Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

ATYM ή ΑΔΑΜ

Εωσφορος σημαινει ‘αυτος που φερνει το φως.
Αντιπροσώπευε το μυαλο του ανθρωπου, των ζωων και ολων των εμβριων όντων . Και όμως ο χριστιανισμος του εδωσε την έννοια του σατανα του διαβολου του κακου. Εκανε το παν και τα καταφερε να επιβαλει το πιστευε και μη ερευνα ή το ερευνατε μόνο τας γραφας. Μας θελει ολους αγράμματους και δουλους. Φτασανε σε σημειο να προσκυνουνε παντοφλες. 
Μπραβο στην Ευα που πηρε το μήλο. Πηρε την γνωση. Ειδατε ο θεος των χριστιανων πως αντεδρασε και τι εκανε; Απαγορευε να δοκιμασουν οι πρωτοπλαστοι τον καρπο από το δενδρο της γνωσεως . Από τα άλλα φατε , γνωση μην παρετε. Όταν πηραν γνωση, 5000 χρόνια περασαν και ακομη δεν συγχωρεσε τον ανθρωπο για το τολμημα της Ευας. Αλλά ολο το ευαγγελιο των χριστιανων είναι κλεμμενο από τον Ερμη και άλλες αρχαιοτερες θρησκειες , βαζοντας και δικα τους πραγματα ετσι ώστε να έχουν κοντρολαρισμενους τους πιστους τους.Οι ιδιοι όμως είναι φορτωμενοι με χρυσαφι και αμφια που στοιχιζουν 300.000 ευρω . Κατόρθωσαν να κανουν τους πιστους τους να τους σεβονται ότι και να κανουν .
Ποιος πρωθυπουργος , προεδρος χωρας όταν βγαζει λογο του κρατουν τις σημειώσεις να διαβαζει; Χερια δεν εχει; Και όμως τον δεσποτη του κρατουν το ευαγγελιο . Αυτό φανερα . Σε κανει να σκεπτεσε τι γινεται κρυφα . Από δω βγηκε ότι αυτος κυβερνα δεσποτικα. Γι αυτό τοσα πολλα χρόνια δουλεψε η ιερα τους εξεταση. Να μην ερευνουμε. Δειτε τωρα: Οι ορθοδοξοι λενε τους καθολικους αιρετικους και είναι οι πιο μισητοί . Προτιμούν τον τουρκο αφεντη, παρα τον καθολικο .

Αυτοί μεχρι τωρα ηταν 10 εκατομμυρια και οι καθολικοι 1,5 δισεκατομμυριο.Το ιδιο ευαγγελιο έχουν αλλά ο πολεμος μεταξύ τους γινεται για το χρημα . Και οι δυο σφαξανε , παλουκωσανε , γδαρανε αυτους που δεν πιστευαν στο δογμα τους. Αλλά οι καθολικοι ζητησαν συγνωμη για τα εκληματα που κανανε . Οι ορθοδοξοι ποτε. Οι καθολικοι κατεγραψαν την ιερα εξεταση και τα βασανηστηρια , ως και μουσεια από τα βασανιστήρια της ιερας εξετασης διατηρουν . Οι ορθοδοξοι κρυψανε και κρυβουν τα παντα.
Περασαν χιλιάδες χρόνια και τωρα μαθαινουμε τα εγκληματα που κανανε και παλι αντιδρουν , και αντιδρουν οι έλληνες που τους καψανε τις βιβλιοθηκες και τους καταστρεψανε τον μεγαλυτερο πολιτισμο που υπηρχε εκεινη την εποχη. Επιβαλανε οι ορθοδοξοι για 1700 χρονια μόνο τα ψαλτηρια τους, ενώ οι καθολικοι ειχαν και τους μορφωμενους κληρικους Ιησουΐτες κλπ. Ως και αστεροσκοπιο έχουν οι καθολικοι και νοσοκομεία με παπαδες γιατρους που εξεταζουν δωρεαν τους ασθενεις . Εδώ πηραν τα βουνα και προσευχονται λες και ο θεος θελει προσευχες και όχι πραξεις που να ανακουφιζουν τον κοσμο.
Έχουν όμως να επιδείξουν τα ψαλτηρια τους. Δειτε κατω σε αιγυπτιακο σαρκοφαγο παρασταση φιδιου που δινει το μήλο , την γνωση στον Atym που το μετατρεψανε οι χριστιανοι σε Αδαμ.


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΑΡΙΒΑΣ

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου