Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

ΑΙΘΕΡΑΣ



Ο Αριστοτέλης , τον Αιθέρα τον τοποθετεί υπεράνω της ατμόσφαιρας , στον καθαρό χώρο . Το λέει 5ο στοιχείο , τέλειο , με αέναον με κυκλική κίνηση γύρω από την Γη . Από το «περί-στροφή», και το «περί την στέρεα ύλη» προέρχεται και «το περιστέρι» ως σύμβολο της Ήρας.

Αιθέρας ήταν η Ήρα .Στα λατινικά η Ήρα αναφέρετε και ως D’ June ή Περιστεράκι με ή δίχως το άρθρο, Juno ( Ήρα) το όνομα της Ρωμαϊκής «βασίλισσας των ουρανών» που έχει ακριβώς την ίδια σημασία και με την μορφή της Περιστεράς. Της Περιστεράς που γενικότερα παριστάνεται με το κλαδί ελιάς στο στόμα της καθώς και η ίδια η θεά απεικονίζετε να κρατά το Περιστέρι στο κεφάλι της ή στο χέρι της.
Εικόνα πάνω .Από εδώ το ξεσήκωσαν οι χριστιανοί και κάνανε το Άγιο πνεύμα και το περιστέρι του Νώε με το κλαδί ελιάς . Τίποτα νομίζω οι χριστιανοί δικό τους δεν έχουν . Γι αυτό έσφαξαν και κάψανε τις βιβλιοθήκες για να μην μάθει ο κόσμος από που τα πήρανε .

Η πρόσβαση στον αιθέρα γίνεται με την επίφυση .Οι Άτλαντες , οι οποίοι είχαν προ πολλού χάσει την θε'ι'κότητα τους όπως μας λέει και ο Πλάτωνας , μαζί έχασαν και την επαφή τους με τa ουράνια Δημιουργικά Πεδία , και κατ’ ακολουθία τους απονεκρώθηκε και η επίφυση. Ως αποτέλεσμα ήταν να έχουν ανάγκη να «υλοποιούν» τις σκέψεις τους με την χρήση υλικών στοιχείων.
Έτσι ανέπτυξαν την τεχνολογία, την τεχνολογία αυτήν που έχουμε σήμερα. Γνωρίζουμε πώς το σώμα μας όπως και κάθε σώμα περιβάλλεται από μια ηλεκτρομαγνητική αύρα η οποία επηρεάζεται από άλλες ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες.Από τον εγκέφαλο εκπέμπεται ο ηλεκτρισμός και από την ψυχή ο μαγνητισμός . Και τα δύο δημιουργούν ένα πεδίο γύρο από το σώμα την λεγόμενη αύρα .

Ο άνθρωπος μέσω της νόησης και της θέλησης μπορεί να ελέγξει και να κατευθύνει αυτό το πεδίο ,αυτή την αύρα . Μπορεί να αυτοιασθεί, να καταρρίψει τους φυσικούς νόμους, να γίνει αθάνατος. Για να συμβεί όμως αυτό , θα πρέπει να έρθει σε επαφή με τον πραγματικό Δημιουργό του (όχι Δίας, όχι θεός χριστιανών) Μέσα στον Θάλαμο ,στο κεφάλι του ανθρώπου ,στο κέντρο του θαλάμου , βρίσκεται η Υπόφυση και η Επίφυση.

Μέσα στον θάλαμο λειτουργεί η Φαντασία,η σκέψη , που είναι η αιτία της δημιουργίας μέσα στο Ελεύθερο Πεδίο Δημιουργίας που μας χάρισε ο πραγματικός Δημιουργός μας .Γιατί και ο Δημιουργός μας την Φαντασία Του χρησιμοποίησε για να δημιουργήσει το κάθε τι , μέρος του οποίου είμαστε και εμείς. Με άλλα λόγια ο θάλαμος είναι το καθοριστικό σημείο όπου δρα η Θέληση.Τώρα μπορούμε να καταλάβουμε που βρίσκετε η ικανότητα και η δύναμη της πίστεως και των θαυμάτων.

Στο συνταίριασμα Επίφυσης- Υπόφυσης , και της φαντασίας μέ την προβολή εικόνων – σκέψεων στον Θάλαμο. Ο νους κάνει την σκέψη , η ψυχή την εμψυχώνει και αυτό που θέλουμε να κάνουμε μεταφέρεται στο πεδίο της υλοποίησης μέσα στο Ελεύθερο Πεδίο Δημιουργίας που περικλείει όπως έγραψα σε προηγούμενο θέμα και το 4% του σύμπαντος που αντιλαμβανομαστε άρα με την σκέψη όταν λειτουργήσει η επίφυση κάνουμε τα θαύματα ανεξαρτήτως θρησκείας.
Θαύματα γίνονται και γινότανε σε όλες τις θρησκείες .Δηλ.χρειαζεται πίστη σε κάτι ,σκέψη,φαντασία αλλά να λειτουργήσει με κατάλληλες συνθήκες και η επίφυση .Όταν λειτουργήσει γίνεται αυτό που θέλουμε .π.χ. ένας παράλυτος μπορεί να περπατήσει κλπ

Αυτά είναι τα θαύματα, γιατί θαύματα γίνονται και σε άθεους .Ένα παράδειγμα φέρω ....... .Μικρόσωμη μάνα σήκωσε σχεδόν ένα τόνο που ζύγιζε το αυτοκίνητο και που πλάκωσε τον γιο της .Ο γιος της βγήκε από το κάτω από το αυτοκίνητο που ήτανε και η μάνα έσπασε την σπονδυλική στήλη .Πως όμως βρήκε την δύναμη να σηκώσει τόσο βάρος μια μικρόσωμη γυναίκα,,,,, ακόμη οι γιατροί δεν μπόρεσαν να καταλάβουν . Στην Αμερική έγινε.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΑΡΙΒΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου