα μεγάλα ιερατικά τους κέντρα όμως, με τις σημαντικότερες οργανώσεις τους ήταν στην Αίγυπτο και στην Ασία όπου εργάζονταν για το μεγάλο τους σχέδιο.
Την ημέρα επιστροφής του Παγκόσμιου Ηγέτη τους από τα τρίσβαθα Τάρταρα.

Το μεγάλο τους κτύπημα το κατάφεραν από την Ρώμη, όταν επεδίωξαν μέσω Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας που δημιούργησαν και ανέπτυξαν να υλοποιήσουν τα το σχέδιό τους για παγκόσμια κυριαρχία.

Οι αρχαιότεροι αρχηγοί των Ρωμαϊκών φυλών ελέγοντο Τιτάνες, και όχι τυχαία ονομάσθηκαν αργότερα οι μεραρχίες τους Λεγεώνες που συσχετίζονται με τις “ Λεγεώνες των Δαιμόνων'' επί Χριστιανικών εποχών.

Η Ατλαντίδα , στην πραγματικότητα δεν υπήρξε ποτέ σαν χώρα πάνω στον πλανήτη μας.

Ήταν ένα τεχνητό νησί στον Ατλαντικό ωκεανό το οποίο δημιούργησε ο Τιτάνας Ποσειδώνας και ονομάζετο πρώτα Ποσειδωνία.

Στο κέντρο της υπήρχε ο δίαυλος της Στύγας, που συνέδεε τον ουρανό με το σημείο από όπου ερχόντουσαν, δηλαδή το κοσμοδρόμιο τους, που είναι το σημερινό Τρίγωνο των Βερμούδων.

Οι δε διασωθέντες ανά τον κόσμο Άτλαντες ήταν επίσης αυτοί που επεδίωξαν να δημιουργήσουν μι΄νέα Ατλαντίδα, την Τροία. Εκεί , εκτός από 'Ελληνες και αυτόχθονες, πήγαν και Άτλαντες , από αυτούς που είχαν διαφύγει στην Αρκαδία.

Οι Τρώες που προέρχονται από την γενιά του Άτλαντα, και πάλι νικήθηκαν από τους Έλληνες , αλλά ποτέ δεν ήρθε το πραγματικό τέλος τους.

ΠΗΓΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου